2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

canım şimdiye kadar benim kimseye gık dedigime şahit oldun mu? herkeside merak edip sormaya çalışırım ama unuttugum atladıgım o kadar çok oluyor ki.. hele ki kırıldıklarımı nerdeyse hiç dile getirmiyorum bile..

ecrin leader lilacs bebikom ve ben varken.
önce kendi kendime espirili bi şekilde kendi hal ve hatırımı sordum, tatlı tatlı hadi benimle ilgilenin gibisinden... sonra bişey göremeyince orda öyle bişey yazmışım.. gene o ana ait birşey bir saat başındaydık kimse cevap vermeyince yazdım onu...

onlarda (bebikom hariç) eksik olmasınlar gözümüzden kaçmış dediler bitti gitti... hoş demeseler ne olur, en çok yarım saat niye demediler diye kendi kendime düşünür unutur giderdim...

bende hayata dair düşündügüm birşey yazdım ama aslında kimseyi kast etmedim yazarken.. muhabbet olsun diye yazdıgım bişeydi... en çok burda muhabbet ettigim için burayada yazdıgım bişeydi..

ama sizin neden böyle üstünüze alındıgınızı hala anlamadım...
aynı şeyi sen babuş yada littlecim yapmış olsa benim aklıma gelmez gelirsede mesaj atar sorardım çünkü sizi nasıl sevdigimi bildiginizi düşünürdüm...

pikecim ben geçmşi okurken muhabbet oratmında olmadığım için öyle düşündüm. Babuş böylemi düşündü bilemiyorum. Bu benim düşüncemdi. Sende beni tanırsın canım gereksiz alınganlık yapmam. Okuyunca öyle hissettim.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
:( pikoss uzgunum benim ismim altta devamli gozukuo olabilir ama tel otomatil acio sayfayi ondan kaliodur devamli takip edemesemde sayfalara cogu zaman gelisi gusel bakiorum herkes konusunda atladigim mutlaka oluyorsur babusun boyle dusunmesine cok uzuldum hepimiz birbirimiz icin burdayiz unutmayin hepinizin yeride bende ayri ayridir bu konusmanin pikosla ilgili oldugunu dusunmuyorum

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar silkelenin ve kendinize galın yahu. ortada bi sorun bıle yok.

ha arada benım de noluyo ya deyıp yanlış anladığım şeyler oluyor.burası sanal alem evet. ama bız bu sanannlığı aştık artık. bazen tek bi vırgulun bıle anlamı nasıl değiştırdıgını hepımız bılıyoruz. hepımız olgun bıreylerız.

bakın ornek olarak, gecen anlattım sıze de. bebıkomla olan olayı sıze anlatmıştım. hanı ben aa kımse yok demıştım de bebıkom bız necıyız demıştı. ben de ben onu yazarken sen yoktun burda demıştım. o da, bırak bırak anladık bız. hoş bızı adam yerıne koyman çok da onemlı degol gıbısınden bı laf etmştı falan. darıldıgımı uzuldugumu belırtmıştım sızşere. hatta burdan bebıkom da varken açıklıyım. bebıkom bana çıkmıştı ve ben babuşdan rıca etmıştım dargınım ve bebıkoma hedıye almak ıstemıyorum dıye. o da sagolsun benı kırmadı. hatta onu derken, hıraya hastayım, sonuçta bebege alınacak hedıye ama ben yıne de çocukluk yapıp şımarıklık yapıp almak ıstemıyorum demıştım. babuş da benı kırmamış kendısıne çıkan kişiye benım hedıye almamı onerdı. anlaştık falan.

ama gecen bebıkom hıra'nın fotolarını yukledı. kayıtsız kalamdım. ki o yaptıgım olay yuzundenden de hala pişmandım. Allah'ım dedım mınıcık bı melek nasıl dedım şu yavruya kayıtsız kalacaksın sen şimdi ve derken hıranın fotosuna yorum yaptım. hiç yapmıyordum çünkü annesıne kızgınlığımdan. ve derken bebıkom da bana sagol teyzesı dıye mesaj attı. erıdım işte.. bıttıgım andı. masum bı meleğın o guzel suratı içimin yaglarını erıttı. boylelıkle bebıkoma olan kızgınlığım da gectı...

