2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
--- pikoşcum minnoşu doktora götürücektin nasıl olmuş?

--- aaaaa saolun şekerler, iyiymiş işte boy kilo ölçtük geldik...

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
simdi son kez aradım kargocuları,hala bi aksilik olmazsa mwesai saati bitene kdr teslim edilcek dio ya

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hey yarabbi dediginiz gibi haklisiniz herkesin dusunce dininkendine dogrusu yanlisi yorum yapmak dogru olmadi
Ama ben en gusel muslumanligin paylasildigi memleketimde hickimseninnozentisiyle yasamiorum diger milletler bize ozensin biz onlara degil :eek: bu konuda buyda kapanmistir kargoda ne zaman grlirse artik mng kargoyu mimledik kizlar

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
paketi alacak kişi lutfen kuryeye cemkirsin 2 gundur paket elinizde surunuyo diye agzına geleni soylesin rica ediyorum

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
15 dk olmus demi bu arada..soyliyim bari (Babus'um kızma bana cunku iisin esprisi kactı buyusu bozuldu artık)

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Hey yarabbi dediginiz gibi haklisiniz herkesin dusunce dininkendine dogrusu yanlisi yorum yapmak dogru olmadi
Ama ben en gusel muslumanligin paylasildigi memleketimde hickimseninnozentisiyle yasamiorum diger milletler bize ozensin biz onlara degil :eek: bu konuda buyda kapanmistir kargoda ne zaman grlirse artik mng kargoyu mimledik kizlar

sen şimdi benim yılbaşı ağacımı da özenti bulmuşsundur. valla ben göze, kalbe, zevkime hitap eden şeyi kim bulmuş olursa olsun beğendiysem beğenmişimdir. Allah'a şirk koşma kategorisine girmediği sürece benim için hiç sorun yok.

paketi alacak kişi lutfen kuryeye cemkirsin 2 gundur paket elinizde surunuyo diye agzına geleni soylesin rica ediyorum

ben söyleyemem. hevesim kaçtı benim. yemin ederim mit te bu kadar gizlilik yoktur. sıkıldım. yoruldum.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Simusum ben kimse icin bisi diyemem kaldiki dedigin givi inanarak yapma olayida var isin icinde hem ben senin agacini filan gormedim ki uzerine alindiysan ozur dilerim benimde anam gecen sene izmirdeki evi yilbadi agaciyla suslemis meraki su isikli civil civil duruo noel babayi bekleyim die yapmadim ki demisti olay huna benzio ben inanipta ne bilum yaa anladiniz iste sozum meclisten disari

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pikoşum nasılmış oğlun? ne dedi dr? atlamışız canım affet.

saol balım sordugun için.. yazdıgım gibi boy kilo ölçtük geldik bişey yok maşallah...

ama sevgili arkadaşlarım beni oglumu merak etmeyeni bende merak etmem.. onuda yeri gelmişken yazayımda açık ve seçik.. sonra ne oldu diye sormayın şekerler.. öptüm.....

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

saol balım sordugun için.. yazdıgım gibi boy kilo ölçtük geldik bişey yok maşallah...

ama sevgili arkadaşlarım beni oglumu merak etmeyeni bende merak etmem.. onuda yeri gelmişken yazayımda açık ve seçik.. sonra ne oldu diye sormayın şekerler.. öptüm.....

aman canım kırılma bize, ben günde kaç kez girip çıktım bugün topiğe, tam bir şey yazacakken bu çocuk ııııııı-ııııııı-ııııııı demeye başlıyor, hiç kimseye bir şey yazamıyorum.

kaç olmuş noyan ın kilosu boyu annesi?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Bana da kizmaa pikemm kontrole gidicezz dedin sonra ben ciktimm

Ne kadar olmuss pasa bakalim, var mi yemek listesine eklenen birsey? Dogum gunu pastasindan mutevellit sekere basliyoz dedin mi:nk:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
şekerler yanlış anlamayın sakın, tabii ki arada gözümüzden kaçar. isteriz yazmayı yazamayız malum sebeplerden dolayı, olur yani hepimiz yaşıyoruz bunları...

