Şimdi eşimle ve anasıyla konuştum. Haftanın 3 günü gelip 2 saat adaya bakar mı kaynana diye. Amacım sırf kadının kıvırdığını, hayır dediğini duymak ve eşime de annesinin atıp tutmalarının laftan öteye geçmediğini göstermekti. Kadın nasıl gönülsüz nasıl gönülsüz. Ama hayır demedi, gelirim dedi. oğlunun gözünde işten kaçan torununa bakmaktan kaçan insan olmamak için. Annem her işimize koşuyo ya. İstemeye istemeye evet dedi. hırsa bak.
Şimdi de acaba kadına güvensem de kursa başlasam mı, acaba 2 saat kursa gideceğime çocuğuma ayırsam daha mı iyi diye vicdan muhasebesine giriştim.
Bir de ceo dan çekiniyorum. Size hizmet sunmuşuz neden gelmiyosunuz der mi, daha yeniyim bi de, acaba şirketteki konumumu sarsar mı gitmemek diye düşünüyorum.
Zaten müdürüm küçük çocuğum var diye beni çekine çekine işe almıştı, teknik olarak yeterli bulmasına rağmen çocuk yüzünden bi ara amaktan vazgeçmişti.
Şimdi de departmandan bi kız evlenicek, çocuğu olur filan işini aksatır diye stres ediyo kendini. Bi yandan kayınvalideye yüz vermek istemiyorum. Evime girsin çıksın diye.
Ama bi taraftan da soksun elini taşın altına biraz da o çeksin nazımızı diyorum. Karışığım.Napsam ki.
fikir bekliyorum.
valla gulum hep kiz anneleri fedakar olmasin madem yaninda kayinvaliden azcik baksin evine mudehale etmez senden korkuya ama en azindan oglu icin yaapsin torun onunda torunu uzaktan herkes sever guselim git tabi yaa 2 saat ilgisizlikten adama bisi olmaz evel allahŞimdi eşimle ve anasıyla konuştum. Haftanın 3 günü gelip 2 saat adaya bakar mı kaynana diye. Amacım sırf kadının kıvırdığını, hayır dediğini duymak ve eşime de annesinin atıp tutmalarının laftan öteye geçmediğini göstermekti. Kadın nasıl gönülsüz nasıl gönülsüz. Ama hayır demedi, gelirim dedi. oğlunun gözünde işten kaçan torununa bakmaktan kaçan insan olmamak için. Annem her işimize koşuyo ya. İstemeye istemeye evet dedi. hırsa bak.
Şimdi de acaba kadına güvensem de kursa başlasam mı, acaba 2 saat kursa gideceğime çocuğuma ayırsam daha mı iyi diye vicdan muhasebesine giriştim.
Bir de ceo dan çekiniyorum. Size hizmet sunmuşuz neden gelmiyosunuz der mi, daha yeniyim bi de, acaba şirketteki konumumu sarsar mı gitmemek diye düşünüyorum.
Zaten müdürüm küçük çocuğum var diye beni çekine çekine işe almıştı, teknik olarak yeterli bulmasına rağmen çocuk yüzünden bi ara amaktan vazgeçmişti.
Şimdi de departmandan bi kız evlenicek, çocuğu olur filan işini aksatır diye stres ediyo kendini. Bi yandan kayınvalideye yüz vermek istemiyorum. Evime girsin çıksın diye.
Ama bi taraftan da soksun elini taşın altına biraz da o çeksin nazımızı diyorum. Karışığım.Napsam ki.
fikir bekliyorum.
valla gulum hep kiz anneleri fedakar olmasin madem yaninda kayinvaliden azcik baksin evine mudehale etmez senden korkuya ama en azindan oglu icin yaapsin torun onunda torunu uzaktan herkes sever guselim git tabi yaa 2 saat ilgisizlikten adama bisi olmaz evel allahŞimdi eşimle ve anasıyla konuştum. Haftanın 3 günü gelip 2 saat adaya bakar mı kaynana diye. Amacım sırf kadının kıvırdığını, hayır dediğini duymak ve eşime de annesinin atıp tutmalarının laftan öteye geçmediğini göstermekti. Kadın nasıl gönülsüz nasıl gönülsüz. Ama hayır demedi, gelirim dedi. oğlunun gözünde işten kaçan torununa bakmaktan kaçan insan olmamak için. Annem her işimize koşuyo ya. İstemeye istemeye evet dedi. hırsa bak.
fikir bekliyorum.
fikir bekliyorum.
Bakamamasin konusunda hakli olabikirsin kuzum kaynanani tanimiyorumvalla bakmasın çocuğuma.
çocuk annemin huyuna suyuna alıştı. anası olarak anamı belledi. beni kankası sanıyor. bi de süt bankıyım ben kuzunun. ben kıçımı da yırtsam gözümün içine baka baka yapıyor yapacağını. ama annem Aden bırak onu diye sesini yüksellti mi koşa koşa gidip sarılıp öpüyor annemi.
bir hafta anneme bir hafta kaynanama bırakamam çocuğu. dengesi bozulacak diye korkarım. he bi de zaten kaynanam bakacakatı güya çocuga. annem dükkanda duruyordu. eltım de benden 3 ay sonra hamıle kalınca kendi annesı de hasta oldugundan kaynanama kaldı ayaz. annem de Aden'e ben bakacam elbet dedi ve dukkanını sattı. şimdi ayaz gıttı kaynanam kaldı ortada. alıştı da torununa. şimdi napacagını şaşırdı. gıttıklerı gün bana, bundan sonra aden'ı her akşam getırıyosunuzzzz, daha çok gorecem Aden'i dedı falan. ve ne oldu? yeminle eskıden haftada 2 kere goruyordu şimdi benım canım ısterse görüyor.
ayrıca çocuk falan da bakamıyor. çocuk az ağlasa annesini arıyor gel durmuyo dıye. ki ayaz bı o kadar da usludur. bı de uyusun dıye bı ara çocuga boyna minoset verıyodu. bı yerı agrıyor kesın dıye. öff bak yıne daraldım şu kadın yuzunden.
kız zilli lidıl. okullar tatıl di mi bugun? devrek yıkılıyodur kesin kardan.
tatil yavru ama Devrek ne yazıkki kardan yıkılmıyor. eriyor bile. yalnız gece 3te elektrik kesildi. bugün birde geldi. az daha soba kuruyordum eve