kızlar silkelenin ve kendinize galın yahu. ortada bi sorun bıle yok.
ha arada benım de noluyo ya deyıp yanlış anladığım şeyler oluyor.burası sanal alem evet. ama bız bu sanannlığı aştık artık. bazen tek bi vırgulun bıle anlamı nasıl değiştırdıgını hepımız bılıyoruz. hepımız olgun bıreylerız.
bakın ornek olarak, gecen anlattım sıze de. bebıkomla olan olayı sıze anlatmıştım. hanı ben aa kımse yok demıştım de bebıkom bız necıyız demıştı. ben de ben onu yazarken sen yoktun burda demıştım. o da, bırak bırak anladık bız. hoş bızı adam yerıne koyman çok da onemlı degol gıbısınden bı laf etmştı falan. darıldıgımı uzuldugumu belırtmıştım sızşere. hatta burdan bebıkom da varken açıklıyım. bebıkom bana çıkmıştı ve ben babuşdan rıca etmıştım dargınım ve bebıkoma hedıye almak ıstemıyorum dıye. o da sagolsun benı kırmadı. hatta onu derken, hıraya hastayım, sonuçta bebege alınacak hedıye ama ben yıne de çocukluk yapıp şımarıklık yapıp almak ıstemıyorum demıştım. babuş da benı kırmamış kendısıne çıkan kişiye benım hedıye almamı onerdı. anlaştık falan.
ama gecen bebıkom hıra'nın fotolarını yukledı. kayıtsız kalamdım. ki o yaptıgım olay yuzundenden de hala pişmandım. Allah'ım dedım mınıcık bı melek nasıl dedım şu yavruya kayıtsız kalacaksın sen şimdi ve derken hıranın fotosuna yorum yaptım. hiç yapmıyordum çünkü annesıne kızgınlığımdan. ve derken bebıkom da bana sagol teyzesı dıye mesaj attı. erıdım işte.. bıttıgım andı. masum bı meleğın o guzel suratı içimin yaglarını erıttı. boylelıkle bebıkoma olan kızgınlığım da gectı...
olay budur... yanlış anlaşılmalar olur hep. bız neler atlattık ya.
babuş sen yazmadın mı daha dun hep burdayız ne guzelız bız, süperız bızı kımse ayıramaz dıye. yapma bunu. sen gıdersen herkes gıder...
sarılın barışın benı gece gece dellendırmeyın. valla keserım topunuzu...
Günaydın kızlar..
acılısı gokcenin alıntısıyla yapmak istedim
evet biz boyle bi olay yuzunden bozulmustuk,hattaa gokcecim simdi babusa sorarsa,bana mallum oldugunu babus soyler ona,hissetmistim ben eger bana alıcak olan kisi gokceyse cok gıcık olmustur dedim babusa
ama bana gokce cıkmıs olsaydı ben alırdım o da ayrı bi mevzuu..
benim o gun alınmam da soyleydi,evet ben orda oldugum halde gokcenin beni takmadıgını dusundum,muhabbetimiin onu sarmadıgını benimle konusmaya cok istekli olmadıgını dusundum,bu yuzden beni saymadıgını dusunup oyle yazmıstım sonra da konusarak halletmek yerine ikimizde sustuk cekildik..
olay boyle iste,ama dedigim gibi bana aden cıkmıs olaydı ben degistirmezdim