2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bu arada son bişey yazıcam..bu mevzularla ilgili başkada bişiy demicem...

pikem haksız yere cok üzüldü.o bunu haketmedi.burda elinden geldiğince herkesle ilgilenen,hal hatır soran,kendini bilen eşşiz arkadaslarımdim dan biri..

bebikom senin ona kırılmaya değil onun sana kırılmaya hakkı var.bak gecen simuş bi kızdı.benim eteklerim tutuştu.neden haklı cünkü.ben o an ordaydım.ve ona iki satır bi cevap yazamadım..olmaz.. dostluk bu değil,,,

son söz bugün bi haltı kafamda toplayıp suraya yazamıyorum.ama pikem..burda olmasını istediğim can arkadaslarımdan..söz söyletmem..söyleyenle konusmam...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gunaydinn kizlar.. Ohh herkesler barismis kaynasmiss bi pikemm yok sanirsam ortalarda. O da doner insallah hemencik.

Bana da hic kizmayin ne olur altta adim olur ama ben olmam yada gecmisten 2 sayfa okur sonu a gelemeden cikmak zorunda kalirim bi anda. Zati gnduz hic yokuz aksamda yemeqgi kaynana da yiyip geliyoz eve.

Misal az once iki sayfa geride gokcem ben acildeydim 2 hafta once demis. Ben bi turlu hatirlayamadim adenin nesi vardi ben gecmis olsun dedim miydi? Hastalik atlamam hicc demisimdir mutlak ama emin degilim. Hafizam korkunc zayifladi ve ben gercekten hatirlayamayabiliyorum. Mesela simusun agacini begendim ama gordum ki yorum yapmayi unutmusum kizz kocami ariyom acinca valla aradim ama ararken niye aradigimi unuttum diyorum o derece. :zopa:

Ayyyy ben bu arada gecen hediyemi aldiginda nazomunn sesini duydummm.. Anamm o nasi suhh ,datlu bi ses.. Tugba nin sesi de beni cok sasirtmisti.

Sonraa bebikomla konustumm.. Bebikom dediydi ki sesim erkek gibi. Bi bekledim allam dedim nasi bi ses. Aaaa bi acti bildigin sevimli, datlu bi hatun sesi hicc erkege benzemiyo yanii:kedim:

Tanselimin de zaten hem diksiyonuna hastayimm hem kibarligina, asliminn da sesi konusmasi oyle..

Hepiniz cok ictensiiz,candansiniz..

Bi sure evvel azosu aradim ama acmadi,isteydi sanirim. Sonra donmedi sonra da ben yine unuttum hep

Pikemin numarasi kargoda yoktu ondan sebep arayamadim.

Elimd babusun numarasi var bide azonun konusmadigim. Bir oglen ansizin arayabilirm:heyo:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazom haklı. simoş bı bagırdı aha dedı sıçtık. çünkü biz o sıra nazomla yıne muhabbetın belden aşagıya çekmişiz geyık yapıyoruz. kız bangır bangır kızım kabız napayım dıye soruyor. bagırınca ben de sordum ama bagırınca sordum tabı.

hanı şaun kafama gelıp zıçsa aa nıye yaptım dıyemem. ama duru'nun degıl senın kıçın kabız olsun kız derım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu arada nazom o taktıklerı beklıyorum bak. yemınle etı canga yıyıp yıyıp oyle mal gıbı yatmaktan bıktım hacıt. adam uyuyor uyuyor uyuyor.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

pikem haksız yere cok üzüldü.o bunu haketmedi.burda elinden geldiğince herkesle ilgilenen,hal hatır soran,kendini bilen eşşiz arkadaslarımdim dan biri..

bebikom senin ona kırılmaya değil onun sana kırılmaya hakkı var.bak gecen simuş bi kızdı.benim eteklerim tutuştu.neden haklı cünkü.ben o an ordaydım.ve ona iki satır bi cevap yazamadım..olmaz.. dostluk bu değil,,,

son söz bugün bi haltı kafamda toplayıp suraya yazamıyorum.ama pikem..burda olmasını istediğim can arkadaslarımdan..söz söyletmem..söyleyenle konusmam...

hmm oyle mi..
peki ama bana bunu pike soylesin o zaman bende adımın asgıda gorunupte bilgisayar basında mıhlanmadıgım icin kendimi suclu hissedip cekileyim..

hem sonra,biseyi her zaman yapmamak vardır,bi kere yapmamak vardır..bi insan gozden kacırdı yada durumu elvermedi yada herneyse.. diye bu kadar itham edilmez..

sonucta ben sizin aranıza en son gelenlerdenim,ben bilirim gitmeyi..ama cevap yazamadım diye azar isitecek de degilim ..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
ecrin sagol canım..seninle konusmak ta guzeldi gercekten cok sıcakkanlısın..
Defne'yi op benim icin..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
ben Nazomdan şikayetciyim terbiyemizi bozuyor üstelik bana üçgenlerden noel baba şapkasından bahsediyor bunların ne olduğunu bile bilmiyorum:kptmya:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Pikoooooooooooooş Pikoooooooooooooş... Seviyorum seni... Biliyorum kalbin çok kırıldı, hem de kimseyi incitmemek için yazdığın her bir cümleyi değil, kelimeyi seçerken...

Lütfen bizi sensiz bırakma... Yazdıklarını ben doğru anladım, yanlış anlayan dostlar da seni sevdiklerinden olsa gerek üzerlerine alındılar. Nazımız anca birbirimize geçiyor işte... Uyku harici kalan zamanın nerdeyse tamamını burada birlikte geçirince çok sevgiden bağlılıktan olabiliyor demek ki yanlış anlamalar...

Lütfen iyi ol ve gel

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aynen laylam. gdecek bırı varsa nazom o. terbıye merbıye kalmadı.

üçgenler dık açılar yatay pozısyonlar. bunların ne oldugunu bılmıyorum ben...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
hmm oyle mi..
peki ama bana bunu pike soylesin o zaman bende adımın asgıda gorunupte bilgisayar basında mıhlanmadıgım icin kendimi suclu hissedip cekileyim..

hem sonra,biseyi her zaman yapmamak vardır,bi kere yapmamak vardır..bi insan gozden kacırdı yada durumu elvermedi yada herneyse.. diye bu kadar itham edilmez..

sonucta ben sizin aranıza en son gelenlerdenim,ben bilirim gitmeyi..ama cevap yazamadım diye azar isitecek de degilim ..

Bebikom, sen böyle yazınca ben de geçmişe dönüp şöyle bir baktım. Her ne kadar Pikoşun, Noyanı doktora götüreceğine dair mesajı göremesem de, kendi kendine hal hatır sorduğu mesajı gördüm ve o mesajın altının üstünün senin mesajlarınla dolu olduğunu ve aralarında 1 er 3 er dakikalık farklar olduğunu da gördüm. Yani bilgisayar başında değildim demişsin ya onun için yazdım bu yazdıklarımı...

Pikoş zaten söylemiş söyleyeceğini ve ben de haklı buluyorum. Neden sürekli veren taraf olsun ki? Sen her gün eşine hal hatır sorsan ama o sana sormasa bir süre sonra sen de ona sormaktan vazgeçersin.

Hııı bunları da yeni bir tartışma yaratmak, yeniden ortamı germek için yazmıyorum. Hem durumu ortaya koymak hem de şahsi düşüncemi belirtmek için yazıyorum...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrın benle de hiç konuşmadın sen telde hepınızın tel nosunu, msn adresını feybukunu, açık adresını ve tc. kimlik nosunu ıstıyorum.

sigorta başlatacam yarın sıze. ajkyhajkgahjkgtauka

Ehhehhh iyi olurrr.. Dogumdan mutevellit benimkini 2 yillik toplucana yatir da acigim kalmsinn:D

Ona bakarsan liste uzun.
Senn
Pikem
Simussss
Laylaa
Demettt..

Bide azoyla babuss var ama onlarin numarasi elimd bi yere kacamazlar:gelbenimle:

Layla ile de telefonda degil msn de goruntulu konuscam. Kayra yi aglarken canli izlicem:D ahhahh bakk kizz gulesim geldii yine nazarim degcek cocuga. Masallahh masallahh diyim

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Tanselcim ve Lidılcım, bence sizler de gereksiz yere üzerinize alındınız kızlar. Pikoşumun herhangi birini kastettiğini hiç ama hiç sanmıyorum. Hele hele o an burada olmayanları kastetmesi ise benim tanıdığımı düşündüğüm Pikoş için imkansıııııııııııız... Umarım bu yazdıklarımı okursunuz... Dediğim gibi ne oluyosa çok sevgiden oluyo

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bebikom sana bişi dıyım ama yanlış anlama. şu 1 saat içinde olan tavın bile o kadar yanlış o kadar kızmaya küsmeye müsait ki sana anlatamam.

ben konuyu açıklıyorum sen aaa dedıkodumu yapotın yanı, iyi kızlar gaza gelıp küsmedi benle dıyosun. gormezden gelıyorum ya da tatlı dılle anlatıyorum olanları. ki hepsı şahit hakkında en ufak kişisel bi yorumum olmadı. sadece olayı oldugunu gıbı anlattım o kadar.

sonra bakın gıdıyorum goremeyebılırım ona gore haaaaa dıye uyarıyosun....

sonra seni yıne tatlı dılle uyaran nazoya gormedım dıye azar işitecek degılım dıyebılıyosun.

yapma yahu bunu. tavrın yanlış bak. iyi insansın belli. ama tavrın kotu. bana yaptıgın gıbı yapma. ki hiç bi zaman diliminde küstüğüm kişiye laf atan ben olmadım. ama hira'n erıttı içimdeki kibiri. attım çok da ıyı oldu. pişman degılım.

ama her an kavga edecekmiş tavrın gerıyor bazen beni.

sadece uyarmak istedım.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bebikom, sen böyle yazınca ben de geçmişe dönüp şöyle bir baktım. Her ne kadar Pikoşun, Noyanı doktora götüreceğine dair mesajı göremesem de, kendi kendine hal hatır sorduğu mesajı gördüm ve o mesajın altının üstünün senin mesajlarınla dolu olduğunu ve aralarında 1 er 3 er dakikalık farklar olduğunu da gördüm. Yani bilgisayar başında değildim demişsin ya onun için yazdım bu yazdıklarımı...

Pikoş zaten söylemiş söyleyeceğini ve ben de haklı buluyorum. Neden sürekli veren taraf olsun ki? Sen her gün eşine hal hatır sorsan ama o sana sormasa bir süre sonra sen de ona sormaktan vazgeçersin.

Hııı bunları da yeni bir tartışma yaratmak, yeniden ortamı germek için yazmıyorum. Hem durumu ortaya koymak hem de şahsi düşüncemi belirtmek için yazıyorum...

evet ben yazıyodum ama bakmakla gormek farklı seylerdir,ben kargocuların olayıyla sinir oldugumdan baska biseye dikkat edemedim belki o anda ama sonra oturup okudugumda muutlaka yazardım benim pikeyle alıpo vermedigim hicbisey yokki
ozelllikle yaptıgım bisey degil ben bunu anlatmaya calısıyorum ama tamam sorun degil
ben pikeye haksızsın da demedim sadece o sekilde bi yorum yazmasına alındım dedim beni sormayanı bende sormam diye kesip atmasına bozuldum dedim onu da okumussundur o zaman.
neyse,
herkes bi sekilde haklıyı haksızı belirlemis bile ben ne desem bos..
sona kalan dona kalır,son gelen gider,son gelen curuk yumurtadır fln
filan..
anladın sen onu :)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bebikom sana bişi dıyım ama yanlış anlama. şu 1 saat içinde olan tavın bile o kadar yanlış o kadar kızmaya küsmeye müsait ki sana anlatamam.

ben konuyu açıklıyorum sen aaa dedıkodumu yapotın yanı, iyi kızlar gaza gelıp küsmedi benle dıyosun. gormezden gelıyorum ya da tatlı dılle anlatıyorum olanları. ki hepsı şahit hakkında en ufak kişisel bi yorumum olmadı. sadece olayı oldugunu gıbı anlattım o kadar.

sonra bakın gıdıyorum goremeyebılırım ona gore haaaaa dıye uyarıyosun....

sonra seni yıne tatlı dılle uyaran nazoya senden azar işitecek degılım dıyebılıyosun.

yapma yahu bunu. tavrın yanlış bak. iyi insansın belli. ama tavrın kotu. bana yaptıgın gıbı yapma. ki hiç bi zaman diliminde küstüğüm kişiye laf atan olmadım ben olmadım. ama hiran erıttı içimdeki kibiri. attım çok da ıyı oldu.

ama her an kavga edecekmiş tavrın gertıyor bazen beni.

sadece uyarmak istedım.

ben onu tamamen esprisine yazmıstım,seni herkes kadar olmasada tanıdım az cok biliyorum sayılır,senin telden calayım dedim,azcık ugrastırayım dedim hani hiraya almadın diye,yuoksa benim amacım baska bisey degildi..seni suclamak degildi kızlara soledin diye..sende haklısın beni ne kdar tanıyosun ki ne demek ne yapmak istedigimi oldugu gibi anlamayabilirsin..zaten yanlıs anlamalar boyle cıkıyo ortaya..

tamam tamam sinir bozmaya gerek yok,pikem de okursa gorur zaten bak sivri benim,gardım hazır beklioruım savas cıkarmak icin :)

pikemin dedigini ustume alındım ben o anda cevap yazmadıgım icin..
sonra da yzarsam,haa ben uyarınca yazdı demesin diye yazmaadım.. bunu da soyledim ama anlıyorum ki hata benimmis
tamm oyle olsun..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Nazom pikem banada kırılmış olabilir bende onun söylediğini o yazı akışında öyle söylemiş olabilirim. Pikemle özel dostluk olabilir senin için özel olabilir ama bu yaklaşımda olmaz. Yani ben burda pikeme bir konuda alındığımı söylediysem sen şimde bnele konuşmayacaksın. Neyse hakkaten daraldım..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ehhehhh iyi olurrr.. Dogumdan mutevellit benimkini 2 yillik toplucana yatir da acigim kalmsinn:D

Ona bakarsan liste uzun.
Senn
Pikem
Simussss
Laylaa
Demettt..

Bide azoyla babuss var ama onlarin numarasi elimd bi yere kacamazlar:gelbenimle:

Layla ile de telefonda degil msn de goruntulu konuscam. Kayra yi aglarken canli izlicem:D ahhahh bakk kizz gulesim geldii yine nazarim degcek cocuga. Masallahh masallahh diyim

öyle bedavadan görüntü yok kızını gördüğümüz an hemen İzmire istemeye geliriz ve mutlaka alırız ben onu besler oğlumun kıvamına getiririm olurmu?:nazo:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar