kız yok ne ilk defası) bizden çıkmıyo zilli. ehehhe Aden'in yavuklusu. Aden'le aşk yaşıyolar...
ya beni sıkan herşeye onları da dahil etme zorunluluğu... bi bırakın da beni rahat.
bidaha bu firmayla bisey gonderirsem noliim lan
hangi kargo firmasıki?
bu hafta takip etmedim SİMUŞ çok sıkıcı oluyor yaaa iyikide etmemişim bu hafta yatak örtüsü vermiş onun benzerini daha yeni aldım
bu arada Durunun fotosu yarışmada nrden yok?
aaaa minnoş dünden bugüne yürümeyi iyice artırdı iyi mi (maşallah )
kızlar,yasına girmesine nasıl olsa 1-2 ay kaldı diyip,su bir yasına kadar verilmemesi gerektigi soylenen çilek ve kivi den veren oldu mu ?
evet canım 1 gün bile gelişimde çok fark ediyor ama benim oğlum çok hareketli belki ondan öyle diyorlardı
şimdide koltuğa çıkmak istiyo çıkamayıncada koltuk yastığını aşağıya atıyo üstüne basıp çıkıyo bunlardaki zeka beni çok şaşırtıyor MAŞALLAH
Gel ye teyzesi bekliyoruz bende Noyanı mıncırırım
Nazomla telefonda konuştuk çocukları değişim proğramı hazırladık ben Elayı o Kayrayı alıp misafir edecez onlar hiç araba oynanamamış bizde evcilik böyle yapalım bari heveslerimizi giderelim dedik nasıl?
kız yok ne ilk defası) bizden çıkmıyo zilli. ehehhe Aden'in yavuklusu. Aden'le aşk yaşıyolar...
ya beni sıkan herşeye onları da dahil etme zorunluluğu... bi bırakın da beni rahat.
ulen bu kargo isi fena oldu yaa gerizekalılıar hala onunla ugrasıyorum
adreste ve tlf da yanlıs yazılan kelime ve rakamlar var(
(ben dogru yazdım da bilgisayara giren öküzün aklı nerdeyse artık)
hey allaım sorun ustune sorun cıkıo heder oldu hediye
heeee demek daha evlenmeden görümceliğini gösterdin ev halini yakınen biliyooo
belki gelmezler öyle bi şansları varmı?
benim elti yarın geliyo sabah eşime dedimki sakın yılbaşınada kalın falan deme senin burnundan getiririm yeni yılını dedim umarım kalmazlar yeni yıla mendebur eltimle girmek istemiyorummmmmmmmmm
keh keh keeeeh... Laylaaaaam paşamın o fotosunu ben çektim dimiiii?
herkes Kayraya 2 ay önce bu kesin yürür yakında diyolardı daha tık yok çünkü benimki jet hızında emekleyerek ve tutunup yürüyerek her işini hallediyo yürümeyle ilgili hevesi yok yürümesinde daha
haa benin adresse düzelteyim hemen bebişkom...
yoksa simuşa mı alıyosun sen?
ecrin sana alıyomuş öyle dedi geçen![]()
aboooowwwwww eli sopalı laylaaa:savasciasli::savasciasli:
şaka kıs pammıkkkkkkk gibisin valla.......
evettttt FOTO SİMUŞ birinci olursak ödülümüzü seninle paylaşacaz teyzesi
kızlarrr kızlarrr bizim hediyemiz geldi....ecrin ablamıza cokkk tesekkür ediyoruz....defneye daha cok tesekkür ediyoruz. hemen diğer tarafa ekliyoruz resimlerimizi.cok saol canım ellerine sağlık tekrardan...
bakın bakın az sonra kim gelecek.... dırrrımmm dırrımmmm
eskilerden bi dost...