2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Ehehe tosunum ya masallah :) Sagip versen kabul etmiyor mu canim?
Bizimkisi emmedigi halde mama icin gece 2 kere kalkiyor.

Kuzu benim o kadar sütüm yok be :D yada aldığım makina çok verimsiz. ilk başlarda çalışmaya başladığımda hatırlarsınız sağıyordum. 2sinden 200 falan çıkıyordu. sonra biri kesildi zaten. şimdi diğerinden de birşey çıakrtamıyorum ben onunla. zaten okuldakinin haricinden evde hiç 2 saat bile beklemiyor ki sıpa... ama şap şap yaparak ve yandan sırıtarak bir emişi var, sırf onun yüzünden bile bıraktırmak içimden gelmez. bu gece mama verdim bakalım. 5 ölçü içti.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Kuzu benim o kadar sütüm yok be :D yada aldığım makina çok verimsiz. ilk başlarda çalışmaya başladığımda hatırlarsınız sağıyordum. 2sinden 200 falan çıkıyordu. sonra biri kesildi zaten. şimdi diğerinden de birşey çıakrtamıyorum ben onunla. zaten okuldakinin haricinden evde hiç 2 saat bile beklemiyor ki sıpa... ama şap şap yaparak ve yandan sırıtarak bir emişi var, sırf onun yüzünden bile bıraktırmak içimden gelmez. bu gece mama verdim bakalım. 5 ölçü içti.
yaaa selimde şu mamayı alsa çok iyi olcak. mama almıyor umarım 1 yaşından sonra inek sütü alır.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Littlemin DR üye oldum kitabı alayım diye bir türlü olmadı. Yarın yine deniyaceğim. teşekkür ederim bilgin için..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Laylosummmm ozledim :elif:
İnsallah gecer, bu gece uyutsun yeter ki beni :)
Bugun minoset verdim agrisi varsa gecsin diye, bakalim yine boyle devam ederse deneyeyim fitili. Bi markasi felan var mi?
Kayrosumun kac disi oldu?

bende seni özledim bebişimmmmm:elif:
inşallah uyursun canım yaaa işe gitmesen gündüz Kuzey uyudukça dinlenirsin ama o şansında yok:(
Paranox S diye bi fitil verdi doktor onu kullandım
Kayroşun 5 dişi çıkıyor Azoş teyzesi

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Littlecım o gün demiştimya Playskool ilk arabamı şipariş etmiştim dün geldi tutunup gezdi biraz sonra araba haline getirdim oyalanıyor işte

valla canım Tuna da öyle yaptı. en çok önde direksiyona monte edilen bir oyuncak var onu sevdi. korna fren gaza basma sesi falan var... aman artık almıycam böyle oyuncaklar, gerçekten. kitaplar ve flashcardlar daha çok oyaladı..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Littlecım o gün demiştimya Playskool ilk arabamı şipariş etmiştim dün geldi tutunup gezdi biraz sonra araba haline getirdim oyalanıyor işte

Ohhh gule gule binsin :)

ben gece muhallebiis yedirmeye çalışıyorum yok 3-5 kaşık yiyip bırakıyor. Biberon mamasını benden kesinlikle almıyor. bazen bakıcısı canı yemek istemezse veriyor onadan alıyor benim meme olayı olunca mamayı asla veremiyorum. Gece 1 kere mama verebilsem harika olurdu. Mamaların içeriğide zengin bir ölçü alsın isterim ama malesef almıyor kuzum..

Olsun canim sutten iyisi var mi. Ama insallah biraktirirken cok ugrastirmaz seni

Emsin o zaman annesi ya, valla keske ben de uzun sure emzirebilseydim.

bende liitelmin aldığı chicco markadan vazgeçtim, pek kullanamış Tunam.

Ben chicco almistim memnun kalmadim ama Kuzey memnun :)

Kizlar ben yatiyorum gozlerim kapaniyor, cok optum hepinizi

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

Littlemin DR üye oldum kitabı alayım diye bir türlü olmadı. Yarın yine deniyaceğim. teşekkür ederim bilgin için..

canım onlar sitelerini yenilemişler. belki ondan aksaklık olmuştur. bir de ben çok eskiden üyeyim de, o zaman d&r cardla üye olmuştum. acaba hala gerekiyor mu? gerekirse benim kullanıcı adımı şifremi vereyim, adresi değiştirip alırsın cnm...

bu arada biz inek sütüne ne zaman başlıycaz ya...

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

valla Tansel artık oyuncak falan almıcam bir sepet oyuncak oldu çok nadir ilgisini tamamen verip oynuyor hatta oyuncaktan çok terlik,krem,kumanda,telefon ve mutfak eşyaları en favorileri:kahkaha:

aynen laylam. oyuncaklarıyla çok az oynuyor, diğer bütün zamamnları çekmece döküyoruz. Çekmeceleri artık düzeltmiyorum:)

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
canım onlar sitelerini yenilemişler. belki ondan aksaklık olmuştur. bir de ben çok eskiden üyeyim de, o zaman d&r cardla üye olmuştum. acaba hala gerekiyor mu? gerekirse benim kullanıcı adımı şifremi vereyim, adresi değiştirip alırsın cnm...

bu arada biz inek sütüne ne zaman başlıycaz ya...

canım ben ayrın yine girmeyi deneyim olmazsa öyle yapabilir teşekkür ederim.

İnek sütünü 1 yaşından sonra öneriyorler.Doktora götürdüğümde sorarım. İlk başta sulandırıp vermemiizi önermişti doktorum. ama ben bu zamana kadar sütlü uhalalebilerin atdına baktırdım bir alerjik durum olmadı. yani hiç süt vermedim değil..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin hatunlar gece matinesi yapmissiniz...

Pikem.oncelikle baban icin cok gecmis olsun dileklerimi iletek isterim umarim ciddi biseyi yoktur gercekten can sikici bi durum dondugunde konusuruz detayli allah acil sifalar versin

Azoom minoset ise yaradiysa sorun yok umarim duzene ggirer benim gibi olmajizinistemem eymen huy edindi artik 2 saatte hir kalkmayi ve ilk yatirdigimda 10 dk bir uyanmayi oyun yapti belim kopuyo besige indir kaldir ayakta salla tam uyudu derken tekrar tekrar aksam bir bardak cay icemiyorum her doktugum bardak buz gibi oluyor gidip gele gele :ne: en basta allah saglik versinde umarim bir gun gecer duzene girer benim oglumda

Tansel canim seliminnyalanci memeyi birakmis olmasi sana daha cok baglanmis yanindanyatiasan perisan olurdun calisan annelerinnisi binonkadar daha zor uyku muhabbeti iyi olmadiminisede yansiyo

Laylos kayradami mutfak esyasi ve krem.kutusu hastasi amannyarabbi eymen cildirio yeminle gordugu anda almaknicin tum cabayi sarfedio bide ortibebe aspirator varya ojun silikon hortumuna asikk bildigin 1 saatten fazla oynuo onunla ne anliosa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın zilliler... gece gece kırmışsınız muhabbetin belini.

ilk önce pikem, inan bu kız küstü gitti hediyemi de beğenmedi sanırım dedim içimden. meğer istanbul'a gitmişsin, baban hasta olmuş :( çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. ve teşekkür ederiz beğendiyseniz ne mutlu bize o halde.

tansel'im aden gece 10 da arı mama yiyor katı katı bi tabak. hatta bazen içine bebek bisküvisi falan da koyuyorum. bilerek de baya katı yapıyorum. Allah o arı mamayı çıkarandan razı olsun. Aden onunla toparladı biraz. sonra Aden saat 3-4 gibi kımıldamaya başlıyor ve evet hala ortamızda yatıyor. ehehe. 5-10 dakika beni emiyor. tekrar uyuyor. ve sabah 6-6.30 gibi de 180-200 cc arası aptamil veriyorum. cok cok onu da emıyor. adam yiyor ama kilo alamıyor cinsten. keşke selim de kaşık maması yese sen de rahat ederdın. ben yedırınce 3-5 saat deliksiz (ha yanında ben varsam delıksız tabı) uyuyor aden çünkü. artık bizim sütümüz aptamil falan kesmez onları. çocuk oldular ayol bebeklıkten çıktı bunlar.

lidıl; ehehehe tunayı yerim ama ben..

azom; Aden aylardır huzursuz, illa her gece uykusunun en tatlı yerinde kalkıp ağlayacak, benim üstüme çıkmaya çalışacak, illa bana yapıacak. bı de bu ara elını boynumdan içeri sokup üstümdekinin askısını eline dolama huyu çıktı. eline doluyor askıyı sıkı sıkı tutuyor. bırakacağımdan mı korkuyor nedir. ben alıştım artık uykusuzluğa... ha bi de kız o iş için enerjı falan bulduğum yok. eti cangalarım sağolsun zilli. ajajajajhajhajka

diğer zillier sizi de öpuyorumm...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın canlarrrr
Gökçem kolay gelsin kuzuuuu
Leadoş demekki bebeklerin geneli böyle oyuncak yerine olmadık şeyler ilgilerini çekiyor Eymenede çok güldüm silikon hortummm çok komikk yaaaa:kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın canlarrrr
Gökçem kolay gelsin kuzuuuu
Leadoş demekki bebeklerin geneli böyle oyuncak yerine olmadık şeyler ilgilerini çekiyor Eymenede çok güldüm silikon hortummm çok komikk yaaaa:kahkaha:

Yaaa layloss gercekten abudik.kubidik seylerle oynuoolar o hortum elindeyken bide gorr bi sag bi sol eline gecirio donduruoo konusoyo onunlaaa okuyoz gulmektenn
günaydın bu arada försttt leydiler...

Gunaydinn fistik

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar