günaydın zilliler... gece gece kırmışsınız muhabbetin belini.
ilk önce pikem, inan bu kız küstü gitti hediyemi de beğenmedi sanırım dedim içimden. meğer istanbul'a gitmişsin, baban hasta olmuş
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. ve teşekkür ederiz beğendiyseniz ne mutlu bize o halde.
tansel'im aden gece 10 da arı mama yiyor katı katı bi tabak. hatta bazen içine bebek bisküvisi falan da koyuyorum. bilerek de baya katı yapıyorum. Allah o arı mamayı çıkarandan razı olsun. Aden onunla toparladı biraz. sonra Aden saat 3-4 gibi kımıldamaya başlıyor ve evet hala ortamızda yatıyor. ehehe. 5-10 dakika beni emiyor. tekrar uyuyor. ve sabah 6-6.30 gibi de 180-200 cc arası aptamil veriyorum. cok cok onu da emıyor. adam yiyor ama kilo alamıyor cinsten. keşke selim de kaşık maması yese sen de rahat ederdın. ben yedırınce 3-5 saat deliksiz (ha yanında ben varsam delıksız tabı) uyuyor aden çünkü. artık bizim sütümüz aptamil falan kesmez onları. çocuk oldular ayol bebeklıkten çıktı bunlar.
lidıl; ehehehe tunayı yerim ama ben..
azom; Aden aylardır huzursuz, illa her gece uykusunun en tatlı yerinde kalkıp ağlayacak, benim üstüme çıkmaya çalışacak, illa bana yapıacak. bı de bu ara elını boynumdan içeri sokup üstümdekinin askısını eline dolama huyu çıktı. eline doluyor askıyı sıkı sıkı tutuyor. bırakacağımdan mı korkuyor nedir. ben alıştım artık uykusuzluğa... ha bi de kız o iş için enerjı falan bulduğum yok. eti cangalarım sağolsun zilli. ajajajajhajhajka
diğer zillier sizi de öpuyorumm...