Ivett simusum bu senede biz size aldikkk insallah beyenirsiniz tabi salak herifler getirisse dun oglen elininlzde olmasi gereken kargo yok piyasada dahaanaaaaaa :gul: geçen sene biz size aldıydık bu sene de siz mi bize aldınııııız? anaaaaa şoktayım
Forum disi face ve whatsapp var anem ordannkonusuoz arada msn gibi bi program android ozellikli telefonlara yuklenio tamamen ucretsiz foto moto paylasiosun lak lal yapiosun wifi baglantinn olan her yerde mukemmel bisikız yok ne saçı. istenmeyen tüylerini mincırırım.
bu arada forum dışı nerde görüşüyonuz kızım siz? ben nıye yokum? a aaaaaaaa bak yıne küğsme sebebi. küstüm... oynamıyorum.
leocum küçük kardeşim..ben cok şükür nerde nasıl konusacağımı cok iyi bilirim..hani burdan sizin gibi her konuya cıkışlar yapmamıs olabilirim çoğu zaman.ama bilirim inan.sen nasıl yaşıtlarını anlaştıklarını koruma gereği duyuyorsan.aynı sebepten mütevellittir konusmalarım.
Okk benim dudel annem ben kimseyi korumaknicin konusmadim bebikomu cik fazla taniyaaniniz yok die konusma ihtiyaci duydum hepsi bu operim sizi ela totosunu bacaklarinida yerimm