Lidılım, o gün kız pek huysuzdu. sen yazdın ben gördüm, ben yazdım sen gördün derken hatlar koptu
Üzülme annesi, Tuna balım yazın biner gezer arabasında. Boşa da gitmez inşallah...
Babuşum, hasta olmuşsun. Çok geçmiş olsun... Minnoşlarla uğraşırken koşturmaktan ve uykusuzluktan yorgunluktan bizim bünyeler de zayıfladı haliyle... Daha açık olduk hastalıklara...
Ecrincim Lidırcım, geçmiş olsun sınavlarınız kızlar... Ecrin Defne hasta olmuş galiba, Defneme de geçmiş olsun. Doktora gidince neden regl olmadığını da öğrenince bzimle de paylaş lütfen merak ettim...
Hayırdır inşallah? Hasta falan değil dimi Eymen?
Nooldu Babuşum? :uzgun:
Günaydın Laylam. Kız durmadığı için artık çok zor bakıyorum yaaa... Açıyorum tam oturuyorum, bas bas bağırıyo onunla ilgileneyim diye. Yazık gene kabız... Taş gibi yaptı sabah azıcık o da... Neden böyle bu çocuk anlamıyorum...
Biz gece beslenmelerine son hız devam ediyoruz. Ama çok yoruldum artık. Halen sabaha kadar en az 5 kez kalkıyor yattığı andan itibaren. Bir türlü bir düzen olmadı. Daha 1 kez bile hiç uyanmadan uyumadı....
:yeniyıl::yeniyıl: Güle güle kullanın tacınızı Laylam. Hepsi çok güzeldi minnoşların...