2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

azoş duysaydı valla koyardı bi don daha..:dance:heriflere don hemi.cok güldüm ya sabah sabah..bu arada ben içimden senin cevirdiğin geyiğe yeni cümleler ekliyom içimden yüzünüze karsı sonrada gülüp duruyom...:dance::sevindirikasli:

o malzemeden çok daha fazla geyık çıkardı da bakma nazom ancak bu kadar yazabıldım. :) ehehehhe

benim aklıma hiçbişey gelmedi ama :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Noyan 6 aylıkken kıbrıslı bi kadın ne kadar diye sordu bana 6 aylık dedim cevap şe
- aaaaaaaa ama çok küçük buuuuuu hiç 6 aylık gibi degil
-bende ki cevapda şu
-o zaman doktordaki bütün degerlendirmeler yanlış demek ki dünya standartlarına göre boyda 90 paritenin üstündeyiz onlar bilememişler demek gelip size sorsalardı keşke..

yani aslında demek istedigi zayıf böyle bogumlar içinde yüzmüyomuş diye çok küçük oldu hiç unutacagımıda sanmıyorum o kadını...
buda böyle bi anımdı işte..

Noyanda maşallah baya baya yürüyor artık bi anda nasıl olduysa... daha da zor kilo alır... bugün doktora götürecegim bakalım neymiş durumlarımız...

catlak cok memlekette.aslında bir de şey var insanlar bebeği unutmuslar.kaç aylıkken ne kadar olur bilmeden atıp tutuyorlar..6 aylıkken 1 metre olacak hali yok yada 10 kilo ama bunu idrak edemiyor yurdum insanı.yada herseyin büyüğü makbuldür ya bizim için bebek bile olsa ne kadar iriyse o kadar kar...

maşallah noyanıma...allah yardımcın olsun pikem.daha hareketli günler başlıyor yani :). bana hep şey gelir yürüdükten sonra sanki yeni bi kapı acılıyo böyle bebeklikten cıkıp cocuk oluyor.tek basına ayakta durması cok güzel gelir hep..böle bi duygularım kabarır niyeyse.zati ben bu sabah pek bi sulugöz modundayım...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlaar,
izninizle ben su kargoculara bi kafa goz dalıp geliyorum..
bu ne lan 3-4 gundur bi o kuryeye zimmetleniyo bi bu kuryeye zimmetleniyo benim paketi ellemeyen kalmadı ya bu ne kardesim yeter yaa
..zına ..ctıklarımın kargocuları

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bugun saat 16.00-17.00 arası paketi teslim ederler dediler efendiler
:sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

omrumde boyle ugrasmadım lan kargocularla ben kendim gotursem paketi simdiye goturduydum :deli:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

catlak cok memlekette.aslında bir de şey var insanlar bebeği unutmuslar.kaç aylıkken ne kadar olur bilmeden atıp tutuyorlar..6 aylıkken 1 metre olacak hali yok yada 10 kilo ama bunu idrak edemiyor yurdum insanı.yada herseyin büyüğü makbuldür ya bizim için bebek bile olsa ne kadar iriyse o kadar kar...

maşallah noyanıma...allah yardımcın olsun pikem.daha hareketli günler başlıyor yani :). bana hep şey gelir yürüdükten sonra sanki yeni bi kapı acılıyo böyle bebeklikten cıkıp cocuk oluyor.tek basına ayakta durması cok güzel gelir hep..böle bi duygularım kabarır niyeyse.zati ben bu sabah pek bi sulugöz modundayım...

yapı meselesi Naazom benim sütüm yaglı degilmiş yani ..hoi şimdi mama yemek vb. şeyler yiyor maşallah subanallah iştahıda gayet yerinde ama yok yani kilo normal..

bakma bende çok sulugözlüyüm bu minnoş meselesinde düşse, mıçsa bile içimi bi gurur kaplıyo... gönlüm, gözüm yaşlanıyo hemen.. öyle bebeklik bitti bitiyor yeni bir dönem başlıyor..

pikem sen naıf kadınsın ondan gelmedi.

bak nzoyla bana hemen şeytanlığa çalıştı aklımız. ehehhehehe

ya aslında çok da naif degilimdir gökcem ama bazı konularda biras sapşallıgım var evek... :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
bugun saat 16.00-17.00 arası paketi teslim ederler dediler efendiler
:sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:

omrumde boyle ugrasmadım lan kargocularla ben kendim gotursem paketi simdiye goturduydum :deli:

simuşa gelicek sanırım söylede kızın haberi olsun.. zaten bitti alma verme olayı ... bi sen bi gökce kaldı ledırcım ne yaptı bilmiyorum.. e gökce bana alıyo artık anladık yani.. sende simuşaysa.. daha neyi gizliyon bacııımmmmmmm

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

simuşa gelicek sanırım söylede kızın haberi olsun.. zaten bitti alma verme olayı ... bi sen bi gökce kaldı ledırcım ne yaptı bilmiyorum.. e gökce bana alıyo artık anladık yani.. sende simuşaysa.. daha neyi gizliyon bacııımmmmmmm

ya pikos,benim hediye 3-4 gun once elinde olcaktı da iste bu gerizekalıların sayesinde sona kaldık...
aptallar

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

yapı meselesi Naazom benim sütüm yaglı degilmiş yani ..hoi şimdi mama yemek vb. şeyler yiyor maşallah subanallah iştahıda gayet yerinde ama yok yani kilo normal..

bakma bende çok sulugözlüyüm bu minnoş meselesinde düşse, mıçsa bile içimi bi gurur kaplıyo... gönlüm, gözüm yaşlanıyo hemen.. öyle bebeklik bitti bitiyor yeni bir dönem başlıyor..

ya aslında çok da naif degilimdir gökcem ama bazı konularda biras sapşallıgım var evek... :D

ela da düzgün yemek yemiyor bu da beni deli ediyor.gecen bir arkadasım ki sevdiğimdi önceden yatmadan önce elaya biberon mamasını hazırladım verdim.ne dese beğenirsin...aaaa mamayı cok vermişsin tatlım bu cocuk ondan tombik olmuş.kendimi bi anda acıklama yapmaya calısırken buldum.oysa ela gece yatmadan sadece 1 kere mama alıyor o da 180 en fazla taş catlasa..bazen gündüz eğer dısarıdaysak ve öğün saati geldiyse mecbursam veriyorum.elanında yanakları tombik herkeste önizlenim oo tombalağa bak..önemli olan normal kilo ve boyda olmaları yemeleri gerekenleri yemesi..daha da ötesi yok..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ahahahah açar açmaz soktayım gökçem..manyaksın sen be....:gul:

ecrin yavrum tek problem kilo olsun ki kilo asla problem değil.ben şimdi bu ara ireme taktım cok ekmek yeme kızım,cips yeme annem,diye diyee her gün bi olay var evde.canı başında olsun der annem gerisi boş..bu arada eğer annelik bebeğe kilo aldırmakla olsaydı ohoooo..takma bunları..kilo ve boy coğu zaman genetik özellikler tasır.seni hatırladığım sende minyon tiplisin.defne sana benzemiş olamaz mı?

Hahhhh iistee bende ondan korkuyom bana benzesin. İyi kotu 165 i buldurayim cocuga. Ama ya babasinin gogsunu gere gere adini verdigi babaannesine benzerse ? Kadin 145 sanirsam. Allah vergisi ama adini ayten koymayaydin diye yer tuketirim ben bu adami. Kalkmis bana diyo cocuk acik tenli babaannesinin adini koyduk ayten ay gibi teni oldu. Senin anacigin gibi bi karis olsun da o zaman gorcem ben aytenini dedim ses etmedi.

Neyse bakalim dr randevusu alayim bende gotureyim dr amcasi ne dicek.

Ayyyyy yeniyill geldi saka makaa hee icim bi kipir kipur niyeyse. Sanki ertesi gun baska dunyaya uyancam:gul:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ela mı tombik?

ela'nın yanakları tombik o kadar. yahu Aden'in yediklerini görseniz şoka girersîniz. hiç bir yemeğe hayır yok adamda. (maşallah)

ya bebek kereviz yer mi ya. gecen zeytınyaglı kereviz pişirdim onunkini ayırdım tuzunu koymadan mıhh ıhmmm yapa yapa yedi. adam salata bile yiyor yahu. ama kilo yok. yapacak bişey de yok. yürüyor çünkü artık.
koltuklara yataklara kendi çıkmaya başladı ordan aşağıya iniyor ters dönüp kilo mu kalır o bedende.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
bu arada sivri kocamın, hediyeleri görünce yaptığı yorumunu yazıyorum sıkı durun.

- ne güzel kutu ya o. ne o? ne aldın yine?
- ben bir şey almadım, topikteki kızlarla çekiliş yaptık ya benim hediyem azomdan geldi.
- aa bakayım. ..... aaaaaa oğluma adam montu... ehe bu ne ya süper bişey bu., benim hatuna kırmızı bi donnnnnnnnnn sana di mi bu?
- yok aden'e göndermiş. Büyüyünce giyer diye. tee allam yaa. tabisi bana.
- aaaaa bi de kırmızı noel papa çorabısı... bu da bana o halde? ehehehe.
- ^%%/(????? ahahahaha.

asıl bomba geliyor;

- yaa bizde babalar olarak birbirimize kırmızı baksır alıp yollayaydık ya. hiç aklınız kesmedi mi?

gerçekten de çok ciddiydi bunu derken.

düşünsenize bu adamların birbirlerine kırmızı don yolladıklarını. kan çıkar yeminle be.

- sen bana küçük pipili mi diyon hacı "s" beden almışın?
- ohohhoytttt benim g.tüm değirmen taşı mı birader xl yollamışsın.
- pardon da baksırın üzerinde neden kalp resmi var? ipne miyim kardeşim ben

yeminle böyle olurdu muhabbetleri kesin.

gökçe yaa kahve içiyordum yutamadım sayenizde be... siz karı koca pek alemsiniz yaf :)

benim hediyem niye hala gitmedi, niye??? niye??? bu ne özensiz hediye paketi diye kargocular göndertmedi mi acep?

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

ela da düzgün yemek yemiyor bu da beni deli ediyor.gecen bir arkadasım ki sevdiğimdi önceden yatmadan önce elaya biberon mamasını hazırladım verdim.ne dese beğenirsin...aaaa mamayı cok vermişsin tatlım bu cocuk ondan tombik olmuş.kendimi bi anda acıklama yapmaya calısırken buldum.oysa ela gece yatmadan sadece 1 kere mama alıyor o da 180 en fazla taş catlasa..bazen gündüz eğer dısarıdaysak ve öğün saati geldiyse mecbursam veriyorum.elanında yanakları tombik herkeste önizlenim oo tombalağa bak..önemli olan normal kilo ve boyda olmaları yemeleri gerekenleri yemesi..daha da ötesi yok..

Ela balımı yerimmmm.. anam milletin agzı torba degilki büzesin..

birde hiç memnun olmaz mı kimse canım ya...
ya zayıf bu bebekler ya tombik.....
bide maşallah çok sevimli diyip orda bırakmayı bilseler.......

heleki arkadaş yapıyosa bunu.. bi dövesim geldi o arkadaşını :savasciasli::savasciasli:
banane dedim işte ben onu tanımıyorum ki seni tanıyoms seviyoms...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
son dakikaya kadar kendimi tutup kime aldıgımı ifsa etmemekte ısrarlıyım ancaakk benim paket ulasana kadar diger paketler ulasırda benim kime aldıgım ortaya dokulur sacılırsa o vakit yapcak biseyim kalmaz artıkın :uzgun:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
annemlerin alt komsusu ikiz bebek anneannesi bi kadın var,o da gecende hira uyurken gelmisti aksamustu 5 fln..
ayy bu saatte niye uyutuyosun kiiiiiiiiiii
diye bi tepki verdi,uyumak istedigi icn deyip kestirip attım..
bizimkiler aksam 8 dedinmi gece uykusna girer ama gece cok kalkıyolar dedi
hee bende mi 8 de yatırayım sizinkilerle aynı olsun diye dedim..

cok ta fifii tersllerim hic umursamam :dance:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kereviz bende veriyorum canım... ve evet bayadadır koltuga tırmanıyo iniyo daha yürümeden önceden beri.. hatta benim eşim dagcıdır.. baya baya tırmanmadıgı dag yok memlekette artı bide kaya tırmanışcısı ek olarak... oglumuda dagcı yapıcam diyo içim gidiyo..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
son dakikaya kadar kendimi tutup kime aldıgımı ifsa etmemekte ısrarlıyım ancaakk benim paket ulasana kadar diger paketler ulasırda benim kime aldıgım ortaya dokulur sacılırsa o vakit yapcak biseyim kalmaz artıkın :uzgun:

Bende heyecan yaptim senin yerine heee:gul:

Du tahmin edeyimm bence sennn lilacs a aliyon:yeniyıl:
Bildimm mi bildimm miiiiiiiii

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
niye kız ne guzel işte. çıksın daglara bol oksıjen alsın bebem...

dün akşam şeye çok güldüm eve geldık 8 gibi paltosunu falan çıkarıyorum yatakta. benım yatak japon yatak kenarları baya bı geniş. oraya kadar geldi bu. o minnak popousunu yerleştidi kenara ama bı turlu aşağıya ınemıyo. tam kendını yere atacak cesaret edemıyor. elını uzatıyor yerı tutamıyor napacagını bilemedi. en son bı guzel döndü kıçını tuttu yatagı pat dıye indi aşağıya.

dedım folık asıt bebesi. ne beklıyosun ki.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar