yaaaaaa nasıl bişiydı kız anlat azıcık. anlarım ben. benım de var oyle aletlerim. çekiç örz üzengim falan. takım çantam bılem var. keza ingiliz anahtarım
bu hafta içi eğer ela yaramazı bi aksilik cıkarmazsa sana bi kahve içimi uğramak istiyorum laylam belki o malum olmustur aklımdan plan yaptım bugün:elif: belkim simuşumda gelir..
pikem noyan yürüyomu? maşallah tosbikime...bizimde son bi kaç gündür ela zırlamaktan fırsat bulamıyordu ama bugun yine her yerden elini bırakıp gelmeye kalkıyor zilli..az önce burun gitti zaten
Nazoş bu gece seni ve Simuşu rüyamda gördüm hayır olsun inşallah
selam bebişim.hayrolsun kısss.ne gördün de bakim.acık sacık mı gördün..bende rüyamda hamamdaydım tellak da erkek sırtımı keseliyor şu biskolata reklamındaki oğlanlardan biri.anam tam keseyi sürüyo eşim geliyo...ayyyy deyip kaçıyom ben..sabah anlattım rüyamı...seni bi keselerimmm dedi...:sılakonda:
kıss gökçe esas varya o paketten öyle bişey cıktı ki kapalıydı ağzı işte onu cooookkk merak ediyom..üstünde yazandan anladığım kadarıyla cok merak uyandırıcı bişiy ama diyemem burdan...:bitter:
buyrun gelin canım beklerim perşembe eltimgiller gelecek çarşamba olabiler
ben alıyom . tamam anlat
hatta sen anlat hedıyeyı gostereyım bıle ehe
hayır olsun Pikoşum hamile görmek neymiş baksaydın
ben biskolata reklamındakileri görünce nedense Gayler geliyo aklıma
nazom ben bildim onu.
titreşimli darbeli matkap??
hayır olsun Pikoşum hamile görmek neymiş baksaydın
ben biskolata reklamındakileri görünce nedense Gayler geliyo aklıma
oo senin uzak yoldan misafirin varmıs balım.biz baska bi zaman rahatsız ederiz sizi
şimdi baktım yevrüm bi saçma bişeyler yazmışlar bide güzel şeyler yazmışlar... hayıra yordugum için hayırlı güzel şey olur inşallah![]()
gelsinler canım siz çarşamba gelirsiniz ne olacak sanki?
sevgili çok sevdiğim eltim için hazırlıklara bir hafta öncemi başlayayım onumu diyon
dayımın karısı sevgili yengem ayağını kırmıs anamgili geçmiş olsuna götürücem ya carsamba ya persembe henüz yenge lsultan hangi gün bizi kabul etcek belli değilmiş balımm.haberliyorum anacığımdan.ondan seni rahatsız etmeyelim dedim.
hem hazırlan tabii. bi denecik eltin yok mu senin
hoşgeldin leo ne var ne yok?
AHAHAHA İKİNİZİN HEDIYESI DE GELMEDİ SANIRIM??? kimin hediyesi gelmedi bakayım başka?
leom velkam beybi. öyle öyle insanın evi gibisi yok.
kızz benim hediyem geldiya oraya konu açtık baksana
hoşgeldin Tubişşşş
aden paşa iyiymiş cok sevindim..gelmiş geçmiş olsun kuzuya.
leom gelmiş hoş gelmiş...insanın evi gibisi var mı yaa
haaa benim mazeretim var demiyoda geçmiş olsu yengene
evet bir tanedir benim eltim ben oraya gittiğimde ne yapacağını şaşırır yazık ziyafet sofraları hazırlar :kahkaha:
kayınvalidemin altında oturur buraya gelir kendine baktırır oraya ben gidince kayınvalideme gelir orda yer içer belki çay yapar ona çağırır küstah çok severim bildiğin gibi değil
:yeniyıl::yeniyıl::yeniyıl:
ulan nasıl bi olaysa, yeniyılda aılemı evıme çağıramıyorum. neden?
çünkü çağırırsam kaynanamgilleri de çağımam lazım. öyle ya benim anam babam gelıyosa onunkilerın de gelmesı lazım. yahu benım babam genç, dınamık. senın baban oyle mı? gelmiş 1500 yaşına soğuk bi adam.
hiç anlamıyorum bu bızde gelelım bızı de çağırın ayaklarını... gelmeyın yokuz evde...desem???
dün onura napıcaz yılbaşında dıye sordum cefcap aynen şu;
napalım, annemlere uğrarız, annenlere uğrarız sonra eve gelırız.
ee evde napıcaz. zaten her akşam evdeyız...