olay budur... yanlış anlaşılmalar olur hep. bız neler atlattık ya.

babuş sen yazmadın mı daha dun hep burdayız ne guzelız bız, süperız bızı kımse ayıramaz dıye. yapma bunu. sen gıdersen herkes gıder...

sarılın barışın benı gece gece dellendırmeyın. valla keserım topunuzu...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Umarim su serin hava kalmaz babus sende bizimle ilgisizsen ben bilemiyorum doktor civanim sen olmasanda solugun yeter kalbin burda biz biliyoruz okumadim varsayiyorum o soguk yaziyi...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
:( pikoss uzgunum benim ismim altta devamli gozukuo olabilir ama tel otomatil acio sayfayi ondan kaliodur devamli takip edemesemde sayfalara cogu zaman gelisi gusel bakiorum herkes konusunda atladigim mutlaka oluyorsur babusun boyle dusunmesine cok uzuldum hepimiz birbirimiz icin burdayiz unutmayin hepinizin yeride bende ayri ayridir bu konusmanin pikosla ilgili oldugunu dusunmuyorum

yok benle ilgili tatlım.. O AN için size naz yaptım sizde eksik olmayın cevap yazdınız benim için bitmişti bu durum...

ama şimdi bambaşka bişey oldu ya hayırlısı olsun ne diyim..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
etı canga yedım yıne ya sınırdennnnnn... valla adamda uyuyor enerjıyı nasıl atacam ben şimdi? gelıp hepınızı kovalasam ancak yaniii

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar silkelenin ve kendinize galın yahu. ortada bi sorun bıle yok.

ha arada benım de noluyo ya deyıp yanlış anladığım şeyler oluyor.burası sanal alem evet. ama bız bu sanannlığı aştık artık. bazen tek bi vırgulun bıle anlamı nasıl değiştırdıgını hepımız bılıyoruz. hepımız olgun bıreylerız.

bakın ornek olarak, gecen anlattım sıze de. bebıkomla olan olayı sıze anlatmıştım. hanı ben aa kımse yok demıştım de bebıkom bız necıyız demıştı. ben de ben onu yazarken sen yoktun burda demıştım. o da, bırak bırak anladık bız. hoş bızı adam yerıne koyman çok da onemlı degol gıbısınden bı laf etmştı falan. darıldıgımı uzuldugumu belırtmıştım sızşere. hatta burdan bebıkom da varken açıklıyım. bebıkom bana çıkmıştı ve ben babuşdan rıca etmıştım dargınım ve bebıkoma hedıye almak ıstemıyorum dıye. o da sagolsun benı kırmadı. hatta onu derken, hıraya hastayım, sonuçta bebege alınacak hedıye ama ben yıne de çocukluk yapıp şımarıklık yapıp almak ıstemıyorum demıştım. babuş da benı kırmamış kendısıne çıkan kişiye benım hedıye almamı onerdı. anlaştık falan.

ama gecen bebıkom hıra'nın fotolarını yukledı. kayıtsız kalamdım. ki o yaptıgım olay yuzundenden de hala pişmandım. Allah'ım dedım mınıcık bı melek nasıl dedım şu yavruya kayıtsız kalacaksın sen şimdi ve derken hıranın fotosuna yorum yaptım. hiç yapmıyordum çünkü annesıne kızgınlığımdan. ve derken bebıkom da bana sagol teyzesı dıye mesaj attı. erıdım işte.. bıttıgım andı. masum bı meleğın o guzel suratı içimin yaglarını erıttı. boylelıkle bebıkoma olan kızgınlığım da gectı...

olay budur... yanlış anlaşılmalar olur hep. bız neler atlattık ya.

babuş sen yazmadın mı daha dun hep burdayız ne guzelız bız, süperız bızı kımse ayıramaz dıye. yapma bunu. sen gıdersen herkes gıder...