ben bu yıl yeniyıl kararları almaya karar verdim.. hiç yaptıgım bişey degildir..
en birinciside hertürlü ortamda daha açık konuşmak, ne düşündügümü daha net ifade etmek... (tabii ki kalas olmak demek degil, ama anladım ki bazen daha açık konuşmam lazım, karşıdaki kişilerin anlamasını beklemeden)
geçen sene başıma ne geldiyse bundan geldi çok üzüldüm, çok sıkıntı çektim, bunu degiştirmek istiyorum..
en çok burada muhabbet ettigim ve sizleride yakın gördügüm için burayada yazdım...
budur olayım :D
:yeniyıl::yeniyıl:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
En dogru karari almissin pikem en lorltugum sey sizlerin gonlunu kirmak cunku gercek bir dostlugumuz var hunu biliyorum ve sizlerle bisiler paylasirken cok samimiyim yeni yildada gelecek tum yillardada sizlerle birlikte olmak isterim ve hatta ikinci ucuncu bebeklerimizdede deneyimlerimizi dostlugumuzu devam ettirmek isterim

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ne oluyor burdaaaaaa
sevgili eltimgilleri ve sevgili kocamı Balıkesire ordanda İstanbula yolcu ettim biraz nefes aldımm
oğullarını 15 gün önce askere gönderdiler şimdide yemin törenine gittiler eşimede kızdım ve dargın ayrıldık tamam yeğeni yemin törenine gitsinde neden İstanbula onların g...tünde geziyor
millet akıllı kendi arabalarıyla gelmemişler eşim yol yemek masrafını karşılıyor oğullarını usta birliğine götürüyor ve geri Ankaraya getirecek ohhhh ne ala
şimdiye kadar bana ve çocuklarım için hiç bişey yapmamış insanlara karşı eşimin bu tutumu beni deli ediyor onların yüzünden bu kaçıncı tartışmamamız nefret ediyorum beni yok yere 2 çocukla 2 gece yalnız bıraktı asla affetmicem onu
haaa birde yılbaşınada kalırlarsa varya kafayı hepten sıyırır bu adamı yolarım Allahım ne doluymuşum

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ahhhh bu erkekler bazen mantiklarini ters dogrultuda kullanmiyolarmi evde kadin beklesin isi ne gibi dusunuolar heralde tum sorumluluk senin uzerinde vs... bide bazen deger verilmiycek insanlar icin seni degistiklerinde insan dahada sinir oluo

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
benim bildiğim laylam bunlara sadece kızar.eşini yolmaz napsın kız adam işte abisine kıyamamıstır.onun eşşek karısının yapmadıklarını kardeşine kesmeye kıyamamıstır..erkekler herseyi düşünemez.cin eltin kocasını yönlendireydi senin kardeşinin cocuklarıyla bizde alakadar olalım diye.uyuz işte.ama laylam kocasına kıyamaz bilirim ben onu.aslan parçası 2 oğlun var otur 2 gece evde işte...bişey olursada bana haber et gece falan farketmez.atlar gelirim ben..bak ciddiyim.biliyon beni alısıkım ben gece yalnız kalmalara..öperim sizi

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ahhhh bu erkekler bazen mantiklarini ters dogrultuda kullanmiyolarmi evde kadin beklesin isi ne gibi dusunuolar heralde tum sorumluluk senin uzerinde vs... bide bazen deger verilmiycek insanlar icin seni degistiklerinde insan dahada sinir oluo
aslında neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlarda işlerine nasıl gelirse öyle davranıyorlar
benim bildiğim laylam bunlara sadece kızar.eşini yolmaz napsın kız adam işte abisine kıyamamıstır.onun eşşek karısının yapmadıklarını kardeşine kesmeye kıyamamıstır..erkekler herseyi düşünemez.cin eltin kocasını yönlendireydi senin kardeşinin cocuklarıyla bizde alakadar olalım diye.uyuz işte.ama laylam kocasına kıyamaz bilirim ben onu.aslan parçası 2 oğlun var otur 2 gece evde işte...bişey olursada bana haber et gece falan farketmez.atlar gelirim ben..bak ciddiyim.biliyon beni alısıkım ben gece yalnız kalmalara..öperim sizi

Bilmiyorum Nazom yolarım belkide çok kızgınım bizim hiç tartışmamız bile olmaz ne zaman bunlar ve çocukları söz konusu olsa evimin huzuru kaçıyor abisinede kıysın bi zahmet bu zaman kadar ne abilik yaptıysa bizim başımızda sorunlarımız varken ne beni ne yiğenini arayıp sordular hiç umurlarında olmadık eşime dedimki sen o günleri unutmuş olabilirsin ama ben ölene kadar unutmayacam o karısınında yapmadığı kalmadı nankörün hala yüzüme bakabiliyoya böyle insanlara uyuz oluyorum neyseee yine beni mutsuz eviminde huzurunu kaçırdılarya onları Allaha havale ediyorum
sorun yalnız kalmam değil canım yaa bende alışığım şehir dışında ihaleleri oluyor 1-2 gün zaten gider sorun onlar için gitmesi ayrıca çok sağol canımm benim varlığı yetiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar