bakın bakın az sonra kim gelecek.... dırrrımmm dırrımmmm
eskilerden bi dost...
ahanda ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bakın bakın az sonra kim gelecek.... dırrrımmm dırrımmmm
eskilerden bi dost...
ahanda ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarr hepinizeeeeee bolca selam..çok özledim sizleri yaaa inanın..bu arada çekiliş yapmışsınız kim kiminle eşleşti bakim neler aldınız çatliycimmm şimdikkk
hoş geldinnnnnnnn Aslı yıvvvrummmmm
ooww hosgeldin nasılsınnn ? yavrus napıyooü:elif:
kızlarr hepinizeeeeee bolca selam..çok özledim sizleri yaaa inanın..bu arada çekiliş yapmışsınız kim kiminle eşleşti bakim neler aldınız çatliycimmm şimdikkk
Azoşu unuttunya sana çok kızacak:hediye:bebikom da evden ayrılmasa ıyı olur dedıgıne gore bebıkom da bana almıyo tamam.. bana lamış olsa ıdı evden ayrılma dıye uyarmazdı zıra çalıştığımı biliyor...
kım kaldı hedıye almayan,
ben, pıkem...
kımın hedıyesı gtmedı?
benım ve nazomun..
açılın denklemı kuruorum,
eee o halde ben pıkeme alıyorum, nazo da bana alıyo. ya varya şu kafayla nasıl odtüyü öttürmedim bilemıyorum ya. istesem atomu bile parçalayabılırsım bence ben...
nazom sen alıyon bacım bana bı sen kaldın işte. ne aldın kız bana???
azo da mı var?
azo kendıne alıyo o halde. ehe
aslı emeklemekten geçtı artık senın zıllı. demek dırek yurmeye başlayacak kuzum..
kız bi gorsenız minnak bi lokum...
çıkmam lazım zıllıler... çok konuşmayın evden oku oku bıtıremıyom. yazacakl dermanım kalmıyo sonra. ıyı akşamlar...
sen yokken ben hep seni özledim
çiçeklere su verdim
sevdiğin şarkıyı dinleyip
ben hep seni andım
yokluğun içimde yara
işledi yüreğime
Asya ile dönüp gelmeni
bekledim ben hepppp bekledim
Aslı bu şiiri sana şimdi yazdım bilmem özlemimi anlatabildimmi:gul:
hoşgeldin aslıcım.. nasılsın? bi minnoşu bizede göstersene mahsuru yoksa tabii varsa canın saolsun...
vala süper be laylammm ne deyim inan içlendim haaaa ama dönüşüm muhteşem olacak bir işe girseydim hayırlısıylaa