Ayyy gecmis olsun balim disdir muhtemelen senin ve senin gibi sikayeti olanlari en iyi ben anlarim eymen hala oyle dogdugundan beri mala bagladim ben artik kafam kalkmio sabahlari humana iyi geceler cayini tavsiye ederim bebisim disse sayet kongest die bi ilac var aksamdan bir olcek ici yatir faydasini gorursun kiyamam sana yaaaKızlar selam. Hiç geçmiş felan okuyamadım, içimi döküp gidicem
2 Gündür ailece uykusuz geceler geçiriyoruz, Kuzey çok huysuz, saat başı uyanıyor, uykuya hasret kaldım. Yine dişlerinden mi bilemiyorum, dışarıda sesi soluğu çıkmayan oğlum bugün gezmede yeri göğü inletmiş. Hiçbir yerde durmamış
Tipim nasıl kaydı anlatamam, dayak yemiş gibiyim. Bu akşam banya yaptırıp rezene çayı içiricem..Aklıma başka çare gelmiyor çünki.
Umarım sizler ve bebişler iyisinizdir.
heh işte nazom ben yazamadım sen anlamışsın. kardeş gıbıyız ulan. ehehehehehe artık sıkıldım ben guzel gozukecem diye ugarşmaktan. yahu banyoya gırıyorum hazırlık yapıyorum sessız sedasız bı bakıyorum sızmış kanepede. sert sert hadı gec yat dıyorum ya ı ıhhh anlamıyor da okuz. gıdıp yatıyor hakıkaten. ahah bende mis gıbı koakn saçlarım, kırmızı donumla öylecene kalıyorum mal gibi. ehehhehe. çok gülüyorum kendıme ya. artık o kadar çeresiz kaldım ki, böyle bi ortamda böyle şeyleri açık açık konuşmaya çekinmez oldum. bazen dıyorum sorun bende mı acaba?
yoo kendisi de biskolata erkeği degıl kızım sende ne kusur olacak. ona gore daş gibi kadınsın dıyorum. öff ne bılıyım ya. nazom bu arada bendekı ınat kımsede yoktur. yaklaşmıyacam dedım mi yaklaşmam da. bakalım ev arkadaşı gibi yaşıyoruz haftalardır.
bu ara senden öğrenecek çok şeyim var benim belli.
Ayyy gecmis olsun balim disdir muhtemelen senin ve senin gibi sikayeti olanlari en iyi ben anlarim eymen hala oyle dogdugundan beri mala bagladim ben artik kafam kalkmio sabahlari humana iyi geceler cayini tavsiye ederim bebisim disse sayet kongest die bi ilac var aksamdan bir olcek ici yatir faydasini gorursun kiyamam sana yaaa
Kızlar selam. Hiç geçmiş felan okuyamadım, içimi döküp gidicem
2 Gündür ailece uykusuz geceler geçiriyoruz, Kuzey çok huysuz, saat başı uyanıyor, uykuya hasret kaldım. Yine dişlerinden mi bilemiyorum, dışarıda sesi soluğu çıkmayan oğlum bugün gezmede yeri göğü inletmiş. Hiçbir yerde durmamış
Tipim nasıl kaydı anlatamam, dayak yemiş gibiyim. Bu akşam banya yaptırıp rezene çayı içiricem..Aklıma başka çare gelmiyor çünki.
kızlar merhaba, biz geldik herşeyde çok güzel gidiyordu, derken babam rahatsızlandı hastanelere gittik şükür şimdi daha iyi, ama biz fena olduk haliyle...
Gökce hediyelerin geldi çok teşekkür ederiz.. eline gönlüne saglık çoooook ama çok begendik....
ama malesef bu olay olunca ne buraya girecek, ne resim yükleyip yazı yazacak halim kalmadı.. inşallah dönünce yapar, dogru dürüst teşekkürümüzü ederiz canım.. kusurumuza bakma lütfen...
canım muhtemelen diştendir. ve umarım en kısa zamanda sonlanır. bu aralar Tuna da extralara başladı sabahları gözümü açamıyorum artık. öte yandan ona da üzülüyorum ağrısı acısı sıkıntısı olmasa yapmaz biliyorum Rabbim sağlık versin ne diyelim...sabah yürürken buz gibi soğuğu yemesem derse falan giremem o derece uykusuzum bu aralar
geçmiş olsun Pikem. inşallah geçici bir rahatsızlıktır. babam benim çok çok kıymetlimdir. babalara dayanamam ben tekrar geçmiş olsun, geçici olsun...
Noyanımı öp
kızlar merhaba, biz geldik herşeyde çok güzel gidiyordu, derken babam rahatsızlandı hastanelere gittik şükür şimdi daha iyi, ama biz fena olduk haliyle...
Gökce hediyelerin geldi çok teşekkür ederiz.. eline gönlüne saglık çoooook ama çok begendik....
ama malesef bu olay olunca ne buraya girecek, ne resim yükleyip yazı yazacak halim kalmadı.. inşallah dönünce yapar, dogru dürüst teşekkürümüzü ederiz canım.. kusurumuza bakma lütfen...
İnsallah canim ya. Valla eve geldim, yemekten sonra nevresimini degistirdim,banyo yaptirdim,rezenesini icirdim simdi salliyorum. Bakalim insallah deliksiz uyuruz. Tuna`ya agri kesici veriyor musun peki?
Azoşum bu aralar aynı sıkıntılar Selimdede var. Sürekli üst dişlerini kaşıyor, salyası arttı. Geceleri hep ıhhhhlıyor yavrum. Bende dün gece o kadar pes ettimki.. Sürekli emmek istiyor. ya dedim emzirmeyi bıraksammı. Okadar yorgunum yani..
İnsallah canim ya. Valla eve geldim, yemekten sonra nevresimini degistirdim,banyo yaptirdim,rezenesini icirdim simdi salliyorum. Bakalim insallah deliksiz uyuruz. Tuna`ya agri kesici veriyor musun peki?
geçmiş olsun Azoşum uykusuz işe gidiyosun haliyle kötüsündür inşallah birkaç güne geçer muhtemelen dişindendir Kayranında üst dişler çıkarken aynen Kuzey gibi olmuştu çok rahatsızlandığında fitil yaptım baya işe yaramıştı bi dene istersenKızlar selam. Hiç geçmiş felan okuyamadım, içimi döküp gidicem
valla Azom arada calpol veriyorum ama işe yarıyor mu orası tartışılır... başka da ağrı kesici vermedim ben hiç Tunaya. bir tek işte yazın ateşlendiğinde 2 kere pedifen vermiştim çeyrek ölçü.
doktora sormadan da vermek gelmiyor içimden :ilknur:
gece Selim gibi Tuna da sürekli emmek istiyor, gündüz emmiyor diye kıyamıyorum da. ama artık çok tehlikeli olmaya başladı uykusuzluk. kucağımda uyuyakalıyorum çoğu kez. valla bir de biliyorsunuz Tuna'nın maşallahı var, ağır da, kollarımda güç kalmadı. üst taraflara kas yaptım acıyor gülsem mi ağlasam mı bilemedim...
valla Azom arada calpol veriyorum ama işe yarıyor mu orası tartışılır... başka da ağrı kesici vermedim ben hiç Tunaya. bir tek işte yazın ateşlendiğinde 2 kere pedifen vermiştim çeyrek ölçü.
doktora sormadan da vermek gelmiyor içimden :ilknur:
gece Selim gibi Tuna da sürekli emmek istiyor, gündüz emmiyor diye kıyamıyorum da. ama artık çok tehlikeli olmaya başladı uykusuzluk. kucağımda uyuyakalıyorum çoğu kez. valla bir de biliyorsunuz Tuna'nın maşallahı var, ağır da, kollarımda güç kalmadı. üst taraflara kas yaptım acıyor gülsem mi ağlasam mı bilemedim...
geçmiş olsun Azoşum uykusuz işe gidiyosun haliyle kötüsündür inşallah birkaç güne geçer muhtemelen dişindendir Kayranında üst dişler çıkarken aynen Kuzey gibi olmuştu çok rahatsızlandığında fitil yaptım baya işe yaramıştı bi dene istersen
sanada çok geçmiş olsun Pikem nesi var babanın ?
Ehehe tosunum ya masallah Sagip versen kabul etmiyor mu canim?
Bizimkisi emmedigi halde mama icin gece 2 kere kalkiyor.