2012 Şubat Anneleri

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Herkese mutlu seneler arkadaslar...
2011 ve 2012de cok guzel seyler yasadik,bebeklerimizi kucagimiza aldik.
Insallah mutlulugumuz,bizlerin ve ailelerimizin,evlatlarimizin sagligi daim olur...

Amin Babuşcum gelecek yılda Allah herkesin gönlünde ne varsa versin inşallah
Bende tüm arkadaşlarımın Yeni Yılını kutluyorum ve öpüyorumm:yeniyıl:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kızlar tekrar gelmeye zaman bulurum bulamam bilemedim... O yüzden hazır fırsat bulmuşken hepinizin yeni yılını kutlayayım istedim... :)

Gönlünüzden geçen herşeyin hakkınızda hayırlısı olmasını ve sadece gönlünüzden geçmekle kalmayıp gerçek olmalarını ve burada huzur mutluluk sağlık içinde sohbetlerimiz olmasını dilerim... :yeniyıl:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
leader canim ise mi basladin? Hayirli olsun. Tatlim, ilk hafta gercekten cok zor oluyor.

Tanselcim Selimin nesi var hayirdir?

Kizlar,canlar sizlerle beraber 2011 ve 2012 yillarini yasadik, Allah daha uzun seneleri beraber gormeyi nasip etsin insallah..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
leader canim ise mi basladin? Hayirli olsun. Tatlim, ilk hafta gercekten cok zor oluyor.

Kizlar,canlar sizlerle beraber 2011 ve 2012 yillarini yasadik, Allah daha uzun seneleri beraber gormeyi nasip etsin insallah..

canım önce boğaz enfenksiyonu oldu sonra ağır bir grip.2 hafatdır kuuzm hasta. Allahım dermansız dert vermesin, tüm bebişleride korusun..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Sagol azom basladim hayirlisiyla bakalim allah utandirmasin kuzumdan ayrilmak bu isin en acisi ama yakin olmasam oglen felan gormesem yapamazdim heralde yani calisamazdi

Senide opuyorum kivircik kuzeyimide yeni yoliniz tekrar kutlu olsun

Selimcigimede rabbim tez elden sifa versin

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın...

teyyy teyyy taaa 2011'den 2013'e... hep beraber nice senelere... çoluğumuzla çocuğumuzla. sevdiklerimizle ailelerimizle. arkadaşlarla dostlarla ve sizlerle...

gerek sosyal hayatımızda, gerek burda üstümüzde dolaşan tüm karabulutlara inat...

hepinizin yeniyılı kutlu olsun. bu yıl hepimize şans getirsin. sağlık getirsin. mutluluk getirsin, ve bizler için birlik getirsin inşallah.

bende telefon numarası olan her bir hatuna mesaj attım,( geri dönmeyenleri listeye aldım gonuşmuyom gızım ben sizlen hıh.. ) ama olmayanların da burdan umarım kutlamış olurum...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın...

teyyy teyyy taaa 2011'den 2013'e... hep beraber nice senelere... çoluğumuzla çocuğumuzla. sevdiklerimizle ailelerimizle. arkadaşlarla dostlarla ve sizlerle...

gerek sosyal hayatımızda, gerek burda üstümüzde dolaşan tüm karabulutlara inat...

hepinizin yeniyılı kutlu olsun. bu yıl hepimize şans getirsin. sağlık getirsin. mutluluk getirsin, ve bizler için birlik getirsin inşallah.

bende telefon numarası olan her bir hatuna mesaj attım,( geri dönmeyenleri listeye aldım gonuşmuyom gızım ben sizlen hıh.. ) ama olmayanların da burdan umarım kutlamış olurum...
Gunaydin hatunnn bana msj gelmedi valla numaram var die biliyorum

Ev isine gelince yahu tasinali nekadar oldu ki ev sahihi satiliga cikardi madem cikaracakti keske deseydi bilirdin en azindan umarim kis ortasi kiralik yer aramak zorunda kalmassin

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gelmedi bacim valla gelse derdimm olabiler girince ogrenirsin yinede tesekkuy edeyiz bende bakiye yoktu olsaydida kara listeye alcaktin demek:uzgun:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydınnn....

leom işe baslamıssın hayırlı olsun canım.zaman su gibi aksın..seni arıcam ama eladan fırsat bulmayı bekliyorum...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazom. muahhhhhh

naptın kız nasıl girdin yılbaşına zilli.

ben uyudum. eheheheheh

mucuksss balım..gökçem evde 10 büyük,8 tanede küçük misafirim vardı.kosturmaktan kıçım yer görmedi..ahahah sanırım yeni yıla girerkende meyve soyuyodum..ben böyle devam ederim artıkın bu yılda da..en güzeli valla uyuyarak girmek, ayılamadım 2 gündür..içmeden sarhoş oldum.uyku sarhoşu

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Nazomm musait degilim tatlim bura cok yogunn konusuruz ok mucuxxx donerim sana sagolasin defter tastiklerimiz varr beni beklio herkes:savasciasli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ne güzel. ben de kös kös oturdum. onur'la senin aliene gidelim benim aileme gidelim tartışması neticesinde iki tarafa da gitmeme kararı alıp oturdum aşağıya. en son saat 10 da bile yalvarıyodu bana hadi ayıptır kalk gidelim diye.

annem bigün öncesinden yemeğe davet etti. kaynanam yılbaşı sabahı arayıp yemeğe gelin dedi. kaynanama gelmeyecez dedim. ama mal kocam babasına geliriz demiş. o da hazırlık yapmış. çünkü benim sözümün hiç bi tesiri yok. ben gelmıcez demişim, ama oğlu gelırız dedi ya tamam gidecez kesin demek o. ahahahaha. diğer çocuğu yokmuş, burda tek oğlu kalmış yazık değil miymiş? torunları gormek istemezlermiymiş? tabi özlem, hasret bi tek onlara çünkü. benim annemler torunları gormese de olur ne olmuş ki... kardeşimin sevgilisi kalkmış ankaradan gelmiş kime ne ki? abim eşiyle anneme geçmiş bizi beklıyomuş ne ki?

dün yılbaşında aldığı çiçeklerin hiç bi anlamı olmadığını, 2012'in sadece bana Aden'i verdiğini geri kalan herşeyimi elimden aldığını söyledim onura. saçımı başımı yolamayınca kalkıp çiçekleri yoldu. ahahahahahhaa oturup güldüm sadece. günlerdir evde iki yabancı gibi takılıyoruz. teyy teyyy

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar