2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
öyle deme kız. hepimiz ayrı ayrı leydiyiz. förstüz. ne bileyim bişeyleriz. en önemlisi de akıllı bireyleriz.

hem ayrıca ben şu saatten sonra bebeği olan kadına saygımı sunarken sizin gibi iki-üç-dört adet çocuk yetiştirmiş kadınlara özel bi saygı duyuyorum.

dün değil önceki gece onurun kuzeni yan komşum ev meselesini konuşmak için geldi bana.

biri 5, ikizleri de 2,5 yaşında olan 3 adet çocuguyla. evi tutmamızda vesile o oldu ya kadın çok üzülmüş benimle dertleşmeye geldi güya. yeminle kadının sabrına hayran kalmamak elde değil.

ikizlerden kız olan koltugun tepesıne çıkmış ordan doğru erkek olanın kafasına tekme atıyor, erkek o sıra gangam styala şarkısını telden açıp bangır bangır çalarak dans etmeye çalışıyor, diğer 5 yaşındaki Aden'in oyuncak tabletinin sesini son ses açarak ingilizce şarkı söyluyorrrr o sıra eşiyle onur muhabbet etmeye çalışıyor, kadın bana ne kadar üzüldüğünü dile getiriyor, ben dünyadan kopmuş bi halde onları izlıyor hayatın anlamını çözmeye çalışıyodum düşün. bu arada aden de şok olmuş bi ifadeyle millete bakıyor alkış yapıyor ve cırlıyodu. ahaghauhauahuaha

ve bu arada o kadın anaokul öğretmeni. .. işe gittiğinde de kafayı dinleyemıyor yani.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Kızlar selam. Hiç geçmiş felan okuyamadım, içimi döküp gidicem :(
2 Gündür ailece uykusuz geceler geçiriyoruz, Kuzey çok huysuz, saat başı uyanıyor, uykuya hasret kaldım. Yine dişlerinden mi bilemiyorum, dışarıda sesi soluğu çıkmayan oğlum bugün gezmede yeri göğü inletmiş. Hiçbir yerde durmamış :(
Tipim nasıl kaydı anlatamam, dayak yemiş gibiyim. Bu akşam banya yaptırıp rezene çayı içiricem..Aklıma başka çare gelmiyor çünki.
Umarım sizler ve bebişler iyisinizdir.
canım kıyamam damadıma.cok geçmiş olsun azom..kuzey ilk dişlerini erken cıkarttı.belki köpek dişleri için hazırlık yapıyordur.onlarda en zor cıkanlar listesinde malum..bi an önce normale dönsün kuzum.kıvırcığıma kıyamam....biz son doktor kontrolümüzde atarax surup verdi doktorumuz antihistaminik aslında cok kudurduğu aksamlarda uykusunu düzenleyebilmek için verebilirsin yarım ölçü demişti ama ben daha hiç kullanmadım.bu ara o kadar sapıtmadık..
kızlar merhaba, biz geldik herşeyde çok güzel gidiyordu, derken babam rahatsızlandı hastanelere gittik şükür şimdi daha iyi, ama biz fena olduk haliyle...

Gökce hediyelerin geldi çok teşekkür ederiz.. eline gönlüne saglık çoooook ama çok begendik....

ama malesef bu olay olunca ne buraya girecek, ne resim yükleyip yazı yazacak halim kalmadı.. inşallah dönünce yapar, dogru dürüst teşekkürümüzü ederiz canım.. kusurumuza bakma lütfen...

canım cok geçmiş olsun.acil şifalar olsun...

bu arada günaydın canlarrrr..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
öyle deme kız. hepimiz ayrı ayrı leydiyiz. förstüz. ne bileyim bişeyleriz. en önemlisi de akıllı bireyleriz.

hem ayrıca ben şu saatten sonra bebeği olan kadına saygımı sunarken sizin gibi iki-üç-dört adet çocuk yetiştirmiş kadınlara özel bi saygı duyuyorum.

dün değil önceki gece onurun kuzeni yan komşum ev meselesini konuşmak için geldi bana.

biri 5, ikizleri de 2,5 yaşında olan 3 adet çocuguyla. evi tutmamızda vesile o oldu ya kadın çok üzülmüş benimle dertleşmeye geldi güya. yeminle kadının sabrına hayran kalmamak elde değil.

ikizlerden kız olan koltugun tepesıne çıkmış ordan doğru erkek olanın kafasına tekme atıyor, erkek o sıra gangam styala şarkısını telden açıp bangır bangır çalarak dans etmeye çalışıyor, diğer 5 yaşındaki Aden'in oyuncak tabletinin sesini son ses açarak ingilizce şarkı söyluyorrrr o sıra eşiyle onur muhabbet etmeye çalışıyor, kadın bana ne kadar üzüldüğünü dile getiriyor, ben dünyadan kopmuş bi halde onları izlıyor hayatın anlamını çözmeye çalışıyodum düşün. bu arada aden de şok olmuş bi ifadeyle millete bakıyor alkış yapıyor ve cırlıyodu. ahaghauhauahuaha

ve bu arada o kadın anaokul öğretmeni. .. işe gittiğinde de kafayı dinleyemıyor yani.

sağol Gökçem hakikatten çocuk işi sabır işi
sen çocukları anlatırken hemen empati yapıp kendimi senin yerine koydum onlar gidene kadar dudaklarımı yer bitirirdim
bende o kadındaki gibi sabır yok anacım ama çok isterdim
bence çocukların yaramazlığına sesine ağlamasına alışık olmasındada kaynaklanıyor

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
İnsallah canim ya. Valla eve geldim, yemekten sonra nevresimini degistirdim,banyo yaptirdim,rezenesini icirdim simdi salliyorum. Bakalim insallah deliksiz uyuruz. Tuna`ya agri kesici veriyor musun peki?

Gunaydin Kizlarr
Azosum bizim doktor uyku duzenini saglamak icin atarax vermisti.
Bir hafta yatmadan icir duzene girer bu surede sonra da kes demisti
Ama ada oyle cok cok huysuz olmadigi icin (ve bir de allerjik bi cocuk oldugu icin) vermedim ben.
Yalniz uzun zamandir biraktigimiz gece beslenmelerine donduk biz de.
Adayi kasik mamalari tutmuyor da. Yine acikiyor.
Halen geceleri mama iciyor.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kizlar oglusumun saclarini kestirdik haftasonu ilk sac trasini oldu nasil olmus teyzeleri telde yine yan cikmiss yaaa:sinirli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leo senin fotolarına bakmak için kafam hep eğik kalıyor. bi düzgun çek kız şunları.

bu arada babuş atarax iyi bi ilaç değilmiş ya.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kiz ben duzgun cekiomda bu mal telefon yan eklio fotoyu deli olmak icten degil sevgili patron babam pcleri muhurlemis lucadan baska biseye girilmio bole ekledimecbur ahanda fotoyu dondurum belki yan eklemez

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın kızlar? Ne var ne yok? Herkes iyi mi herşey yolunda mı? Geçmişe bakamadım henüz. Kaç gündür bu zilli kız, anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor. Ergen gibi 11 den önce uyumuyor. Sbah 7 de kalkıyor. Gün içinde 1 kez 20 dk uyuyo, bir de saat 5.30 da yarım saat uyuyor. Nereye koşacağımı şaşırdım. Yemek mi yapiim kendime keyif mi yapiim evi mi topliim :ne:

Bugün de sabah babası duş almış, duşakabini açık bırakmış, banyonun kapısını açık bırakmış. Ben de dikkat etmemişim. Mutfakta ayak üstü bişiler atıştırıyodum. Bian sessizlik oldu, hemen koştum ne yapıyo diye. Girmiş duşun içine oralar da hep su. Oturmuş üstü başıyla, tüm üstü sırılsıklam. Elleri ayakları buz gibi. 2 dakikanın içinde olmuş hepsi... Gece de saat başı nerdeyse kalkıyor, bas bas bağırıyor. Kafayı yedirtecek bana o olacak.... :ne:

ÖÖÖöfff şu mesajı bile git gel yarım saatte zor yazdım yahu....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bebek uyuşturucusu dıyolar kısaca nazom.

aden'in alerjık kızarıklıkları için vermıştı doktor ben de hiç kullanmadım öyle duruyordu. o anaokul öğretmenı olan, bunu kim kullanıyor dedi. aden'e verdı doktor dedım. manyak mı o adam bunu bebeklerı uyusun dıye bazı anneler verıyo bebeklerıne dedı. sakinleştırıcıymış bi nevi. hiperaktıf çocuklar kullanıyormuş genelde. anne içirıyormuş çocuk pelte kıvama gelıormuş.

araştırmadım ama öyleymiş.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simoşum ya ahahahahahahha ya gülüyorum da ama kusura bakma be. çok tatlı kızsenin zilli. allah yar ve yardımcın olsun yavrum ya. yeminle hareketli çocuk zor.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ben size yukardaki yazıyı yazarken oturma odasında koltuğa çıkmış :ne::ne: inmeyi de bilmiyo. bak bak bak diye bağırdı da gördüm

Selam Simuşum ne zamandır görüşemedik özledim
sanada kolay gelsin canım Allah sabırlar versin
koltuğa nasıl çıkmışki Kayra gibi yastık desteği ilemi yoksa başka yöntemlermi kullanmış sarı şekerim:gul:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

aden'in alerjık kızarıklıkları için vermıştı doktor ben de hiç kullanmadım öyle duruyordu. o anaokul öğretmenı olan, bunu kim kullanıyor dedi. aden'e verdı doktor dedım. manyak mı o adam bunu bebeklerı uyusun dıye bazı anneler verıyo bebeklerıne dedı. sakinleştırıcıymış bi nevi. hiperaktıf çocuklar kullanıyormuş genelde. anne içirıyormuş çocuk pelte kıvama gelıormuş.

Gökçem ben büyük oğlumada kullanmıştım doktor vermişti hiç öyle pelte falan yapmıyordu hatta hiç etki etmiyordu

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

bi nevi sakinleştirici canım irem her yıl nisan mayısta kullanmaya baslar ataraxı cünkü manyak alerjik cayır otlarına.alerjisini yatıstırıyor.ben bugüne kadar cok teklif ettim levent beye doktoruna verelim mi antihistaminik diye.hayır demişti ama artık büyüdü..düzensiz uykudansa belli bir düzene kavusturabilbek için verebiliriz demişti...abartmadan doktor kontrolünde kullanmak en doğrusu sanırım..
Ben size yukardaki yazıyı yazarken oturma odasında koltuğa çıkmış :ne::ne: inmeyi de bilmiyo. bak bak bak diye bağırdı da gördüm

bende seni,sizi merak ediyodum..kaç gündür düzgün uğrmamıs:elif: ihmal etmişsin buraları..olmaz simuşum..:elif:
kardeşi falan mı burda acaba demiştim...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ne biliyim laylam. şimdi yorumları falan okudum da bayıltıyomuş hatta. ben bilmem kulananların yalancısıyım.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Günaydın kızlar? Ne var ne yok? Herkes iyi mi herşey yolunda mı? Geçmişe bakamadım henüz. Kaç gündür bu zilli kız, anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor. Ergen gibi 11 den önce uyumuyor. Sbah 7 de kalkıyor. Gün içinde 1 kez 20 dk uyuyo, bir de saat 5.30 da yarım saat uyuyor. Nereye koşacağımı şaşırdım. Yemek mi yapiim kendime keyif mi yapiim evi mi topliim :ne:

Bugün de sabah babası duş almış, duşakabini açık bırakmış, banyonun kapısını açık bırakmış. Ben de dikkat etmemişim. Mutfakta ayak üstü bişiler atıştırıyodum. Bian sessizlik oldu, hemen koştum ne yapıyo diye. Girmiş duşun içine oralar da hep su. Oturmuş üstü başıyla, tüm üstü sırılsıklam. Elleri ayakları buz gibi. 2 dakikanın içinde olmuş hepsi... Gece de saat başı nerdeyse kalkıyor, bas bas bağırıyor. Kafayı yedirtecek bana o olacak.... :ne:

ÖÖÖöfff şu mesajı bile git gel yarım saatte zor yazdım yahu....

kuzum ya..sıkıntısı ne acaba..konusmaya baslasalarda anlatsalar ne derdi olduklarını neresi ağrıyor bilsek..allah yardımcın olsun simuşum..bi an önce gecer insallah..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar