2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Merhaba Kızlar

Çoooook moralsiizm, Selim hasta. Şu an ağlaya ağlaya yazıyorum bunları. Geçen hafta birsüür ilaç iğne kullandık boğaz enfeksiyonu geçti derken dün geceden beri acayip girp ve soğukalgınlığı var. Ben böyle bişey görmedim. Gözleri, burnu acayip akıyor yine sanki ateşide artıyor. savah doktora götürdük nerde hasta ettiniz dedi adam. Ya ben gerizekalı bu çoçuga bakamıyorum galiba. Ne bileyim ya. Çalışan annne olmak o kadar zorki. Acaba diyorum bakıcısımı bişeyleri ihmal ediyor. Ya ne bileyim vallahi daraldım bunaldım. Aile yok yanımda yardımı olsun, eşimin ailesi zaten ayrı bir dünya.
Dün gerçekten bi daha buraya gelip yazamam diyordum yine burda yazıyorum..

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Merhaba Kızlar

Çoooook moralsiizm, Selim hasta. Şu an ağlaya ağlaya yazıyorum bunları. Geçen hafta birsüür ilaç iğne kullandık boğaz enfeksiyonu geçti derken dün geceden beri acayip girp ve soğukalgınlığı var. Ben böyle bişey görmedim. Gözleri, burnu acayip akıyor yine sanki ateşide artıyor. savah doktora götürdük nerde hasta ettiniz dedi adam. Ya ben gerizekalı bu çoçuga bakamıyorum galiba. Ne bileyim ya. Çalışan annne olmak o kadar zorki. Acaba diyorum bakıcısımı bişeyleri ihmal ediyor. Ya ne bileyim vallahi daraldım bunaldım. Aile yok yanımda yardımı olsun, eşimin ailesi zaten ayrı bir dünya.

geçmiş olsun tanselcim, kendini suçlama canım ya, çocuk bu kapmıştır bi yerden, sen sakin olacaksın ki selime faydan olsun. ilaçlar iyi gelecektir kısa zamanda toparlar inşallah...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Merhaba Kızlar

canım çok üzüldüm :( geçmiş olsun. ama ne demek sen bu çocuğa bakamıyorsun ?? sen Selim için herşeyi, hem de en güzel şekliyle yapmaya çalışıyorsun. insanlık hali bu, bir yerden kapmıştır.
sakın bilmişlik olarak algılama ama özellik erkek bebekler sıcağı hiç sevmiyorlar. sen de geçen konuşurken dedin ya, bakıcı sıcak tutmaya çalışıyor, istersen o konuda uyar kendisini. sanırım onlar da hasta olursa kendileri yüzünden olduğu sanılacak diye böyle bir tavır sergiliyorlar ama aslında sıcak da hastalık getirir. arıyacaktım ama cesaret edemedim uygun zaman mıdır diye... tez zamanda iyi olsun kuzucuğum

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
canım çok üzüldüm :( geçmiş olsun. ama ne demek sen bu çocuğa bakamıyorsun ?? sen Selim için herşeyi, hem de en güzel şekliyle yapmaya çalışıyorsun. insanlık hali bu, bir yerden kapmıştır.
sakın bilmişlik olarak algılama ama özellik erkek bebekler sıcağı hiç sevmiyorlar. sen de geçen konuşurken dedin ya, bakıcı sıcak tutmaya çalışıyor, istersen o konuda uyar kendisini. sanırım onlar da hasta olursa kendileri yüzünden olduğu sanılacak diye böyle bir tavır sergiliyorlar ama aslında sıcak da hastalık getirir. arıyacaktım ama cesaret edemedim uygun zaman mıdır diye... tez zamanda iyi olsun kuzucuğum

Bende öyle düşünüyorum canım. Bakıcımıza kaç kere dedim. Pek anlamıyor kendi öyle doğru olduğuna inanıyor. Ama sıcakta terlemek bence üşümekten daha tehlikeli. Ya bende sıcağı hiç sevmem selimde bu şekle alışık. Yine söyleyeceğim bakıcıya..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
................................................................................................................

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Bende öyle düşünüyorum canım. Bakıcımıza kaç kere dedim. Pek anlamıyor kendi öyle doğru olduğuna inanıyor. Ama sıcakta terlemek bence üşümekten daha tehlikeli. Ya bende sıcağı hiç sevmem selimde bu şekle alışık. Yine söyleyeceğim bakıcıya..

aynen canım. ev cayır cayır yanıyor ama kadın Tunaya uykudan sonra yelek giydiriyordu hep. kaç kere söyledim, anlamadı. terlemiş oluyor diyordu. e terlediyse kıyafetlerini değiştir diyordum ama anlamıyordu. büyüklerden öyle görmüşlermişmiş. sanki elin kadını büyüklerin lafıyla oğlumu büyütsün diye doğurdum ben onu.
bol vitaminli şeyler yedir içir annesi kuzuma. birşeyciği kalmaz...
Tuna bu kış daha hasta olmadı ama ödüm kapıyor. okulda herkes hasta. aksırıp tıksırıyor. arada benim boğazım yanar gibi oluyor. hemen geçiyor çok şükür. ama ona geçireceğim diye de çok korkuyorum :( anne olmak çok zor gerçekten

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gecmis olsun tanselcim allah acil sifalar versin eymen 10 gun oldu hala ayni ilk ates ile baslio tikanma burun akintisi oksuruk cok zor kac gece hic uyumadi bende iznirdw kuzenlerinden gecti yoksa 10 aydir bir kwre burnu aktigini bilmem dedigin givi buyuklerimiz uyandiginda yelek giydir bilmem ne terletiyolar daha cok ben evde daha farkli bakitoeum oyle alisti

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gecmis olsun selim kuzuya. Kendini suclama tanselcim. Evden cikmayan cocuk bile bir sekilde hastalaniyor. Birileri getiriyor yada sicak soguk farkindan. Biz en guzelini en iyisini istiyoruz evlatlarimiza ama kapiyorlar iste bir sekilde. Boyle boyle buyuyecekler....

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
kızlar, ilk arabam tarzında, ya da yürüme yardımcısı denen oyuncaklardan aldınız mı? ben bi tane alayım diyorum kollarından tutup yürütmekten çok yoruldu, belimde ağrıyor artık.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
kızlar, ilk arabam tarzında, ya da yürüme yardımcısı denen oyuncaklardan aldınız mı? ben bi tane alayım diyorum kollarından tutup yürütmekten çok yoruldu, belimde ağrıyor artık.

ben o bahsettiğim bisikleti aldım. o işlevi de varmış. ama kargoda hala. pazartesi elimize ulaşacakmış. ondan sonra söylerim cnm fikrimi...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Merhaba Kızlar

Aaaaaa çok züldüm yaaaa :( :( Bilsem mesaj atacağıma aradım... :( Çok geçmiş olsun Tanselcim. Rabbim acil şifalar versin. Lütfen kendine söyledğin şeyleri de söyleme bir daha. Ne demek bakamamak. Eminim her anne gibi elinden gelenin en iyisini yapıyorsun...

Lilacscım biz almıştık bi tane. Bak sana resmini ekleyeyim:

ekledim ama mesajda nereye eklediğini bilmiyorum. neyse. işte bundan aldık ve hiç ama hiç memnun kalmadık. Duru bunu asılıp oynayacağı bişey sanıyo, ayağa kalkarken destek alabileceği bişey sanıyo. Ve küüüüüüüüt kafa üstü çakılıyor. O yüzden kaldırdım, aldığıma çok pişmanım da gerçi ben almadım babası aldı. Alırken ben demiştim hatta bu düşebilir diye yok yaaaa bişe olmaz dediydi. Aha koltuğun arkasında öylece duruyo. Amacı dışında eğer birlikte oyun oynayacaksak şu önündeki tuşlarla, birkaç müziği falan var oturup onlarla oynuyoruz. Ama ilk arabamı bilmiyorum...

Ekli dosyalar

• Fisher-Price-Neseli-Yurutec-3210.jpg
    Fisher-Price-Neseli-Yurutec-3210.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 60

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ben o bahsettiğim bisikleti aldım. o işlevi de varmış. ama kargoda hala. pazartesi elimize ulaşacakmış. ondan sonra söylerim cnm fikrimi...

hayırlı olsun canım da o çok pahalı yaf, bi de sevmezse çok üzülürüm.

simuş ben de ona baktım az önce, güzel geldiydi, demek o da boşa para. ilk arabam daha uygun fiyata. ama bilemedim şimdi, gidip incelemek lazım sanırım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Biz de bugun annemle o yurume yardimcilarindan almaya e-bebeke gittik. Chicconun penguen seklinde olanina karar vermistim hatta ama orada simusun dedigi gibi tutunup kalkarken kaydirip dusebilecegini yada ittirirken denge saglayamayip burun ustu cakilacagini dusundum almadim. Onun yerine fisher price'in aktivite masasini aldim.
Ada bayildi hakkaten cok ilgisini cekti. Fonksiyolari da benim epey hosuma gitti. Cok begendik annemle.
Bence ona verecegin parayla boyle bisey alsan daha iyi lilacsim.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kızlar, ilk arabam tarzında, ya da yürüme yardımcısı denen oyuncaklardan aldınız mı? ben bi tane alayım diyorum kollarından tutup yürütmekten çok yoruldu, belimde ağrıyor artık.[/QUO

Simuşun ekeldiği resimdeki ilk arabam tarzı bişey bende yeni aldım.Önündeki oyuncaklarla gayet güzel oynuyor ama tutunup gezmesi çok zor. Onun için bence iyice yürüyor olmaları gerekir. Bi arkadaşımda oğluna almış, oğlu 3 yaşında en sevdiği oyuncağıymış. Güya çimleri biçiyormuş onla:) Oyuncak amacı dışına çıkmış ama olsun seviyormuş. Sende al Kuzeyde sevebilir.. Ben 139 YTL ye aldım.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Aaaaaa çok züldüm yaaaa :( :( Bilsem mesaj atacağıma aradım... :( Çok geçmiş olsun Tanselcim. Rabbim acil şifalar versin. Lütfen kendine söyledğin şeyleri de söyleme bir daha. Ne demek bakamamak. Eminim her anne gibi elinden gelenin en iyisini yapıyorsun...

Lilacscım biz almıştık bi tane. Bak sana resmini ekleyeyim:

ekledim ama mesajda nereye eklediğini bilmiyorum. neyse. işte bundan aldık ve hiç ama hiç memnun kalmadık. Duru bunu asılıp oynayacağı bişey sanıyo, ayağa kalkarken destek alabileceği bişey sanıyo. Ve küüüüüüüüt kafa üstü çakılıyor. O yüzden kaldırdım, aldığıma çok pişmanım da gerçi ben almadım babası aldı. Alırken ben demiştim hatta bu düşebilir diye yok yaaaa bişe olmaz dediydi. Aha koltuğun arkasında öylece duruyo. Amacı dışında eğer birlikte oyun oynayacaksak şu önündeki tuşlarla, birkaç müziği falan var oturup onlarla oynuyoruz. Ama ilk arabamı bilmiyorum...

Sağol canım.. İnşallah kısa zamanda atlatır.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kızlar şimdi şu benimde dahil olduğum konuyla ilgili yazmak istediğim şeyler var..

Biraz kafamı toplamam ve durulmam gerekiyordu. Selimden fırsat bullup şu an yazıyorum.

PİKEMMMMMM
Öncelikle yanlış anladığım için bir özür borcum var PİKEM'e. Öyle düz ve kısıtlı zamanda okuyunca böyle şeyler oldu. Aslaında böyle bişeyi sana facebooktan şahsende sorabilridim ama o an öyle gelişti.Bide ben selimi doktora götürdüğüm gün özellikle tansel ne yaptı diye sormuştun bende öyle yazı görünce ben sormadımya pikem bunu bana dedi dedim. Ya o kadar kısa sürede karar vermem ama oldu işte. Seni gerçekten çok seviyorum, Noyanımı görünce yüzüm gülüyor içim aydınlanıyor. Tekrar kendi adıma böyle bişeyi yanlış anladığım için ve seni burda kırdığım için senden burdan özür dilerim. Benim gönlümde kalbimde hep aynı pikemsin. İnşallah seninde kırgınlığın geçer bana daha güzel dostlukları pekiştiririz..Ama eğerki ben sana kızgınım eskisi gibi olamam dersen senin yerin burası deyip ben buraya bir daha gelmeyeceğim..

Bide littcımda aynen benim baktığım yönden baktığı için öyle oldu onunda niyetinin böyle olduğuna eminim.

KIZLARRRR

Ben kendi adıma böyle bir sıkıntıya sebep olup sizleride üzdüğüm için sizdende özür dilerim...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar