şimdi rica edicem her biriniz benim yerime koysun kendini ama gerçekten öyle yapsın.
bakın hala altını çizerek söylüyorum ben x veya y'yi suçlamıyorum. ne haddime...
şimdi babuş dün demiş mi açık açık Pikeme kızmadım diye? demiş. peki Pikeme kırıldığını kim söylemiş? Tansel ve ben. Pikem bu yaşanan olaylara çok üzüldüğünü dile getirmiş-(ki kendi canım üzerine yemin ederimki sadece kırıldığımı söylemek istedim, sebebini açıkladım, o da açıkladı ne demek istediğini ve benim için olay kapanmıştı. yanlış anladığımı farketmiştim.kendisinden yine özür dilerim. yalnız şunu da söylemek isterimki size saçma gelse de yanlış anlamam çok da anormal değil. kimseye hitaben yazılmamıştı.yani x sen burdaydın ama sormadın dense ve kırılsam tamam da, bu şekildeyken çok da anormal olmamalı)
neyse Pikem üzüldüğünü söyleyince birçok arkadaşım da Pikemin çok saygılı, düşünceli, kibar olduğundan bahsetmiş- ki ben de kesinlikle katılıyorum. Pikem yoksa ben yokum, o akşam çok üzüldü, onu üzen beni karşısında bulur tarzında söylemler olmuş. Yine birçoğunuz bizim niye kırıldığımızı anlamadıklarını söylemiş ama Tansel de ben de bunu açıklamıştık zaten. yani özetle Pikemi üzen kişilerden biri olduğum için tüm bu söylenilenleri üzerime alındım ve ben gitsem de kimsenin umrunda olmaz dedim. şimdi bunları yazmadan bir daha okudum o yazılanları ve hala bu fikrim sabittir.
yaklaşık bir buçuk yıl olacak tanışalı. ben bu mahalleye geldiğimizden beri hiçbir tatsızlığa sebep olmamışımdır. çünkü en son isteyeceğim şeylerden biridir sizleri kırmak. hoşuma gitmeyen söylemleri de görmezden gelmişimdir. hakkaten elim kırılsaydı da yazmasaydım.
inanın uzatmak derdinde değilim. o gerginlikle yazdığımda birşey anlatamamışım. şimdi daha sakin bir şekilde daha iyi ifade etmişimdir umarım.
(bu arada araara Tanselin adını geçirdim. kendisinden özür dilerim yanlış bir söylemde bulunduysam. amacım onun adına konuşmak yada savunmak değildi...)
sevgiyle kalın...