2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Lilacscım yürümek istediğinde ayağa kaldırıp bi yere tutundurup bıraksan bi ne yapacak. Gerçi yapmışsındır da merak ettim ne yapacağını :D

Pikoşuuum, vardınız mı acaba? Merak ettim... :huhuu:

Aaaaaah Tansel aaaaah.... Bu konuda en dertlilerden biri de benimdir sanırım.... :uzulme::uzulme::uzulme:

evet simuşum, yaptık dediğini de kafa üstü çakılmadan yakaladık :D bakalım yavaş yavaş deniyor kendini, ama daha hazır değil herhalde, bırakamıyor, korkuyor.

Bugün Duruya bundan aldım, içinde bir çift marakas, 1 adet tef, 1 adet mızıka ve 1 adet çın çın zil var ya ondan var. Ahşap hepsi ve fiyarı da 25 TL :) Tavsiye ederim kızlar :) Başka setleri de vardı. Vardem neşeli müzik enstrümanları olarak geçiyor.

güle güle kullansın duru inşallah...little teyzemiz de bize bunun çın çın olanından almış, pek güsel oynuyoruz ama bazen de sivri tarafıyla dişlerimizi kaşıyoruz :D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
iyi akşamlar kızlar
Simuşum oyuncağınız hayırlı olsun balım
Gülçincim ilk arabamıydı aldığın gelecek diyordun geldimi denedinizmi?bugün oyuncakcıya baktım bir tane vardı onunda markası falan belli değildi oğluma yeniyıl hediyesi alayım dedim ama bulamadım koca oyuncakçıda kalmamış güya

canım chicco quattro aldığım. ama haftasonu geldi diye çaycumaya kadar geldi orda bekliyor gözüküyor :D yarın gelir inşallah. onları kullananlar çok övüyor ama bizimkiler gibi hareketli bıdıklar oralarını buralarını çarpmazlar umarım...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
evet simuşum, yaptık dediğini de kafa üstü çakılmadan yakaladık :D bakalım yavaş yavaş deniyor kendini, ama daha hazır değil herhalde, bırakamıyor, korkuyor.

güle güle kullansın duru inşallah...little teyzemiz de bize bunun çın çın olanından almış, pek güsel oynuyoruz ama bazen de sivri tarafıyla dişlerimizi kaşıyoruz :D

oh kaşısın boncuğum. güle güle kullansın. Tuna da çok seviyor. hem müzik hem diş için :D

bu arada biz de yürüyemiyoruz daha. birkaç adım atıyoruz ama bacaklarımız titriyor atarken. ödümüz kopuyoruz düşücez diye...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
canım chicco quattro aldığım. ama haftasonu geldi diye çaycumaya kadar geldi orda bekliyor gözüküyor :D yarın gelir inşallah. onları kullananlar çok övüyor ama bizimkiler gibi hareketli bıdıklar oralarını buralarını çarpmazlar umarım...

bende biraz önce sipariş verdim gelince bakacaz artık oynarmı acaba ? ondanda diğerleri gibi sıkılırsa bi daha bişey almıcam
inşallah biyerlerine zarar vermezler güzel güzel oynarlar:cokkomik:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
oh kaşısın boncuğum. güle güle kullansın. Tuna da çok seviyor. hem müzik hem diş için :D

bu arada biz de yürüyemiyoruz daha. birkaç adım atıyoruz ama bacaklarımız titriyor atarken. ödümüz kopuyoruz düşücez diye...

Kayra sadece ayakta duruyo dans ediyor abisi ne kadar uğraşıyor adım atması için ama nafile adam dalga geçiyor sanki:kahkaha:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

Kayra sadece ayakta duruyo dans ediyor abisi ne kadar uğraşıyor adım atması için ama nafile adam dalga geçiyor sanki:kahkaha:

Tuna da öyle. popo bi yana çekiyor, göbek bi yana :D tutunarak da her yere gidiyor. bir de o kadar hızlı emekliyor kiiiiii, nasılsa her yere böyle daha hızlı gidiyorum diye düşünüyor olabilir...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Tuna da öyle. popo bi yana çekiyor, göbek bi yana :D tutunarak da her yere gidiyor. bir de o kadar hızlı emekliyor kiiiiii, nasılsa her yere böyle daha hızlı gidiyorum diye düşünüyor olabilir...

evet evet her işlerini emekleyerek ve tutunup yürüyerek nasılsa hallediyorlar onun için yürümek pek işlerine gelmiyor Kayrada o kadar hızlı emekliyorki bakıyorum mutfakta arkamı dönüyorum abisinin odasında hızlı gonzales bunlar

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
iyi geceler lilacscım ve littlecım deliksiz uykular :)

iyi geceler. kusura bakma laylam, benim bilgisayar bu ara ısınıp ısınıp kapanıyor. hayır olsun bakalım. Tuna da sağolsun yukarda tüm kıyameti koparıp geldi evde yarım saat uyudu. cin gibi oldu. az önce zorla uyuttum...

bu arada kızlar ben ilk defa bir "1yaş doğumgününe" katıldım. ve fikirlerim,planlarım tamamen değişti. gerçekten eve onlarca insanı doldurup çocuğumu huysuz etmeye, kendimi de yormaya gerek yok sanırım. hiçbirşeyin bilincinde değil ki yavrular. pastanın tadına bakmak için sabırsızlanıp durdular sadece. kayınvalidesi, kayınpederi, kayınvalidesinin anne ve babası, 2 görümcesi ve biz vardık sadece. ona rağmen bir curcuna vardı evde. kaldıki sadece 2 çocukla. sanırım dışarda bir mekanda yapma imkanım olmazsa ben oldukça sade kutlayacağım Tunanın ilkdoğumgününü. öyle görünce sizinle de paylaşayım dedim... :sirin:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar şöyle bi baktım tanselim geçmiş olsun. başka da okuyamadım.

pikeme aldığım hediyeelri koydum... moralım sıfır ev sahıbımız evı satılığa çıkarmış. şoktayım. daha taşınalı 2,5 ay oldu.

ayrıntılar yarın... ya da salı... opuyorum hepınıız...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kizlar...
Herkese simdiden iyi seneler diliyorum,guzel de bir yilbasi olur umarim.
Bugun yarim gun calisiyoruz biz :D

Tanselim Selim nasil oldu?
Pikem vardiniz mi Istanbula?

Yeni cicileri icin de minnoslara gule gule kullansinlar diyorum,arabalari denesin bakalim kayra ve tuna severlerse, begenirlerse ona gore biz de bakalim :)

Gokcem ev sahibine cok kizdim hemsire,daha yeni tasindiniz bi de!
Insallah vazgecer yaa belki alan kirada kalmasini ister?
Gelismeleri merak ettim...

Kizlar Ada da birkac adimdan ote desteksiz yurumuyordu. En fazla birkac adim. Denge zaten hic yoktu. Ama cok istekli ve inanilmaz gozu kaar masallah.
Kendini cat cut atiyo. Son bikac gundur de iyice heves etti. Simdi daha uzun nesafeleri gidiyo. Bakiyo gozune kestirirse gidebilecek gibi gelirse birakiyo elleri gidiyo... Eger yolda dengesi bozulursa durup dikilip saga sola yalpalayip bi dengesini topluyo sonra yola devam. 10-15 adim atiyo.
Hizli emekliyo enekleyerek de her yere gidiyo.
Ama onun disinda cok hizli siraliyo. Duvarlara,koltuklara yada destek alacak ne bulirsa tutuna tutuna tum evi geziyo.
Gec emekledi ve oyle emeklemeyi sevmedi.
O yuzden de cabuk yurur diyorum.
Ilk emeklemeye basladiginda ki gecikti emeklemesi 8.5- 9 aylik filandi avaz avaz bagirip aglayarak emekliyodu :)
Zorlaniyodu cocugum yazik :tskler:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ayyyyyy cokk guzell olmuss bu sayfaya kar yagma durumuu..

Akksama girerimm girememm hepinize iyi yillarrrr kizlarrr.. Bebelerimizle nice mutlu yillara insallahhh:yeniyıl::yeniyıl:

Kocama gidip bi parca odun bulucam daha. Yeniyil hediyesi. Hem arkadaslik eder-kizgin

Operimm hepinizii

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
yeni-yil-tebrik-karti-2.jpg

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Koyar tatlim ilk gunler zor olur...
Ama alisiyor insan sonra o tempo iyi bile geliyor.
Benim baslayali 7ay olmus. Yani evde baktigimdan daha uzun zaman...
Simdi o gunler sanki cok uzak anilarmis gibi geliyo.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar