Tesekkurler simusum. Zayifladi herhalde bunyeler.
Bi de tuhaf bi ruh hali icindeyim.
Ben aslinda son 7-8senemi guclu bir insan olarak gecirdim diyebilirim
Oyle afedersin otu boku takmazdim kafama.
Bu aralar bana da bisey oldu. Herseyi takiyorum,daraliyorum.
Keske gelmeseydim diyorum bazen bu sirkete.
Kızlar, aklınıza, fikrinize özetle yardımınıza ihtiyacım var...
Bebişlerin doğum günleri yaklaşıyor malum... Ne yapacaksınız? anne-baba-kardeş-minnoşlarla bir kutlama mı yoksa görümceler kayınlar kaynana kayınvalideler anneanneler dedeler dayılar teyzeler gibi bir kutlama mı yoksa arkadaşlar mı? Nedir düşünceniz? Benim kafam çok allak bullak... Aileleri çağırcam desem, benim ailem 3 kişi, eşimin 17 :ne::ne: hem de çoluk çocuk, curcuna... hiç çekesim yok valla. o kadar hazırlık yap yorul da gürültünün yanında bonusu. Durunun da bişe anlıcağını düşünmüyorum. Ama babam annem ve kardeşim de gelsin istiyorum. Özellikle de babam. En son 4,5 aylık mı 5,5 aylık mı ne o zaman bi görmüştüş. Ama ben benimkileri çağırırsam eşim de kendininkileri öne sürecek. Bir de kutlama yapmazsak acaba sonra ilk doğum gününde neden yapmadık ki der miyim diye korkuyorum...
Ooooof bi akıl verin nooolur....
hımm hım hım cok zor iş valla..simusum..geçmişten bi tecrübe ilk yaş günü cok önemli amaaa belkide en az anladığı yas günü cocukların.kalabalıktan bunalıp annenin burnundan en cok gelen diye düşünüyorum ben...annenin ve babanın olması cok güzel olur yanınızda.eşinin ailesinide daha minimalize edemezmisin yani sadece 1 kuşak akraba gibi..ama tabi senin görümceklerde var...
ben sadece akraba düşünüyorum ki onda da eşimin bi tek ablası ve benim annem babam kardeşlerim.benim dayı,hala,teyze olayınıo girmicem iremden çok iyi biliyorum cok yoruluyorum...arkadaslarada demicem zaten orası işin içinden cıkılmaz hangi birine desem onu bilemem..ben dısarda bi yemek yeriz dedim.arkadaslarımızın yerleri var..sonrada eve pasta kesmeye geliriz yada onuda dısarda halederiz belki arkadaslardan önceden hatırlayıp arayan soran olursa davet ederim diye düşündüm ben..ama su gün doğum günü var demicem kimseye..cok yardımcı olamadım ama canım.sen kendinde o kuvveti görüyorsan yap kalabalık..yardım ederler görümcelerin de belki..aklında içinde kalmasın..
Kızlar, aklınıza, fikrinize özetle yardımınıza ihtiyacım var...
Bebişlerin doğum günleri yaklaşıyor malum... Ne yapacaksınız? anne-baba-kardeş-minnoşlarla bir kutlama mı yoksa görümceler kayınlar kaynana kayınvalideler anneanneler dedeler dayılar teyzeler gibi bir kutlama mı yoksa arkadaşlar mı? Nedir düşünceniz? Benim kafam çok allak bullak... Aileleri çağırcam desem, benim ailem 3 kişi, eşimin 17 :ne::ne: hem de çoluk çocuk, curcuna... hiç çekesim yok valla. o kadar hazırlık yap yorul da gürültünün yanında bonusu. Durunun da bişe anlıcağını düşünmüyorum. Ama babam annem ve kardeşim de gelsin istiyorum. Özellikle de babam. En son 4,5 aylık mı 5,5 aylık mı ne o zaman bi görmüştüş. Ama ben benimkileri çağırırsam eşim de kendininkileri öne sürecek. Bir de kutlama yapmazsak acaba sonra ilk doğum gününde neden yapmadık ki der miyim diye korkuyorum...
Ooooof bi akıl verin nooolur....
Eşimle kavga ettik, defol git dedim. Gitti.
nefret ediyorum aileler yüzünden tartışmaktan! bıktım artık yaaa vallahi de billahi de bıktım artık!! sırf bu eşimin ailesi yüzünden kendi aileme de uzak duruyorum. bu nasıl iş yahu...
eğer bir daha bu dünyaya gelirsem ve tekrar evlenirsem yemin ediyorum evleneceğim adamdan önce ailesine bakıcam. anasına babasına kaç kardeşi var falan diye. ya tek çocuk olan biriyle ya da 2 kardeş olan ama zırt pırt üremeyen biriyle evlenicem. kesinlikle ama adamdan önce ailesine bakıcam.
çok haklısın Simuşum helede iş seninkiler benimkiler davasına dönüşmüşse işte onun sonu hiç istenmeyen yerlere gidiyor ve kesinlikle uzlaşılamıyor
nefret ediyorum aileler yüzünden tartışmaktan! bıktım artık yaaa vallahi de billahi de bıktım artık!! sırf bu eşimin ailesi yüzünden kendi aileme de uzak duruyorum. bu nasıl iş yahu...
eğer bir daha bu dünyaya gelirsem ve tekrar evlenirsem yemin ediyorum evleneceğim adamdan önce ailesine bakıcam. anasına babasına kaç kardeşi var falan diye. ya tek çocuk olan biriyle ya da 2 kardeş olan ama zırt pırt üremeyen biriyle evlenicem. kesinlikle ama adamdan önce ailesine bakıcam.
aynen ona döndü, uzun zamandır da böyle. ve ben en mutlu günlerimin hep böyle boktan sebeplerle mahfolmasından bıktım! keşke ama keşke evlenmeseydim... keşke.... şuan çok daha mutlu ve huzurlu bir hayatım olurdu... çok pişmanım evlendiğime... çok pişmanım... bana göre bişey değilmiş...
deme öyle deme...duru neretvaya bak...kimle evlensen yine oluyor bunlar..ha 2 eksik ha 2 fazla..bacısından kardeşinden cekmiyonda kaynanadan cekiyon..sen şimdi kızdın ondan diyosun..ama sen bulursun bi orta yol simuşum..cok haklısın istememekte ama boşver üzme tatlı canını onlar için..
aynen ona döndü, uzun zamandır da böyle. ve ben en mutlu günlerimin hep böyle boktan sebeplerle mahfolmasından bıktım! keşke ama keşke evlenmeseydim... keşke.... şuan çok daha mutlu ve huzurlu bir hayatım olurdu... çok pişmanım evlendiğime... çok pişmanım... bana göre bişey değilmiş...
yok Nazom. ben ciddi ciddi çok pişmanım. evlilik olayı beni aşan bi müessese. zaten ben üniversitedeyken de biliyodum bana göre bişi olmadığını ama... işte... zaten evlilikte sevdiğim tek şey kızım...