2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
iyi geceler kızlar,
tatil olmuş yarın. sevincimden uyuyamadım :1:
pikemtekrar geçmiş olsun. inşallah neşeli zamanına geri dönersin :(

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Kızlar burayada not geçsin diye yazıyorum.. GÖKCEme çokkkkk güzel hediyeleri için çok teşekkür ettim ilgili topikte, tekrar geç kaldıgım için kusura bakma canım...

ayrıca diger hediyelerin hepside şahanee.. herkesin emegine zevkine saglık.. bu hatunların hepside çok zevkli valla...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Doğrudur canım öyle davranmayı hakkediyorlarsa ki bencede hakediyorlar buda iyi olur.
Eşimin ailesi yerini ve haddini bilir. Bide tanseli iyi bilirler:))) Öyle her işe burunlarını sokmazlar. yapmak istedilerde baktılar çok kolay değil vazgeçtiler.

Bizimkilerin de benden cekinir halleri bu.
Benim kadar kati tavir koyan biri olmasa herhalde tepesine micarlardi afedersin :D
Dusun kendilerini o kadar onemsiyorlar ki sana bi ornek vereyim.
Ada 7-8 aylikken amcasindan cok korluyordu. Oyleki odaya girdiginde dahi avaz avaz agliyordu. Tutmasina kucagina almasina asla musade etmiyordu.
Kucuk gorumcem adanin yine amcasini avaz avaz aglayarak istemwdigi bi gum soyle dedi " kizimmmmm olmaz ama amca o. Sen onu sevmek zorundasin. Mecbursun kiziiimmmmm."
Pardon nasil bi mecburiyet o :)
Boylesi eve sokulmaz tanselim. Valla bak :)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kiz lidilim size tatil mi?
Bana da olsun yaaaaaaa. Valla nasil gidecegimi dusunuyorum ise.
Arabayla 10 dk olan yol minibusle 50 dk suruyor.
Baska guzergahtan gittigi icin.
Ve taksi bulmak imkansiz otesi oluyo karda :(

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Benim kadar kati tavir koyan biri olmasa herhalde tepesine micarlardi afedersin :D
Ada 7-8 aylikken amcasindan cok korluyordu. Oyleki odaya girdiginde dahi avaz avaz agliyordu. Tutmasina kucagina almasina asla musade etmiyordu.
Kucuk gorumcem adanin yine amcasini avaz avaz aglayarak istemwdigi bi gum soyle dedi " kizimmmmm olmaz ama amca o. Sen onu sevmek zorundasin. Mecbursun kiziiimmmmm."

:1: :1: :1: hahahaha gece gece sağol be Babuş. ne halalar var :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ilk ve orta öğretim olmuş. görsen bir cm kar ya var ya yok. ama köylerden gelen öğrenci çok bu civarda. ondan yapıyorlar sanırım... Selim nasıl oldu Tansel?

Sağol canımcım daha iyi.. Dişleri zorlamaya başladı. Çok mızmız olmaya başladı. ya bide littlemim gece emmek için çok kalkıyor çok yorucu olmaya başladı..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

haaaaaa haaa gülünür vallahi.Cahil demek mecbur.. Niye neden mecbur olcak..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Yarin kontrast renkler giyin demislerdi cekim var diye.
Kastettikleri siyah pantolon beyaZ gomlekmis.
Hayatimda hic beyaz gomlegim olmadi okul harici.
Hatta gomlegim olmadi :) nefret ederim gomlek giymekten :)
Bakalim napicam giyecek bisey bulabilcemmi evden :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
canım lidoşum nasıl bir ailenin nasıl bir girdabın içindesin bilmem ama inan okudum tansiyonum çıktı ne çarşafı ya. Hakkaten bak san diyyeim uzak dur eşinin ailesinden. Bu hayatta ilk önce insanın kendi ve değerleri gelir.
Tanselcim diyorum ya ben esimden degil aileden muZdaribim onlar kendilerince dogru oldugunu duaundugu seyi tesfik etmeye calisiyolar ya sen beni taniyosun yasam bicimimi biliyosun ziraa bunubkabul ettin ki geldin beni istedim babamin acikca benimle ilgili her acik sozunu anlattiklarinan ok verdin simdi ne bu bisileri kabullendirme cabasi kaldiki kibarca istemiyorum dedigim halde azarlarcasina tavirlar benim seni azarlamam lazimken kucuklugumu sana laf anlatamiycagimi bilerek alttan alip konuyu kapatmaya calismama ragmen ustume gelmen logusaligina veriyorum dedim sustu
Lidos hakikaten okuyunca sinirim zipladi.
Genelde bu tip mevzularda elestiri getirmemeye calisirim,bazen uclarda seyler cikiyor agzimdan diye.
Ama hakikaten anlattigin mevzuda kiyin kiyin bir akil yikama taktigi sezdim ben sanki.
Yanlis dusunmus de olabilirim ama anlattigin olay ilk olarak bunu dusundurdu bana.
Koylu kurnazligi derler ya o cinsten.
Hakikaten sinirlarini ciz ve otesine gecirtme ne esini ne ailesini bu konuda.

Bu konularda cok katiyim dinimin gereklerini biliyorum elhamdulillah yapamiyosam bu benim tercihimdir ne mudehale ediyosun anlamiyorum benherkesi oldugu gibi kabul edip elestirmiosam eende elestirme arkadas sinirini koru ya bu konu yuzunden zaman zaman esimlede cok tartisiyorum o yuzden sen bilmiyosun cahilsin dini bilmemek cahilliktir givisinden sitemler edilio oldugu yerde cizgimi koyuyorum birgun eger ben istersem okur ancak sizin yakistirmanizla bilginizle degil dedim susturdum o gun buggundur acmiyorum ama israrla boyle yaptiklarinda adami kavgaya itiyolar basaramiycaklar benim huzurumu bozmayi takmiyorum hic bu konuda onlari

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gunayydinlarrrrrrrrrrrr
Simmuuuuusss gidmedim dr a bebegim. Valla bende meraktayim. Onemli bisi olmasinda havalardan falandir insallahh. Zira donuyoruzz sogukta o da donmus olabiler
Tannseeelll maaleseff ben ancak 4 kilo verebildim. Bu regl olamayisimlq bunu 2 sini de geri almis gibiyim. Kacamak da yapiyorum biraz ama yinr de vermeliydim. Buyuk olcude azalttim. Diyetisyen de oyle dio. 1 ay ara verdim dun itibariylr.listem elimde. Ama bazi tahliller yaptiricam. Hicbiseyim yoksa bi besine inteloransiniz var yediginiz birsey vucudunuzda kilo tutuyo ddi. Bende besin testi yaptirayim diyorum.

Ama hepsi bi tarafa benim iradesizligim de olabilir,spor yapamayisim da:sinifsinif:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar