bu arada sivri kocamın, hediyeleri görünce yaptığı yorumunu yazıyorum sıkı durun.
- ne güzel kutu ya o. ne o? ne aldın yine?
- ben bir şey almadım, topikteki kızlarla çekiliş yaptık ya benim hediyem azomdan geldi.
- aa bakayım. ..... aaaaaa oğluma adam montu... ehe bu ne ya süper bişey bu., benim hatuna kırmızı bi donnnnnnnnnn sana di mi bu?
- yok aden'e göndermiş. Büyüyünce giyer diye. tee allam yaa. tabisi bana.
- aaaaa bi de kırmızı noel papa çorabısı... bu da bana o halde? ehehehe.
- ^%%/(????? a.
asıl bomba geliyor;
- yaa bizde babalar olarak birbirimize kırmızı baksır alıp yollayaydık ya. hiç aklınız kesmedi mi?
gerçekten de çok ciddiydi bunu derken.
düşünsenize bu adamların birbirlerine kırmızı don yolladıklarını. kan çıkar yeminle be.
- sen bana küçük pipili mi diyon hacı "s" beden almışın?
- ohohhoytttt benim g.tüm değirmen taşı mı birader xl yollamışsın.
- pardon da baksırın üzerinde neden kalp resmi var? ipne miyim kardeşim ben
yeminle böyle olurdu muhabbetleri kesin.
Noyan 6 aylıkken kıbrıslı bi kadın ne kadar diye sordu bana 6 aylık dedim cevap şe
- aaaaaaaa ama çok küçük buuuuuu hiç 6 aylık gibi degil
-bende ki cevapda şu
-o zaman doktordaki bütün degerlendirmeler yanlış demek ki dünya standartlarına göre boyda 90 paritenin üstündeyiz onlar bilememişler demek gelip size sorsalardı keşke..
yani aslında demek istedigi zayıf böyle bogumlar içinde yüzmüyomuş diye çok küçük oldu hiç unutacagımıda sanmıyorum o kadını...
buda böyle bi anımdı işte..
Noyanda maşallah baya baya yürüyor artık bi anda nasıl olduysa... daha da zor kilo alır... bugün doktora götürecegim bakalım neymiş durumlarımız...
Kizlarrrrr bebelerinn dogumgununde ne yapicaksinizzzz?
varya azo nasıl bi doğum günü planlamıştır hayal bile edemıyorum. kesin pastadan dansöz falan çıkar... bak görün.
[sıze="3"][color="ındigo"]ehe evet anlaşıldığı üzere ben pıkeme alıom. Ehehehehhee... [/color][/sıze]
kız lilam azoya almış ya. almaış mı ben ruya mı gordum? azo demedı mi demın ya?
geçmişi okudum hepinizi öptüm canlar
elticimle şuan karşılıklı sahte gülücükler atıp zamanın çabuk geçmesi için dua ediyorum
aah laylam ya yarıldım.........
eltının kedi canını...