sarılın barışın benı gece gece dellendırmeyın. valla keserım topunuzu... [/QUOT

Gökçem olabiliyor yanlış anlaşmalar ama can sıkıyor, üüzyor. Kendi dıma söyleyeyim şu hayat koşturmasında ev, iş, çoçuk, eş, ailesi felan filan arasında çok hoş bir mola burası. bir nefes alış, bir kendim için bişey yaptığım yer. Ama bir süre olamazsam kusura bakmayın. İyi geceler..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pikecim ben geçmşi okurken muhabbet oratmında olmadığım için öyle düşündüm. Babuş böylemi düşündü bilemiyorum. Bu benim düşüncemdi. Sende beni tanırsın canım gereksiz alınganlık yapmam. Okuyunca öyle hissettim.

bende alakası olmadıgını yazdım tanselcim ve ayrıcada öyle gelmesine bile çok şaşırdıgımı söyledim.. kimseyi kırmayı sevmem onun yerine kendimi kırmayı tercik ederim... özellikle sizin bu tepkinizi hiç anlamadım daha ne diyim bilemedim dogrusu..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bak sinirim ıkı katına çıktı. bugun ne gıysemde 90 yaşındakı nene kazandı. sarmış parşümen kağıdını kafasına şapka dıye... ustunde hurç kumaşından bozma bı ceket...

ya bu turk mılletı oldurecek benı yaa...yemınle tansıyonum fırladı. bı etı canga daha yıyım ben

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
gerçekten ben de şuan bi çok şeyi üstüme alınmış durumdayım ya hayırlısı olsun. yatmaya gidiyorum. iyi geceler kızlar.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
k[/QUOT

Gökçem olabiliyor yanlış anlaşmalar ama can sıkıyor, üüzyor. Kendi dıma söyleyeyim şu hayat koşturmasında ev, iş, çoçuk, eş, ailesi felan filan arasında çok hoş bir mola burası. bir nefes alış, bir kendim için bişey yaptığım yer. Ama bir süre olamazsam kusura bakmayın. İyi geceler..

neden olmayacaksın tansel? ben varım diye mi? babuşda bu yüzden mi gelmicem dedi? keşke olsa da söylese...
ben varım diyeyse ben gelmeyeyim...

yani o bu kadar açıklamamın üstüne bile buysa cidden ben gelmeyeyim..
en başta da yazdım burası bensiz olur ama babuşsuz olmaz diye...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Pardon yazip da kacmisim gibi oldu hayatimda yapmadigim sey vur kac...
Adayi uyutmak isterken ben de sizmisim.
Oldukca da rahatsizim kusura bakmayin bu durum icin oncelikle bunu diyim.
Aslinda dusuncemi en iyi littleciim aciklamis.
X sunu dedi y sunu dedi diyemesem de,son birkac zamandir bi tavri hissediyorum.
Eskiden giremesem de gecmisi a'dan z'ye okurdum ama simdi ona da vaktim olmuyor.
Hizli sekilde goz atiyorum belki bundan yarim yamalak anliyorum,haksiz yere boyle hissediyorum.
Pikosun soyledigi sozler icin oldugu yargisina varmissiniz ama oyle degil.
Acikca sudur diye isaret edemem aslinda. Belki sacma bulabilirsiniz ama genel olarak bana alinmis gergin bir tavir var gibi hissediyorum. Yeni de degil bu,uzunca bir zamandir.
Bilmiyorum. Sacma dusunuyor da olabilirim.
Belki inanmazsiniz ama sizlerle muhabbetimi cok ozluyorum,cok kiymet veriyorum.
Cok. Sozle ifade edemem...
Ama 10 yillik meslek hayatimda calismadigim yogunlukta calisiyorum.
Neredeyse 4000 kisilik bir insaat santiyesinin tum mekanik alimlarini tek basima yapiyorum.
Yogunlugu soyle ifade edeyim size,tek basima yaptigim mekanik alima karsilik eşlenik elektrik alimlarini 8 kisilik bir departman yapiyor.
Tuvalete gidemiyorum bazen....
Evde her is bana bakiyor. Onceden yolda gider gelirken yazardim,simdi arabayla gidiyorum,arac kullanirken bakamiyorum da...
Belki de ben kendim yazamadigim icin,kendim bu durumdan rahatsiz oldugum icin,bana karsi bir tavir var gibi dusundum.
Yoksa maksadim kimseyi isaret etmek diil.
Genel bi gerginlik sezdim ve bana alinan bir tavir olarak algiladim...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
neden olmayacaksın tansel? ben varım diye mi? babuşda bu yüzden mi gelmicem dedi? keşke olsa da söylese...
ben varım diyeyse ben gelmeyeyim...

yani o bu kadar açıklamamın üstüne bile buysa cidden ben gelmeyeyim..
en başta da yazdım burası bensiz olur ama babuşsuz olmaz diye...

Pikem senin burda olman felan değil, seni çok sevdiğimi takrar ifade ediyorum.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
haydaa.... yahu babuş nasıl vadın hacı o kanıya sen ya??

valla kımseden yok oyle bişi. yanı bıldıgım kadarıyla yok. ki bılıyosun sabah açılışı ben yapıyorum genelde. akşamın 5ıne kadar burdayım çoğunlukta. ha olsa olsa özlenıyosundur o kadar.

azoş da sen de aslı da...

yapmayın boyle kızlar...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pardon yazip da kacmisim gibi oldu hayatimda yapmadigim sey vur kac...
Adayi uyutmak isterken ben de sizmisim.
Oldukca da rahatsizim kusura bakmayin bu durum icin oncelikle bunu diyim.
Aslinda dusuncemi en iyi littleciim aciklamis.
X sunu dedi y sunu dedi diyemesem de,son birkac zamandir bi tavri hissediyorum.
Eskiden giremesem de gecmisi a'dan z'ye okurdum ama simdi ona da vaktim olmuyor.
Hizli sekilde goz atiyorum belki bundan yarim yamalak anliyorum,haksiz yere boyle hissediyorum.
Pikosun soyledigi sozler icin oldugu yargisina varmissiniz ama oyle degil.
Acikca sudur diye isaret edemem aslinda. Belki sacma bulabilirsiniz ama genel olarak bana alinmis gergin bir tavir var gibi hissediyorum. Yeni de degil bu,uzunca bir zamandir.
Bilmiyorum. Sacma dusunuyor da olabilirim.
Belki inanmazsiniz ama sizlerle muhabbetimi cok ozluyorum,cok kiymet veriyorum.
Cok. Sozle ifade edemem...
Ama 10 yillik meslek hayatimda calismadigim yogunlukta calisiyorum.
Neredeyse 4000 kisilik bir insaat santiyesinin tum mekanik alimlarini tek basima yapiyorum.
Yogunlugu soyle ifade edeyim size,tek basima yaptigim mekanik alima karsilik eşlenik elektrik alimlarini 8 kisilik bir departman yapiyor.
Tuvalete gidemiyorum bazen....
Evde her is bana bakiyor. Onceden yolda gider gelirken yazardim,simdi arabayla gidiyorum,arac kullanirken bakamiyorum da...
Belki de ben kendim yazamadigim icin,kendim bu durumdan rahatsiz oldugum icin,bana karsi bir tavir var gibi dusundum.
Yoksa maksadim kimseyi isaret etmek diil.
Genel bi gerginlik sezdim ve bana alinan bir tavir olarak algiladim...

babuşum öncelikle teşekkür ederim benim dediklerimi üstüne alınmadıgın için çünkü alakası yoktu.. inan bende senin gibi hissettigim o kadar çok oluyor ki bazen...
ama dedigim gibi buradaki herkesi çok sevdigimden akıp gidiyor sonra... sanırım hepimiz benzer şeyler yazıyoruz zaman zaman...

ama inan şaşırmıştım neyi neden öyle anladı acaba diye...senin o mesajın zincirleme devam edince de neler oluyor dedim haliyle..
hele ki benim yüzümden gelmem dediysen anammm anam... çok üzülürdüm çokkkkkk...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

babuşum öncelikle teşekkür ederim benim dediklerimi üstüne alınmadıgın için çünkü alakası yoktu.. inan bende senin gibi hissettigim o kadar çok oluyor ki bazen...
ama dedigim gibi buradaki herkesi çok sevdigimden akıp gidiyor sonra... sanırım hepimiz benzer şeyler yazıyoruz zaman zaman...

ama inan şaşırmıştım neyi neden öyle anladı acaba diye...senin o mesajın zincirleme devam edince de neler oluyor dedim haliyle..
hele ki benim yüzümden gelmem dediysen anammm anam... çok üzülürdüm çokkkkkk...

Pikem ben sana ifade etmiştim bu benim düşüncem babşla ilgiisi yok diye. sadece aynı anda ifadelerde bulnduk..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yatmaya gittim ama içim hiç rahat etmedi, çok huzursuz oldum. cidden ben de üzerime alındım. ben mi bişe dedim diye düşünüyorum. face e de yazdım hediye olayındaki söylediğim sıkıldım yoruldum konuşmak istemiyorum sevgiler sözümün de bir katkısı varsa bu akşam yaşanan duruma, ben de kimseyi rahatsız etmek istemem açıkçası.

neyse. ben de olmazsam bir süre benim de kusuruma bakmayın kızlar. ben buraya 2 güzel sohbet edeyim, güleyim, arkadaşlarıma bakayım diye geliyordum ama şuan midemin ağrısından 2 büklüm olmuş durumdayım.

ani çıkışlarım olabilir ama hassas bi insanım ben. herkesin derdiyle dertlenirim. şuanda da fazlasıyla dertlenmiş olmalıyım ki mideme vurdu.

hayırlı geceler hepinize...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kizlar,bugun cok rahatsizim. Bogazim agriyor,tansiyonum yuksek filan. Belki bu beginlikle kendimi ifade mi edemedim.
Ben pikosu kastetmedim. Fikir yürütülenin aksine direkt bir soz isaret etmiyorum ben.
Kisi isaret etsem direkt alinti yapar savunurum.
Benim fevri cikislarim vardir,bilirsiniz beni.
Diger topikten hatirlarsiniz.
Kizdigima benim zorum senle derim ben.
Kimseyi ama kimseyi isaret etmedim.
Derdim su, sanki ben her geldigimde gergin bir ortam oluyor.
Bana kiziliyor ama ortamin da gediklisi oldugumdan acikca da ifade edilemiyor gibi geliyor son zamanlar.
Kizilmasina sebep de ugrayamiyor olmam herhalde doye lanaat ettim.
Bugun yazdim ama bunu bir suredir dusunuyorum.
Yoksa pikosu isaret etmek aklima bile gelmedi.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
yatmaya gittim ama içim hiç rahat etmedi, çok huzursuz oldum. cidden ben de üzerime alındım. ben mi bişe dedim diye düşünüyorum. face e de yazdım hediye olayındaki söylediğim sıkıldım yoruldum konuşmak istemiyorum sevgiler sözümün de bir katkısı varsa bu akşam yaşanan duruma, ben de kimseyi rahatsız etmek istemem açıkçası.

neyse. ben de olmazsam bir süre benim de kusuruma bakmayın kızlar. ben buraya 2 güzel sohbet edeyim, güleyim, arkadaşlarıma bakayım diye geliyordum ama şuan midemin ağrısından 2 büklüm olmuş durumdayım.

ani çıkışlarım olabilir ama hassas bi insanım ben. herkesin derdiyle dertlenirim. şuanda da fazlasıyla dertlenmiş olmalıyım ki mideme vurdu.

hayırlı geceler hepinize...

Simuşum ben direk ve net söyledim. Seninle kesinlikle alakası yok. Pikeme alındığımı muhabbeti öyle aladığımı söyledm. Kendiisde olayı anlattı.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Boyle hissedilmesine cok uzuldum. Keske yazmasaydim.
Ben kimseyi isaret etmedim. Simusum senin hediyeyle alakali yazdigini da simdi gordum zaten onu asla kastetmedim.
Huzurunuzu bozdum hakikaten kusura bakmayin.
Ben x kisisi y kisisi diye isaret etmek istemedim asla.
Genel olusan gergin birseydi hissettigim.
Ifade de edemiyorum tutuldum hakikaten.
Ben yuzumden bunalmissin kusura bakma simusum.
Yarin aeni ararim,telefonda daha iyi ifade ederim kendimi sanirim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar