2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kız babuş sen niye yüz vermıyosun bakayım bu ara?

zati rüyamda da seni gördüm. naptığımızı bilmiyorum ama iç sıkıcı bi rüyaydı. darlanıyoduk :( hayırlara gitsin.

bu arada ecrin sen bana hedıye alıyosun anladım ben . ehe

Belli olmazz tabiii .. Sizede cikabilirr:D:D

Simuss bazenn defne de de oluyo ama geciyo bisi olmadan. Bende sokguktan,emzikten falan diye yoruyorum

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Günaydın kızlar...........

simuşum biyere çarpmış olabilir mü diye düşündüm bende canım...

babuşcum Ada'yada geçmiş olsun kuzum... bende perşembe bi götüreyim dedim geçen ay gitmedik doktor gelmeyin dedi diye ama bi genel kontrol etsin bazı geceler Noyanda çok aglıtor.. üşütüyo mu nedir bu bebeler evin içinde nasıl oluyosa oda...

bak gene hatırlatıyorum bana hedaye göndercek teyzemiz resim çeksin göndermeden benim elime ulaşması zaman alıcak..............

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın kızlar...........

simuşum biyere çarpmış olabilir mü diye düşündüm bende canım...

babuşcum Ada'yada geçmiş olsun kuzum... bende perşembe bi götüreyim dedim geçen ay gitmedik doktor gelmeyin dedi diye ama bi genel kontrol etsin bazı geceler Noyanda çok aglıtor.. üşütüyo mu nedir bu bebeler evin içinde nasıl oluyosa oda...

bak gene hatırlatıyorum bana hedaye göndercek teyzemiz resim çeksin göndermeden benim elime ulaşması zaman alıcak..............

Pikoşuuuum :huhuu: :huhuu:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bizdeee paketimiziii coktan yolladık ama kaybolmus kargocular kaybetmis bekliyorum simdi tekrar bana yollicaklarda ben bidaha yollicam da üüfff..ne hale geldi icindekiler kimbilirr :bitter:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ballı badem yaptım yedim simuş geçen ehehe :D yerkende seni düşündüm :D :huhuu:

yaptım dedigimde bademin üstüne bal döktüm yedim :D

Ooooh yarasın, afiyet bal şeker olsun. Atom gibi olmuştur kız o sana :D:D:D

Nassi cin olcann kizzz ehhhehh iyi o zaman sana benn aliyomm bugun evde otur:1:

Amaaaaan yattı benim cin olma işleri, gene tutamadım çenemi. Afedersin bu konularda benden bi pok olmaz anladım ben onu.... gerzek gibi her düşündüğümü söylüyom. Bi tut demi çeneni. Valla bi tutsam şu çenemi eşimin sülalesiyle de eşimle de aram süper olucak ama işte.... Uzun hikaye anlatmiim şimdi. püüüüf...

Valla mı kız sen alıyon? doğru söyle bak. kekleme beni.... :gul: (artık kimseye de inanmıyom hıııı :D)

bizdeee paketimiziii coktan yolladık ama kaybolmus kargocular kaybetmis bekliyorum simdi tekrar bana yollicaklarda ben bidaha yollicam da üüfff..ne hale geldi icindekiler kimbilirr :bitter:

Yuh yaniiii... Ya içinde bozulacak bişe olsaYDI...
Bu arada Bebikom, maşallah Hiraya çok güzelleşmiş. Fıstık olmuş iyice.Öp annesi şöyle ense kısmından yerime :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ve dahi "hayat" la aram süper olabilir çenemi tutmayı, her düşündüğümü söylememeyi, kızdığımda kızgınlığımı belli etmemeyi, rol yapabilmeyi öğrensem...
Oyunculuk kurslarına mı gitsem naapsam yaaa.... Valla çok sıkıntılıyım bu konuda. İyi bişe mi bu huyum kötü mü onu sorguluyorum 2 gündür....

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ve dahi "hayat" la aram süper olabilir çenemi tutmayı, her düşündüğümü söylememeyi, kızdığımda kızgınlığımı belli etmemeyi, rol yapabilmeyi öğrensem...
Oyunculuk kurslarına mı gitsem naapsam yaaa.... Valla çok sıkıntılıyım bu konuda. İyi bişe mi bu huyum kötü mü onu sorguluyorum 2 gündür....

Yok yom icinden geceni dosdogru soylemek iyidir. Ben en cok ortanca gorumcemi severim mesela. Kimse haz etmez ondan biraz sivri dilli diye. Ama aklindakini dan diye soyler cekinmez. Bi yere giderken ustumdekinden emin deilsem pinar abla bi bak ya derim o da gecistirmek yerine kizim bu gobegini portletmis gormuyon mu der mesela hemen yeni kiyafet arariz icin de rahat olur bilirsin ki arkadan konusmucak. Zaten yuzune dan dan konusuyo. Ki dun bi yazi okudum bak dosdogru cekinmeden konusanlara peygamber efendimiz cennette kefil olacakmis. Amin diyelim.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kendime kızıyom Gökçe yaa... Dün akşam gene de en iyi olan görümceme gittik. Hani kaynımla olan durumu da biliyosunuz, yazmıştım uzun uzun. Neyse oturuyoruz, görümcem diyo ki; "x (kaynımın burdaki adı olsun)'i de arayalım gelsin." Eşime diyo "arasana" eşim de ne alaka biz size geldik oturmaya başka zaman çağırsana diyeceği yerde "tamam abla yaa ararım birazdan". eşim öyle deyince görümcem aradı. maşallah bizim orda olduğumuzdan falan haberi var. bağları çok sağlam arkadaş. basmıyo benim kafa. artık ne konuştularsa, hııı tamam peki oldu o zaman formatında bi konuşma oldu. ve sonrasında tek kelime edilmedi konuyla ilgili.

bugün de diğer görümcelerimden birine gidicez. ama eminim mr. x i de arar söylerler gel diye. zaten milletin amacı derdi zoru ben değilim Duru yani. kapıdan giriyoruz herkes aaaaay aman amaaaaan canım canııııım formatında, artık bize de ne zaman sıra gelirse. ki onda da ben dün bozdum görümcemi, biz de hoşbulduk değil mi diye. bu da iyi olanı haaa... çok gıcık oluyorum çok!!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar