2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yok be gülüm ne konuşması. domuz gibi birbirimizi görmezden geliyoruz. eheheh zevkli de oluyor kız. arada böyle uzak kalmak lazım bence.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Selam kızlar. Telefonumu evde unutmuşum da, ondan giremiyorum bugün. Şirketten kaçak girdim öğle tatili diye.
Bebikom da taşınıyor kızlar,Antalyaya. Şimdi 2 günlüğüne Denizliye geçti, evini toplayacak.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bblaucumkesinlikle serisini alıcam bunların. çiftlik ve sayı sayma var yanılmıyorsam. ben de çok beğendim. Tuna zaten bayıldı. köpeği bulup öpüp duruyor :D puzzle da güzel ama daha kavraması için vakit var galiba. şimdilik parçaları kutuya sokup çıkarmakla yetiniyor. birleştirdiklerimi bile hemen bozuyor...
buarada Laylam ve Tanselim için bisiklete de değineyim biraz. çok çok elzem birşey değil. ama rada 5-10 dk değişiklik oluyor işte... o paraya yeni bir aktivite masası alsaymışım daha iyiymiş sanki. biraz tehlikeli bizimkilere göre.

Ben de alayım canım o zaman çiftlik ve sayı saymayı, bir araştırayım çünkü d&r'da göremedim. Yada benim gözüme çarpmadı belki.
Sen alırsan bana da haber verir misin? Bu tarz eğitici başka oyuncakları da paylaşırsan aldığında, çok sevinirim...
Ada'nın da hoşuna gitti kartlar. Her birinin üzerindeki farklı dokuyu buluyor işaret parmağını üzerinde gezdirip anlamaya çalışıyor.
En çok bebeği sevdi Ada da :D Kız çocuğu işte :D
Bir de reçelli ekmeğe dokunup duruyor, yapışkan ya.
Kısa sürede yapışkanı filan kalmaz muhtemelen

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kzı ne o adene benım de yeni oyuncaklar almam lazım. eğitici olması da hoş olur. atın bakayım neymiş o.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
babuş bende telımı evde unuttum kız.

Kız bizim işler çok yoğun. İzolasyon malzemeleri alıyorum şimdi, bi sürü sıkıntılı durum var, kontrat imzalıcam ama nakliyesini organize edemedi lojistik ama gecikmeyi benden bilicekler filan.
Kafam bunlarla meşgul gece de uyuyamadım zaten, telefonu da almadan gelmişim. İyi kendimi de unutmadım.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya bırak ya bizim burda da müfettiş var. tek tek inceliyor herşeyi. şikayet varmış hakkımızda. bu sabah beni ifadeye çağırdı 1 saat kaldım adamın yanında. en son adam, annelık hakkında yazdıgı makeleleri okuyordu bana. artık nasıl o kadar kanka olduysak bi anda. ahhahaha. yaşlı tonton da bişi.

heh benım için de ücretsiz izne ayrıldığım tarihte, evde oturup çatır çatır parasını alıyor dye şikayette bulunmuşlar. ahauauahua ahaguagauıgaa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
enerji bakanlığı müfo yolladı hemşire. müdür yardımcısından tut şefe kadar, benim için bile şikayette bulunmuşlar. şikayette bulunan zamanında burda özelde çalışan bi eleman sanırım. bilemıyoruz. soruşturma devam edıyor. ehehhehe

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
vay anasını sayın seyirciler. bildiğin soruşturma geçiriyosunuz he....
vays vays vays...:findikim:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız 1 saat ben konuştum adam dınledı. konuştuklarımızı yazdı. elinde imzalı ifadem var. ahauhauahuaa.. çok heyecanlandım hemşire. polisiye film gibin.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız sorma 30 yaşımda ılk kez ifade verdim... çok şaşırdım adamın tavrına ama. bi beni sorguluyor bi dönüp bana ceviz ye ceviz diyor. bi sen işe gelmediğin halde maaş almışsın doğr mudur diyor, bi sen makina ressamı değil misin neden resimhanede çalışmıyosun diye soruyor.

değişik bi karakter... bakalım ne çıkacak altından.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
yok be gülüm ne konuşması. domuz gibi birbirimizi görmezden geliyoruz. eheheh zevkli de oluyor kız. arada böyle uzak kalmak lazım bence.

geçen haftalarda biz de aynen öyleydik, hiç konuşmuyorduk evde vallahi, yalnız biri gelince konuşuyorduk falan. boşanmaya gidecekti durum ama oğlumuzu boşanmış anne baba çocuğu yapmayalım bir anda diye konuştuk, anlaştık işte şimdilik. ama bizim kavgalar daha çok benim yalnız kalmamdan çıkıyor, eşim zırt pırt dışarda, yok md geldi, yok eğitim var hop ist.a falan. özel sektör yerine öğrt. olsa çok sevinirdim.

soruşturma için de Allah kolaylık versin. müfettiş denetimi gıcık bi durum.

Selam kızlar. Telefonumu evde unutmuşum da, ondan giremiyorum bugün. Şirketten kaçak girdim öğle tatili diye.
Bebikom da taşınıyor kızlar,Antalyaya. Şimdi 2 günlüğüne Denizliye geçti, evini toplayacak.

buraları okuyorsa iyi yapmış derim ona. yalnız kalmak çok zor, onun eşi de hep denizli dışındaydı, ailesi de uzaktı. en iyisini yapıyor bence, kolay gelsin.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aynştayn gibi bişi tipi. değişik. öfff dünya işim var lak lak ediyorum hala. h.sonu da misafirim var. ne yapsam yaa...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
lilam sorma ya çok canımız sıkıldı. ha hepimizin alnı açık da yine de o zan altında kalmak sıktı canımızı.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bundan 3,5 sene önce yeni evlenmişim daha. yine bi şikayet olmuş işletme hakkında kömür işi ile ilgili. bi müfettiş geldi. yeminle o sıra kan kustum kan. hayatımda hiç bu kadar tacize uğramamıştım. adam 55lik bi adam ama bildiğiniz 30luk güya... nasıl özgüven nasıl havalı bi boka da benzese haspam.

bu bi sabah beni gördü sonra her sabah beni bilmem ne dosyasıyla odasına çağırmaya başladı. kızlar elimde dosya yaptığım tek şey dosyayı adama okumak. halbuki kendisi de okuyabılır. ya da bu iş için başka bi eleman da çağırabilirdi. ama yok her sabah saat 8.30 da telim çalıyordu ben ağlayarak adamın odasına çıkıyordum. yeminle hayattan soğuttu beni ya. kolyemin güzelliğinden saçımın rengine, elbisemi nerden aldığım dair herşeyi sormuştu adam. şeften 1 hafta izin alıp işe gitmemiştim ve durumu da açıklamak zorunda kalmıştım herkese. herkes adamın manyak olduğuna kanaat getirmişti en sonunda. çünkü yokluğumda ahahahhahha personel şefi zuhal ablaya sarmışmış.

böyle insanlardan nefret edıyorum. hele de bişi dıyemeyeceğin bi kişiyse o da bunu kullanıp işi tacize kadar getiriyorsa yaşamdan soğuyor insan. Allah'tan bunun öyle bi şeyi yoktu da rahattım. ama ne yalan soylıyım ilk başta çok gerildim.

hülya avşar'ın sekreter filmi gibi ahahahha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar