2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bu arada nasılsa öğrenicez birkaç güne. hoş pek keyfim de kalmadı bu mevzuda ya gene de tahminlerimi yazıcam:
lilacs-azoşa
azoş-ya lidır a ya demet e
gökçe-pikoşa
nazo-ya lidır a ya demet e
bebikom-bana
lidır-ya gökçeye ya demet e

alıyo.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben de uyuttum ama çok sık uyanıyor. halen kabız. fitil koydum. hiç yapmak istemesem de... ne yapayım çaresiz kaldım. en az 1 saat oldu koyalı tık yok... :(

kabızlıkta çok zor oluyor bebeklerde.. Durunun pek kabızlık şikayeti olmazdı canım yediklerindenmi oldu. Antibiyotikte selimi biraz ishal yaptı neyseki ilacı bitti. Bu fitil kabızlık için ilaç öylemi..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ben de zor uyuttum bugün, gecmis olsun simuş, inşallah ise yarar fitil de rahatlar kuzum.

sağolasın Lilacscım. inşallah işe yarar ama sanki yaramıcak gibi... :uzgun:

kabızlıkta çok zor oluyor bebeklerde.. Durunun pek kabızlık şikayeti olmazdı canım yediklerindenmi oldu. Antibiyotikte selimi biraz ishal yaptı neyseki ilacı bitti. Bu fitil kabızlık için ilaç öylemi..

bişey yediği yok ki Bilgecim... ben de anlamadım neden olduğunu... :( antibiyotik bizi de ishal yapmıştı. gliserin kansuk diye bi fitil var, kabızlık için kullanılıyor.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
selam kızlar,

anca birkaç şeyi okuyayım derken saat almış gitmiş :( kayınvalidem burda, bakıcımız gittiği için paşama o bakıyor. çok yoğunum anlayacağınız. acil bakıcı arıyorum ama o kadar bezdimki kimseyi içime sindiremiyorum. Tuna da manyak oldu, bir onunla bir bununla vakit geçirmekten :(
yorgun uykusuz ve mutsuzum... sürekli kapkara olan hava da üstüne cabası.
lütfen dua edin de yeni haftaya bakıcıyla başlayalım.
hepinizi öpüyorum

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam kızlar,

anca birkaç şeyi okuyayım derken saat almış gitmiş :( kayınvalidem burda, bakıcımız gittiği için paşama o bakıyor. çok yoğunum anlayacağınız. acil bakıcı arıyorum ama o kadar bezdimki kimseyi içime sindiremiyorum. Tuna da manyak oldu, bir onunla bir bununla vakit geçirmekten :(
yorgun uykusuz ve mutsuzum... sürekli kapkara olan hava da üstüne cabası.
lütfen dua edin de yeni haftaya bakıcıyla başlayalım.
hepinizi öpüyorum

Canım inşallah temiz iyi niyetli bir bakıcı bulursunuz.. Neden gitti bakıcı? Kız Tuna'yı bırakıp nasıl gidiyorlar ya, ben bakıcı olsam mıncırmaktan işi bırakamam :D

Kızlar selam bu arada. Geçmişi okuyamıyorum artık, full çalışıyorum.
Dün gece Kuzey hiç uyutmadı, bugün de uykusuzluktan baş ağrısı çekiyorum.

HEDAYE ALDIĞIM KİŞİ; bugün veya yarın kargon elinde olur anacım ben kargoyu pazartesi günü gönderdim çünküsü.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gecmis olsun azooo umarim sikinti yoktur

Herkes hedayesini gondermis bende nasipse bugun yolkiycam gidecek yer kargo sikintisi olmaz die dusunuyorum malum hastaydim bugun daha iyiyim anca firsat buldum...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Simuşum geçmiş olsun Kayrada bir gün kabız öbürgün ishal gibi anlayamadım babymix yoğurt varya prebiyotik bağırsakları çalıştırıyor ben ondan yediriyorum bi dene istersen
Littlecım bakıcınız bu sefer neden gitti hani memnundun inşallah tez zamanda kafana göre birini bulursun Tunayada yazık çocukta ne olduğunu anlayamadı:(
Azoş çocukların hepsinde gece sık sık uyanma problemi var bu dönemde normalmi acaba bilmiyorum

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın canlar...

size özel günaydın topik bekçileri :savasciasli: gökçeeee ve laylaa mahserin 2 atlısı.ahanda bende geldim olduk 3...okeye 4.aranıyorr

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar