Kendime kızıyom Gökçe yaa... Dün akşam gene de en iyi olan görümceme gittik. Hani kaynımla olan durumu da biliyosunuz, yazmıştım uzun uzun. Neyse oturuyoruz, görümcem diyo ki; "x (kaynımın burdaki adı olsun)'i de arayalım gelsin." Eşime diyo "arasana" eşim de ne alaka biz size geldik oturmaya başka zaman çağırsana diyeceği yerde "tamam abla yaa ararım birazdan". eşim öyle deyince görümcem aradı. maşallah bizim orda olduğumuzdan falan haberi var. bağları çok sağlam arkadaş. basmıyo benim kafa. artık ne konuştularsa, hııı tamam peki oldu o zaman formatında bi konuşma oldu. ve sonrasında tek kelime edilmedi konuyla ilgili.
bugün de diğer görümcelerimden birine gidicez. ama eminim mr. x i de arar söylerler gel diye. zaten milletin amacı derdi zoru ben değilim Duru yani. kapıdan giriyoruz herkes aaaaay aman amaaaaan canım canııııım formatında, artık bize de ne zaman sıra gelirse. ki onda da ben dün bozdum görümcemi, biz de hoşbulduk değil mi diye. bu da iyi olanı haaa... çok gıcık oluyorum çok!!