2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yaaaaaa nasıl bişiydı kız anlat azıcık. anlarım ben. benım de var oyle aletlerim. çekiç örz üzengim falan. takım çantam bılem var. keza ingiliz anahtarım

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pikem noyan yürüyomu? maşallah tosbikime...bizimde son bi kaç gündür ela zırlamaktan fırsat bulamıyordu ama bugun yine her yerden elini bırakıp gelmeye kalkıyor zilli..az önce burun gitti zaten

yanim çok uzunboylu diil Nazom bakaç adım.. bi 9 aylıkken atıyodu sonra bırakmıştı, şimdi gene başladı ama bi cesaret gelmiş oglana belli.. ve sonuçç burun üstü çakılma çogunluk :(

Nazoş bu gece seni ve Simuşu rüyamda gördüm hayır olsun inşallah

bende kendimi hamile gördüm hayırlar olsun...

selam bebişim.hayrolsun kısss.ne gördün de bakim.acık sacık mı gördün..bende rüyamda hamamdaydım tellak da erkek sırtımı keseliyor şu biskolata reklamındaki oğlanlardan biri.anam tam keseyi sürüyo eşim geliyo...ayyyy deyip kaçıyom ben..sabah anlattım rüyamı...seni bi keselerimmm dedi...:sılakonda:

ehehehüüü :D eşim gözümü kapatıyo o reklam çıkınca rüyana gürer belkim diye :D bende diyorum reklamların %1 anca piskolata erkegi geri kalan %99 hep daş gibi hatun senin hiç gözünü açmaman lazım :D :D
yok kıs ben çok begenmedim onları vücut iyide suratlar çok eblek :D ( bknz: kedi ve ciger ve mundar)
kıss gökçe esas varya o paketten öyle bişey cıktı ki kapalıydı ağzı işte onu cooookkk merak ediyom..üstünde yazandan anladığım kadarıyla cok merak uyandırıcı bişiy ama diyemem burdan...:bitter:

ehehe abowwww :utandim:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

buyrun gelin canım beklerim perşembe eltimgiller gelecek çarşamba olabiler

oo senin uzak yoldan misafirin varmıs balım.biz baska bi zaman rahatsız ederiz sizi :)
ben alıyom . tamam anlat

hatta sen anlat hedıyeyı gostereyım bıle ehe

yok yaaa.para peşin kırmızı meşin..sana alıyom diyen herkes baskasına aldı.inanmam sana..bak ama ipucu vercem tüylü bişeymiş:gul::gul:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

gelsinler canım siz çarşamba gelirsiniz ne olacak sanki?
sevgili çok sevdiğim eltim için hazırlıklara bir hafta öncemi başlayayım onumu diyon

dayımın karısı sevgili yengem ayağını kırmıs anamgili geçmiş olsuna götürücem ya carsamba ya persembe henüz yenge lsultan hangi gün bizi kabul etcek belli değilmiş balımm.haberliyorum anacığımdan.ondan seni rahatsız etmeyelim dedim.

hem hazırlan tabii. bi denecik eltin yok mu senin

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

dayımın karısı sevgili yengem ayağını kırmıs anamgili geçmiş olsuna götürücem ya carsamba ya persembe henüz yenge lsultan hangi gün bizi kabul etcek belli değilmiş balımm.haberliyorum anacığımdan.ondan seni rahatsız etmeyelim dedim.

hem hazırlan tabii. bi denecik eltin yok mu senin

haaa benim mazeretim var demiyoda geçmiş olsu yengene
evet bir tanedir benim eltim ben oraya gittiğimde ne yapacağını şaşırır yazık ziyafet sofraları hazırlar :kahkaha:
kayınvalidemin altında oturur buraya gelir kendine baktırır oraya ben gidince kayınvalideme gelir orda yer içer belki çay yapar ona çağırır küstah çok severim bildiğin gibi değil

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:yeniyıl::yeniyıl::yeniyıl:

ulan nasıl bi olaysa, yeniyılda aılemı evıme çağıramıyorum. neden?

çünkü çağırırsam kaynanamgilleri de çağımam lazım. öyle ya benim anam babam gelıyosa onunkilerın de gelmesı lazım. yahu benım babam genç, dınamık. senın baban oyle mı? gelmiş 1500 yaşına soğuk bi adam.

hiç anlamıyorum bu bızde gelelım bızı de çağırın ayaklarını... gelmeyın yokuz evde...desem???

dün onura napıcaz yılbaşında dıye sordum cefcap aynen şu;

napalım, annemlere uğrarız, annenlere uğrarız sonra eve gelırız.

ee evde napıcaz. zaten her akşam evdeyız...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

hoşgeldin leo ne var ne yok?

Hosbulduk pikem ne olsun be gorumcrm dogurdu bebek gordukbsevdik mevlud yapip geldik
Ben ve oglumnfena hstsyiz su an yataktan yaziorum size
AHAHAHA İKİNİZİN HEDIYESI DE GELMEDİ SANIRIM??? kimin hediyesi gelmedi bakayım başka?

leom velkam beybi. öyle öyle insanın evi gibisi yok.

kızz benim hediyem geldiya oraya konu açtık baksana:durbun:
hoşgeldin Tubişşşş

Hosbulduk yyavrummm
aden paşa iyiymiş cok sevindim..gelmiş geçmiş olsun kuzuya.

leom gelmiş hoş gelmiş...insanın evi gibisi var mı yaa

Geldim guseller sizi pek osledim

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

haaa benim mazeretim var demiyoda geçmiş olsu yengene
evet bir tanedir benim eltim ben oraya gittiğimde ne yapacağını şaşırır yazık ziyafet sofraları hazırlar :kahkaha:
kayınvalidemin altında oturur buraya gelir kendine baktırır oraya ben gidince kayınvalideme gelir orda yer içer belki çay yapar ona çağırır küstah çok severim bildiğin gibi değil

ayy ne güzel yaa.insanın cay yapan eltisi olması...hiç eltim yok benim...kıskandım bak şimdi...yarın belli olur bizimkilerin işi..bizde yengemi cokk severiz.ihale bana kaldı.babm götürmem dedi.kardeşim hiç uğrasamam dedi.annemde benden rica etti.ulastırma bakanıyım ya ben...zaten biz 3 ü bi arada içmeye gelcez kızımla..evde olursanız kayramla..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
:yeniyıl::yeniyıl::yeniyıl:

ulan nasıl bi olaysa, yeniyılda aılemı evıme çağıramıyorum. neden?

çünkü çağırırsam kaynanamgilleri de çağımam lazım. öyle ya benim anam babam gelıyosa onunkilerın de gelmesı lazım. yahu benım babam genç, dınamık. senın baban oyle mı? gelmiş 1500 yaşına soğuk bi adam.

hiç anlamıyorum bu bızde gelelım bızı de çağırın ayaklarını... gelmeyın yokuz evde...desem???

dün onura napıcaz yılbaşında dıye sordum cefcap aynen şu;

napalım, annemlere uğrarız, annenlere uğrarız sonra eve gelırız.

ee evde napıcaz. zaten her akşam evdeyız...

hayatın kanunu bu olmaz senin tarafın 2 fazla gelir sen 2 fazla gidersen olmaz.bi yerleri eksilir bu erkek milletinin...aden annene alısık nasıl belli bi saate kadar eşinle adenle aile ziyaretiyapın kaynana git önce bi de hindi dolması.iste sonra annende son durak yapın. uyku saati gelmiş olur nasılsa.. paşanın.ordan atlayın başbaşa takılın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar