Hey yarabbi dediginiz gibi haklisiniz herkesin dusunce dininkendine dogrusu yanlisi yorum yapmak dogru olmadi
Ama ben en gusel muslumanligin paylasildigi memleketimde hickimseninnozentisiyle yasamiorum diger milletler bize ozensin biz onlara degilbu konuda buyda kapanmistir kargoda ne zaman grlirse artik mng kargoyu mimledik kizlar
paketi alacak kişi lutfen kuryeye cemkirsin 2 gundur paket elinizde surunuyo diye agzına geleni soylesin rica ediyorum
pikoşum nasılmış oğlun? ne dedi dr? atlamışız canım affet.
saol balım sordugun için.. yazdıgım gibi boy kilo ölçtük geldik bişey yok maşallah...
ama sevgili arkadaşlarım beni oglumu merak etmeyeni bende merak etmem.. onuda yeri gelmişken yazayımda açık ve seçik.. sonra ne oldu diye sormayın şekerler.. öptüm.....
aslında neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlarda işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlarAhhhh bu erkekler bazen mantiklarini ters dogrultuda kullanmiyolarmi evde kadin beklesin isi ne gibi dusunuolar heralde tum sorumluluk senin uzerinde vs... bide bazen deger verilmiycek insanlar icin seni degistiklerinde insan dahada sinir oluo
benim bildiğim laylam bunlara sadece kızar.eşini yolmaz napsın kız adam işte abisine kıyamamıstır.onun eşşek karısının yapmadıklarını kardeşine kesmeye kıyamamıstır..erkekler herseyi düşünemez.cin eltin kocasını yönlendireydi senin kardeşinin cocuklarıyla bizde alakadar olalım diye.uyuz işte.ama laylam kocasına kıyamaz bilirim ben onu.aslan parçası 2 oğlun var otur 2 gece evde işte...bişey olursada bana haber et gece falan farketmez.atlar gelirim ben..bak ciddiyim.biliyon beni alısıkım ben gece yalnız kalmalara..öperim sizi