canım şimdiye kadar benim kimseye gık dedigime şahit oldun mu? herkeside merak edip sormaya çalışırım ama unuttugum atladıgım o kadar çok oluyor ki.. hele ki kırıldıklarımı nerdeyse hiç dile getirmiyorum bile..
ecrin leader lilacs bebikom ve ben varken.
önce kendi kendime espirili bi şekilde kendi hal ve hatırımı sordum, tatlı tatlı hadi benimle ilgilenin gibisinden... sonra bişey göremeyince orda öyle bişey yazmışım.. gene o ana ait birşey bir saat başındaydık kimse cevap vermeyince yazdım onu...
onlarda (bebikom hariç) eksik olmasınlar gözümüzden kaçmış dediler bitti gitti... hoş demeseler ne olur, en çok yarım saat niye demediler diye kendi kendime düşünür unutur giderdim...
bende hayata dair düşündügüm birşey yazdım ama aslında kimseyi kast etmedim yazarken.. muhabbet olsun diye yazdıgım bişeydi... en çok burda muhabbet ettigim için burayada yazdıgım bişeydi..
ama sizin neden böyle üstünüze alındıgınızı hala anlamadım...
aynı şeyi sen babuş yada littlecim yapmış olsa benim aklıma gelmez gelirsede mesaj atar sorardım çünkü sizi nasıl sevdigimi bildiginizi düşünürdüm...
pikecim ben geçmşi okurken muhabbet oratmında olmadığım için öyle düşündüm. Babuş böylemi düşündü bilemiyorum. Bu benim düşüncemdi. Sende beni tanırsın canım gereksiz alınganlık yapmam. Okuyunca öyle hissettim.