2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Canım çok tatlı bişi istiyo ama evde tatlı bişi yok. kızlar bana şöyle yoktan var edilen bi tatlı bişi söylesenize...
helva mı yapsam ki.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
offffffffffffffffff eşim söylenip duruyor. gidip boğasım geliyor ya bi rahat bırakın ya bi 5 dakiak:)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kız uyanıyo sürekli Pikoşum, çok zor uyuttuk. şimdi de zırt pırt kalkıyo. bi ona koşuyom bi size :D

Laylam gelmiiiiiş. :heyo:

hmm tahmin ettim canımda gene de bii yoklayayım dedim :D

pikem sen şöyle bişey yapsan. bütün bebelerin fotograflarını bi karede birleştirsen. onu bastırıp selimin albümüne koyarım..

evet canım öyle şeyler düşündüm bende ama zamana yaydım.. biraz daha rahat anlarımı bekliyorum..
ya çalışmak için başına oturdugumda bölünmeden gitmesi gerekiyor o da yanlızken çok mümkün olmuyor...

ama aklımda yani... yaparımda uzar işte...
Canım çok tatlı bişi istiyo ama evde tatlı bişi yok. kızlar bana şöyle yoktan var edilen bi tatlı bişi söylesenize...
helva mı yapsam ki.

mozaik pasta desem donması lazım... puding falan varsa olur...
bide nestlenin kırmızı karton bi kutuda çikolatalı kurabiye gibi bişeyleri çıkmış bende onlara taktım şimdi iyi oluyo bu kriz anlarında...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
babuşum senden bişey isteyeceğim. senin araştırmacı kişiliğine güveniyorum:) adım adım eğlenceli egitim diye bir site var. böyle pedegogların hazırladığı setler varmış. bugün aradım görüştüm ama karar veremedim. 408 ytl 12 ay bana her ayın gelişim setini göndereceklermiş. ayy alsammı. atatlım bi vaktin olunca sen baksana siteye. saçma bişey almayayım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
nutella ye Babuşum dicem ama tatlı bişi yok dedin. ayva varsa hemen üstüne şeker koy su da ekle tatlı yap :D

Kız nutella mı kalır bu evde...
Annem 1 hafta bende kaldı ya, ben bu kadar çok yemek yiyen birini görmedim diyor. 5 dk boş durmuyormuş...
Adanın meyvelerini filan yemezdi önceden şimdi onlara da dadanmış...Of of artık dert yanacak gücüm bile yok.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuşum senden bişey isteyeceğim. senin araştırmacı kişiliğine güveniyorum:) adım adım eğlenceli egitim diye bir site var. böyle pedegogların hazırladığı setler varmış. bugün aradım görüştüm ama karar veremedim. 408 ytl 12 ay bana her ayın gelişim setini göndereceklermiş. ayy alsammı. atatlım bi vaktin olunca sen baksana siteye. saçma bişey almayayım.

Tamamcanım bakayım ben ona, sana haber veririm...
Bu arada hani halkalı bi oyuncak var, onun adaya çok faydası oldu. nasıl tarif etsem dur resmini bulayım.
ucuz da bişey onu önerecektim size, iyi aklıma geldi.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

aaa Tanselcim sen onu sormuştun dimi, yazıcam ama araya kaynadı sonra da unuttum gitti. Geçen demişsin ben de baktım şöyle bi. hani olabilir gibi geldi ama ne vardır içinde çok da emin olamadım açıkçası. İnsan oraya setin büyük resmini de koyar dimi ya da setin içindekileri tek tek yazar, ne bileyim kitabın 1 sayfasını bari fotoğraflar koyar. Adamlar sır gibi hiçbişe koymamış. Ben de çok detaylı bakamadım. Ama merak da etmiyor değilim. Çok da pahalıymış. Yıllık mı mesela bu tutar? Yoksa abone olup bir de her ay dergi parası mı veriliyor. Vallahi hiçbişe anlamadım...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ya kızlar LAylam nerde bugün? Kayra nasıl oldu acaba?
hayır kuş oyununuda oynamamış merak ettim....

Laylamı bende merak ettim. Hatta gelmiştir şimdiye umuduyla baktım ama... Hayrolsun inşallah.

Bu arada o üçgenleri dürtmeleri unuttuydum ya ben ahahahhaha doğru diyon valla bence kesin ondan oldu kesiiiin -kop-kop

Laylaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin yaaaaav.... Merak ediyorum.... salı da değil ki bugün temizlik falan olsun... :uzgun:

bende merak ettim simşum..

selam yavru kuşlarrrrr
Söylemeyi unuttum benim bugün lazer randevum vardı ordan gezdim özgürce kendi kendime sonra Kayrayı almaya gittim ablam göndermedi akşam yemeğimizi yedikten sonra eve geldim
Nazommm çok güldürdün kız beni Allahın sopası yokki üçgenler noel baba derken bak neler gördün:kahkaha::kahkaha:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kız nutella mı kalır bu evde...
Annem 1 hafta bende kaldı ya, ben bu kadar çok yemek yiyen birini görmedim diyor. 5 dk boş durmuyormuş...
Adanın meyvelerini filan yemezdi önceden şimdi onlara da dadanmış...Of of artık dert yanacak gücüm bile yok.

babuşum naaaptın hakkat bu işi? ilan falan yazdın mı siteye? ya da araştırıyor musun halen yoksa vaz mı geçtin?

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
aaa Tanselcim sen onu sormuştun dimi, yazıcam ama araya kaynadı sonra da unuttum gitti. Geçen demişsin ben de baktım şöyle bi. hani olabilir gibi geldi ama ne vardır içinde çok da emin olamadım açıkçası. İnsan oraya setin büyük resmini de koyar dimi ya da setin içindekileri tek tek yazar, ne bileyim kitabın 1 sayfasını bari fotoğraflar koyar. Adamlar sır gibi hiçbişe koymamış. Ben de çok detaylı bakamadım. Ama merak da etmiyor değilim. Çok da pahalıymış. Yıllık mı mesela bu tutar? Yoksa abone olup bir de her ay dergi parası mı veriliyor. Vallahi hiçbişe anlamadım...

canım bugun aradım. mesela bana 11. ayı göndereceklermiş. sonra 12 ay her aya gelişimi gelecekmiş.kitap tarzındaymış faliyetler varmış bilmedim..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Tamamcanım bakayım ben ona, sana haber veririm...
Bu arada hani halkalı bi oyuncak var, onun adaya çok faydası oldu. nasıl tarif etsem dur resmini bulayım.
ucuz da bişey onu önerecektim size, iyi aklıma geldi.

tamam canım.
burada geçen seni işteyken aradım sanki evde fasülye ayıklıyorsun gibi sohbet ediyorum:) ne olur kuusra bakma. selim hastaydıya kafa kalmadı..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar