2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
O degil de gokce senin hediyenin fotosu yok ama herkess yorum yapmiss. Ben mi goremiyomm sadece. Nerde bu mont ,paket?

Azosss sende hala atmamisi. Hediyenin fotosunu. Aa kizca, bak ama :nazo:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
şu içinde bulunduğumuz durum sadece şu...

ben de tosun paşayım
sen de tosun paşasın.
lütfücüğüm de tosun paşa.
gel bi öpeyim...

ötesi yok yani. herke shaklı herkes haksız. bu kadar. muah muah. bitsin kızlar başım çatladı öff

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kimsenin avukatligini yapmak icon konusmuyorum beni bilen bilir haksizliga gelemem gorduum andada konusmadan gecemem pikem icin konusulanlara bi.mukabele ama bebikom icin diyorum haksiz oldugunu dusunmuyorum senin nasil kendine ait bir uslubun varsa gokcem onunda kendine ait bir yorumu var he pek diolag gecmedigi icin aranizda bilemessin belki ikinizide cok iyi taniyan biri olarak bunu diyorum bos yere yargilama olmasin lutfen ziraa harbiden muhabbet b...ka sarmaya basladi kirginlik vs vs die bisi yok lutfen konuyi uzatmsyin

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Tanselcim ve Lidılcım, bence sizler de gereksiz yere üzerinize alındınız kızlar. Pikoşumun herhangi birini kastettiğini hiç ama hiç sanmıyorum. Hele hele o an burada olmayanları kastetmesi ise benim tanıdığımı düşündüğüm Pikoş için imkansıııııııııııız... Umarım bu yazdıklarımı okursunuz... Dediğim gibi ne oluyosa çok sevgiden oluyo

olabilir öyle anlamış olabilirim. Bu arada littelin bu konuyla ilgisi yok o pikeme alındığını dile bile getirmedi. ben direk söyledim. Benim oğlumu sormayanı bende sormam yazısı bana ağır geldi. Bunuda dile getirdim.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
şu içinde bulunduğumuz durum sadece şu...

ben de tosun paşayım
sen de tosun paşasın.
lütfücüğüm de tosun paşa.
gel bi öpeyim...

ötesi yok yani. herke shaklı herkes haksız. bu kadar. muah muah. bitsin kızlar başım çatladı öff

Gökçem dünden beri sana ayrı bir teşekkür borcum var. Olayları toplamaya çalışıyor ve bunun için çabalıyorsun. Gerçekten sağol...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tanselim sağol. varya şu mücadeleyi avrupa birliği müzxakerelerinde verseydim çoktan avrupa birliği asil üyesi olmuştuk be.

a aaaaaa karnım aç. kargom hala gelmedi. du kız iyi dedin kargocu çocugu tartaklıyım. bu arada not: dün bugun ne gıysdemdekı 1. olan teyze versace kefen alacamış o parayla.

valla Allah çarpacak beni bişi değil.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Lidirima katiliyorumm.. Bebikom cok iyi niyetlidir ya. Watsapp tan nerdeyse ben wc ye gidiyorum diye bile yazacak kadar muhabbet ediyorum gece gunduz. O da cabuk alinir kirilir, azcik sert mizaclidir ama yumusaciktir ici. Kirmak istemez eminim.

O da keyofsiz bu sira 2 haftadir kocisi uzaklarda ,o da evinden uzakta. Bebesiyle bi basina.

Kizlar barisinn artik yaaa valla herkes biseye kirilmis uzulmuss. Evet bencede kesin fazla sevgiden oluyo bunlar

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
tanselim sağol. varya şu mücadeleyi avrupa birliği müzxakerelerinde verseydim çoktan avrupa birliği asil üyesi olmuştuk be.

a aaaaaa karnım aç. kargom hala gelmedi. du kız iyi dedin kargocu çocugu tartaklıyım. bu arada not: dün bugun ne gıysdemdekı 1. olan teyze versace kefen alacamış o parayla.

valla Allah çarpacak beni bişi değil.

Kizz gokcee seninn oglaninn dudislerii yerimm benn yahuu.. Kizz guzeli masallahh. Pikemle senin ikinciler kiz olcak hee benden demesi.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Herkes su soguk havadan bi cikarsin kendini bakim valla icim sikildi hee incir cekirdegini doldurmayacak seyler icin gerek yok ule bu hediyelerin p..ku cikti mng kargonun elinde yaaa simus kizz de yeter artik saklamiycam evinde dur bugin hedeyam gelcek duruma eymostan gelen kargocunun sacini basini yolmaktan beter et emii zira brnde ole yapcem

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
merhabalar
gitme muhabbeti için yazıyorum, onu babuş gelmeyeyim dedigi için üzüldügümden yazmıştım... ama o kadar ince bir insan ki kendisi arayıp durumu izah etti.. dolayısıyla bu durum ortadan kalktı...

ayrıca bana güzel sözlerini söyleyen söylemeyen arkadaşlarada teşekkür ederim...

mesaj atan arayan ballı kaymakları yerim yutarım...

hiçbiryere de gitmiyorum çünkü öyle bir durum oldugunu düşünmüyorum... kırıldıgım arkadaşlar olmadı degil, oldu ama onlarada kendimce bir duruş sergiledim işte olay bitti benim için...

eh yani en azından bu olay benden geçti, söyleyecek sözü olan arkadaşlara bişey diyemem...
sevgiler

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hmm oyle mi..
peki ama bana bunu pike soylesin o zaman bende adımın asgıda gorunupte bilgisayar basında mıhlanmadıgım icin kendimi suclu hissedip cekileyim..

hem sonra,biseyi her zaman yapmamak vardır,bi kere yapmamak vardır..bi insan gozden kacırdı yada durumu elvermedi yada herneyse.. diye bu kadar itham edilmez..

sonucta ben sizin aranıza en son gelenlerdenim,ben bilirim gitmeyi..ama cevap yazamadım diye azar isitecek de degilim ..
pike dün tüm kibarlığıyla,tüm inceliğiyle sımarma hakkını kullanmıs..bir sitem etmiş.sitemi orda o anda bulunanlarıymış.dost olan o sitemi anlar telafisi için gördüğü an hal hatır ederdi.nokta.daha da bişiy demem.
ben Nazomdan şikayetciyim terbiyemizi bozuyor üstelik bana üçgenlerden noel baba şapkasından bahsediyor bunların ne olduğunu bile bilmiyorum:kptmya:

senle sonra ilgilencem...halen baska işlere meşgul kafam..:savasciasli:
bebikom sana bişi dıyım ama yanlış anlama. şu 1 saat içinde olan tavın bile o kadar yanlış o kadar kızmaya küsmeye müsait ki sana anlatamam.

ben konuyu açıklıyorum sen aaa dedıkodumu yapotın yanı, iyi kızlar gaza gelıp küsmedi benle dıyosun. gormezden gelıyorum ya da tatlı dılle anlatıyorum olanları. ki hepsı şahit hakkında en ufak kişisel bi yorumum olmadı. sadece olayı oldugunu gıbı anlattım o kadar.

sonra bakın gıdıyorum goremeyebılırım ona gore haaaaa dıye uyarıyosun....

sonra seni yıne tatlı dılle uyaran nazoya gormedım dıye azar işitecek degılım dıyebılıyosun.

yapma yahu bunu. tavrın yanlış bak. iyi insansın belli. ama tavrın kotu. bana yaptıgın gıbı yapma. ki hiç bi zaman diliminde küstüğüm kişiye laf atan ben olmadım. ama hira'n erıttı içimdeki kibiri. attım çok da ıyı oldu. pişman degılım.

ama her an kavga edecekmiş tavrın gerıyor bazen beni.

sadece uyarmak istedım.
alkış yapıp ayakta alkışlıyorum...
Nazom pikem banada kırılmış olabilir bende onun söylediğini o yazı akışında öyle söylemiş olabilirim. Pikemle özel dostluk olabilir senin için özel olabilir ama bu yaklaşımda olmaz. Yani ben burda pikeme bir konuda alındığımı söylediysem sen şimde bnele konuşmayacaksın. Neyse hakkaten daraldım..

alındığını söylemek farklı tanselim..o iki kişi arasındaki özel durumdur.3.olarak bana bişey yemek düşer.o duruma asla karısmam.ama bak yukardaki alıntılardaki gibi tavır sezersem sevdiğim dostuma bu da beni yaralar..

nasıl aylar önce gökçeyi,babusu hiç tanımadığım halde onlara yapılan haksızlığı kabul etmeyip ilk atlayan ben olduysam gökçenin davranısı haklıdır diye.bugünde aynı seyi pikem için yaparım.onun tavrı sana yada baskasına yada bize değildi.orda o an olanlaraydı...belki birikimdi bilemem.ben o an orda değildim.aynı seyi tekrar söylüyorum ama nasıl simuş bizi uyardığında alınmam gerekip alındıysam kendimi afettirmek için hemen cevap yazdıysam bu ona,yavrusuna verdiğim kıymetten baska bişey değildir..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yahu arkadaş... Burda birbirimizi bulduğumuz için şükretmemiz gerekirken konu uzadıkça uzuyo... Hadi kapansın konu/konular.

Herkes alıngan tarafını alsın koysun bakalım bir kenara. Zira uzatılmak istenirse uzar. "O bana böyle dedi, bu bana bunu etti" ye dönmesin mevzular.

İnsan yeri geliyo aynı karında yattığı kardeşiyle geçinemiyor. Canı gibi sevdiği eşiyle, canından çok sevdiği evladıyla geçinemiyor. Bunu düşünüp idare etmek gerek... Hadi bakalım mübarek Cuma hatırına herkes normale dönsün. Hem bakın yeni bir yıl da geliyor. Daha parti vereceeeguuuuk :D:D

Ne yazacağımı şaşırdım valla. Ula 1 kere toplaşmamız lazım kesin!! 1 kere bile bir araya gelsek hiç böyle sorunlar çıkmayacak... Kız Gökçeeee, sana mı gelsek naaapsak. Hem ev kutu gibi ya kimsenin kaçacak yeri de olmaz :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya kızlar. aklıma şey geldi. mahmut hoca bizi kaldırıp tek ayak ustunde tokatlasa yerı yani.

aa tamam herkes eteğindeki taşları döktü. üstüne alınması gerekilen konular alınıldı. dersler çıkartıldı. yanlış anlamalar oldu, gaza gelenler oldu.

yeterın da. konu kapansın. kapanmalı. başka konuya geçiniz.

ibret alındı...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar