2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
demem o ki, dün akşamdan beri hayata bakış açım değişti.

insanları mallıklarıyla sevmeye kalkştığım zaman kendimden çalıyorum bunu anladım. orda ne münasebet desem kötü gelin olacam. demesem olgun kız.

hiç biri olmak istemıyorum açıkcası. sadece insanların hadlerini bilmeleri tek dileğim.

şaka oldugunu varsayıyorum. sadece gülümsemem ve konuyu bi daha açmamak üzere kapatmam bile çok kırıcı aslında onlar için.

yapmaıcam d.gunu falan. istemıyorum çünkü.

bende bi yemek düşünüyorum sadece.görümcemler,annemler ve biz.sık gittiğimiz yerler var birine rica ederiz biraz süslerler bi yemek yeriz ailecek arkasından da pasta yemeye bizim eve geliriz olur biter..iremde canım cıkardı misafir ağırlamaktan.ya bi de ben utanıyorum doğumgününe çağırırken sanki hediye bekliyomus gibi ayıp oluyo gibi.zaten hatırlayan arar.arayanıda ben buyur ederim.olur biter..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazom senın dedıgın o heykel bereket tanrısı priapos... ama kayınpederime bakınca ı ıhh hacır ondan bereket tanrısı falan olmaz.

iç sıkıntısı, iç bayma, slow moşın tanrısını nasıl tasvir edilirse bence ondan o tanrısı olur.

kocama alacağım yılbası hediyesini buldum sanırsam..priaposummm benim :))

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kız simoş ben feysde mesajlara bakmıyom ya. ya da eşim gırıyo bazen okuyo bana soylemıyo falan mesajın vardı gokçe dıye. ondandır belkı. kusu abkamya yaaa :(

kız ne kusuru, akşam bakınca mesajlara görürsün zaten diğerlerini de :)

demem o ki, dün akşamdan beri hayata bakış açım değişti.

insanları mallıklarıyla sevmeye kalkştığım zaman kendimden çalıyorum bunu anladım. orda ne münasebet desem kötü gelin olacam. demesem olgun kız.

hiç biri olmak istemıyorum açıkcası. sadece insanların hadlerini bilmeleri tek dileğim.

şaka oldugunu varsayıyorum. sadece gülümsemem ve konuyu bi daha açmamak üzere kapatmam bile çok kırıcı aslında onlar için.

yapmaıcam d.gunu falan. istemıyorum çünkü.

yaaa Gökçe... keşke ne münasebet deseydin de varsın kötü gelin olsaydın... yaaa insanlar sana sormadan seninle ilgili bi mevzuda plan yapınca sorun yok, ama sen plana itiraz edersen sorun var.... yok öyle bi dünya...

hani ben de 3 ümüz başbaşa kutlayalım kararı vermiştim ya en son. geçen görümcemlere gittiğimde ufak tefek yeni yıl hediyeleri götürdümdü. ne deselerbeğenirsiniz... biz de Duru nun doğum gününe hazırlık yapıyoduk da bilmem ne de. eşim zaten başladı, ailelerimizle kutlamayacaksak kimle kutlicaz. tam eşimden beklenen bir davranış yani... hoş... çok haksız da değil. tabii ki ailelerin de en doğal hakkı da böyle sormadan etmeden emrivaki gibi olunca hiç şık olmuyo...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazoooooooooooooooooooooooooo... ya sen nasıl zili nasıl bişeysın ya. kedi canını kız senin. yıkıldım burda.

ben kocama oskar heykelcıgı verılıyo ya hanı. heh ondan alacam. ama ne yazdıracam daha kararsızım.

yılın malı
yılın adamı
yılın babası
yılın kocası
yılın eheheheh naber lan zındık?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya kızlar bende bı sorun var herhalde. bı ınsan herseyle mı dalga gecer ya. yazıp yazıp yarılıyorum. okuyup okuyup sızı tiplerınızı nasıl dedıgınızı falan hayalımde canlandırıp kopuyorum.

hiç cıddı olamıyorum artık.
şimdi nazonun eşinin heykelcik karşısındaki bakışını falan düşündum de. ahauıjgajafahgfaa

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazoooooooooooooooooooooooooo... ya sen nasıl zili nasıl bişeysın ya. kedi canını kız senin. yıkıldım burda.

ben kocama oskar heykelcıgı verılıyo ya hanı. heh ondan alacam. ama ne yazdıracam daha kararsızım.

yılın malı
yılın adamı
yılın babası
yılın kocası
yılın eheheheh naber lan zındık?

haydi liliilili lilili yar haydi zilli yar...valla ben böyle değildim.beni bu hale kocam getirdi..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ne guzel işte. yaşam hayat enerjisi full.

benimkini de koy bı yere konuşmadan dursun saatlerce. asosyal midir nedir. sonra uyur zatı oldugu yerde. benim gibi civelek hatunu köreltti adam. ahahahahahha oysa ben ne seksı bı kadındım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
asadsafahsasahasha. eltiye can gurban ayol. ben adenın doğumgununu ay yüzlü kayınpederımle yapacam ya. ben napayım kız???

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
dün kayınvalıdemdeydık dedım ya.

abıcım bi gittim her şey süper gidiyor. 5 gündür aden'i görmüyorlar ama "aaa epeydir görmedik de çok özledik de niye getirmiyorsunuz da " falan demiyor kimse. yemekte kimse Aden'i kucağımdan almaya kalkşmıyor. Aden'i kucaklarına alıp mırç mırç sıkarak çocugun canını sıkmıor kimse. Aden alabildiğine özgür dolaşıyo evde. içten içe diyorum ama hayırlısı bi bomba patlayacak diye.

derken beklediğim fırtına koptu. ama en sesiz olanlardan.

Aden'in doğumgününün geldiği konusu açıldı. heee dedim sormayın adam oldu salon tutacam valla o eve sığdıramam kimseyi dedim. hem dedim benim yavrumun neyi eksik?

aa evet falan dedi kayıvalidemgiller. ahauahuahauahauha sonra hala rüya mı gerçek mi, şaka mı ciddi mi, şakaysa hiç komik olmayan, ama ciddiyseler çok komik olan şu laf çıktı ağzından kaynanamın.

-babanla bir yaparız...
-?????!!!!
- bababın da ocak'ın 25.i ya!!!
-???!!!!

gerisi karanlık kızlar. hatırlamıyorum. ben hayattan kopmuşum o sıra. halı desenlerini falan inceledim. havalar da bu ara pek güzel dedim. flu falan herşey..

hayat cidden garip. vapurlar falan.

diyorum ki, mikili bi pasta yaptırsam? alın desen dede torun üfleyin... sizce bu çok mu g.t edici olur?

ya da dıyorum tazmanyalı bi pasta yaptırsam hadı bakayımmm üfleyinnnnnnn aferimmmmm alkışşşşşş dıye de bagırsam o esnada???

beraberız kutlarız. dedi. bana. ahahhaa...

kız ne kusuru, akşam bakınca mesajlara görürsün zaten diğerlerini de :)

yaaa Gökçe... keşke ne münasebet deseydin de varsın kötü gelin olsaydın... yaaa insanlar sana sormadan seninle ilgili bi mevzuda plan yapınca sorun yok, ama sen plana itiraz edersen sorun var.... yok öyle bi dünya...

hani ben de 3 ümüz başbaşa kutlayalım kararı vermiştim ya en son. geçen görümcemlere gittiğimde ufak tefek yeni yıl hediyeleri götürdümdü. ne deselerbeğenirsiniz... biz de Duru nun doğum gününe hazırlık yapıyoduk da bilmem ne de. eşim zaten başladı, ailelerimizle kutlamayacaksak kimle kutlicaz. tam eşimden beklenen bir davranış yani... hoş... çok haksız da değil. tabii ki ailelerin de en doğal hakkı da böyle sormadan etmeden emrivaki gibi olunca hiç şık olmuyo...
Simus sen dun evdemiydin bacim bu kargocu ameleler evde bulamamislar not birakmislar subeden gidip alinacak die dio

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gokce siz kendi lendinize kutlayin ben.ogluma ozel olsun istiyorum demedinmmi ayyy ne sinir bi durum allahtan eymene yakin kimsenin doum gunusu yok ama sevgililer gunumuz artik daha anlamli olcak

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ya kızlar bende bı sorun var herhalde. bı ınsan herseyle mı dalga gecer ya. yazıp yazıp yarılıyorum. okuyup okuyup sızı tiplerınızı nasıl dedıgınızı falan hayalımde canlandırıp kopuyorum.

hiç cıddı olamıyorum artık.
şimdi nazonun eşinin heykelcik karşısındaki bakışını falan düşündum de. ahauıjgajafahgfaa

bazen bana da oluyor ama çok nadiren :D o günlerde de genelde çok enerjik oluyorum. bence maşallah de kendine totonu kaşı :D

gece uyuyamadım eltim gitti diye moralim bozuk neyse aradı yarın yine geliyomuş ohhh nasıl rahatladım o güzel yüzünü görmesem işim rast gitmiyor
bilmem anlatabildimmi?GÖKÇEMMM

aaaaaaaaaay ben de size geliim arkadaşla daha önceden sözleşmiştik iptal edemedim de belki utanır gider :deli::deli:

Simus sen dun evdemiydin bacim bu kargocu ameleler evde bulamamislar not birakmislar subeden gidip alinacak die dio

öğleden sonra değildim. havuza gittim. ama yurtiçi kargodan kargolarım gelecekti ve nitekim de gelmişler ama evde bulamadıklarından not bırakmışlar. eşim gitti aldı geldi ama mng kargodan eve bırakılmış bir not yoktu ve demin eşim geldi var mı aşağıda bişey diye sordum sen söyledikten sonra, yok dedi.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
bence yalan söylüyo o mng ciler. geçen sene de adresi bulamadık demişlerdi. yani şimdi bana kargocu yolları mı göründü?

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bazen bana da oluyor ama çok nadiren :D o günlerde de genelde çok enerjik oluyorum. bence maşallah de kendine totonu kaşı :D

aaaaaaaaaay ben de size geliim arkadaşla daha önceden sözleşmiştik iptal edemedim de belki utanır gider :deli::deli:

öğleden sonra değildim. havuza gittim. ama yurtiçi kargodan kargolarım gelecekti ve nitekim de gelmişler ama evde bulamadıklarından not bırakmışlar. eşim gitti aldı geldi ama mng kargodan eve bırakılmış bir not yoktu ve demin eşim geldi var mı aşağıda bişey diye sordum sen söyledikten sonra, yok dedi.
Ben bu adamlara ne diyim yaaa bi daha mi yok mngyi dava etcem subeden alcakmisin simuss etlik subesinden

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Ben bu adamlara ne diyim yaaa bi daha mi yok mngyi dava etcem subeden alcakmisin simuss etlik subesinden

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar