süpersin babusum..olay bu işte.nasılsa bu hareketi giydirecek bi zaman gelir..en iyisini yapmıssın valla..tebrik ediyoreeeeeee
Bu İstanbulun bardakları da avratları gibi demek ki gibi birşeyler zırvaladı mal. Bana mı vurgu yaptı bilemedim. Malum iriceyim ya biraz. Boy pos...
off okuyup okuyup guluyorum. ahahha
düşündüm de o amca benı hangı bardaga benzetırdı acaba.
bence benden likor bardağı olur. ahah
Onceleri corapla gezsin nazom bence sonra ayakkabiya gecersin eymen totoyu kaldirmiyo usengec jest hizinda emekleyip gitmek varken kim ugrascak be dio
Nazoo ariosunnkapanio bal kaymagam anlamadim bu isi telde cekiooo du ben bi arayim seni
heeh tamam o zaman corapla devam etsin.gerçi daha öyle yardırarak yürüme durumu yok ama.kendisi kenarda tutunuyosa ve biri ondan uzakta duruyosa pata küte atıyo kendini..çorapla yardırsın nazom...
durmak yok yürümeye devamm... bizimki de baya baya yürüyor artık yaa. hatta akşama top oynadığı bi vıdeo var koyayım da ızleyın yarılın azıcık. uçma gorun...
he normalse sorun yok. süt dişleri diş çıkış şemasına bakıyorum da klasık, ilk ön dişler peşine kopekler sonra başka bişi falan. ama bizimki köpekleri önden çıkardı. ahah ortası boş çok komık oluyor ya. kız bi de bizimki dudaklarıma bi yapışıyo hem emiyo hem de ısırıyo yaaaa.
babasından gordu dıyecem ah buna kadir bıle inanmaz...