2012 Şubat Anneleri

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
nasılsın canm?
yok yapmam. balık 2 kere yaptım bu hafta :D ama hep aklımdaydı sana sorcam unutuyorum sonra. küçük balıkları kılçık tehlikesinden mi yasakladı acaba? barbun dip balığıdır mesela ama hamsi ve istavrit değil diye biliyorum.
geçenlerde de bir arkadaş ithal somon yedirin demiş eşime. aldım beğendi Tuna. 2dir veriyorum. inşallah kaş yaparken göz çıkartıp zararlı şeyler yedirmiyorumdur
canım bende somon veriyorum çok seviyor selim. Geçenlerde levrekte yedi çok sevdi. Biz balığı eşimle hep fırında yaparız Selimde o şekil yemeye alışıyor.

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Selamm kizlarr. Okuyamadim gecmisi ama kezey hasta galiba cokk gecmis olsun..

Babusum da grip olmuss hemen tavuk corba yap ic bebemm valla mucize. Hemen iyiles insallah. Yada ben sana yapip gondereyimm kizz

Defne ye de hasta olmuyo dedim dedim cocugun burnu akmaya basladi. Tikancagina aksin tabi daha iyi ama bilemiyorum. Dogalgazimiz acildi gecen hafta ama kullanamiyoruz. Bu sogukta donmaya devam valla cocugun elleri buz gibi odadan cikmamasina ragmen. Kombi garantisi iptal olmasin diye kombicileri beklioss. Sali gunu randevumuz. Tam da soguklar geldi cinnet modundayim.

Acikogretim sinavlari da bi yandan. Deli olmak uzereyim. Buca da ikisi. Simdi yola cikicam saat iki de ki sinava yetismek icin. Donusu de ayri bi dava. Dun iki bucukta sinavdan ciktim dort bucugu geciyodu eve geldigimde.

Ve haaala regl olmadim.sali gunu diyetisyene gidicem. Resmen elim ayagim balon odemden. Gerci 10 gun oldu dr da gel dedi. Once ona giderim belki.

Boyle iste. Operim sizi.

aman ecrinim iyi bak kuzucuğa. Bi hasta oldularmı çok zor iyileşiyorlar. Bu arada kaç kilo verdin. Benim diyetimde gayet başarılı. 3 kilom kaldı onuda verirsem hamilelik öncesi kiloma dönüyorum. Çok kısmadan biraz dikkat ederek çok yavaşda olsa veriyorum kilolarımı..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Gunaydin kizlar.
Bogazim sismis butun vucudum dokuluyo. Uyuyamadim...
Ben hic hasta olmazdim kisin. Bir kere bir grip olurdum hepsi o.
Hic olmadigim kislar olurdu.
Bu sene bu 3. Kalabalik sirkette calismanin azizligi midir arkadas paso kapip duruyorum.
Adaya bulastirmam insallahh.

Balik icin de biseyler soyliyim. Mezgit icin de bebek baligidir derler.
Ama ada balik hic sevmiyor uzuluyorum.
Insallah balik sevmeyenlerden olmaz.
Her balik girisimimiz baligi corbasina ekleyip blendirdan gecirmemle son buluyor.
Izgara yaptim bugune kadar hep bi de little gibi yapayim bakalim.
Yer belki.
Ben kendim de izgara,firinda balik filan sevmem. Kizaracak illa.
Tadini alamiyorum yoksa.
Hatta yerim diger baliklari ama severek hamsiyi yerim yalnizca.

Geçmiş olsun canımcım. Önceleri grip felan olmaktan hiç korkmadım ne olacak grip derdim. Ama bu bebelere bulaşacak diye ödüm kopuyo..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Gittim simusum sinava pertim iki gecedir yarim saatte bir uyanio eymen sinavdada uyukladim kadin gorevli bugun yanima geldi kizim sen cok kotu gozukuosun cok mu calisiosun dedi yok hocam valla bebegim var gece uyumadi hic uykusuzluktandir dedim kadin vah yavrum azcik kendine bak ruh gibi duruosun dedi iyice moralim bozuldu

Gunduzleme die tabir edilen cocuklar tabiri caizse firlama oluyolar yerlerinde durmayip uyumayan benekler oluyolar iste ondan dedim simos biDe gece yaptik eymosu ama anlamadim ayni gunduzleme gibi...:D

Bbabus gecmis olsun balim bol bol c vitamini takviyeso al kalabaliktan bulasiyodur muhtemelen bagisikligini guclu tut guselim

canım bu arada yazacaktım işe başlamışsın hayırlı olsun. Eymenden ayrılmak zor olsada sana daha iyi gelecek inan bunan.. Eymende seni daha çok özleyecek daha kaliteli bir vakit geçireceksiniz..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Selamm kizlarr. Okuyamadim gecmisi ama kezey hasta galiba cokk gecmis olsun..

Babusum da grip olmuss hemen tavuk corba yap ic bebemm valla mucize. Hemen iyiles insallah. Yada ben sana yapip gondereyimm kizz

Defne ye de hasta olmuyo dedim dedim cocugun burnu akmaya basladi. Tikancagina aksin tabi daha iyi ama bilemiyorum. Dogalgazimiz acildi gecen hafta ama kullanamiyoruz. Bu sogukta donmaya devam valla cocugun elleri buz gibi odadan cikmamasina ragmen. Kombi garantisi iptal olmasin diye kombicileri beklioss. Sali gunu randevumuz. Tam da soguklar geldi cinnet modundayim.

Acikogretim sinavlari da bi yandan. Deli olmak uzereyim. Buca da ikisi. Simdi yola cikicam saat iki de ki sinava yetismek icin. Donusu de ayri bi dava. Dun iki bucukta sinavdan ciktim dort bucugu geciyodu eve geldigimde.

Ve haaala regl olmadim.sali gunu diyetisyene gidicem. Resmen elim ayagim balon odemden. Gerci 10 gun oldu dr da gel dedi. Once ona giderim belki.

Boyle iste. Operim sizi.
Canim.gecmis.olsun bitanem yeni garkettim gelinime dikkat et heee valla bak havalar sogudu ben hala cekiorum eymennin burunnakintisi hala gecmedi
canım bu arada yazacaktım işe başlamışsın hayırlı olsun. Eymenden ayrılmak zor olsada sana daha iyi gelecek inan bunan.. Eymende seni daha çok özleyecek daha kaliteli bir vakit geçireceksiniz..
Alistim simdilik tanselcim tesekkurler yaa zamanimiz kaliteli gecio dedigin gibi en azindan ozlem oluyo aksam saatinde babasina bana mi gelsin bilemio sesini kalinlastirarak ba ba ba ba an nne anne dio bacaklarimiza sarilio kuzunm

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Geçmiş olsun canımcım. Önceleri grip felan olmaktan hiç korkmadım ne olacak grip derdim. Ama bu bebelere bulaşacak diye ödüm kopuyo..

Ben de hic takmazdim grip filan tanselim senin gibi ama adaya bulasir diye yada cok agir olurum da cocuguma bakamam diye korkuyorum simdi.
Korktukca da meret beni buluyo.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aman ecrinim iyi bak kuzucuğa. Bi hasta oldularmı çok zor iyileşiyorlar. Bu arada kaç kilo verdin. Benim diyetimde gayet başarılı. 3 kilom kaldı onuda verirsem hamilelik öncesi kiloma dönüyorum. Çok kısmadan biraz dikkat ederek çok yavaşda olsa veriyorum kilolarımı..

Sen kac kilo almistin canim gebelikte.
Bbn 9 aldim biliyosunuzdur zaten. Galiba 2sini de doguma gidecegim gece cok kusmaktan vermisim.
7 kiloyla gittim doguma. Dogumda 5 kg gitmis daha fazla umuyodum ben ama ertesi gunmuydu daha sonraki gun muydu o da gitmisti.
Ada 3 gunlukken filan donmustum gebelik oncesi kiloya ama vucut saldi benim. Beden buyudu kilo ayniysa da.
Simdi yeniden basladim diyete. Karbonhidrati cok az seviyeye indirdim vede sekeri. Bu benim diyabetim icin de iyi zaten.
Cok rahat ve hizli veriyorum simdi. Insallah devam eder.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Yarin kar yagacak diyolar. Insallah cok yagmaz. Ise minibusle gitmekten nefret ediyorum. Onun tasasindayim su an fena halde:ne:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Babuş geçmiş olsun. nasıl oldun?

ben de kar yağsa da tatil olsa diye bekliyorum öğrenciler gibi :deli:

Leadercan sen de işe başlamışsın, hayırlı olsun, atlamışım kusuruma bakma, inşallah benim gibi zor gelmemiştir...

Tanselcim Selim nasıl oldu? arıycam bir türlü fırsat olmadı...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Leadercan sen de işe başlamışsın, hayırlı olsun, atlamışım kusuruma bakma, inşallah benim gibi zor gelmemiştir...

Sagol guselim gelmez olurmu yaa eymenden ayrilik ustunede gece uyumadigi icin is yerimde uyukluyom resmen en zoruda bu oldu

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin bu arada bacilar agzim yirtilcak esnemekten haaa kuzum dunngece hicc uyumadi en sonunda bi olcek tylol verdim yatirdim gozum kapanioo boyle nasil devam etcek bilmiyorum koca gece sinirden agladim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Gunaydin canim. Geniz akintim var biraz bogaz agrim azaldi ama..
Canim da sikkin bugunlerde... Sirketten birine cok daraliyorum bu ara hadi hayirlisi...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gunaydin bu arada bacilar agzim yirtilcak esnemekten haaa kuzum dunngece hicc uyumadi en sonunda bi olcek tylol verdim yatirdim gozum kapanioo boyle nasil devam etcek bilmiyorum koca gece sinirden agladim

Ada da gece mizikladi. Bu 15-20gunluk yeni adetimiz.
Gece uyanmiyoduk biz uzun zamandir.
Ama son zamanlar uyandikca mama verdim.
Simdi yine adet edindi. Gece mizmizliyo yalaniyo filan.
Esim kalkti sakinlestirdi. Ama miziklamaya devam etti bizimki. Aglamiyo ama ihi ihi ihi diyo surekli.
Mama vereyim dedim ben. Esim de boyle gece beslenmeleri ne kadar devam edecek,verme bence.
Doktorumuz da artik gece beslenmesine ihtiyaci yok demisti taa 5 aylikken.
Biz de o uyanmazsa uyandirmadik. Arada mizlarsa ellemedik biraz yanina gitmedik.
Oyle oyle gece uyanmayi hepten kesmisti.
Dun de mizladi mizladi gitmedim yanina.
Dondu uyudu sonra. Bakti sallayan yok :D

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Lidılım, o gün kız pek huysuzdu. sen yazdın ben gördüm, ben yazdım sen gördün derken hatlar koptu :D Üzülme annesi, Tuna balım yazın biner gezer arabasında. Boşa da gitmez inşallah...

Babuşum, hasta olmuşsun. Çok geçmiş olsun... Minnoşlarla uğraşırken koşturmaktan ve uykusuzluktan yorgunluktan bizim bünyeler de zayıfladı haliyle... Daha açık olduk hastalıklara...

Ecrincim Lidırcım, geçmiş olsun sınavlarınız kızlar... Ecrin Defne hasta olmuş galiba, Defneme de geçmiş olsun. Doktora gidince neden regl olmadığını da öğrenince bzimle de paylaş lütfen merak ettim...

Hayırdır inşallah? Hasta falan değil dimi Eymen?

Gunaydin canim. Geniz akintim var biraz bogaz agrim azaldi ama..
Canim da sikkin bugunlerde... Sirketten birine cok daraliyorum bu ara hadi hayirlisi...

Nooldu Babuşum? :uzgun:

Ada da gece mizikladi. Bu 15-20gunluk yeni adetimiz.
Gece uyanmiyoduk biz uzun zamandir.
Ama son zamanlar uyandikca mama verdim.
Simdi yine adet edindi. Gece mizmizliyo yalaniyo filan.
Esim kalkti sakinlestirdi. Ama miziklamaya devam etti bizimki. Aglamiyo ama ihi ihi ihi diyo surekli.
Mama vereyim dedim ben. Esim de boyle gece beslenmeleri ne kadar devam edecek,verme bence.
Doktorumuz da artik gece beslenmesine ihtiyaci yok demisti taa 5 aylikken.
Biz de o uyanmazsa uyandirmadik. Arada mizlarsa ellemedik biraz yanina gitmedik.
Oyle oyle gece uyanmayi hepten kesmisti.
Dun de mizladi mizladi gitmedim yanina.
Dondu uyudu sonra. Bakti sallayan yok :D

günaydınlar
Simuşum günaydın
geçmiş olsun Babuş , bende gece beslemeyi uzun zamandır bıraktım

Günaydın Laylam. Kız durmadığı için artık çok zor bakıyorum yaaa... Açıyorum tam oturuyorum, bas bas bağırıyo onunla ilgileneyim diye. Yazık gene kabız... Taş gibi yaptı sabah azıcık o da... Neden böyle bu çocuk anlamıyorum...

Biz gece beslenmelerine son hız devam ediyoruz. Ama çok yoruldum artık. Halen sabaha kadar en az 5 kez kalkıyor yattığı andan itibaren. Bir türlü bir düzen olmadı. Daha 1 kez bile hiç uyanmadan uyumadı....

yarışma bitmiş oğlum 29 oyla birinci olmuş oğluma oy veren bütün teyzelere teşekkürler:elif:
birde tacımız olmuş bakarmısınız:dance:

:yeniyıl::yeniyıl: Güle güle kullanın tacınızı Laylam. Hepsi çok güzeldi minnoşların...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Lidılım, o gün kız pek huysuzdu. sen yazdın ben gördüm, ben yazdım sen gördün derken hatlar koptu :D Üzülme annesi, Tuna balım yazın biner gezer arabasında. Boşa da gitmez inşallah...

Babuşum, hasta olmuşsun. Çok geçmiş olsun... Minnoşlarla uğraşırken koşturmaktan ve uykusuzluktan yorgunluktan bizim bünyeler de zayıfladı haliyle... Daha açık olduk hastalıklara...

Ecrincim Lidırcım, geçmiş olsun sınavlarınız kızlar... Ecrin Defne hasta olmuş galiba, Defneme de geçmiş olsun. Doktora gidince neden regl olmadığını da öğrenince bzimle de paylaş lütfen merak ettim...

Hayırdır inşallah? Hasta falan değil dimi Eymen?

Nooldu Babuşum? :uzgun:

Günaydın Laylam. Kız durmadığı için artık çok zor bakıyorum yaaa... Açıyorum tam oturuyorum, bas bas bağırıyo onunla ilgileneyim diye. Yazık gene kabız... Taş gibi yaptı sabah azıcık o da... Neden böyle bu çocuk anlamıyorum...

Biz gece beslenmelerine son hız devam ediyoruz. Ama çok yoruldum artık. Halen sabaha kadar en az 5 kez kalkıyor yattığı andan itibaren. Bir türlü bir düzen olmadı. Daha 1 kez bile hiç uyanmadan uyumadı....

:yeniyıl::yeniyıl: Güle güle kullanın tacınızı Laylam. Hepsi çok güzeldi minnoşların...
Tesekkurler simusum. Zayifladi herhalde bunyeler.
Bi de tuhaf bi ruh hali icindeyim.
Ben aslinda son 7-8senemi guclu bir insan olarak gecirdim diyebilirim
Oyle afedersin otu boku takmazdim kafama.
Bu aralar bana da bisey oldu. Herseyi takiyorum,daraliyorum.
Keske gelmeseydim diyorum bazen bu sirkete.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
[

neden bu kadar kabız oluyor acaba sanki önüne ne koysan yiyormuş gibi evde saf zeytinyağ varsa bir çay kaşığı içirsen bende var hemde doğal sıkılmış keşke yakın olsakda versem onun harici yoğurt demiştim ama Durunun süt alerjisini unutmuşum
gece beslenmeleri yavaştan bıraksanız artık mamamı yoksa senimi emiyor?
Kayra belli olmuyor bakıyorum bi akşam sabaha kadar uyuyor bi bakıyorum ben daha yatmadan kaç kez uyanıyor
teşekkür ederiz teyzesi:elif:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar