2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Bu İstanbulun bardakları da avratları gibi demek ki gibi birşeyler zırvaladı mal. Bana mı vurgu yaptı bilemedim. Malum iriceyim ya biraz. Boy pos...

off okuyup okuyup guluyorum. ahahhahaha

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızım sen demedın mı kıçımı kaldırın dıye. aslında yazılarda bişi yok yalandan yapıyoz. çok begendık guya..

aghjghja

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gokcem sikma canini balim duzelir benim esiminnyasi 27 ama sagolsun yasindan cok cok olgundur karar alma konusunda bilemiyorum abisi var mesila 30 kusur yasinda ama o daha cocuksu komik komik konusuo ya bu adamlar ne olursa olsun bizler kadar olgun dusunemezler ve hizler kadar anlayisli olamazlar...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kizlar baska bi konuya ziplamak gibi olcak ama little'in tavsiyesiyle d&r dan ilk sozcuklerim kartlarini aldim az once kargo getirdi.
Cok guzelmis hosuma gitti baya.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
düşündüm de o amca benı hangı bardaga benzetırdı acaba.

bence benden likor bardağı olur. ahahhaha

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Beni alttan tombul ustten belinkivrik bardaklar varnona benzetirdi herhalde muhaha cirkim armutum ben nazooo kizz ordaysan musaitsen balim arayablirsinn defter kapaklarini bekliyorum su ara bi boslugum varr:orgu:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
heheh benden bardak neyim olmaz bildiğin tüpgaz olur yeminle.alttan ince üstten dombili...:cilgindans::cilgindans:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

valla ben likor bardagıyım. kısa ve her yerı eşit doğrultda kalasvari.

tek içimlik. tık ve bit... fondip misali. ehgaughauıaa nasıl da anlam yükledım kendıme yaaa. nasıl da yerdim kendimi offf...

bu arada Aden hugo oldu teyzeleri. ehehehhe oğlumun üstten ön dişleri değil de tek yandan uzamış köpek dişi yarıyo beni. gülünce o çıkıyo meydana hugo gibin. sızce olagan mı? ön dişler çıkmak uzere uç vermış, ama sol köpek dişi kocaman. ahahahahhaa

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar bende bişiy sorcam ya..şimdi ela ayağında corap varken baya gidiyo hatta oturma odasından koridora düşmeden gidiyor.ama babası gecen yeni bir ilk adım ayakkabısı almıs bilekten boğazlı falan onu tavsiye etmişler..onu giydirdiğimde sarhos gibi nereye basacağını bilmiyor.şimdi soru su.acaba ayakkabıdan dolayı mı basmıyor.ayakkabı canını mı acıtıyor yoksa henüz alısık değil ondan mı olabiler.bilemedim tam bu ara giydirip mi yürütmek lazım yoksa corapla devam mı etmek onu da bilemedim..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
gökçem bu dişlerin illa ki bi cıkış sırası yok diye biliyorum ben..sanırım duruda o şekil patlatmıstı yanlıs hatırlamıyosam...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Onceleri corapla gezsin nazom bence sonra ayakkabiya gecersin eymen totoyu kaldirmiyo usengec jest hizinda emekleyip gitmek varken kim ugrascak be dio

Nazoo ariosunnkapanio bal kaymagam anlamadim bu isi telde cekiooo du ben bi arayim seni

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
çorapla yardırsın nazom...

durmak yok yürümeye devamm... bizimki de baya baya yürüyor artık yaa. hatta akşama top oynadığı bi vıdeo var koyayım da ızleyın yarılın azıcık. uçma gorun...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
he normalse sorun yok. süt dişleri diş çıkış şemasına bakıyorum da klasık, ilk ön dişler peşine kopekler sonra başka bişi falan. ama bizimki köpekleri önden çıkardı. ahahahah ortası boş çok komık oluyor ya. kız bi de bizimki dudaklarıma bi yapışıyo hem emiyo hem de ısırıyo yaaaa.

babasından gordu dıyecem ahahahahah buna kadir bıle inanmaz...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Onceleri corapla gezsin nazom bence sonra ayakkabiya gecersin eymen totoyu kaldirmiyo usengec jest hizinda emekleyip gitmek varken kim ugrascak be dio

Nazoo ariosunnkapanio bal kaymagam anlamadim bu isi telde cekiooo du ben bi arayim seni

çorapla yardırsın nazom...

durmak yok yürümeye devamm... bizimki de baya baya yürüyor artık yaa. hatta akşama top oynadığı bi vıdeo var koyayım da ızleyın yarılın azıcık. uçma gorun...
heeh tamam o zaman corapla devam etsin.gerçi daha öyle yardırarak yürüme durumu yok ama.kendisi kenarda tutunuyosa ve biri ondan uzakta duruyosa pata küte atıyo kendini..
he normalse sorun yok. süt dişleri diş çıkış şemasına bakıyorum da klasık, ilk ön dişler peşine kopekler sonra başka bişi falan. ama bizimki köpekleri önden çıkardı. ahahahah ortası boş çok komık oluyor ya. kız bi de bizimki dudaklarıma bi yapışıyo hem emiyo hem de ısırıyo yaaaa.

babasından gordu dıyecem ahahahahah buna kadir bıle inanmaz...

delüüüüü...benim kuzenin kızı yılbası aksamı bize ne dedi begenirsiniz.annesi babası arabaya indi getirdiklerini cıkartmak için..bi an annen nerde dedik zilliye kendisi 5 yasında bu arada..amannn babamda yoksa kesin kapıyı kilitlemişlerdir..babam anneme kızınca hep kapıyı kilitliyo zaten dedi...

hadi hadiii sen bizi kandırıyon cocuk ne görüyosa acabası seni dudişlerden ıssırıyooo artıkın..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahhaa çocuktan al haberi. yok bacım ya ne görecek. Aden'in dudakları aynı ben ya kendisinin sanıyo zaar o yüzden mi yapışıyo nedir benim onlar geri verd iye... yoksa babsından görüp uygulayacagı bi hareket yok ortada.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Eymendede fenanisirma huyu var yastik koselerini omuzlarimi bacaklarimi nereyi bulursa enik gibi isirio isirma oyle bole degil bildigin kan oturtuo nasil vazgecircem bilemiyorum tirmanmaya merak saldi tv sehpasinda emekliyo yastok atip koltuga tirmanioo felan filan iste

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar