2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar sız sahıden kafayı yedınız ya. kız leo ne alaka?

ahahahhaha acaba mı dedım o sarap olayına takıldılar ama alakası yokmuş yazdılar ya. ahahahahhaha. içinizde tutmayn bacım hiç bi şeyi.

dellenmeyın...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız bebıkom ben adene çıksaydım alırdım deyıp durma. zatı eziğim o konuda. bı de ıyı bı bok yapmışım gıbı kızlara da anlatım durumu. ahahha gokçe ne salaksın ya dıyenler bıle olmuştur kesın. ama demıştım zaten şımarıklık olarak gorun şımarma hakkımı kullandım dıye.

niye utandırıyosun. çekil kız sen du şimdi daha önemlı şeyler var. bizim olay yaşandı bıttı. daha bu olayı tatlıya bağlıcaz dur.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yasimin vermis oldugu cahillige verin ne diyimm uzgunum zaten su aptal mng kargoya kafayi taktim gitmedi kargom daha banada gelmedi hediyem ayni sebepten

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

canım şimdiye kadar benim kimseye gık dedigime şahit oldun mu? herkeside merak edip sormaya çalışırım ama unuttugum atladıgım o kadar çok oluyor ki.. hele ki kırıldıklarımı nerdeyse hiç dile getirmiyorum bile..

ecrin leader lilacs bebikom ve ben varken.
önce kendi kendime espirili bi şekilde kendi hal ve hatırımı sordum, tatlı tatlı hadi benimle ilgilenin gibisinden... sonra bişey göremeyince orda öyle bişey yazmışım.. gene o ana ait birşey bir saat başındaydık kimse cevap vermeyince yazdım onu...

onlarda (bebikom hariç) eksik olmasınlar gözümüzden kaçmış dediler bitti gitti... hoş demeseler ne olur, en çok yarım saat niye demediler diye kendi kendime düşünür unutur giderdim...

bende hayata dair düşündügüm birşey yazdım ama aslında kimseyi kast etmedim yazarken.. muhabbet olsun diye yazdıgım bişeydi... en çok burda muhabbet ettigim için burayada yazdıgım bişeydi..

ama sizin neden böyle üstünüze alındıgınızı hala anlamadım...
aynı şeyi sen babuş yada littlecim yapmış olsa benim aklıma gelmez gelirsede mesaj atar sorardım çünkü sizi nasıl sevdigimi bildiginizi düşünürdüm...

pike,
ben ozellikle sormadım sonradan cunku sen israte ettikten sonra sorunca bi anlamı kalmicagını dusundum kendimce o yuzden sormadım yoksa bende herkesle ilgilenmek istiyorum,kimseye bi gıcıgım yok,
herkesi seviyorum ben burda ayırmadan,ama adım asagıdayken ben sureki bilgisayar basındayım diye bisey yok,arada bakıyodum cocugun pesinde kosmaktan ve gozumden kactı diye yada gordum ama yazamadım diye oyle denmesi gucume gitti..

ben niye ozellikle saana yazmayayım ki ? niye sormiyim noyanı,seni..
neden yani ?

bende cabuk kızıp sinirlenen bi insanımdır..ama dun gercekten alındım oyle deyince sen, o yuzden de sormadım arkasından aa ben gormemisim nasılsınız diye..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ahahahha Gökçe kız. sen beni hiç tanımıyon. ben içkiye tövbe ettim. ben düzenli olmasa da namaz kılmaya çalışan fırsat buldukça Kur'an okumaya çalışan biriyim. şimdi bunları yazmak da istemezdim ama nasıl ifade edeceğimi bilemediğimden yazdım :)

yok kız ben tanıyom herkesı burda... hatta ben ne yılbaşısı be tovbelıyım bı yılbaşı hem içtım hem içirttım o yuzden de pişmanım ve ertesı gun tovbe ettım demıştım de konuşmuştıuk senınle baya bu konu yuzunden. hatta yobaz demiştık ıkımız de kendımıze. ehehhe... ama dun konu benım yazdıgımın üzerıne dönünce dedım noluyo yaaaa.... leonun yazdıklarına da sen sıtem etmışsın. sen şimdi benım yılbaşı agacıma da özentı dersın dıye falan. dırek o yorumlar çıktı karşıma "aha dedım kesın benım şarap konusu yuzunden tartıştı bunlar".

ama alakası yokmuş. aslında konu bıle yok ortada. babuşun varsayımı, sanrısı üzerine buralara geldı konu.

hep bu babuş yuznden. bence babuş gitsin. babuş bızımle deyılsınnnnnn

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yok kız ben tanıyom herkesı burda... hatta ben ne yılbaşısı be tovbelıyım bı yılbaşı hem içtım hem içirttım o yuzden de pişmanım ve ertesı gun tovbe ettım demıştım de konuşmuştıuk senınle baya bu konu yuzunden. hatta yobaz demiştık ıkımız de kendımıze. ehehhe... ama dun konu benım yazdıgımın üzerıne dönünce dedım noluyo yaaaa.... leonun yazdıklarına da sen sıtem etmışsın. sen şimdi benım yılbaşı agacıma da özentı dersın dıye falan. dırek o yorumlar çıktı karşıma "aha dedım kesın benım şarap konusu yuzunden tartıştı bunlar".

ama alakası yokmuş. aslında konu bıle yok ortada. babuşun varsayımı, sanrısı üzerine buralara geldı konu.

hep bu babuş yuznden. bence babuş gitsin. babuş bızımle deyılsınnnnnn

Ay yok tövbe billah daha gitmem. 7.9 şiddetinde sallandık yeminlen, lafıyla bile. Kırar kıçımı otururum şu kenarda ben. :bestas:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
evet babuş dövdü beni...cok acıdıııı...ben kendi adıma sevindim eğer yaptığımız espirilerden rahatsız olan varsa ya şimdi konussun yada sonsuza kadar sussun..cok daha fenalarını yazıcam artık-kop

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kız bebıkom ben adene çıksaydım alırdım deyıp durma. zatı eziğim o konuda. bı de ıyı bı bok yapmışım gıbı kızlara da anlatım durumu. ahahha gokçe ne salaksın ya dıyenler bıle olmuştur kesın. ama demıştım zaten şımarıklık olarak gorun şımarma hakkımı kullandım dıye.

niye utandırıyosun. çekil kız sen du şimdi daha önemlı şeyler var. bizim olay yaşandı bıttı. daha bu olayı tatlıya bağlıcaz dur.

üzülme üzülme,hiraya bi hediye alır yollarsın telafi ederiz nihahah :kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazo ben rahatsızım. çok terbıyesız bı kadınsın sen. terbıyemı bozdun. evde donla gezer oldum. dun 2 adet canga yedım olaylar olurken, enerjı fullendı adama kalk guresecez dedım etmedı benlen gureş.

bunlar hep senın yuzunden.

ben sevmıyom seni.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bababab bide diger kızlara anlatmıs,face ten ozel msj dan falan benim arkamdan dedikodumu yapmıss hiihh :) unutmam ben bunları ona goreeee :D

ii bari kızlar gaza gelip bana kusmemisler :panter:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız arkandan bişey demedım. olayı anlattım. boyle boyle oldu. konuşmuyoruz dedım. bebıkom bana bunu yaptı naısl yapar falan dıye degıl yanı. sana küsmelerıne neden olacak bi şey olmadı. ahahahaha

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
neyse simdilik kalkıyorum bilgisayarın basından,ismim asagıda kalabilr bisey yazmıyosam anlayın ki takılı kalmıstır..

sonra bana sitem etmeyin niye gormuyo yazdıgımızı da cevap vermiyo diye emi..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kız arkandan bişey demedım. olayı anlattım. boyle boyle oldu. konuşmuyoruz dedım. bebıkom bana bunu yaptı naısl yapar falan dıye degıl yanı. sana küsmelerıne neden olacak bi şey olmadı. ahahahaha

ben anlamam banane :gul:

sen simdi bana 3 canga deil 3 koli gondersen de kesmez :)

solemicektin bana ettigini vayyy Hira buyusun de anlatırım artık gokce teyzen bole bole yapmıs diye ahahah :gul:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazo ben rahatsızım. çok terbıyesız bı kadınsın sen. terbıyemı bozdun. evde donla gezer oldum. dun 2 adet canga yedım olaylar olurken, enerjı fullendı adama kalk guresecez dedım etmedı benlen gureş.

bunlar hep senın yuzunden.

ben sevmıyom seni.

sana bişey yazacam şimdi olmayacak,kalk güreşecez denmez..kaldırıp güreşecen.ahahahah anladın sen onu...anlamadıysan özel anlatayım..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar