2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
simuşum benim ya çok üzüldüm istemeyerek de olsa benim yüzümden stres oldun... kusura bakma canım ...
babuşcum bak gemel bişey yazmışki bence burdaki herkes onu çok seviyor en son gerginlik yaratacak insanlardan biridir...

tansel ve bebikom ve littlecımda zaten açık ve seçik olarak bana alındıklarını ifade ettiler canım.. senle hiççççççççççç alakası yok nolur üstüne alınma...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hay Allah'ım yaa....

şaşkınlıkla izlıyorum sadece... bu arada babuş arada bana da oluyor o. ama sonra dıyorum ne alak kızım niye senı soyutlasınlar ki. sen yoksan onlarda yok. tıpkı herkesin olmadığında kimsenin olmayacagı gibi...

yahu aslı en basıt ornegı. hatun 1 senedır yok aramızda nerdeyse. gecen bı geldı bayram havası estı adeta. azo keza oyle... sana oyle gelmiş bebişim.

ayrıca sana gerılen karşısında benı bulur olum... bizim için gelmedı mı kızım bu hatunlar buraya. ben gıttım, sen geldın, azo geldı peşine herkes kopmadı ı diğer mahalleden. niye gerılsınler sana şimdi???

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Pikos gündüz de demiştim ben topige defalarca girip çıktım bugün ama çıkmışken de bir süre daha ismimiz görünüyor aşağıda malum, senin kendine yazdığın yorumu görünce gördüm Dr ısını de, sana o yorumu yazarken de tuh dedim ayıp oldu pikosa, ama gecti gitti sanmıştım, demek geçmemiş.

Ben de bazen aynını düşünüyorum kızlarla, okuldan evden vakit bulamıyorum cogu zaman okuyorum ama yazmak ayrı zaman istiyor, bazen sabahtan aksama kadar bı dünya şey yazılıyor ama ben cvp yazana kadar olayların hepsi eskimiş oluyor... Kendimi her seyin dısında kalmış hissediyorum, araya girmek istemiyorum falan.

Ama Babus, little ve tanselin de böyle hissetmesi garip, çünkü onların iletişimi daha iyi diye dusunmusumdur hep. Demek hepimiz zaman zaman alınıp gucenebiliyoruz, uzatmamak lazım bence de...

Oğlum yeni uyudu, esim de daha gelmedi, sabah erken kalkacam ama yazmadan yatmak istemedim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yahu 5 gundur banyo bıle yapamıyorum tam banyoya gırecektım bu iş çıktı şimdi. bakın gıdıyorum ama yapmayın kızlar. kımsenın kımseye gergınlık yaptığı yok.

her zamankı gıbı konuşmayan tek kişi bendım burda bebıkomla onla da buzları erıttık... hepinizi çok sevıyom kızım ben. ıyı gecelr hadı bakalım herkes sakın kafayla kalksın yarına... muah muahhh

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikos gündüz de demiştim ben topige defalarca girip çıktım bugün ama çıkmışken de bir süre daha ismimiz görünüyor aşağıda malum, senin kendine yazdığın yorumu görünce gördüm Dr ısını de, sana o yorumu yazarken de tuh dedim ayıp oldu pikosa, ama gecti gitti sanmıştım, demek geçmemiş.

Ben de bazen aynını düşünüyorum kızlarla, okuldan evden vakit bulamıyorum cogu zaman okuyorum ama yazmak ayrı zaman istiyor, bazen sabahtan aksama kadar bı dünya şey yazılıyor ama ben cvp yazana kadar olayların hepsi eskimiş oluyor... Kendimi her seyin dısında kalmış hissediyorum, araya girmek istemiyorum falan.

Ama Babus, little ve tanselin de böyle hissetmesi garip, çünkü onların iletişimi daha iyi diye dusunmusumdur hep. Demek hepimiz zaman zaman alınıp gucenebiliyoruz, uzatmamak lazım bence de...

Oğlum yeni uyudu, esim de daha gelmedi, sabah erken kalkacam ama yazmadan yatmak istemedim.
canım çok teşekkür ederim zaten sizlerde hemen yazdınız sonra çok incesiniz.. bence de olay bitmişti sonra dondum kaldım vallah billah (zor yemin ederim) anlamadım neden üzerlerine alındıklarını..

babuş bana dememiş ve bunuda ifade etti, ama diger arkadaşlar direkt olarak izerlerine alınmışlar hala niye anlamadım

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kusura bakmayin kizlar. Bazen elimden cikan yazi ne kadar da baska tarafa gidiyor. Maksadini asiyor. Bambaska bisey olup bana hukmediyor.
Iyi de ifade ederim kendimi ama bu sefer nolduysa beceremedim.
Ozetleyeyim:
1. Simusla uzaktan yakindan alakasi yok,kendisi isaret etmese gormemistim bile yazdigini.
2.Pikosu okudum evet,ama benim kastettigim o da degildi. Kisi yada vaka isaret etmek istemedim ben. Oyle olsa once pikosa hakli mazeretlerimi siralayarak baslardim.
Doktora bile gideceklerini gormedim ki zaten.
3. Bu iki kisinin de telefonlari var bende. Zorum onlarla olsa acar zaten sorarim.
Ki ikisi de net ifade edeyim size ekstra ultra kiymetlidir benim icin.
Derdim kisisel olsaydi,niye gelmiyim artik diyim.
Ben bana karsi genel bi tavir var gibi dusundugumden dedim oyle...
4. Belki de ben simarma hakkimi kullandim ne bileyim. Sevginizi mi duymak istedim ihtiyacim mi vardi belki de...
5. Sizi ailemden sonra da ilk siralara koyarim hayatimda bu kadar da acik...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Bende gittim içeri durdukca daha agır gelmeye başladı kızlar... lilacs gözlerimi yaşattı yazdıgı yazıyla ki onla ne kadar çok istesemde daha çok muhabbet etmeyi zamansızlıktan çok muhabbetimiz yoktur ama o dahi anlamadım demiş neden üzerlerine alındıklarını..
ki tanselcime okadar açıklama yazdım alakası yok kuşum diye bana ben boşuna alınmam bilirsin dedi.. bana çok agır geldi bu..

şimdi GÖKCEM senden ricam bana yollayacagın hediyeyi içinden donu alıp ecrine hediye almışsın gibi ona bir kartla yollaman canım.. böylelikle bana hediyenide vermiş olursun inan en büyük hediye olur...
hiç ummadıgın taş baş yarar derler ya o misal oldu benim için.. ne diyim hayırlısı böyleymiş..
bana zor gelecek olsada cidden benim gelmemem lazımmış demek ki...

hepinizi öpüyorum...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bende gittim içeri durdukca daha agır gelmeye başladı kızlar... lilacs gözlerimi yaşattı yazdıgı yazıyla ki onla ne kadar çok istesemde daha çok muhabbet etmeyi zamansızlıktan çok muhabbetimiz yoktur ama o dahi anlamadım demiş neden üzerlerine alındıklarını..
ki tanselcime okadar açıklama yazdım alakası yok kuşum diye bana ben boşuna alınmam bilirsin dedi.. bana çok agır geldi bu..

şimdi GÖKCEM senden ricam bana yollayacagın hediyeyi içinden donu alıp ecrine hediye almışsın gibi ona bir kartla yollaman canım.. böylelikle bana hediyenide vermiş olursun inan en büyük hediye olur...
hiç ummadıgın taş baş yarar derler ya o misal oldu benim için.. ne diyim hayırlısı böyleymiş..
bana zor gelecek olsada cidden benim gelmemem lazımmış demek ki...

hepinizi öpüyorum...

Pikos gozunu seveyim deli misin divanemisin yapma allahaskina.
Ay dilim kopaydi ya. Valla of.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

saol balım sordugun için.. yazdıgım gibi boy kilo ölçtük geldik bişey yok maşallah...

ama sevgili arkadaşlarım beni oglumu merak etmeyeni bende merak etmem.. onuda yeri gelmişken yazayımda açık ve seçik.. sonra ne oldu diye sormayın şekerler.. öptüm.....

şekerler yanlış anlamayın sakın, tabii ki arada gözümüzden kaçar. isteriz yazmayı yazamayız malum sebeplerden dolayı, olur yani hepimiz yaşıyoruz bunları...

ben bu yıl yeniyıl kararları almaya karar verdim.. hiç yaptıgım bişey degildir..
en birinciside hertürlü ortamda daha açık konuşmak, ne düşündügümü daha net ifade etmek... (tabii ki kalas olmak demek degil, ama anladım ki bazen daha açık konuşmam lazım, karşıdaki kişilerin anlamasını beklemeden)
geçen sene başıma ne geldiyse bundan geldi çok üzüldüm, çok sıkıntı çektim, bunu degiştirmek istiyorum..
en çok burada muhabbet ettigim ve sizleride yakın gördügüm için burayada yazdım...
budur olayım :D
:yeniyıl::yeniyıl:

açıkcası kızlar bende şu an babuş gibi düşündüm. Pikem oğlumu kimse sormadı demişssin bende sormam demişsin. Ama inan şuraya girmek için harcadığım çabayı bi bilseniz, başımda öğreci , hoca oluyor. Sizleri hem çok seviyor hemde çokmerak ediyorum. Ama inanın bazen yetişemiyorum. Akşam eşim gelince Selimi verip yemek hazırlamadan buraya girip size baktığımı bilirim.Ne olur bu durumdan dolayı kuusruma bakmaın. Eğer bi sıkıntı oluyorsa bende sizi uzaktan izleyebilirim.

iyi geceler kızlar
Tuna uykusunu iyice geçe çekti ya :(
bu arada nolur kusuruma bakmayın, bu durumla ilgili özel bir mesaj gösteremiycem( x şöyle dedi y şöyle dedi gibi) ama ara ara benim de babuş gibi hissettiğim oluyor...

anaa. ya daha açık yazalım kızlar benim yazdıgımı kast ediyorsanız söyleyin bana, ona göre ifade edeyim degilse başka birşeyse onu da merak ettim şahsen.. dinlemek isterim..
çünkü bu yazdıklarınızı da haliyle ben üstüme alınıyorum..

olmadı ben girmem uzaktan okurum çözüm basit...

ben de öyle düşünüyorum. dediğim gibi bugüne kadar bunu çok hissettim ama sözü açılmasa dile bile getirmezdim.

ben de çoğunlukla yaokuyabiliyorum yazmaya fırsatım olmuyor, yada okumazsam bodozlama dalıyorum. hiçbir konu üzerine yorum yapamıyorum. içinde bulunduğum koşuşturmayı sanırım anlatabilmek çok zor. hatta bıktım herşeyden bugün :(

Bende simdi adam akilli okuyabildim ve oncelikle ;

-Pikem,aldigin karari saygiyla karsiliyorum ama gozumuzden kacti diye bu kadar sert bi tavirla elestirip kestirip atmana uzuldum
insanlik hali sonucta hepimiz hepimizin her yazdigini okuyamayabiliyoruz,bunun icin suclanmak uzucu..

-Babus,
sen neden oyle hissettin anlamadim ama ben hic oyle dusunmedim senin icin asla neden girmiyo yazmiyo sadeece okuyo vb. Seyler gecirmedim icimden,
birbirimizin halini anliyoruz hepimiz o yuzden burda bir aradayiz..
Girip yazamadigimizda yada okuyup cevaplamadan ciktigimizda anlayisli olmak lazim
bilmiyorum,dha da bisey demek istemiyorum ben sustum, TIP..

sevgili babuş tansel ve littlecım 40 yıl düşünsem aklıma bunu üstünüze alınacagınız gelmezdi diyeyim.. en azından bunca zamandır muhabbetlerimizden bunu anlarsınız diye düşünürdüm.. çok ama çok şaşırmış durumdayım...

o yazdıgımın o an için geçerli bi mesaj oldugunu zaten bana cevap yazan arkadaşlardanda anlarsınız...

ama yok bu degil başka bişey varsa onu bilemem tabii.. ben acayip şaşırmış durumdayım...

canım seni ne kadar sevdiğimi bilirsin sanada söylemişimdir. Ama ne bileyim kimse noyanı merak etmedi bende etmem deyince bi garip oldum. Geçen Selimi doktora götüreceğim dediğimde sen ve simuşum sormuşsunuz çok hoşma gitmişti. Ama diğer arkadaşların aklına gelmedi dye hiç üzülmedi hiç düşünmedim bile. Ben böyle anlayınca üzüldüm.

canım şimdiye kadar benim kimseye gık dedigime şahit oldun mu? herkeside merak edip sormaya çalışırım ama unuttugum atladıgım o kadar çok oluyor ki.. hele ki kırıldıklarımı nerdeyse hiç dile getirmiyorum bile..

ecrin leader lilacs bebikom ve ben varken.
önce kendi kendime espirili bi şekilde kendi hal ve hatırımı sordum, tatlı tatlı hadi benimle ilgilenin gibisinden... sonra bişey göremeyince orda öyle bişey yazmışım.. gene o ana ait birşey bir saat başındaydık kimse cevap vermeyince yazdım onu...

onlarda (bebikom hariç) eksik olmasınlar gözümüzden kaçmış dediler bitti gitti... hoş demeseler ne olur, en çok yarım saat niye demediler diye kendi kendime düşünür unutur giderdim...

bende hayata dair düşündügüm birşey yazdım ama aslında kimseyi kast etmedim yazarken.. muhabbet olsun diye yazdıgım bişeydi... en çok burda muhabbet ettigim için burayada yazdıgım bişeydi..

ama sizin neden böyle üstünüze alındıgınızı hala anlamadım...
aynı şeyi sen babuş yada littlecim yapmış olsa benim aklıma gelmez gelirsede mesaj atar sorardım çünkü sizi nasıl sevdigimi bildiginizi düşünürdüm...

pikecim ben geçmşi okurken muhabbet oratmında olmadığım için öyle düşündüm. Babuş böylemi düşündü bilemiyorum. Bu benim düşüncemdi. Sende beni tanırsın canım gereksiz alınganlık yapmam. Okuyunca öyle hissettim.

yok benle ilgili tatlım.. O AN için size naz yaptım sizde eksik olmayın cevap yazdınız benim için bitmişti bu durum...

ama şimdi bambaşka bişey oldu ya hayırlısı olsun ne diyim..

bende alakası olmadıgını yazdım tanselcim ve ayrıcada öyle gelmesine bile çok şaşırdıgımı söyledim.. kimseyi kırmayı sevmem onun yerine kendimi kırmayı tercik ederim... özellikle sizin bu tepkinizi hiç anlamadım daha ne diyim bilemedim dogrusu..

neden olmayacaksın tansel? ben varım diye mi? babuşda bu yüzden mi gelmicem dedi? keşke olsa da söylese...
ben varım diyeyse ben gelmeyeyim...

yani o bu kadar açıklamamın üstüne bile buysa cidden ben gelmeyeyim..
en başta da yazdım burası bensiz olur ama babuşsuz olmaz diye...

babuşum öncelikle teşekkür ederim benim dediklerimi üstüne alınmadıgın için çünkü alakası yoktu.. inan bende senin gibi hissettigim o kadar çok oluyor ki bazen...
ama dedigim gibi buradaki herkesi çok sevdigimden akıp gidiyor sonra... sanırım hepimiz benzer şeyler yazıyoruz zaman zaman...

ama inan şaşırmıştım neyi neden öyle anladı acaba diye...senin o mesajın zincirleme devam edince de neler oluyor dedim haliyle..
hele ki benim yüzümden gelmem dediysen anammm anam... çok üzülürdüm çokkkkkk...

Pikem ben sana ifade etmiştim bu benim düşüncem babşla ilgiisi yok diye. sadece aynı anda ifadelerde bulnduk..

şimdi birde sabah kafasıyla okuyayım diye geldim malum uyku tutmadı kafam zonk zonk zonkluyor...

aşagı yukarı böyle olmuş... olaylar olurken herşey daha agır geliyor tabi ben özellikle ne dedigimi takrar takrar dönüp okudum... bi türlü açık olarak ifade ettikleri için tansel ve bebikomun (little da beni kast etmiş emin olamadım) bu kadar neye kızıp üzerine alındıklarını hala anlamış degilim...

aslında yanlış anlıcak hiçbirşey yokmuş ilk bi mesajımda ama ne olur ne olmazdiye altında zaten yazmışım ben sakın yanlış anlamayın hepimiz giremiyoruz okuyamıyoruz la başlayan ki oda aslında o anda bulunan kızlara yönelikti gene...

demek ki benim hiç anlamadıgım bambaşka bişeyler olmuş, varmış diye mi düşünmeliyim?...
o kadar çok kırıldım ki bende ona hiç girmicem bile..

Bu arada en başından beri yanlış anlamadır diyen canlara teşekkür ederim .. .onu da yazmasaydınız tam kafayı sıyırırdım sanırım..

yok durup durup vuruyor öyle böyle degil...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın. kafam bi milyon. pikem nereye gidiyorsun. yok öyle bişey onu aklından sil bi kere.

babuşum Allah aşkına kuzum, burda sözüne, özüne güvendiğim, ne derse desin vardır bildiği dediğim kayıtsız şartsız hadi kalk gıdıyoruz dese tamam hacıt diyip ama neden diye sormayacağım kadınların en başısın biliyosun.başlarından biri değilsin bak başısın. böyle de açık ve net. kızlar kusura bakmayın ama ilk göz ağrımdır babuş. biz onunla çıktık bu yola.. sizler sonradan göz agrım oldunuz ama babuşum ilk. hiç kimseyi birbirinden gram ayıramam burda. ha kafamın uyduğu biraz daha iyi anlaştığım ne derse desin alınmayacağım tipler var herkeste olduğu gibi. ama kimsenin kimseden yok farkı gözümde.

olsa da bi şekilde bi yerden patlak verıyor zaten... her neyse...

babuşum yapma kuzum. seni burda dışlayacak inan bi Allah'ın kulu yok. çünkü sen bu sitenin demirbaşısın. herkesin görevi var sanki burda. senin de görevin kıçımız sıkıştığında babuşşşşşşşşş babuşşş diye sana gelmemiz, sakin sakin bize oluru anlatman.

kalkıp sen böyle bişi hissedersen lilam napsın? zavallı geliyor, okuyor ve çıkıp gidiyor. sohbetlere giremiyor bile. çünkü yetişemiyor konuya kadın. o yetiştiğinde başka konu açılıyor falan. o da tutup çekemiyor bi türlü konuyu kendince. öyle uzaktan sessi sessiz izliyor kuzu. bazen kimse de çıkıp kadına kız nerelerdesın ya sen konuşmıyoruz epeydır dıye de sormuyor. o buna alınmıyor bile.

yapma kuzu dağıtma burayı. sen hayatım gibi değilsin. hayatımın gitmesi hepimizi çok üzdü ve evet benim yüzümden gitti... ama gitmesi burayı dağatacak bi kadın değildi. herkes yaptığına anlam bile veremedi. ama senin gitmen herkesin birbirine hesap sormasına kadar götürür işi. dişler bilenir hesapsız. dağılır burası. yapma bu güzelim birlikteliği bozma.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babuş sen alakası olmadıgını söyledigin için senin yazdıklarını alıntılamadım...

Ben artık “kişi kastetmedim, ben onu demek istemedim, benim demek istediğim başka” diye kendimi paralamıyım bari, ne diyim. Sözüm temin etmiyorsa...
Son kez ifade edeyim, kastettiğim, okuduğumda üstüme alındığım şey,ben uğradığımda sanki bir gerginlik oluyor, bir diken üstülük seziyorum, budur. Alınıyor olabilirim. Böyle yapılıyor demiyorum, ben sezdim, hüsnü kuruntum olabilir diyorum.
Zaten şu kişinin lafı beni kırdı diye bir durum olsa, ben gelmiyim madem demem. O kişiye sorarım. Genel bir şey hissetmesem neden gideyim diyim. Genel rahatsızlığa sebep olduğumu düşünmesem.
Diğer forumda sivriydim de, burda mı değiştim yani ben. Orada açık açık oynuyordum da burda mı kaçak güreşiyorum.
Pikoş ve simuş. Siz özellikle el üstünde tuttuğum insanlarsınız...Dostlarımsınız ne diyim artık bilemedim.
Okudum üstüme alındım derken direkt sizi işaret etmiş olabileceğimin farkına varsam, o an ifade etmem daha sonra söylerdim herhalde. Ki okuyup alındığım gerginlik de sizin kurduğunuz cümlelerle oluşan birşey de değildi.
Artık daha da açmam kesinlikle de; farklı bir, hatta birkaç sözle başlayıp, genel esen bir havaydı. Ki o esen hava da okuyup o cümleleri kurmama sebep oldu ama, sezdiğim bu genel hava birkaç zamandır var. Bir süredir.
Sen yaptın, sen şunu dedin diyemem. Bu soğukluğu bazen birebir konuştuğum kişilerde sezdim. Bazen grup konuşulurken konuşmaya girmeye çalıştığımda sezdim. Bazen yeni konu açmaya çalıştığımda sezdim.
İşte böyle...
Simuşun sözünü zaten dediğim gibi, sonradan farkettim. Bana kızmış olabilir dediğinde orda bir çıkış olduğunu sezdim. Niye üstüme alayım ben kura çekmiş olabilirim de benim çekilişim mi, hepimizin çekilişi. Simuşun açık oynayalım fikri zaten başındandır ortada bunu niye şahsıma alınayım.
Pikoş için ise, zaten kendimi ifade ettim. Kastım o olsa, şimdi niye kendimi paralıyım. Tansel gibi ben de ifade ederim. Madem yazmışım, gitmeyi göze almışım...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar