2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
şişmesin kız bi yerın zilli. ben gelir ısmarlarım sana kuzummm...

iskenderin üstüne köfte mı koyuyolar kız orda? :( iskender burda yaprak dönerle servis ediliyor... alla alla herneyse ben dönerli olanından yicem nazom sen?

garson bey bakar mısın evladım... (ahahah yakında evladım dıyecem garsonlara o denli teyze modundayım)

kızlar siz ne alırsınız? hadi bu gün yemekler benden köftehorlar sizi

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya nazo sana kilo ver diyen yaşamasın bence. kadın gibi kadınsın sen. hani böyle kadın kavramım vardır benim. mesela monıca bellucı de kadındır. şakira kadındır. ljenıfır ablamız keza kadının hasıdır.

kadın dediğin ele gelir nazom... ayrıca laylam, simoşum ve senın fotolarından anladıgım kadarıyla hiç kimsede kilo sorunu kalmamış maşallah.

daş gibisin. nokta.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
çok acıktım. ben hep açım. anaaaaa şu an varya 1,5 iskenderi tek başıma yanında kolayla ne yerim ne yerım be...

ya nazo sana kilo ver diyen yaşamasın bence. kadın gibi kadınsın sen. hani böyle kadın kavramım vardır benim. mesela monıca bellucı de kadındır. şakira kadındır. ljenıfır ablamız keza kadının hasıdır.

kadın dediğin ele gelir nazom... ayrıca laylam, simoşum ve senın fotolarından anladıgım kadarıyla hiç kimsede kilo sorunu kalmamış maşallah.

daş gibisin. nokta.

gökçem olmaz iskenderler benden...kız yok kadının anasıyım ben.dev anası ahahahah..gökçem hiç bi pantolonum olmuyor ve ben taytla gezmekten yoruldum.kıcım donuyor kız acilen 10 kilo vermezsem kendime harakirik yapcam..şimdi bahanem emziriyom ya daha psikolojik hazır değilim kilo kaybına ahahahah..yasında bırakıcaz memeyi martta baslıcam söz bak.ahanda söz verdim.haziranda allahın izniyle istediğim kiloya gelirim...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
simoşum ya ahahahahahahha ya gülüyorum da ama kusura bakma be. çok tatlı kızsenin zilli. allah yar ve yardımcın olsun yavrum ya. yeminle hareketli çocuk zor.

Sağol Gökçecim, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çocuk büyütmek çok zor işmiş çok zor... :bebecik

Selam Simuşum ne zamandır görüşemedik özledim
sanada kolay gelsin canım Allah sabırlar versin
koltuğa nasıl çıkmışki Kayra gibi yastık desteği ilemi yoksa başka yöntemlermi kullanmış sarı şekerim:gul:

Selam Laylam, ben de özledim... Kız müsade etmiyo ki iki girip sohbet edeyim...

Koltuğa bi yere basarak çıkmamış. İndirdim, sonra çık bakalım kızım dedim nasıl çıktın. Elleriyle uzanabildiği kadar ileri uzanıp tek bacağını koltuğa kaldırıp çekiyo kendini. Aaaaay çok tehliklei yaaa... Allah korusun bi düşse doğru kafa üstü... :ne: O kAyrayı da yastığa basan aklını da yerim ben... Minnoşum benim :bestas:

kuzum ya..sıkıntısı ne acaba..konusmaya baslasalarda anlatsalar ne derdi olduklarını neresi ağrıyor bilsek..allah yardımcın olsun simuşum..bi an önce gecer insallah..

İnşallah Nazom. Var bi sıkıntısı ama nedir bilemedim. Sağ kulağının içi kan gölüne dönmüş gene. Yolmuş. Sanırım dişi ağrıyor ki kulağını yoldu...

daş gibisin. nokta.

Hahahahaha valla benim çok pis göbek sorunum var. Ama yüzme hocama sorarsak benim duruş bozukluğumdan kaynaklıymış göbeğim yokmuş yoksa. Ama bence var... :gul: Ama gene de teşekkür ederim.

Bu arada ben 1 iskenderle doymam yavrum, benimki 1,5 olsun :D:D:D:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazom boyun kaç kilon kaç bilmem. ama gördüğüm kadarıyla bişeyin yok. ayrıca bize dayatılan şu incecik olmak zorundasınız, olacaksınız. olmazsanız ölün ulan. rejim yapa yapa sürünün, bu globalleşen dünyada hafif etli butlu kadının yeri yok olayına da ayrıca gıcıgım.

sağlığın yerinde, akıl sağlığın da öyle. yüz zaten bebek gibi. daha neyy yahu... bak ben doğumdan sonra eski kiloma döndüm ama bu 2 ayda bana bişi oldu semirdi bel simit bölgem. işe başladığımdan beri düşük bel giye giye yanlarım fırtladı hepten. löp löp et oldular. ama inan hala eti cangalar havada uçuşuyor... napayım ya hayatımda hiç rejim yapmadım. yapamam da zeten kendimi biliyorum. kasamam 2-3 kilo fazlam var dıye.

hayat güzel be nazom... boşver... takılma ince ayrıntılara. haaa ye ye öküz gibi şiş, saglığından ol demıyorum. ama gordugum kadarıyla bişeyın yok. nokta. daha da yazma üstüne bak... konuyu kilitledim. bitti.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Aahahhahahahah kızlar, afedersiniz bişe anlatıcam. Ben 2 aydır falan Duru kakayı öğrensin, tutulacak bişey olmadığını bilsin diye kendim tuvalete giderken ona söylüyorum. Mesela diyorum ki; kızıııım, annenin çişi gelmiş, hadi anneyi tuvalete götür. Sonra elele tutuşup tuvalete gidiyoruz. Bn klozeti açıyorum. Çişimi yapıyorum. Yaparken de çiş çiş diyorum. O da öylece bakıp gülüyor. Affınıza sığınarak diğerinde de aynı yapıyorum. Şimdi kendisi kaka yaparken kakkaaa kakkkaaa deyip duruyor. Geçen gün babası yanlışlıkla gaz çıkardı bizim hatun başladı kakkaaaa kakkkaaa ahahahhahahahah neye uğradığımızı şaşırdık. Tamam kabul. Çok iğrenç bi muhabbet oldu ama neticede bunları da konuşma zamanımız geldi sayılır ahahahhahahhaha :D:D:D:D:D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yalnız nası bi ego varsa bende de, kendime çiş yaptırıyom babaya osuruk. ahahahhahahahhaa ben aslaaaa ama aslaaaa osurmam kız ahahahhahahaha babası görse şu mesajları vurur beni ahahhahaa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simoşum kadınlar oyle pis şeyler yapmaz zatejn. he çok zorlanırlarsa ufak ufak kalp şeklinde yapabilirler bazen...

çok nadir ama. ahauhauha

not: bu yorumlarını da evden getırdıgım bulgur pılavını yerken okumayaydım ıyıydı. kıhkhjıhjıh

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar bende bişiy sorcam ya..şimdi ela ayağında corap varken baya gidiyo hatta oturma odasından koridora düşmeden gidiyor.ama babası gecen yeni bir ilk adım ayakkabısı almıs bilekten boğazlı falan onu tavsiye etmişler..onu giydirdiğimde sarhos gibi nereye basacağını bilmiyor.şimdi soru su.acaba ayakkabıdan dolayı mı basmıyor.ayakkabı canını mı acıtıyor yoksa henüz alısık değil ondan mı olabiler.bilemedim tam bu ara giydirip mi yürütmek lazım yoksa corapla devam mı etmek onu da bilemedim..

Nazom ben çorap giydiriyorum ama onu da çıkarıp atıyor. Altı kaydırmaz çoraplar da bir iki giydiğinde işe yarıyor, sonra gene kayıyor. Altı kaymaz ev patiği giydirdim böyle ayakkabı formatında yürüyemiyor. Yürüyemediği yetmez gibi bir de yan basıyor onu giyince. O yüzden saldım çayıra mevlam kayıra :heyo:

bu arada Aden hugo oldu teyzeleri. ehehehhe oğlumun üstten ön dişleri değil de tek yandan uzamış köpek dişi yarıyo beni. gülünce o çıkıyo meydana hugo gibin. sızce olagan mı? ön dişler çıkmak uzere uç vermış, ama sol köpek dişi kocaman. ahahahahhaa

Yaaa ne kadar zaman oldu doğru düzgün foto koymuyosun. Özledik kızım. Hani video koycam yazmışın. Nerde video? Bu arada dişlerde bi sıra yokmuş. Hangisi çıkarsa artık...

Eymendede fenanisirma huyu var yastik koselerini omuzlarimi bacaklarimi nereyi bulursa enik gibi isirio isirma oyle bole degil bildigin kan oturtuo nasil vazgecircem bilemiyorum tirmanmaya merak saldi tv sehpasinda emekliyo yastok atip koltuga tirmanioo felan filan iste

Lidoş o ısırma huyu bizde de var ve ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Oyun sanıyo sanırım. Kızıyorum. Oyun oynarken yapıyorsa kalkıyorum oyun oynamıyorum. Ama o zaman daha çok hırslanıyor. Bağırıyor. Nereyi bulursa ısırmaya çalışıyor. Dişi mi kaşınıyo oyun mu yapıyo ayırt edemiyorum. Bir de saç çekiyo. Ama çok ilginç. Birtek beni ısırıp birtek benim saçımı çekiyor. Benden mi bıktı nedir???

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
simoşum epeydir giremıyorum fayse falan. girsem de aden mızırıdyo uyanıyor falan çıkıyorum. bi de şu onurla olan gergınlığımız, ev meselesi derken bi kaç akşamdır misafirim geldı derken koyamadım evet. heh bı de şey var; onur'un telı yenı ve fotoları atamıyorum pcye. benım tel ile çekilenler ise tost makinasıyla çekim yapmışım gibi kötü çıkıyor o yuzden. ama aklımda koyacam. koyacam derken foto koyacam.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hahahah koptum kız simuş...gazman ailesi sizi :)

gökçem seviyom seni.nokta dediğin için demiyom bişiy

evde corap takılıyoruz zaten simuşum.zaten daha öyle sokakta yürüyecek kabileyette de değil...oluruna bıraktım:gul:

karnım acıktı..acaba ne yesek...biraz makarna yanında salata pepeeeyi seviyom ben be.hele bu sarkıları öldürüyor benii

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aaaaa nazom pepe bizim ailenin bi ferdi gibi. zuzu, bee be, pepe...

hele hüdayda bölümünde ailecek kalkıp göbek atıyoruz. şarkıları süper evet. o dünyada yaşamam alzım benim diyorum bazen. dedesi uçan balonla evin önüne geliyor, beb2yle pepeyi alıp gezdırıyor falan ya süper. keza harıka bi çizgifilm bence de. öğretici de.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kız ne özür diliyon be deliye bak. rahat ol yavruuu... benim öyle takıntılarım yoktur.

yemeğimi yedim üstüne çilekli sütümü içtim hatta çikolatamı bile yedım be. ahauahuaha

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın kızlar? Ne var ne yok? Herkes iyi mi herşey yolunda mı? Geçmişe bakamadım henüz. Kaç gündür bu zilli kız, anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor. Ergen gibi 11 den önce uyumuyor. Sbah 7 de kalkıyor. Gün içinde 1 kez 20 dk uyuyo, bir de saat 5.30 da yarım saat uyuyor. Nereye koşacağımı şaşırdım. Yemek mi yapiim kendime keyif mi yapiim evi mi topliim :ne:

Bugün de sabah babası duş almış, duşakabini açık bırakmış, banyonun kapısını açık bırakmış. Ben de dikkat etmemişim. Mutfakta ayak üstü bişiler atıştırıyodum. Bian sessizlik oldu, hemen koştum ne yapıyo diye. Girmiş duşun içine oralar da hep su. Oturmuş üstü başıyla, tüm üstü sırılsıklam. Elleri ayakları buz gibi. 2 dakikanın içinde olmuş hepsi... Gece de saat başı nerdeyse kalkıyor, bas bas bağırıyor. Kafayı yedirtecek bana o olacak.... :ne:

ÖÖÖöfff şu mesajı bile git gel yarım saatte zor yazdım yahu....
Hosgeldin simuss anamm bende giremiodum bya sagilsun ise basladim kacamakyapmak daha kolay allah yardimcin olsun kesinkikle duru ve eymende bu huy var anam gunduLeme.die bir muhabnet var gunduzmu yaptik kiz biz bi bebekleri
hehee eymen tam herif olmus..küççük adam..sıhhatler olsun kuzuya..

bebek uyuşturucusu dıyolar kısaca nazom.

aden'in alerjık kızarıklıkları için vermıştı doktor ben de hiç kullanmadım öyle duruyordu. o anaokul öğretmenı olan, bunu kim kullanıyor dedi. aden'e verdı doktor dedım. manyak mı o adam bunu bebeklerı uyusun dıye bazı anneler verıyo bebeklerıne dedı. sakinleştırıcıymış bi nevi. hiperaktıf çocuklar kullanıyormuş genelde. anne içirıyormuş çocuk pelte kıvama gelıormuş.

araştırmadım ama öyleymiş.

iskenderin üstüne köfte mı koyuyolar kız orda? :( iskender burda yaprak dönerle servis ediliyor... alla alla herneyse ben dönerli olanından yicem nazom sen?

garson bey bakar mısın evladım... (ahahah yakında evladım dıyecem garsonlara o denli teyze modundayım)

Aahahhahahahah kızlar, afedersiniz bişe anlatıcam. Ben 2 aydır falan Duru kakayı öğrensin, tutulacak bişey olmadığını bilsin diye kendim tuvalete giderken ona söylüyorum. Mesela diyorum ki; kızıııım, annenin çişi gelmiş, hadi anneyi tuvalete götür. Sonra elele tutuşup tuvalete gidiyoruz. Bn klozeti açıyorum. Çişimi yapıyorum. Yaparken de çiş çiş diyorum. O da öylece bakıp gülüyor. Affınıza sığınarak diğerinde de aynı yapıyorum. Şimdi kendisi kaka yaparken kakkaaa kakkkaaa deyip duruyor. Geçen gün babası yanlışlıkla gaz çıkardı bizim hatun başladı kakkaaaa kakkkaaa ahahahhahahahah neye uğradığımızı şaşırdık. Tamam kabul. Çok iğrenç bi muhabbet oldu ama neticede bunları da konuşma zamanımız geldi sayılır ahahahhahahhaha :D:D:D:D:D

Nazom ben çorap giydiriyorum ama onu da çıkarıp atıyor. Altı kaydırmaz çoraplar da bir iki giydiğinde işe yarıyor, sonra gene kayıyor. Altı kaymaz ev patiği giydirdim böyle ayakkabı formatında yürüyemiyor. Yürüyemediği yetmez gibi bir de yan basıyor onu giyince. O yüzden saldım çayıra mevlam kayıra :heyo:

Yaaa ne kadar zaman oldu doğru düzgün foto koymuyosun. Özledik kızım. Hani video koycam yazmışın. Nerde video? Bu arada dişlerde bi sıra yokmuş. Hangisi çıkarsa artık...

Lidoş o ısırma huyu bizde de var ve ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Oyun sanıyo sanırım. Kızıyorum. Oyun oynarken yapıyorsa kalkıyorum oyun oynamıyorum. Ama o zaman daha çok hırslanıyor. Bağırıyor. Nereyi bulursa ısırmaya çalışıyor. Dişi mi kaşınıyo oyun mu yapıyo ayırt edemiyorum. Bir de saç çekiyo. Ama çok ilginç. Birtek beni ısırıp birtek benim saçımı çekiyor. Benden mi bıktı nedir???

hele hüdayda bölümünde ailecek kalkıp göbek atıyoruz. şarkıları süper evet. o dünyada yaşamam alzım benim diyorum bazen. dedesi uçan balonla evin önüne geliyor, beb2yle pepeyi alıp gezdırıyor falan ya süper. keza harıka bi çizgifilm bence de. öğretici de.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Günaydın kızlar? Ne var ne yok? Herkes iyi mi herşey yolunda mı? Geçmişe bakamadım henüz. Kaç gündür bu zilli kız, anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor. Ergen gibi 11 den önce uyumuyor. Sbah 7 de kalkıyor. Gün içinde 1 kez 20 dk uyuyo, bir de saat 5.30 da yarım saat uyuyor. Nereye koşacağımı şaşırdım. Yemek mi yapiim kendime keyif mi yapiim evi mi topliim :ne:

Bugün de sabah babası duş almış, duşakabini açık bırakmış, banyonun kapısını açık bırakmış. Ben de dikkat etmemişim. Mutfakta ayak üstü bişiler atıştırıyodum. Bian sessizlik oldu, hemen koştum ne yapıyo diye. Girmiş duşun içine oralar da hep su. Oturmuş üstü başıyla, tüm üstü sırılsıklam. Elleri ayakları buz gibi. 2 dakikanın içinde olmuş hepsi... Gece de saat başı nerdeyse kalkıyor, bas bas bağırıyor. Kafayı yedirtecek bana o olacak.... :ne:

ÖÖÖöfff şu mesajı bile git gel yarım saatte zor yazdım yahu....
Hosgeldin simuss anamm bende giremiodum bya sagilsun ise basladim kacamakyapmak daha kolay allah yardimcin olsun kesinkikle duru ve eymende bu huy var anam gunduLeme.die bir muhabbet var gunduzmu yaptik kiz biz bi bebekleri
hehee eymen tam herif olmus..küççük adam..sıhhatler olsun kuzuya..

Tesekkuy edeyiz nazo teyzesi erkek olduk valla bide pipiyi kestirirsek tam olcek
bebek uyuşturucusu dıyolar kısaca nazom.

aden'in alerjık kızarıklıkları için vermıştı doktor ben de hiç kullanmadım öyle duruyordu. o anaokul öğretmenı olan, bunu kim kullanıyor dedi. aden'e verdı doktor dedım. manyak mı o adam bunu bebeklerı uyusun dıye bazı anneler verıyo bebeklerıne dedı. sakinleştırıcıymış bi nevi. hiperaktıf çocuklar kullanıyormuş genelde. anne içirıyormuş çocuk pelte kıvama gelıormuş.

araştırmadım ama öyleymiş.
Evet kizlar kocitom ilaclari yemis yutmus olaraktan atarax=yatarax yane vermemeye calisin benim migrenim var hapini kullaniyorum.hic iyi bi ilac degil onu veren domtorda normal degil cunku bebek ilaci degil ben saksimiyim kiz yazdim ya size bi ilac ama ne hikmet ise benim yazdim ilaclari gormezden geliyonuz KONGEST die bisi dis icin baska sey icin diyelim ki bi sikintisi var gece yatmadan verin dogal yollu yan etkisiz bisi rahat edin bebikler devamli degil ama bakin sikintili donemlerde ben hicbir ilaci keyfe keder verilmesine taraftar degilim bunyelerini bos yere karacigerlerini yormayada gerek yok

Ayyy yerlerdeyimmm muhahaha allam afferin kiima bak pirt yapinca kaka yapilcagini ogrenmis hu yontemi bende deniyim

Lidoş o ısırma huyu bizde de var ve ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Oyun sanıyo sanırım. Kızıyorum. Oyun oynarken yapıyorsa kalkıyorum oyun oynamıyorum. Ama o zaman daha çok hırslanıyor. Bağırıyor. Nereyi bulursa ısırmaya çalışıyor. Dişi mi kaşınıyo oyun mu yapıyo ayırt edemiyorum. Bir de saç çekiyo. Ama çok ilginç. Birtek beni ısırıp birtek benim saçımı çekiyor. Benden mi bıktı nedir???[/QUOTEbizimkide ayni simus bende benden bikti saniodum ama babasinada yapio dun boynunu bir kapti valla kan oturttu ula oglum yarin eczacilra madara olcam anan yapti sancaklar dio ama herkese yapio nasil vazgecircem yaa babannesinin etini koparti dedesine hakeza adammkonusami duymuyo ojun parmagini bir kapti izmirdeyken adamcagiz dile geldi

Aynen hudayda filan bizde gobek atioz en cok cay elinden oteyede oynuyo horon tepioz cilgin pepe artik bizkmki olayi asti ordaki nbolumlerden dedesinin ciftligindeki kara mocuk(inek) o cikinca bir sevinc gosterisi var kahkaha atio resmen ciglik cigliga bagirio ne anliosa inekteen esimde dioki anasinin sutcu oldugunu anladi zaar bu velet ondan ineklere bi ilgisi var tamam oglum anana mandira accam sende hasor nesir olursun ineklerle dio

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yarım misafirim gelecek. ti. gelmeyeceklermiş. aramasam akşama dünya hazırlık yapacam ama. tee allam yaaa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar