2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gökçem bi yere gitmiyorum... Kimse de gitmeyecek Allahın da izniyle. Evlilikler bile böyle sallantılı dönemler geçiriyor.
Ben gideyim demek, o an sizinle alakası olmayan sebeplerle bozulmuş ruh halimin salak bir yansımasıydı, farkındayım. Haklısın gitmek ne demek. Annenle kavga ediyorsun da, artık git başkasının annesi ol mu diyorsun. Kardeşinle tartışıyor, artık bacım değilsin yüzüne de bakmam mı diyorsun. Eşinle her tartışma da adamı mı boşuyorsun...
O hesap, sizler de benim hayatımda küsüp de gidemeyeceğim insanlarsınız. Ne olursa olsa hayatımda kalması gereken insanlarsınız. Vazgeçemeyecek olduğum dostlarımsınız.
Gitmek istediğim, bana karşı kızgın mısınız diye sormak yerine, fevri çıkıştığım için özür dilerim.
Sizi kaybetmeye ben dayanamam.
Sebep olduğum bu durum için affınıza sığınıyorum.
Tekrar ısrarla söylüyorum, kişi işaret etmek ASLA AMA ASLA istemedim.
Sizi çok seviyorum, ve sizin de sevginiz emin olduğum, bunu da atlatırız deyip güven veren tek teminatım.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yani sebepsiz yere yanlış anlaşılmalar olmuş.
Ben de girip yazamadığım zamanlarda kendimi suçlu hissediyorum, gizli gizli işyerinden okuyorum ama giriş yapıp yazamıyorum.
Pikem'in hastahaneye gittiğini lilacs sorduktan sonra anladım yani. Bu sabah oluyor o da..
Mesela geçen Duru kabız olmuş, kaç gün sonra öğrendim de kendimi suçlu hissettim bi geçmiş olsun diyemedim diye, sonradan diyebildim.
Ya ama hiçbir zaman bana soğuk davranıldığını hissetmedim, he yazdıklarıma cevap alamadığım benim de oldu, o an için üzüldüm akşamına geçti.
Hepinizi çok seviyorum ya ayrı ayrı, nolur kapansın konu, kimse bi yere gitmesin.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azom ben de anlamadım.

babuşum sıteye uzun zamandır fazla ugrayamadığı için, geldiğinde kızların (belki benim de) kendisine sessiz sessiz sitem ettiğinden, ortamda o sıra bi gerginliğin oluştuğu kanısına varmış.

pikoşum noyanı hastaneye goturmuş ama kimse sormayınca ben de sormam hacıt dıye bişey yazmış ama alaksı yok. kendi kendine konuşuyomuş deli. ki benim de en çok yaptığım şey. ehehehe sabahları özellikle.

simoşum başka bi lafı üstune alınmış benım yuzumden oldu paranoyasına kapılmış.

tanselim herzamanki açıklığıyla pıkeme "ben sadece, " siz noyanı sormadınız ben de sormam" lafına üzüldum" demış.

yanı aslında konunun kımseyle alakası yok ama herkes ustune alınmış. delirmiş bunalr bacım...

bak şimdi o halde ben de babuşla küseyim. çünkü geceden berı yazıyorum hatun "ya gokçe bı sus ya bik bik sabahtır" bıle demedı. ahahahahhaa "çekil aradan" dıyecek ama korkuyorum.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ulan bu deli azo bana bi kere hamileyken bagırdı be...

sen bı tek benım yazdıklarımı görmuyosun benimle dalga mı gecıyosun dıye. iş yerimin siteyi 15 dakıkada açtığını bile bile hemıde.

ahahahhaa sonra kusura bakma gokçe bırden patladım dedı. dedım ne kusura bakacam kızım. yeter ki sız bagırın ben sıze alınmam ki.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ulan bu deli azo bana bi kere hamileyken bagırdı be...

sen bı tek benım yazdıklarımı görmuyosun benimle dalga mı gecıyosun dıye. iş yerimin siteyi 15 dakıkada açtığını bile bile hemıde.

ahahahhaa sonra kusura bakma gokçe bırden patladım dedı. dedım ne kusura bakacam kızım. yeter ki sız bagırın ben sıze alınmam ki.

Ahahahhah ivit ivit çok iyi hatırlıyorum, herkese yazıyorsun, bi beni görmüyorsun diye alınıp yazdıydım :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simoşuma gelince. bu ara genel bi gerginliği var ama kendisinin. ama hak verıyorum çünkü duru hakıkaten yaramaz bı kız belli. kadın tek başına mücadele edıyor. peşine bi de duru'nun hastalıkları, iştahsızlığı eklenince kadının yanında da kımse olmayınca doğal olarak gelip burda bize patlıyor.

bi de hepimizden ilgi bekleyıp bazılarımızdan görünce doğal olarak kırıldı hatun. yazdı da zaten. kabızlıkla ılgılı bişi sorduk kımse cevap vermedı verenlere de teşekkür ederım dıye.

ulan anlaşma yapalım. gelin hepiniz bana bagrın bana patlayın. çekerim ben. çünkü sizi biliyorum ben, tanıyorum. aramızda sinsi yok çok şükür. kimse kimseye zarar gelsin istemez burda.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu arada azom. bak bi dost tavsiyesi. eti cangaya sakın bulaşma... dinle beni bulaşma bacım.

yoksa günde 2 doz almazsan krize giriyorsun. yapma bunu yapma azo...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yapma azo. belime eklenen her bi yağ kütlesini eti cangama borçluyum.

dün kızlar burda konuyu tartışıyor ben sinirden peşpeşe 2 adet eti canga yedım kız. bi de üstüne bugun ne gıysemın fınalınde 81 yaşındakı teyze bırıncı olmasın mı? 100 tlyı almasın mı? kefen mı alacak o parayla napacaksa artık.

neyse kızlar yazıyo ben bik bik konuşuyom kimse takmıyo derken 2 adet cangayı yedım. sonra bı enerjı bı enerjı.. onura kalk dedim güreşecez. ya bı gıt dedı uyuyom ben. napsam napsam derken duvara tırmanıyodum hacı en son. ahahahgahgahjaghjagaa

ya varya şu kibar nazik kız çizgimden kayıp içimdeki zilliyi dışarı çıkarttınız ya. ne dıyım ben sıze ya. ahahahhahaah bunlar hep nazomla azomun bana yansıması...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yapma azo. belime eklenen her bi yağ kütlesini eti cangama borçluyum.

dün kızlar burda konuyu tartışıyor ben sinirden peşpeşe 2 adet eti canga yedım kız. bi de üstüne bugun ne gıysemın fınalınde 81 yaşındakı teyze bırıncı olmasın mı? 100 tlyı almasın mı? kefen mı alacak o parayla napacaksa artık.

neyse kızlar yazıyo ben bik bik konuşuyom kimse takmıyo derken 2 adet cangayı yedım. sonra bı enerjı bı enerjı.. onura kalk dedim güreşecez. ya bı gıt dedı uyuyom ben. napsam napsam derken duvara tırmanıyodum hacı en son. ahahahgahgahjaghjagaa

ya varya şu kibar nazik kız çizgimden kayıp içimdeki zilliyi dışarı çıkarttınız ya. ne dıyım ben sıze ya. ahahahhahaah bunlar hep nazomla azomun bana yansıması...

ahahahhaha manyak hatunsun Gökçe ya
Aha bu eşine kalk güreşçes diyen Gökçe simili olarak kayıt edilsin

Ya sahi o kadın mı aldı ya? Halbuki ne güzel kıyafetler vardı, mesela bi şarap rengi vardı göğüs dekolteli çok beyendiydim, sonra Filiz Akın saçlı bi kızcaaz vardı..Beyazlı bi kız vardı rapunzel saç modelli.
O neneye kim oy atmış ki ya, hayret bi olay. Ama annem dediydi "nene alabilir bak yaşından dolayı" diye, ben de "o kızlar varken nenenin hiç şansı yok" dediydim :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin melekler nasilsiniz aksamki olaylarin tatluya baglanmasina sevondim ama ozlemi biriniz arayin bende kontor yok lutfen geri girip okumazda o bi karar aldiysa net ve sabittir fikirleri kalbi kirilmasin Zaten yeterince zihin yorgunlugu var...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya bırak azom yaa. hala tanisyonum yerlerde.

o barbı saçlı kız neydı allah aşkına. kıyafetını degıl ama kendısını çok begendım. sonra dedıgın gıbı rapunzel örgülü kız harıkaydı. monıca belluccıye benzettım tipini. alayı taştı kız. ama sen kalk kanepe ortusunden ceket yapan teyzeyı bırıncı seç. nıye yaşlı çünkü. neden cumhurıyet kadınymış çünkü.

ulan madem bı ayar verıon turkıye'ye cumhuriyet kadını boyle olur dıye, başı kapalı kızı neden 3. seçiyosun? verdığın ders ne? bakın biz her kesımden ınsanı seçiyoruz mu?

o halde daha modern olan kızları nıye seçmedin. yok hacı bu turk haklı bı garıp. bak yıne gerıldım ya... cuma cuma...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın canlarım
akşam rahat okuyamadım tekrar yazılanları okuyum dedim dalmışım benim oğlan kolunu sehbanın arasına sokmuş çiçeğin toprağını avuçlayıp avuçlayıp yerlere boca etmiş:aglayan:
gerçekten yalnış anlaşılmış burdaki arkadaşlarım hepiniz özel insanlarsınız belki birçok arkadaşımın bilmediği şeyleri biliyosunuz arada olur böyle diyelim tuzu biberi olsun
Pikoşum akşam çok üzüldü bende çok üzüldüm o kadar kibar tatlı bi insanki kimseyi kırmaz o şimdide yok nerdeyse:(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bende bugun babuşu, tanseli ve simoş'u ve pikem'i arıcaktım. arayıp arayıp kapatacaktım ama. gıcıklık değil mi. hatta sesımı degıştırıp sapıklık yapacaktım ama sonra telımın onlarda da kayıtlı oldugu aklıma geldı. ehehhe. yok kız arıcaktım. hatta arıcam galıba. arıuyom. aahgauyhaua

ama simoşun teli yok bende. hatta bende bı babuşun bi tanselini leomun bi de pikemin teli var. neden acaba? nıye bana kımse telını vermedı. sapık mıyım ben. saksı mıyım ben? ne yanı versenız ne olur? sonra msn adreslerınız de yok. neden

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
laylam dediğin gibi pike belki de bu sıtenın en naıf ve kırılgan kadını.

yahu msn de bıle konuşurken gökçe müsait misin rahatsız etmıyorum di mi diye soruyor yahu.

bı de bana bak. dırek Allah ne verdıyse bodoslama stılı var bende. kabayım yani. ama pikem öyle bilerek ve isteyerek kimsenin kalbini kıracak bi kadın değil.

ulan kırsa kaynanasının agzını burunu kırardı. ama kırmadı. kırsaydı ıyıydı ama.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Petron geldi acil çıkış :gulegule:
Azoş iyi çalışmalar canım Allah kolaylık versin
laylam dediğin gibi pike belki de bu sıtenın en naıf ve kırılgan kadını.

yahu msn de bıle konuşurken gökçe müsait misin rahatsız etmıyorum di mi diye soruyor yahu.

bı de bana bak. dırek Allah ne verdıyse bodoslama stılı var bende. kabayım yani. ama pikem öyle bilerek ve isteyerek kimsenin kalbini kıracak bi kadın değil.

ulan kırsa kaynanasının agzını burunu kırardı. ama kırmadı. kırsaydı ıyıydı ama.

dimi yaaa kırsa kadın haketmişti onun hakkından gelirdi
sen deli Gökçemsin sanada böylesi yakışıyo yıvvrum benim
Pikoşum canım benim seni çok seviyorum bu sabah yoksun bak şuramda bi eksiklik var hadi gelllll

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar