2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
iyi geceler kızlar
Tuna uykusunu iyice geçe çekti ya :(
bu arada nolur kusuruma bakmayın, bu durumla ilgili özel bir mesaj gösteremiycem( x şöyle dedi y şöyle dedi gibi) ama ara ara benim de babuş gibi hissettiğim oluyor...

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
ohoo kızlar girememekten bahsetmişsiniz,sizin kadar girip yazabilsem keşke bende nerdeee babuş asıl okuyup çıkan tek bir kelime bile yazamayan biri warsa benim bacımmmm....şuan ewde olduğum haldee pertim çıkıoo

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

Gerçekten kimseye kızmayan sorunu olmayan herkesi olduğu gibi kabul eden bi insanım düşün benide kızdırdılarsa demekki ortada büyük sorun var birtek onlara karşı böyleyim demekki çok canımı yakmışlar eşimde giderken diyoki 2 gündür seni tanıyamıyorum bende buda öteki Layla tanıştın işte dedim
bu akşam çok muhabbet edesim var balımmmmm herşeyden konuşalım :yeniyıl:

benimde var tatlım ama bugün oglan durmuyor nedesen bırakıp gelemedim bitürlü..

okuyorum ama yazamıyorum, kız uyanık ve cin gibi geziyo, üstüme çıkıyo bilgisayarın başına oturunca. gıcığı var sanırsam ya bana ya bilgisayara

Laylacım, seni çok iyi anlıyorum. Benim sevgili eşim de her hıyarım var diyene tuzla koşar. Ama bize lazım oldu mu ara ki adam bulasın...

benim eşimde oldukca benzer diyim...

Iyi geceler kizlar...
Birkqc sayfa gecmisi okudum. Soylenen bazi seyleri de uzerime alindim ne yalan soyliyim.
Yeni is yerimde sartlar elvermedigi icin eskisi gibi yazamiyorum ben.
Telefondan gir diyeniniz olabilir ama tum gun elde telefon,is yerinde hos karsilanmiyor malum...
Sartlar elverirken asla ihmal etmedim,ama simdi zorlaniyorum...
Neyse iste. Arada girip soze karismaya calisiyorum ama Nu da sizler tarafindan hos karsilanmiyor sanirim.
Vakit ayiramiyorsan, arada da gelme gibi bir tavir seziyorum son zaman...
O sebeple affiniza siginarak artik musade istiyorum ben.
Yine sizleri okurum. Ama rahatsizlik vermeyecegim artik kimseye.
Herkesi operim. Sevgiler.

anaaaa. eger ki beni kasdediyosan en son aklıma gelicek insansın niye yazmadı diye düşünecegim babuşum... herzaman sorarsın eksik olma Allah razı olsun..

hatta tam tersi ne hayırlı kız ki okadar sıkı şartlarda bile girip yazıyo diye düşünmüşümdür.. ben senin kadar olamazdım canım..

ben girmem ne demek balım ya bunu en son diyecek kişisin sen...kıs senin olmadıgın topik olurmu hiç... bensiz olur bak ama sensiz olmaz gülüm....

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yaa kızlar yapmayın allah askına.pikem demiş öyle ama ben bunu başka amaçla söylediğini düşünüyorum..sonucta hepimizin işleri baska hayatları kosturmacaları var..anında herseyi yanıtlayamamız kadar normal bişiy olamaz.pikemin bunu başka sebeplerden söylediğini düşünüyorum ben.tabikisi en doğrusunu kendisi söyler kime darıldığını...

ama birbirimizi bu kadar severken ufak noktalara takılıp alınganlık yapmayalım be güzeller..ayrıca kimse bi yere gitmesin lütfen ne izlemesi ya....

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
anaa. ya daha açık yazalım kızlar benim yazdıgımı kast ediyorsanız söyleyin bana, ona göre ifade edeyim degilse başka birşeyse onu da merak ettim şahsen.. dinlemek isterim..
çünkü bu yazdıklarınızı da haliyle ben üstüme alınıyorum..

olmadı ben girmem uzaktan okurum çözüm basit...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
yaa kızlar yapmayın allah askına.pikem demiş öyle ama ben bunu başka amaçla söylediğini düşünüyorum..sonucta hepimizin işleri baska hayatları kosturmacaları var..anında herseyi yanıtlayamamız kadar normal bişiy olamaz.pikemin bunu başka sebeplerden söylediğini düşünüyorum ben.tabikisi en doğrusunu kendisi söyler kime darıldığını...

ama birbirimizi bu kadar severken ufak noktalara takılıp alınganlık yapmayalım be güzeller..ayrıca kimse bi yere gitmesin lütfen ne izlemesi ya....

ben de öyle düşünüyorum. dediğim gibi bugüne kadar bunu çok hissettim ama sözü açılmasa dile bile getirmezdim.

ben de çoğunlukla yaokuyabiliyorum yazmaya fırsatım olmuyor, yada okumazsam bodozlama dalıyorum. hiçbir konu üzerine yorum yapamıyorum. içinde bulunduğum koşuşturmayı sanırım anlatabilmek çok zor. hatta bıktım herşeyden bugün :(

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hicbiyere gitmesinn kimse yaaa:uzgun:

Senii seviyorummmmm babbuusss:eek:
Seni de seviyorumm tannsellimmm hemde cok:eek:

Ve diger kizlari da cok cok seviyorum: o

Kipirdamasin kimse boyle durun durdugunuz yerde:uzgun:

Kim neye kizdi bilmiyorum da ayni yastiga bakoydugu kocasiyla bile birbirini yiyiyor insan her an
yanindayken. Bazen telwfon ,msj internet iletisimlerinde insan ne hissettigini aynen kelimeye dokemiyor. Bundandir kesin kopukluk. Yoksa bizler de kardes gibiyiz hepimis:uzgun:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bende simdi adam akilli okuyabildim ve oncelikle ;

-Pikem,aldigin karari saygiyla karsiliyorum ama gozumuzden kacti diye bu kadar sert bi tavirla elestirip kestirip atmana uzuldum
insanlik hali sonucta hepimiz hepimizin her yazdigini okuyamayabiliyoruz,bunun icin suclanmak uzucu..

-Babus,
sen neden oyle hissettin anlamadim ama ben hic oyle dusunmedim senin icin asla neden girmiyo yazmiyo sadeece okuyo vb. Seyler gecirmedim icimden,
birbirimizin halini anliyoruz hepimiz o yuzden burda bir aradayiz..
Girip yazamadigimizda yada okuyup cevaplamadan ciktigimizda anlayisli olmak lazim
bilmiyorum,dha da bisey demek istemiyorum ben sustum, TIP..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar kendinize gelin. neler oluyor. durduk yerde kimse kimseye darılmasın. belli ki ortada yanlış anlaşılmalar var. olur yani. insanlık hali. okuyamaz, okur unutur, yazdım sanır yazmaz. bunlar normal şeyler. küsüp gitmeyi gerektiricek şeyler değil.

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
simuşa katılıyorum kızlar kimse bizi bizden daha iyi anlayamazz hepinizi çok seviyorumm hatta keşke yüzyüze oturup konuşup toplanabilsek çok istiyorumm :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
sevgili babuş tansel ve littlecım 40 yıl düşünsem aklıma bunu üstünüze alınacagınız gelmezdi diyeyim.. en azından bunca zamandır muhabbetlerimizden bunu anlarsınız diye düşünürdüm.. çok ama çok şaşırmış durumdayım...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar ben acil çıkış yapabilirim.ela kıpraşmaya basladı..umarım bu yanlış anlamalar serisi bi an önce normale döner.hepinizi cok seviyor ve öpüyorum.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuş bırakmaz bizi. başka bişeye sınırlendmıştır benım doktor arkadaşım.

unutmayın babuş bu sıtenın demırbaşıdır.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
o yazdıgımın o an için geçerli bi mesaj oldugunu zaten bana cevap yazan arkadaşlardanda anlarsınız...

ama yok bu degil başka bişey varsa onu bilemem tabii.. ben acayip şaşırmış durumdayım...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
sevgili babuş tansel ve littlecım 40 yıl düşünsem aklıma bunu üstünüze alınacagınız gelmezdi diyeyim.. en azından bunca zamandır muhabbetlerimizden bunu anlarsınız diye düşünürdüm.. çok ama çok şaşırmış durumdayım...

canım seni ne kadar sevdiğimi bilirsin sanada söylemişimdir. Ama ne bileyim kimse noyanı merak etmedi bende etmem deyince bi garip oldum. Geçen Selimi doktora götüreceğim dediğimde sen ve simuşum sormuşsunuz çok hoşma gitmişti. Ama diğer arkadaşların aklına gelmedi dye hiç üzülmedi hiç düşünmedim bile. Ben böyle anlayınca üzüldüm.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kzlar azomun gonderdıklerını koydum diğer çekiliş topiğne. goruntu iiçin kusura bakmayın. hedıyelerın guzellıklerını 5 katıyla çarpın... mandallrıma dıkkat ıstıyorum...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
canım seni ne kadar sevdiğimi bilirsin sanada söylemişimdir. Ama ne bileyim kimse noyanı merak etmedi bende etmem deyince bi garip oldum. Geçen Selimi doktora götüreceğim dediğimde sen ve simuşum sormuşsunuz çok hoşma gitmişti. Ama diğer arkadaşların aklına gelmedi dye hiç üzülmedi hiç düşünmedim bile. Ben böyle anlayınca üzüldüm.

canım şimdiye kadar benim kimseye gık dedigime şahit oldun mu? herkeside merak edip sormaya çalışırım ama unuttugum atladıgım o kadar çok oluyor ki.. hele ki kırıldıklarımı nerdeyse hiç dile getirmiyorum bile..

ecrin leader lilacs bebikom ve ben varken.
önce kendi kendime espirili bi şekilde kendi hal ve hatırımı sordum, tatlı tatlı hadi benimle ilgilenin gibisinden... sonra bişey göremeyince orda öyle bişey yazmışım.. gene o ana ait birşey bir saat başındaydık kimse cevap vermeyince yazdım onu...

onlarda (bebikom hariç) eksik olmasınlar gözümüzden kaçmış dediler bitti gitti... hoş demeseler ne olur, en çok yarım saat niye demediler diye kendi kendime düşünür unutur giderdim...

bende hayata dair düşündügüm birşey yazdım ama aslında kimseyi kast etmedim yazarken.. muhabbet olsun diye yazdıgım bişeydi... en çok burda muhabbet ettigim için burayada yazdıgım bişeydi..

ama sizin neden böyle üstünüze alındıgınızı hala anlamadım...
aynı şeyi sen babuş yada littlecim yapmış olsa benim aklıma gelmez gelirsede mesaj atar sorardım çünkü sizi nasıl sevdigimi bildiginizi düşünürdüm...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar