2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Cik cikk cikk nazom guseller guseli annem deme oyle demee deme herkwsin kisilik yapisi baskadir sen fibi dusunmeyebilir bu sevmediginden yada dikkate almadigindan degildir balim kaymagim sert konusmaya gerek yok dimi hem pikemle aralarinda kirginlik varsa halledebilirler bizlere gerek yok ne olur ya 2012 gun son gunlerinde boyle konusmayalim

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Yahu arkadaş... Burda birbirimizi bulduğumuz için şükretmemiz gerekirken konu uzadıkça uzuyo... Hadi kapansın konu/konular.

Herkes alıngan tarafını alsın koysun bakalım bir kenara. Zira uzatılmak istenirse uzar. "O bana böyle dedi, bu bana bunu etti" ye dönmesin mevzular.

İnsan yeri geliyo aynı karında yattığı kardeşiyle geçinemiyor. Canı gibi sevdiği eşiyle, canından çok sevdiği evladıyla geçinemiyor. Bunu düşünüp idare etmek gerek... Hadi bakalım mübarek Cuma hatırına herkes normale dönsün. Hem bakın yeni bir yıl da geliyor. Daha parti vereceeeguuuuk :D:D

Ne yazacağımı şaşırdım valla. Ula 1 kere toplaşmamız lazım kesin!! 1 kere bile bir araya gelsek hiç böyle sorunlar çıkmayacak... Kız Gökçeeee, sana mı gelsek naaapsak. Hem ev kutu gibi ya kimsenin kaçacak yeri de olmaz :D

senin varya agzını yerim ben kız... gelmeyen toptur olum. la sıkış tıkış ev zatı ahahha kucak kucaga otururuz. gelın be gelın.

bu arada cuma günü bugun ya. müslüman bayramı. evet bitirin kırgınlığı. muah muah...

şuan o kadar sevgı doluym ki ayşebahar olsa mıncırırım o derece.envghafgagahda

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yahu arkadaş... Burda birbirimizi bulduğumuz için şükretmemiz gerekirken konu uzadıkça uzuyo... Hadi kapansın konu/konular.

Herkes alıngan tarafını alsın koysun bakalım bir kenara. Zira uzatılmak istenirse uzar. "O bana böyle dedi, bu bana bunu etti" ye dönmesin mevzular.

İnsan yeri geliyo aynı karında yattığı kardeşiyle geçinemiyor. Canı gibi sevdiği eşiyle, canından çok sevdiği evladıyla geçinemiyor. Bunu düşünüp idare etmek gerek... Hadi bakalım mübarek Cuma hatırına herkes normale dönsün. Hem bakın yeni bir yıl da geliyor. Daha parti vereceeeguuuuk :D:D

Ne yazacağımı şaşırdım valla. Ula 1 kere toplaşmamız lazım kesin!! 1 kere bile bir araya gelsek hiç böyle sorunlar çıkmayacak... Kız Gökçeeee, sana mı gelsek naaapsak. Hem ev kutu gibi ya kimsenin kaçacak yeri de olmaz :D
Ssimus yazdugimu okudun mu kisisel heee arka sayfaya bi bak balumm agzini yirim

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
senin varya agzını yerim ben kız... gelmeyen toptur olum. la sıkış tıkış ev zatı ahahha kucak kucaga otururuz. gelın be gelın.

bu arada cuma günü bugun ya. müslüman bayramı. evet bitirin kırgınlığı. muah muah...

Hadi be saclarini mi mincirirsinnkiz lahanam

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
arkadaşlar olay benim yüzümden Nazoma kaymasın rica ediyorum...
bende kendime yapılana ses çıkarmam ama sevdigim insana söz söylense daha çok üzülürüm...
buda ayrı bir yapı meselesi...
neyse şimdi burda kalsın üzülmeyelim, daha güzel şeyler konuşalım...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Herkes su soguk havadan bi cikarsin kendini bakim valla icim sikildi hee incir cekirdegini doldurmayacak seyler icin gerek yok ule bu hediyelerin p..ku cikti mng kargonun elinde yaaa simus kizz de yeter artik saklamiycam evinde dur bugin hedeyam gelcek duruma eymostan gelen kargocunun sacini basini yolmaktan beter et emii zira brnde ole yapcem

anaaaaaa :gul: geçen sene biz size aldıydık bu sene de siz mi bize aldınııııız? anaaaaa şoktayım :D:D:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız yok ne saçı. istenmeyen tüylerini mincırırım.

bu arada forum dışı nerde görüşüyonuz kızım siz? ben nıye yokum? a aaaaaaaa bak yıne küğsme sebebi. küstüm... oynamıyorum.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

ahahaha valla ben top olamam. bu lafın üstüne gelmem lazım

Ssimus yazdugimu okudun mu kisisel heee arka sayfaya bi bak balumm agzini yirim

okudum okudum :)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Cik cikk cikk nazom guseller guseli annem deme oyle demee deme herkwsin kisilik yapisi baskadir sen fibi dusunmeyebilir bu sevmediginden yada dikkate almadigindan degildir balim kaymagim sert konusmaya gerek yok dimi hem pikemle aralarinda kirginlik varsa halledebilirler bizlere gerek yok ne olur ya 2012 gun son gunlerinde boyle konusmayalim

leocum küçük kardeşim..ben cok şükür nerde nasıl konusacağımı cok iyi bilirim..hani burdan sizin gibi her konuya cıkışlar yapmamıs olabilirim çoğu zaman.ama bilirim inan.sen nasıl yaşıtlarını anlaştıklarını koruma gereği duyuyorsan.aynı sebepten mütevellittir konusmalarım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız pikem bu arada yazacam unutuyorum. delirdin mi bacım sen acaba?

nıye sana aldıgım hedıyeyı ecrıne gondereyım be. defne'ye kollej montu, erkek switi mi giydrecek anası.

ne demek istıyon sen? sen zengınsın gokçe başka hedıye al mı?

deli mi ne? ecrıne nıye gonderıyom hem? kimse almıyo mu kız yoksa ecrıne? eenaammmm toplanıp alaım kıza hedıye kız

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Simusu da arayacam da su duru zillisinden korkuyorum.
Ustumde nasil bi otoritesi varsa :D
Kiz simus arayayim mi musaitmisin :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar