Tanselcim ve Lidılcım, bence sizler de gereksiz yere üzerinize alındınız kızlar. Pikoşumun herhangi birini kastettiğini hiç ama hiç sanmıyorum. Hele hele o an burada olmayanları kastetmesi ise benim tanıdığımı düşündüğüm Pikoş için imkansıııııııııııız... Umarım bu yazdıklarımı okursunuz... Dediğim gibi ne oluyosa çok sevgiden oluyo
öyle bedavadan görüntü yok kızını gördüğümüz an hemen İzmire istemeye geliriz ve mutlaka alırız ben onu besler oğlumun kıvamına getiririm olurmu?:nazo:
şu içinde bulunduğumuz durum sadece şu...
ben de tosun paşayım
sen de tosun paşasın.
lütfücüğüm de tosun paşa.
gel bi öpeyim...
ötesi yok yani. herke shaklı herkes haksız. bu kadar. muah muah. bitsin kızlar başım çatladı öff
Ehehhhh lidirr bunu duymasin:nazo:Yavrum benimkizz sozlu ya eymen oglan la.
tanselim sağol. varya şu mücadeleyi avrupa birliği müzxakerelerinde verseydim çoktan avrupa birliği asil üyesi olmuştuk be.
a aaaaaa karnım aç. kargom hala gelmedi. du kız iyi dedin kargocu çocugu tartaklıyım. bu arada not: dün bugun ne gıysdemdekı 1. olan teyze versace kefen alacamış o parayla.
valla Allah çarpacak beni bişi değil.
ne edeyim güleyim bari...
leom haklısın.
pikem vazgectım ben sana hedye yollamıyom. çok begendım aden gıyecek onları. de switin geleydı ıyıydı.
pike dün tüm kibarlığıyla,tüm inceliğiyle sımarma hakkını kullanmıs..bir sitem etmiş.sitemi orda o anda bulunanlarıymış.dost olan o sitemi anlar telafisi için gördüğü an hal hatır ederdi.nokta.daha da bişiy demem.hmm oyle mi..
peki ama bana bunu pike soylesin o zaman bende adımın asgıda gorunupte bilgisayar basında mıhlanmadıgım icin kendimi suclu hissedip cekileyim..
hem sonra,biseyi her zaman yapmamak vardır,bi kere yapmamak vardır..bi insan gozden kacırdı yada durumu elvermedi yada herneyse.. diye bu kadar itham edilmez..
sonucta ben sizin aranıza en son gelenlerdenim,ben bilirim gitmeyi..ama cevap yazamadım diye azar isitecek de degilim ..
ben Nazomdan şikayetciyim terbiyemizi bozuyor üstelik bana üçgenlerden noel baba şapkasından bahsediyor bunların ne olduğunu bile bilmiyorum
alkış yapıp ayakta alkışlıyorum...bebikom sana bişi dıyım ama yanlış anlama. şu 1 saat içinde olan tavın bile o kadar yanlış o kadar kızmaya küsmeye müsait ki sana anlatamam.
ben konuyu açıklıyorum sen aaa dedıkodumu yapotın yanı, iyi kızlar gaza gelıp küsmedi benle dıyosun. gormezden gelıyorum ya da tatlı dılle anlatıyorum olanları. ki hepsı şahit hakkında en ufak kişisel bi yorumum olmadı. sadece olayı oldugunu gıbı anlattım o kadar.
sonra bakın gıdıyorum goremeyebılırım ona gore haaaaa dıye uyarıyosun....
sonra seni yıne tatlı dılle uyaran nazoya gormedım dıye azar işitecek degılım dıyebılıyosun.
yapma yahu bunu. tavrın yanlış bak. iyi insansın belli. ama tavrın kotu. bana yaptıgın gıbı yapma. ki hiç bi zaman diliminde küstüğüm kişiye laf atan ben olmadım. ama hira'n erıttı içimdeki kibiri. attım çok da ıyı oldu. pişman degılım.
ama her an kavga edecekmiş tavrın gerıyor bazen beni.
sadece uyarmak istedım.
Nazom pikem banada kırılmış olabilir bende onun söylediğini o yazı akışında öyle söylemiş olabilirim. Pikemle özel dostluk olabilir senin için özel olabilir ama bu yaklaşımda olmaz. Yani ben burda pikeme bir konuda alındığımı söylediysem sen şimde bnele konuşmayacaksın. Neyse hakkaten daraldım..