2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
anaaaaaa :gul: geçen sene biz size aldıydık bu sene de siz mi bize aldınııııız? anaaaaa şoktayım :D:D:D
Ivett simusum bu senede biz size aldikkk insallah beyenirsiniz tabi salak herifler getirisse dun oglen elininlzde olmasi gereken kargo yok piyasada daha
kız yok ne saçı. istenmeyen tüylerini mincırırım.

bu arada forum dışı nerde görüşüyonuz kızım siz? ben nıye yokum? a aaaaaaaa bak yıne küğsme sebebi. küstüm... oynamıyorum.
Forum disi face ve whatsapp var anem ordannkonusuoz arada msn gibi bi program android ozellikli telefonlara yuklenio tamamen ucretsiz foto moto paylasiosun lak lal yapiosun wifi baglantinn olan her yerde mukemmel bisi

leocum küçük kardeşim..ben cok şükür nerde nasıl konusacağımı cok iyi bilirim..hani burdan sizin gibi her konuya cıkışlar yapmamıs olabilirim çoğu zaman.ama bilirim inan.sen nasıl yaşıtlarını anlaştıklarını koruma gereği duyuyorsan.aynı sebepten mütevellittir konusmalarım.

Okk benim dudel annem ben kimseyi korumaknicin konusmadim bebikomu cik fazla taniyaaniniz yok die konusma ihtiyaci duydum hepsi bu operim sizi ela totosunu bacaklarinida yerimm

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
vıııııııııııııyyyyyyyy takip ediliyoruz... turkcellden bana gelen mesaja bakın: "Kıbrısı 1 saat aramak sadece 19 tl! kıbrıs 1 saat yazıp 2222 ye gönderin, uzaktaki yakınlarınızı cep ve sabit hat ayrımı olmadan rahat rahat arayın"

vallahi korktum turkcell den

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
""whatsapp var anem ordannkonusuoz arada msn gibi bi program android ozellikli telefonlara yuklenio tamamen ucretsiz foto moto paylasiosun lak lal yapiosun wifi baglantinn olan her yerde mukemmel bisi""

ya leom ne dıyon acabası ya. benim bildiğin tek şey fiffi fifi... androıd ne kız evde robot mobot besleyemem ben çok yakıyo onlar. whatsup falan beni aşar...

yahu kızım hedıyelerı çektığım cep telefonum hz.isadan kalma dıyorum sen bana fifi dıyom bafi dıon. çok ayıp denır mi bafi ablaya???

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aneammm fenayim kizlar hirliyorum konusurken oglumdanpert yatio agla agla oksuremio bile bebegim hidenustune adet oldum dun iyimi uffff

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazom üçgen borek mı yapıyo bana mı oyle geldi.

ya ben? ben gelmıyım mı? ama ben üçgen borek sevmıyorum ben kol böregı sevıyorum. kol böregğ böyleee.. yapsana bana kız börek. kol gibi osun ama. kol boregı gıbı yani.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leo valla benım Aden de komalara gırdı. öksürürken bogazları yırtılıyodu çocugun. ıhlamur verdım. azıcık acı bal bile verdım limon sıkıp çocuga. o yumuşattı bogazlarını. sıktım mandalınayı, portakalı dayadım çocuga. toparlandı.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
""whatsapp var anem ordannkonusuoz arada msn gibi bi program android ozellikli telefonlara yuklenio tamamen ucretsiz foto moto paylasiosun lak lal yapiosun wifi baglantinn olan her yerde mukemmel bisi""

ya leom ne dıyon acabası ya. benim bildiğin tek şey fiffi fifi... androıd ne kız evde robot mobot besleyemem ben çok yakıyo onlar. whatsup falan beni aşar...

yahu kızım hedıyelerı çektığım cep telefonum hz.isadan kalma dıyorum sen bana fifi dıyom bafi dıon. çok ayıp denır mi bafi ablaya???
Allahimn ya catlak onur enisteye selam cak senin gibi klasi olan adama adam akilli bi tel hediye alsin olmuyo bole kizlarla yazisamiyoruz sana kiziolar de bak alir o saman

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bana da bana da -kop

heee onu hatırlıyom :D
sana kare yapcam....
nazom üçgen borek mı yapıyo bana mı oyle geldi.

ya ben? ben gelmıyım mı? ama ben üçgen borek sevmıyorum ben kol böregı sevıyorum. kol böregğ böyleee.. yapsana bana kız börek. kol gibi osun ama. kol boregı gıbı yani.
sana zaten kol böreği yarasır eti cangalardan sonra...
Aneammm fenayim kizlar hirliyorum konusurken oglumdanpert yatio agla agla oksuremio bile bebegim hidenustune adet oldum dun iyimi uffff

seninde öksürüğün varsa 1 tatlı kaşığı nişastayı cezvede kaynat içine azcık pekmez acık portakal mandalina suyu koy tat versin.boza kıvamında oluyor anında kesiyor öksürüğü iremde cok işe yarar ama eymen küçük daha yutabilirmi bilmiyorum.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ivett simusum bu senede biz size aldikkk insallah beyenirsiniz tabi salak herifler getirisse dun oglen elininlzde olmasi gereken kargo yok piyasada daha

Şuanda evdeyim ama eşim erken gelebilir, alışverişe gidebilirim. bi de geçen sene demet de sanırım mng kargoyla yollamıştı ve Allahın malları adresi bulamadık diye aramışlardı da biz gidip dağıtım yerinden almıştık. Umarım gene benzer bir sorun yaşamayız...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Şuanda evdeyim ama eşim erken gelebilir, alışverişe gidebilirim. bi de geçen sene demet de sanırım mng kargoyla yollamıştı ve Allahın malları adresi bulamadık diye aramışlardı da biz gidip dağıtım yerinden almıştık. Umarım gene benzer bir sorun yaşamayız...

bizde aksam iremin arkadaslarıyla bi yılbası partisine davetliyiz.eşim gec geliyo ela ile orda ne ederiz bilmiyorum ama alışverişe cıkıp bişiyler almam lazım cocuklara...ne alsam onuda bilemedim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
oha şoktayım.

diyalog aynen şu.

- iyi günler u..bişi bişi nakliyat
- iyi gübler ups kargo mu?
- u bişi bişi nakliyat (adam nakliyat dıyo ama u ile başladığı için ben gersını dınlemıyorum. ne dedıgını anlaşılmıyor malın. )
- beyfendi benim bi kargom vardı 2 gündür geldi yazıyor ama bi türlü elime geçmiyr.
- hanfendi nakliyot diyom. (ama ses nasıl yüksek. nasıl azarlayarak)
- ne bagrıyon lan. ne bagıryon???
- yok hanımefendı bagırmadım ben. naklıyat dıyorum kargo mu dıyosunuz.
- ıyı de nıye bagrıyosun... (cırlıyorum burda resmen) alla alla alla allaaa. çat...

deli mi ne. hayatımda kimseye demediğim lafları ddeirtti bana be. manyak. u lu bişi diyosun ama gerısı yok. ne biliym. o depğl de adama ne bagrıyon lan dedım yaa :(

ben baya gerilmişim bacı... anaaaaa adama patladım ıyı mi

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Geçmiş olsun Lidır ve Gökçe. ben de ıhlamur adaçayı zencefil tane karabiler limon kaynatıp bal atar içerim. tavsiye de ederim.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

bizde aksam iremin arkadaslarıyla bi yılbası partisine davetliyiz.eşim gec geliyo ela ile orda ne ederiz bilmiyorum ama alışverişe cıkıp bişiyler almam lazım cocuklara...ne alsam onuda bilemedim.

bakuganlı saat, örümcek adamlı kalem, ufak masa saati, diş fırçası, nutella koyup küçük küçük paketler yapabilirsin ama bilemedim, hiç başıma gelmediğinden sallıyom işte :D

oha şoktayım.

diyalog aynen şu.

- u bişi bişi nakliyat (adam nakliyat dıyo ama u ile başladığı için ben gersını dınlemıyorum. ne dedıgını anlaşılmıyor malın. )
- beyfendi benim bi kargom vardı 2 gündür geldi yazıyor ama bi türlü elime geçmiyr.
- ıyı de nıye bagrıyosun... (cırlıyorum burda resmen) alla alla alla allaaa. çat...

deli mi ne. hayatımda kimseye demediğim lafları ddeirtti bana be. manyak. u lu bişi diyosun ama gerısı yok. ne biliym. o depğl de adama ne bagrıyon lan dedım yaa :(

kız yazık. elin adamına ne patladın zilli :D:D burda gerildik gerildik patlamaya yer arıyoz :gelbenimle:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar, minnoş uyanık ve sürekli benimle ilgilen diye çığırdığından azcuk yokum. öperim hepinizi. geldiğimde huzur ve barış ortamını daha da gelişmiş bi halde bulmak istiyorum inşallah :huhuu::huhuu::huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

sana kare yapcam....

sana zaten kol böreği yarasır eti cangalardan sonra...

seninde öksürüğün varsa 1 tatlı kaşığı nişastayı cezvede kaynat içine azcık pekmez acık portakal mandalina suyu koy tat versin.boza kıvamında oluyor anında kesiyor öksürüğü iremde cok işe yarar ama eymen küçük daha yutabilirmi bilmiyorum.

Sagil balim deniyim bi ya nasil atlatcaz bilmiyorum bi dunya ilac tuketiyoruz ama yok bi gelisme yarin bu hafta olcak
Ben o mng a.......... diyemiyorum gerisini mallar yurtici vardi kapatmis tee nire tasinmis deli oldum bee sinir kupuyum su ann
oha şoktayım.

diyalog aynen şu.

Allahim catlak yaa adamami patladin delii
Seni 2012 nin en numune insani seciyorum senin uslubunda kisiliginde hir insan evladi daha yok bu yuzden benin hayatimda en ozellerdensin ;)

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
İay gidiyorum yine hatay a. Kizceme dis bugdayi yapamadim evde guzel bi doom gunu yapayim. Su dogalgaz bi baglansin da hergun sokaklara dokulmeeyim.

Pikemm gercekten gokce bana niye yollasin? Bem hediyemi almadim mi? Alinganlik yapmadan soruyorum sen hala bana kirgin misin kart mevzuunda? Ondan mi oyle diosun? Soyle oyleyse alayim gonlunu bi kez daha

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bi kontrat hazirlayip gelicem.
Geldigimde herkes benle ilgilenecek.
Bak gitme sensiz biz nefes alamayiz filan diyecek.
Kimse arasinda konusmayacak herkes benlen konusacak.
Beni simartacak. Benim totomu kaldiracak.
Duydunuz mu zilliler.
Kontrati yazip geliyorum. Bekleyin beni.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar