2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız yok ne ilk defası :)) bizden çıkmıyo zilli. ehehhe Aden'in yavuklusu. Aden'le aşk yaşıyolar...

ya beni sıkan herşeye onları da dahil etme zorunluluğu... bi bırakın da beni rahat.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ulen bu kargo isi fena oldu yaa gerizekalılıar hala onunla ugrasıyorum
adreste ve tlf da yanlıs yazılan kelime ve rakamlar var :((
(ben dogru yazdım da bilgisayara giren öküzün aklı nerdeyse artık)
hey allaım sorun ustune sorun cıkıo heder oldu hediye :(

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kız yok ne ilk defası :)) bizden çıkmıyo zilli. ehehhe Aden'in yavuklusu. Aden'le aşk yaşıyolar...

ya beni sıkan herşeye onları da dahil etme zorunluluğu... bi bırakın da beni rahat.

heeee demek daha evlenmeden görümceliğini gösterdin ev halini yakınen biliyooo:)
belki gelmezler öyle bi şansları varmı?
benim elti yarın geliyo sabah eşime dedimki sakın yılbaşınada kalın falan deme senin burnundan getiririm yeni yılını dedim umarım kalmazlar yeni yıla mendebur eltimle girmek istemiyorummmmmmmmmm

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

bu hafta takip etmedim SİMUŞ çok sıkıcı oluyor yaaa iyikide etmemişim bu hafta yatak örtüsü vermiş onun benzerini daha yeni aldım
bu arada Durunun fotosu yarışmada nrden yok?

evet sıkıcı ama artık saat veriyorlar ya o iyi oldu. hemen yarım saatte de açıklandı. aldım ben

Çünkü babamız istemediği için geri çekildik yarışmadan ondan yok :)

aaaa minnoş dünden bugüne yürümeyi iyice artırdı iyi mi (maşallah )

Maşallaaaaaaaaaaaah

kızlar,yasına girmesine nasıl olsa 1-2 ay kaldı diyip,su bir yasına kadar verilmemesi gerektigi soylenen çilek ve kivi den veren oldu mu ?

yaa ben geçen gün 1/6 kivi verdim. biliyosun benim hatun bişe yemiyo ya, yerse diye verdim onun da anca yarısını yedi, kalan yarısını da fırlatıp attı :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

evet canım 1 gün bile gelişimde çok fark ediyor ama benim oğlum çok hareketli belki ondan öyle diyorlardı
şimdide koltuğa çıkmak istiyo çıkamayıncada koltuk yastığını aşağıya atıyo üstüne basıp çıkıyo bunlardaki zeka beni çok şaşırtıyor MAŞALLAH
Gel ye teyzesi bekliyoruz bende Noyanı mıncırırım:)
Nazomla telefonda konuştuk çocukları değişim proğramı hazırladık ben Elayı o Kayrayı alıp misafir edecez onlar hiç araba oynanamamış bizde evcilik böyle yapalım bari heveslerimizi giderelim dedik nasıl?

eheheh o hareketi benim minnoşda yapıyo çok akıllı bunların hepsi folik asit çocukları bunlar maşallah...

eheheh süperkmiş Laylam :D :D

''ya işte iyiler haslarda vıcıgını çıkartmasalar daha iyi olur bence''
diye düşünürdüm herhalde...

ulen bu kargo isi fena oldu yaa gerizekalılıar hala onunla ugrasıyorum
adreste ve tlf da yanlıs yazılan kelime ve rakamlar var :((
(ben dogru yazdım da bilgisayara giren öküzün aklı nerdeyse artık)
hey allaım sorun ustune sorun cıkıo heder oldu hediye :(

haa benin adresse düzelteyim hemen bebişkom...

yoksa simuşa mı alıyosun sen?

ecrin sana alıyomuş öyle dedi geçen :D :D

heeee demek daha evlenmeden görümceliğini gösterdin ev halini yakınen biliyooo:)
belki gelmezler öyle bi şansları varmı?
benim elti yarın geliyo sabah eşime dedimki sakın yılbaşınada kalın falan deme senin burnundan getiririm yeni yılını dedim umarım kalmazlar yeni yıla mendebur eltimle girmek istemiyorummmmmmmmmm

aboooowwwwww eli sopalı laylaaa :D :savasciasli::savasciasli:

şaka kıs pammıkkkkkkk gibisin valla.......:huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

herkes Kayraya 2 ay önce bu kesin yürür yakında diyolardı daha tık yok çünkü benimki jet hızında emekleyerek ve tutunup yürüyerek her işini hallediyo yürümeyle ilgili hevesi yok yürümesinde daha

Amaaa yaaaa bu yarismaya bende katilmaliydim zira aglama rekorunu eymenden baska kiran yoktur ama ne hikmetse aglarken bek foto cekmemisim...

Oyumu kullandim iki arada bi derede kalarakta olsa bebeklerin hepsi pek tatli

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

haa benin adresse düzelteyim hemen bebişkom...

yoksa simuşa mı alıyosun sen?

ecrin sana alıyomuş öyle dedi geçen :D :D

aboooowwwwww eli sopalı laylaaa :D :savasciasli::savasciasli:

şaka kıs pammıkkkkkkk gibisin valla.......:huhuu:

He yaaa Bebikom kime aldın söyleyin artık yahu. Zati en geç 3 güne belli olacak kimin kime aldığı. Yeter gayri bu kadar saklamak...

evettttt FOTO SİMUŞ birinci olursak ödülümüzü seninle paylaşacaz teyzesi:huhuu:

ama annesi ne tatlı ağlıyodu tabi Allah ağlatmasın, amin. :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar aslıyla msnden konuştum şimdi. kızının fotolarını gördüm. tam bi bal kaymak. küçük hanımefendi. okka burunlu çilek dudaklı bi peri kızı.

Allah'ım neler yaratmışsın sen şu topik anaları için yaaa... hepsi mi güzel olur yaaa. maşallah.

artık gelecem inşallah falan dedi. bakalım. inşallah.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlarrr kızlarrr bizim hediyemiz geldi....ecrin ablamıza cokkk tesekkür ediyoruz....defneye daha cok tesekkür ediyoruz. hemen diğer tarafa ekliyoruz resimlerimizi.cok saol canım ellerine sağlık tekrardan...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızlarrr kızlarrr bizim hediyemiz geldi....ecrin ablamıza cokkk tesekkür ediyoruz....defneye daha cok tesekkür ediyoruz. hemen diğer tarafa ekliyoruz resimlerimizi.cok saol canım ellerine sağlık tekrardan...

eminmisin Ecrinden geldiğine üzerini iyi okudunmu bu seferde başkasının kargosunu açmada

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ecrini zevkinden, nazomu da öyle bi bebek yaptığından dolayı kutluyorumm. nasıl yakışmış nasıl güzel olmuş zilli ela ya bi bakın...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar