2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya arıcam pikoyu da ne biliyim noyanı falan uyutuyorsa:( belki de kendi uyuyrdur bilemedim bak. erken daha dı mı aramıyım?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın canlar...

dün akşam hakikaten bende cok üzüldüğümü belirtmek istiyorum.şimdi sabah okuduklarımdan sonra bazı seyler daha netleşti benim içinde..bazı şeyler kafama takıldı...surda hepiniz biliyosunuz yada ben öyle olduğunu düşünüyorum.kimseyi bilinçli ezmem,kimseye olumsuz seyler söylemem.hatta sinirliyse onu yatıstırabilecek olumlu seyler söylemeye calısırım katti gaz vermem..

babuşsen burda her seyi sorduğum,sorduğumda yanıt bulduğum birisin canım.gidiyorum dedin hemen yazdım nereye olurmu öyle sey.ama sonra demişsinki birini işaret etmedim.burdan ben hemen üstünme alındım.biri bi laf söylüyor benim aklımda muzurluğa fazlaca calısıyorya hemen gol yapıyorum.maksat gülelim olsun diye..ama sanırım yapmamam lazım..bunu anladım.

simuşumevet simuşum bu ara gergin ama o hep kendi de söylüyor şu cenemi bi tutsam diyor.hemen gerilmesem diyor.mesela dün aksam daha bişey olmadan lidirla mesajlarda gerilmişler.onu okuyunca bende gerildim.bişey yazamadım cünkü bi tarafı kırmaktan korktum..ikiside canım...

pikemaksam elimden geldiği kadar dilimin döndüğü kadar senin hislerinden anladıklarımı anlatmaya calsıtım.ama gördüm ki herkes kırılmaya cok hazırmış..bende buna kırıldım...

defalarca ama defelarca sorduğum soruya cevap verilmemiştir,dediğim geçmiş olsuna tesekkür edilmemiştir bazı kişiler sohbet ederken benim söylediklerim duyulmamıstır.ben bu kişilerin kim oldugunu cok iyi bilirim mesela onlarda bilir kendilerini ama bir günde kırıldım,hadi bi kapris yapayım dememişimdir..demem de.herkesin benle muhabbeti aynı olacak değil ya.bazı insanların kendileri için sectiği özel arkadasları vardır.tıpkı benim olduğu gibi.burda herkesi seviyorum.ama benimde özellerim var.

netice olarak kafam cok karısık,içim kırgın.söylemek istediklerimide toparlayamıyorum ayrıca..bende bir süre müsadenizle sadece okuyacağım..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Pikos icin soylelenenlere %100 katiliorum siyemizin en kibari ve dusuncelsi uyuodur dun dusunmekten uyuyamamistir yazik oglene dosru bi ararsiniz ama simusumu arayin kizz yazik cekti gitti gelmedi bi daha gece akl ona takildi acaba ben mi kirdim die dunki sacma sapan muhabbetimi uzerine cekmisti :(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bakın açık ve net. nazo da yoksa yokumdur...

nazo deli deli konuşma kızım ya. sen nerden çıktın şimdi de üstüne alındın yahu... ortada sorun morun kalmadı zaten. sadece simoş gelmediği için o kırgın o kadar. yoksa ne babuş ne pikenın bı yere gıttıgı var.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ben aricam zaten. Biraz vakit ogleye yaklassin sabah sabah alacakli gibi aramiyim dedim.
Iyi yaparsin babusum operim seni
günaydın canlar...

dün akşam hakikaten bende cok üzüldüğümü belirtmek istiyorum.şimdi sabah okuduklarımdan sonra bazı seyler daha netleşti benim içinde..bazı şeyler kafama takıldı...surda hepiniz biliyosunuz yada ben öyle olduğunu düşünüyorum.kimseyi bilinçli ezmem,kimseye olumsuz seyler söylemem.hatta sinirliyse onu yatıstırabilecek olumlu seyler söylemeye calısırım katti gaz vermem..

babuşsen burda her seyi sorduğum,sorduğumda yanıt bulduğum birisin canım.gidiyorum dedin hemen yazdım nereye olurmu öyle sey.ama sonra demişsinki birini işaret etmedim.burdan ben hemen üstünme alındım.biri bi laf söylüyor benim aklımda muzurluğa fazlaca calısıyorya hemen gol yapıyorum.maksat gülelim olsun diye..ama sanırım yapmamam lazım..bunu anladım.

simuşumevet simuşum bu ara gergin ama o hep kendi de söylüyor şu cenemi bi tutsam diyor.hemen gerilmesem diyor.mesela dün aksam daha bişey olmadan lidirla mesajlarda gerilmişler.onu okuyunca bende gerildim.bişey yazamadım cünkü bi tarafı kırmaktan korktum..ikiside canım...

pikemaksam elimden geldiği kadar dilimin döndüğü kadar senin hislerinden anladıklarımı anlatmaya calsıtım.ama gördüm ki herkes kırılmaya cok hazırmış..bende buna kırıldım...

defalarca ama defelarca sorduğum soruya cevap verilmemiştir,dediğim geçmiş olsuna tesekkür edilmemiştir bazı kişiler sohbet ederken benim söylediklerim duyulmamıstır.ben bu kişilerin kim oldugunu cok iyi bilirim mesela onlarda bilir kendilerini ama bir günde kırıldım,hadi bi kapris yapayım dememişimdir..demem de.herkesin benle muhabbeti aynı olacak değil ya.bazı insanların kendileri için sectiği özel arkadasları vardır.tıpkı benim olduğu gibi.burda herkesi seviyorum.ama benimde özellerim var.

netice olarak kafam cok karısık,içim kırgın.söylemek istediklerimide toparlayamıyorum ayrıca..bende bir süre müsadenizle sadece okuyacağım..

Bak simdi nazoo yaaa yapmayin bolee tam oturdu derken en anac anamiz yapio oldumu bende didiom o zamannn :(((

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yeminle sinirden kendimi tokatlayacam yaaa.... herkesin alınası tuttu.

yahu ben geçen hafta acillerde hastanelerdeydim hep. aramızda olup çok samimi olduğum ama Aden'in nasıl olduğunu sormayanlar oldu. napayım şimdi? illa soracaksınız mı dıyım. belki unutmuşlardır, belki o sıra Aden'ın halı vaktıyle ılgılenmek ıstememışlerdır. tam soracakken net gıtmıştır, bişi olmuştur ne bileyım yaaaa... olur yanı yapmayın boyle ya.

valla milleti güldürmeyelim kendimize kızlar. silkelenin.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Leeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyn günaydddddddııııııııııııın :yeniyıl:

herkes barıştı mı? ortam normale döndü mü? bakıcam geçmişe ama çok tırsıyorum....

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
aahahhahaha kovsanızda gitmem kızım ben. gerçi kovarsanız düşünebilirim. ama düşündüm. gitmem. sırf gıcıklık olsun diye kendi kendime yazarım ahahahahhaa

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızı uyutup gelicem, çok huysuz, ilk burayı açtım besmele çektim de açtım. valla bakamıyom geçmişe korkumdan.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Nazom soktayim. Senin sakalarina alindigimi dusunmus olamazsin. Yok olamazsin mumkun degil.
Ama boyle herkes sucladikca beni, herhalde ortamin gerginligini de bosa sezmemisim diyorum.
Seni de arayacagim. Boyle yazarak ifade edilmiyor anladim.
Pikeyi aradim ama bu no.yu aramaya izinli degilsin diyor operator.
Nerden aramam lazim onu bulup bi daha aricam.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Canim cok sikildi yaaa sinirden agliyorum yani benim lafimla ceken giden bir simos var kimsenin kalbini kirmaknistemem 2 haftadir izmirdeyim konulardanda haberim yok :aglayan:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız o değil de dün ben şarap içmeye laf ettım ya. (gercı şarap içmeye değil ben adamların tavrına gıcık oldugum için yazdım o yorumu. yoksa için tabi banane zamanında az yuvarlamadım şişeleri. )

dedım aha simoş dedim şarap içeektı keısn ona bozuldu. babuş da demişti ya yemege falan çıkarız belki dıye. aha dedım o da şarap içecektı o da bana bozuldu diye. artık nasıl bi paranoya yaratmışsanız bende. bı de her tartışma benle ılla bı alakalıdır ya. öff dedım şimdi kımlerı kırdım acaba...

gercı babuş Ada'nın doğumgununde yemege çıkacaktı sanırım eşiyle.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Iste gokceno konuyu sacma sapan yerlere cekip aptalca seyler yazdim kirilanlar oldu ozur dilerim ya yok ben bidaha yorum yapmiycammm icimde dursun daha iyi uffff yaaa gercekten sinirlerim bosaldi galiba

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Canim cok sikildi yaaa sinirden agliyorum yani benim lafimla ceken giden bir simos var kimsenin kalbini kirmaknistemem 2 haftadir izmirdeyim konulardanda haberim yok :aglayan:

kız yok gitmedi,m ki ben. ortam gergindi ya ondan ortam durulasıya herşey normale dönesiye gelmeyebilirim dedimdi. ama sana zaten bozulursam kızarsam söylüyorum ki, sen de sağolasın anlıyorsun. öyle şey olur mu balıııııııııııım

kız o değil de dün ben şarap içmeye laf ettım ya. (gercı şarap içmeye değil ben adamların tavrına gıcık oldugum için yazdım o yorumu. yoksa için tabi banane zamanında az yuvarlamadım şişeleri. )

dedım aha simoş dedim şarap içeektı keısn ona bozuldu. babuş da demişti ya yemege falan çıkarız belki dıye. aha dedım o da şarap içecektı o da bana bozuldu diye. artık nasıl bi paranoya yaratmışsanız bende. bı de her tartışma benle ılla bı alakalıdır ya. öff dedım şimdi kımlerı kırdım acaba...

gercı babuş Ada'nın doğumgununde yemege çıkacaktı sanırım eşiyle.

Ahahahha Gökçe kız. sen beni hiç tanımıyon. ben içkiye tövbe ettim. ben düzenli olmasa da namaz kılmaya çalışan fırsat buldukça Kur'an okumaya çalışan biriyim. şimdi bunları yazmak da istemezdim ama nasıl ifade edeceğimi bilemediğimden yazdım :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlar silkelenin ve kendinize galın yahu. ortada bi sorun bıle yok.

ha arada benım de noluyo ya deyıp yanlış anladığım şeyler oluyor.burası sanal alem evet. ama bız bu sanannlığı aştık artık. bazen tek bi vırgulun bıle anlamı nasıl değiştırdıgını hepımız bılıyoruz. hepımız olgun bıreylerız.

bakın ornek olarak, gecen anlattım sıze de. bebıkomla olan olayı sıze anlatmıştım. hanı ben aa kımse yok demıştım de bebıkom bız necıyız demıştı. ben de ben onu yazarken sen yoktun burda demıştım. o da, bırak bırak anladık bız. hoş bızı adam yerıne koyman çok da onemlı degol gıbısınden bı laf etmştı falan. darıldıgımı uzuldugumu belırtmıştım sızşere. hatta burdan bebıkom da varken açıklıyım. bebıkom bana çıkmıştı ve ben babuşdan rıca etmıştım dargınım ve bebıkoma hedıye almak ıstemıyorum dıye. o da sagolsun benı kırmadı. hatta onu derken, hıraya hastayım, sonuçta bebege alınacak hedıye ama ben yıne de çocukluk yapıp şımarıklık yapıp almak ıstemıyorum demıştım. babuş da benı kırmamış kendısıne çıkan kişiye benım hedıye almamı onerdı. anlaştık falan.

ama gecen bebıkom hıra'nın fotolarını yukledı. kayıtsız kalamdım. ki o yaptıgım olay yuzundenden de hala pişmandım. Allah'ım dedım mınıcık bı melek nasıl dedım şu yavruya kayıtsız kalacaksın sen şimdi ve derken hıranın fotosuna yorum yaptım. hiç yapmıyordum çünkü annesıne kızgınlığımdan. ve derken bebıkom da bana sagol teyzesı dıye mesaj attı. erıdım işte.. bıttıgım andı. masum bı meleğın o guzel suratı içimin yaglarını erıttı. boylelıkle bebıkoma olan kızgınlığım da gectı...

olay budur... yanlış anlaşılmalar olur hep. bız neler atlattık ya.

babuş sen yazmadın mı daha dun hep burdayız ne guzelız bız, süperız bızı kımse ayıramaz dıye. yapma bunu. sen gıdersen herkes gıder...

sarılın barışın benı gece gece dellendırmeyın. valla keserım topunuzu...

Günaydın kızlar..
acılısı gokcenin alıntısıyla yapmak istedim :)

evet biz boyle bi olay yuzunden bozulmustuk,hattaa gokcecim simdi babusa sorarsa,bana mallum oldugunu babus soyler ona,hissetmistim ben eger bana alıcak olan kisi gokceyse cok gıcık olmustur dedim babusa :)

ama bana gokce cıkmıs olsaydı ben alırdım o da ayrı bi mevzuu..

benim o gun alınmam da soyleydi,evet ben orda oldugum halde gokcenin beni takmadıgını dusundum,muhabbetimiin onu sarmadıgını benimle konusmaya cok istekli olmadıgını dusundum,bu yuzden beni saymadıgını dusunup oyle yazmıstım sonra da konusarak halletmek yerine ikimizde sustuk cekildik..
olay boyle iste,ama dedigim gibi bana aden cıkmıs olaydı ben degistirmezdim :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar