2012 Şubat Anneleri

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
babam hep der.... "kusursuz dost arayan dostsuz kalır..." ben de hayatım boyunca bunu aklımdan çıkarmamaya çalışarak yaşadım ve yaşıyorum da. neyse... benim varsa bir kusurum, ki illa ki vardır, kusursuz insan olmaz, ben özür dilerim. Ne yaptığımı da bilmiyorum ama yine de özür diliyorum.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selam kızlar,

geçmişi okudum ve canım ziyadesiyle sıkıldı. aslında hiçbirşey demeden geçmek isterdim ama adım o kadar çok geçmişki dayanamadım.
sizden yorum yazıp uzatmamanızı rica ederek yazıyorum ayrıca...ben sadece ne yazıkki anca vakit bulup, Tuna oyun için tshirtümü çekiştirirken cevap hakkımı kullanmak amacındayım...

ben Bblau gibi arada sert ve huzursuz bir hava seziyorum. ben yine sessizliğime gömülecektim ama yazıverdim işte. lanet olsun keşke sessiz kalaydım. ve evet üzerime alınıyorum. daha önce de dedim. x şunu dediği y şunu dediği için değil. sezgilerim böyle dediği için. ha bunu yaptığım için suçlu muyum? sanmıyorum. ama sizin gözünüzde suçlu oluyorsam özür dilerim.

sonrasında Pikem öyle yazınca da alındığımı söyledim. burdan değil de faceden yazdım sanırım. ve açıklamamı da şöyle yaptım. sondan okuduğum ve başını bilmediğim için genel bir tepki olduğu hissine kapıldım. kırıldım, üzerime alındım dedim. ara ara yaşıyorum böyle şeyleri zaten dedim. ama söylendiğinin aksine uzatmadım, ısrar etmedim, suçlayıcı olmadım. hele hele Pikemi yerecek birşey söylemedim. yanlış mı yaptım? kendin adıma cevap hayır. ama sizlerden yine de özür dilerim...

ben bir daha yazmayacağım demeyeceğim...ama bunu desem bile hiiiiiiiiç kimsenin umrunda dahi olmayacağını bu okuduklarımdan sonra çok acı bir şekilde anladım...

iyi ve mutlu kalın, kuzucukları öpün
Canim ne demek kimsenin umrunda degil. Oyle olsa herkes bize he he der gecerdi. Herkesin ziyadesiyle umrunda oldugumuz icin herkes aciklama yapti herkes kirilip uzuldu.
Biz de herkesi cok cok umursadigimiz icin alinip uzulduk.
Lutfen bu dusunceni sil aklindan...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
ölümlü kalımlı yalan dünyanın yalan işleri için kalp kırmaya, küsmeye gerek yok yaaa... bebikom da küsmesin lidıl da küsmesin pikoş da küsmesin tansel de küsmesin ben de küsmeyeyim kimse küsmesin. tatlı tatlı yazışalım şurda. gülelim eğlenelim dertleşelim... vallahi dünden beri sağ elimin baş parmağı uyuştu tuşlara basmaktan....

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Insanlari anlayip dinlemeden yargilamadigimiz surece hic bi sorun yasamayiz kim ne olursa olsun benim icin cok degerli kimseyle sahsi hic bir sorunum yok arada atladiklarim gormediklerim vs vs olmustur yine olabilir ozellikle yapilan bisi degildir kimsenin yaptigi bunun icin alinganliga gerek yok kizlar ya ozur dilerim benden yana sikinti varsa gullerimide uzatayim

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
su muhabbet nerden acıldı neden buralara geldii yaa burda kaç senedir birlikteyiz.birbirimizi kıracak tek kelime etmedik.herkes her yazılanı gorur yada atlar,cvp yazmak zorunda degilki... yazandanda yazmayandanda allah razı olsun cok uzgunum gercekten anamızla,babamızla,kocamızla,paylaşmadıklarımızı burda paylaştık bunların sonucu bu mu yaa ıdrak edemedıgım ne var ki herkesın hergun zamanı olcak dıe bi kaide yok aslıdan ornek vercem yine 1 yıl oldu girmiyo arada selam verip gidiyo dunyadan haberi yok ama bızden kopuk mu degıl ne olur kızlar ya valla yapmayın böle bunca kişi buraya kopmadan geldiysek bir sevgi ugrumadır,inanç uğrunadır ayrıntılarla ugraştıkca cok kalp kırılır.nasrettin hoca hesabı geçinmeye gönlüm yok adını neden sorayım demiş.okuz altında buzagı aramayın kurban olayım mala bagladım valla beynim çatlıyo dusunmekten konuşulanları bagdaştıramıyorum...

Al benden de o kadar ya, biri büyü mü yaptı anasını sattımının ya, bu nasıl birşey oldu böyle, 21 Aralık maya takvimine bağlıcam ha bu olayları ya..
Kafam basmadı ben de hiçbirşey anlamadım. Çok üzülüyorum bu duruma.. Elle tutulur bir olay da göremiyorum?

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
yaaa hediyeyle ilgili de bugünden beri Demet de geçen sene mng yle yolladı diyom da 1 Allahın kulu da çıkıp sana geçen sene Niloş aldıydı demiyo. kafa bırakmadınız valla :D :D :D

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
hepinize iyi akşamlar kızlaaar:kedim: lütfen kimse bi yere gitmesin yaa kızlaar hepinizi çok sewioummm:D

yaaa hediyeyle ilgili de bugünden beri Demet de geçen sene mng yle yolladı diyom da 1 Allahın kulu da çıkıp sana geçen sene Niloş aldıydı demiyo. kafa bırakmadınız valla :D :D :D

eet kız ben sana almadıydım bak bende sen yazınca düşündümm bide ben ne yurtiçi kargosundan başkasıyla çalışmam :D aldım diğerlerinden ağzımın payınıı :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
şimdi rica edicem her biriniz benim yerime koysun kendini ama gerçekten öyle yapsın.
bakın hala altını çizerek söylüyorum ben x veya y'yi suçlamıyorum. ne haddime...
şimdi babuş dün demiş mi açık açık Pikeme kızmadım diye? demiş. peki Pikeme kırıldığını kim söylemiş? Tansel ve ben. Pikem bu yaşanan olaylara çok üzüldüğünü dile getirmiş-(ki kendi canım üzerine yemin ederimki sadece kırıldığımı söylemek istedim, sebebini açıkladım, o da açıkladı ne demek istediğini ve benim için olay kapanmıştı. yanlış anladığımı farketmiştim.kendisinden yine özür dilerim. yalnız şunu da söylemek isterimki size saçma gelse de yanlış anlamam çok da anormal değil. kimseye hitaben yazılmamıştı.yani x sen burdaydın ama sormadın dense ve kırılsam tamam da, bu şekildeyken çok da anormal olmamalı)

neyse Pikem üzüldüğünü söyleyince birçok arkadaşım da Pikemin çok saygılı, düşünceli, kibar olduğundan bahsetmiş- ki ben de kesinlikle katılıyorum. Pikem yoksa ben yokum, o akşam çok üzüldü, onu üzen beni karşısında bulur tarzında söylemler olmuş. Yine birçoğunuz bizim niye kırıldığımızı anlamadıklarını söylemiş ama Tansel de ben de bunu açıklamıştık zaten. yani özetle Pikemi üzen kişilerden biri olduğum için tüm bu söylenilenleri üzerime alındım ve ben gitsem de kimsenin umrunda olmaz dedim. şimdi bunları yazmadan bir daha okudum o yazılanları ve hala bu fikrim sabittir.

yaklaşık bir buçuk yıl olacak tanışalı. ben bu mahalleye geldiğimizden beri hiçbir tatsızlığa sebep olmamışımdır. çünkü en son isteyeceğim şeylerden biridir sizleri kırmak. hoşuma gitmeyen söylemleri de görmezden gelmişimdir. hakkaten elim kırılsaydı da yazmasaydım.
inanın uzatmak derdinde değilim. o gerginlikle yazdığımda birşey anlatamamışım. şimdi daha sakin bir şekilde daha iyi ifade etmişimdir umarım.
(bu arada araara Tanselin adını geçirdim. kendisinden özür dilerim yanlış bir söylemde bulunduysam. amacım onun adına konuşmak yada savunmak değildi...)

sevgiyle kalın...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ya cnm bak ortada uzerine alinacagin bisi yok pikeminnyada bir baskasinin semle alakali bir derdi olsa cikar derdi dedigin gibi kimsenin kalbini kiracak bir yapiya sahip degilsin niye unurumuzda olmadiginida anlamadim gayette umurumuzdasin herkes benim icin aynidir lutfen cnm sakin dusun oyle karar al biz seni ve tunayi cok seviyoruz anliyomusun yoklugunu ararim varligin bize yetioo yanimizda ol :uzgun:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Tanselim sesin cikmiyo bacim yaaa siz saygin kisilerin dusunceleri fikirleri cok onemli sonucta bir suru insana cesitli alanlarda egitim veriyosunuz kafam allak bullak ben izmirde iken bisi mi oldu bu konularin altinda birikmis bir olay mi anlam veremedim kafam yoruldu dahada yorum yapmiycam anam bosa konusuyom sankim yaaa valla benim kadar kimae bisi yazmio beni mi kekliyonuz anlamadim ki

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya varya şu an alayımızın kafasını birbirine sürtüp çıkan kıvılcımla bu siteyı yakasım var yeminle.

lidılım yapma be gülüm. bu sitede bi sen bi de pikem bana taa çok uzaklardan naif kırılgan bi insan havası sezdiriyorsunuz. hani olur ya bazen. senden buyuktur falan ama o kadar incedir o kadar kırılgandır ki kendini onun ablası gıbı hıssedersın. koruyup kollamak istersin. laf soyletmezsın söyleyene anlam veremzsın. heh işte ikinizin yok benim gözumde birbirinizden farkı.

kımsenın yok ya gerçi. sadece bazı arkadaşlarımın beni bi tık daha sevdiğini, benm de bazılarına bi tık daha yakın olduğum gerçeği var. tıpkı herkeste oldugu gibi.

inan babuşla sen ortama gırınce hiç hissetmedım o gerginliği ben. belki de malımdır ondan da olabilir. ama bı de şöyle düşün. eğer ki varsa bi sitem sız karşı, demek ki özlendiğinizden.daha çok sizinle konuşmak istenmesınden. ki herbirinizin fıkrı o kadar onemlı kı bırbırımızın için.

mesela benden hayata karşı eğitici öğretici bi şey sorsan cevabını alamazsın. malım ben çünkü. babuş varken oralı olmam bıle bilirim ki babuş aşmıştır o konuyu. bilmese de anında bulur o konuyla ılgılı dıyecek bişeyler. ama de ki bana gökçe kalk kız hadi bi p.çlik yapalım azıcık eğlenelım ben ordayımdır. tarz meselesi. stil farkı bu. belki de sordukların o esnada orda olanların ılgısını çekmemiştir. ne bıleyım belki gormemıştır. belki canı sıkkındır cvap vermek istememiştir.

inan o kadar üzülüyorum ki artık herkesın bı yerden konuyu ılla üstune alınmasına anlatamam.

yapma kuzu. sen gidersen de sallanır burası. hani bazı dızılerde olmazsa olmaz oyuncular vardır rollerı farklı olan. bırı eglence rollerını ustlenır bırı eğitici rolünü. biri abladır biri anne... bırı kardeştır biri babaanne... hepsinin o senaryoda yerı ayrıdır. biri dızıden ayrılsa o dizi yayından kalkmaya mahkumdur hani.

heh işte sen de bizim dizimizin evimizin hassas kırılgan, ama bı o kadar da güçlü rolünü pikeyle paylaşıyosun. (bana gore tabı) sen gıdersen o dizi batar ben diyim.

o değiil de benzetmem çok yerınde oldu. şuan kendımlen gurur duyuyorum. başrolü bana verın bakın valla gıderım o dizi batar...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
cok uzgunum ben olaylarin bu noktaya gelisinden...little la alakasi yoktu benim dediklerimin sanirim gondermeler bana...

ben acik yazicam arkadaslar artik yeter valla....

ama once....bu olaylar surda kiminle yasansaydi kim ama kim haksiz yere uzuntu duysaydi ayni tarzimla yine savunurdum yine savunurdum...

dun aksam uzeri eve geldim hemen burayi actim kosturarak yaptigim seydir eve gelince...bi kac sayfa okudum oopppss gerilmis ortam baktim pike uzulmus hal hatir meselesinden minnos doktora gitmis...naptim hemen ozelden mesaj attim balim ben evde yoktum noyanim nasil? maksat gonul almak minnosun hatrini sormak...ama ben hicccc ustume alinmadim pikemin sitemini..niyemi ben o an orda degildim...sonra orda o an kimler varmis baktim hiii tamam dedim...sonra aksamina babusun mesaji arkasina tansel ve littlenin ani cikisi...pike size kirilmamisken siz ne oldu da ona kirildiniz bu hatun ne ettide onun mesajina kirildiniz? o kadar konusmuslugumuz var...bende beklerdim ki yani bu tamamen sahsi fikrimdir...hayirdir ayse,fatma niye boyle dedin canini sikan ne derdim ister ozelden ister burdan..aaa bende senin bu yazina kirildim demeden once bi bakardim...sonra bi daha...yargilamak,asmak kesmek kolaydir kizlar...surda bugune kadar kimseye sert cikmadim gonul kirmadim ama yok susunca senden safi olmuyomus...yine diyorum pikemin ne benim savunmama ihtiyaci var ne de baskasina....bu olay kimin ustunden yasansa ben yine kirilirdim dostum adina...bunca yasanmislik var kardesim hemen bide ben vuracaksam benim burda isim ne...

son olarak yanlis anlasilan cok sey oldu,gergin ortamlar oldu son gunlerde la birinede cikipta sn niye geriyon burayi ben buna kirildim dedim mi ben.demem de....ama bu gerginlik birine patlatiliyorsa uzulurum...

daha da bisey demicem...benim kimseyle bi sorunum yok..benle sorunu olan varsada selam vermez selamimi almaz....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
artık elimde çekirdek çit çit izleyip uzaktan bakacam valla şu konu bitene kadar yazılanlara.

bi orta yolu bulun da. a aaaaaaaaa... çekirdeğim tuzlu olsun benjamin...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bretalnyor.gif

hepimiz için...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aden başladı mızırdanmaya :(( benım de sinirden uykum falan kalmadı. çok yakında kocamı boğazlayabılırım. yok ben anladım bişeyı eksik bacım. bişeyını koymayı unutmuş bunun anası babası. adam yine uyudu eve gelır gelmez ya.

öfff neyse. pek de umrumda degıl açıkcası...

ben kaçayım kuzum... valla artık yorum yapmıyorum. g.tüm çıktı dün geceden berı. ortada bı sorun bıle goremedım üstelik. okudum okudum okudugumu anlamadım sanırım. hatta ulan herkes üstune alınıyor bende mı alınsam acaba dıye düşündum :)) bu arada senın msn bende zatı eklı hatun. sen benı kabul etmemışsın : ehehheheh delü... bugunden berı yazıyom sana olmuyo.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
iyi geceler balim...benimde huyum ciksin uyuyamam..sabahlarim ben...kizzzz bana istek neyim gelmediki ayollll

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Allah aşkına arkadaşlar ben hala bi anlam veremiyorum sebep nedir neden bu gerginlik elle tutulur bi tarafıda yok şurda birçok derdimizi anlatıp bibirimizi rahatlatıyor teselli veriyoruz
bebeklerimizin sorunlarını sizlerden iyi kim bilir ve çözüm bulur soruyorum size öyle kolay olmamalı bizler nasıl böyle sıkı dostlar olduk unutmamalıyız
lütfen bu yaşadıklarımız yeni yıl şakası falan olsun önümüzde paylaşacağımız anılarımız bebeklerimizin büyüdüklerine tanık olacağımız daha çok günlerimiz var kolay değil böyle kestirip atmak sizler ve burası kendi adıma çok şey öğrettiniz ve hepinize minnettarım ayrıca yüz yüze görüştüğüm yeni dostlarım arkadaşlarım oldu bunun içinde çok mutluyum
sanal alemde tanışıpta buluşma ,hediyeleşme gibi olayları gerçekleştiren kaç kişi vardır işte bizler öyle iyi arkadaşlarız
SİZLERİ SEVİYORUM ancak birarada olursak daha çok sevecem

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar