2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bebikom da evden ayrılmasa ıyı olur dedıgıne gore bebıkom da bana almıyo tamam.. bana lamış olsa ıdı evden ayrılma dıye uyarmazdı zıra çalıştığımı biliyor...

kım kaldı hedıye almayan,
ben, pıkem...
kımın hedıyesı gtmedı?
benım ve nazomun..

açılın denklemı kuruorum,

eee o halde ben pıkeme alıyorum, nazo da bana alıyo. ya varya şu kafayla nasıl odtüyü öttürmedim bilemıyorum ya. istesem atomu bile parçalayabılırsım bence ben...

nazom sen alıyon bacım bana bı sen kaldın işte. ne aldın kız bana???

nihahaha tabisi ki evden ayrılmasın dicem İS yerinden ayrılmasın dersem asıl o zaman cıkar ortaya hihihi :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
işte kızlar buda asya hatun.ama sizde ekleyin bende sizinkileri merak ediyorum

Ekli dosyalar

• 100_3635.jpg
    100_3635.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 64
  • 100_3721.jpg
    100_3721.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 100_3989.jpg
    100_3989.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 49
  • 100_3772.jpg
    100_3772.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 56

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

beğenmene sevindimAslım hemen dönüş yap aramıza özledik valla Asya nasıl ne yapıyo

asya mamasını yedi teyzesi anneannesi uyutmaya çalışıyor şimdi..umarım dönerim artık home ofis çalışmaya başladım eve iş alıyorum işte bende yada projede eksik kalanları yada düzeltmeleri alıyorum eve.oyüzden koptum aslında birazda malesef ama olmuyor artık böyle aktif olarak dönecem bakalım inş.en kısa zamanda

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
yaaa tuğbişim vardı demin neden çıktıki acaba hastayım falan demiş merak ettim şimdi

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

bebikom kıs sabah yazacekken kalktım senin minnoşda ne kadar şirin olmuş güzeldi daha bi güzel olmuş annesi maşallah 41 kere :huhuu:

saol pikosum guzel oldugu kadar cadı da :D

eline yazıları olan biseyler alıyo kitap,dergi vs..baslıyo sonra aynen soyle :

-bıdı bıdı bıdı
-budi bidu büdü

okuyo sanırım :gul:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
asyayı bir ağıt tuttu kızlar gene susmuyor bi bakayım..öpüyorum hepinizi ve ballı lokumlarınızıda tekrar girebilirmiyim bilmiyorumm.hepinizi çok seviyorum ve unutmadım sizlerde beni unutmayın..ALLAHa emanet olun yavrularınızla..görüşürüzzzz

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
aslı aslıııı gadasını aldığım hosgeldin yavrum.komsum geldi küt diye cıktım...balımm özledim seni.asyam cok tatlı olmus masallahhhh

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
laylaaaa senide unuttum sanma....he yine başkasının kargosunu actım yavrum içinden kıllı adam cıktı bu sefer..lazımsa gönderiyim hemen :gul:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ahanda ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:huhuu::huhuu:
Hosgeldin askimmmm ozlettin kendini dun aramissin hastaliktan dolayi erkenden vurdumnkafayi yattim canim
yaaa tuğbişim vardı demin neden çıktıki acaba hastayım falan demiş merak ettim şimdi
evet cnm hastayiz oglusla yatak dosek yatioz valla anneannemizde bize bakio sagolsun

Sen nasilsin dondun mu evine maille asyamin foyolari istiyorum sana dedigim seyi gonderiyim artik pek tatli olmus kizim annesi masallah

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Günaydın kızlar.

Canım seni çok iyi anlıyorum...Benim eşimin ailesi de böyle sorumsuz. Evlendiğimden beri sürekli olarak maddi külfet olma peşindeler bize, ne koparsak kar düşüncesindeler. İlk sene çözene kadar bi sağlam kazıklandım. Şimdi prim vermiyorum. Vermiyorum ama onun savaşını yapmak her seferinde geri püskürtmek de insanı yoruyor. Haliyle gerginlik. Eşimin ailesi (afedersiniz ama bizim oralarda ayağını yorganına göre uzatmayan tiplere böyle derler) hiç dötlerinin deliğini bilmeyen tipler. Okuyan çocuk yok, öyle edinilmiş bi mal yok ortada ki kredisi filan olsun, harcanacak bişey yok. Ama kayınpeder ekonomiden çok anladığı şeklinde paso atar utar, ama kıçından borç akıyo. Öyle böyle değil hem de. Devamlı bizden yontma peşindeler. Bi ara anlattım hatırlarsınız, bizim arabayı almaya kalktı. Daha kredilerini ödeyemiyor, güya ayda 1000 tl. Taksitle alacakmış. Eminim bi zaman erteleyecekti, bi zaman sonra da ödemeyeceğim dicekti. Benim yokuşa sürmem sonucunda eşim vazgeçti. Tabi sana hakverdim vageçtim demiyor, arabanın kusurlarını bahane ediyor, babasına vermeye önlü razı olmamış. Baban hayatında öyle bi arabaya bindi mi acaba!
Bu hafta sonu da yeniden borç istemiş. Hazırda bikaç kredisi var, onları kapatıp yeniden kredi çekip tek yere borçlanacakmış. Ne farkeder sen yine yeni borçlar yaparsın. Bir haftalığına istiyormuş. Laf! Maksat başka. Adam yönetici, şimdi bırakacakmış yöneticiliği, muhtemelen yedi apartmanın paralarını onu kapaması lazım. Bakalım bunu nasıl savacağım.

ay işte aynı olmasa da çok benzerler babuş...krediler geç ödenir, harcamalar tam gaz devam eder falan. neyse sonuçta ben imza atmayınca çıkmadı, daha az almaları gibi bi durum oluştu bu arada, inşallah bize gerek kalmayacak ama eşimle papaz olduk tabi. neyse anlaştık şu an. inşallah bozulmaz.

bu arada cvp yazan herkeslere teşekkürler...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ay işte aynı olmasa da çok benzerler babuş...krediler geç ödenir, harcamalar tam gaz devam eder falan. neyse sonuçta ben imza atmayınca çıkmadı, daha az almaları gibi bi durum oluştu bu arada, inşallah bize gerek kalmayacak ama eşimle papaz olduk tabi. neyse anlaştık şu an. inşallah bozulmaz.

bu arada cvp yazan herkeslere teşekkürler...

çıkmamasına çok sevindim valla. iyi olmuş. herkes yerini yurdunu haddini bilsin. eşin de biraz daha mantıklı ve tarafsız bakmayı başarabilir umarım... ah bu erkekler aaaaaah....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar