2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın güzeller...nasılsınız?

Günaydın..
Umarım herkes iyidir,bebişler de iyidir..
Geçmişi okuyacak kadar vaktim yok şu an sadece merak ettigim icin bi bakayım dedim..
Hala yerleşiyoruz,detaylar kaldı,çocukla tasınmak cok zormus..hele ki bi de cocuk hastaysa..
Neyse cok sukur artık memleketimdeyim..

Hira evi yabancılıyo,sorun cıkarıyo surekli pesimde,bakalım ne zaman alıcabilecek..

Bebis nabr yaa kokay gelsin gulum kis ortasinda tasinmak helede bebekle hic kolay degil cok gecmis olsun toparladiniz mi kendinizi biraz?
Yavrum bilmio annesi evi aliscak insallah ama kucukte olsalar herseyi hissediyolar gamgam style dansini yedigim

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bebikom güle güle otur yeni evinde...cok iyi olmus memleketine gitmen en azından annen yanında olur..

hira kuzuma geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda iyileşir...

tesekkur ederiz,hira da iyilesti sayılır burun akıntısı da gecerse..en azından annem babam kardesim var burda,cok olmasada bikac arkadasım da var..
cocuk en azından degisik insan gorcek,asosyal olcak diye korkuyodum,Allah acıdı artık..

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Bebis nabr yaa kokay gelsin gulum kis ortasinda tasinmak helede bebekle hic kolay degil cok gecmis olsun toparladiniz mi kendinizi biraz?
Yavrum bilmio annesi evi aliscak insallah ama kucukte olsalar herseyi hissediyolar gamgam style dansini yedigim

evvet canım sorma,ev degisik geldi cok,koridora oturup aglıyo,yanında surekli birini istiyo falan..o da haklı tabi napsın cocuk..
yerlestik sayılır da iste kıyafetleri duzenliyorum hala hira musade ettikce..buyuk esyalar yerlesti zaten iste boyle..

Eymen in fotolar da yakıyo yanii :) massallah cocuma

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
günaydın kızlar,

bebikom yeni evinizde huzurla oturun inşallah, çok sevindim ailenin yanına gitmene. darısı başıma. Hira kuzuma da geçmiş olsun...

Gökçedoğumgünü yapsaydın ben çatkapı gelcektim :D tüh

Nazoseninle görüşemiyoruz, bir sıkıntı yoktur inşallah

kızlar dilimi ısırarak söylüyorum, tahtalara vuruyorum, aman nazar değmesin diyorum Tuna dün akşam sadece 6 gibi uyandı. 8i 10 geçe de güne merhaba dedi. Allahım nasıl mutlu nasıl dinç uyandım. bugün okullar yine tatil. evdeyim. kar daha çok yağmış akşam. balkondan birkaç avuç alıp bir kapla Tunanın önüne koydum. gönlünce oynadı. mademki çok soğuk diye oğlum ilk kara gidemiyor, kar ona gelsin dedim 55:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Tesekkuy edeyiz pikos teyze noyan abimizden ilham aliyoz bi foto eklermisin kuzuyu bi gorim yaa goLerini yedigim faceim yok goremiyorum ozluyom aaradankoyin kiz fotolarini

bacım bi face hesabı aç sen ya.. bitekde bizi ekle :D eşin bişey diyosa.. cidden bak daha yakın takip ediyoruz böylece...
foto ekliyim şeker ayıp ediyosun ne lafı olmaz :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
velkam pike sultan...

nerelerdesin özlettin döndün mü yuvana? baban nasıl?...

melebe tatlım... döndümde anca bitarafımı topluyorum.. akşam ugradım kız yazdım ya burayada hediye topigine... ama Noyanın montlu resmini çekemedim hala biraz huzursuz şu sıralar devamlı söyleniyo, gece aglıyo falan...:(
babam iyi diyelim iyi olsun canım saol...

sen nasılsın, okudum eşinle bişeyler olmuş, inşallah yoluna girmiştir herşey..

NAZOMMMMMMM beybiiiiii:huhuu::huhuu:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pikee... maaşalllahhhhhhhhhhhh... aynı baba kız bu...

kız ceketiyle beresiyle bi çekip koymadın uşağı şuraya yaaaa....

ayrıca; lıdıl kız sen geleceksen ben sana değil d.günü nişan töreni gibin organizasyon yaparım kız.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evvet canım sorma,ev degisik geldi cok,koridora oturup aglıyo,yanında surekli birini istiyo falan..o da haklı tabi napsın cocuk..
yerlestik sayılır da iste kıyafetleri duzenliyorum hala hira musade ettikce..buyuk esyalar yerlesti zaten iste boyle..

Eymen in fotolar da yakıyo yanii :) massallah cocuma

günaydın kızlar,

bebikom yeni evinizde huzurla oturun inşallah, çok sevindim ailenin yanına gitmene. darısı başıma. Hira kuzuma da geçmiş olsun...

kızlar dilimi ısırarak söylüyorum, tahtalara vuruyorum, aman nazar değmesin diyorum Tuna dün akşam sadece 6 gibi uyandı. 8i 10 geçe de güne merhaba dedi. Allahım nasıl mutlu nasıl dinç uyandım. bugün okullar yine tatil. evdeyim. kar daha çok yağmış akşam. balkondan birkaç avuç alıp bir kapla Tunanın önüne koydum. gönlünce oynadı. mademki çok soğuk diye oğlum ilk kara gidemiyor, kar ona gelsin dedim 55:
Asallah darisi basimaaaa insallah bide eymenin uyudugu gunleri gorsem...

bacım bi face hesabı aç sen ya.. bitekde bizi ekle :D eşin bişey diyosa.. cidden bak daha yakın takip ediyoruz böylece...
foto ekliyim şeker ayıp ediyosun ne lafı olmaz :D

Allahim yaaaa tututu diyorum masallah ya iste hayalimdeki bebek ye benim agzimi gozumu dio cok yakisikli bu yaa berakeallah kizim olursa dimat isterim pikoss noyanimi
Yavrum face acamiyorum gecmiste bekarken pek capkindim eskiler beni bukur durter filan adamcagiz katil olmasin ben almiyim sekerim yaa iyi olurdu ama...

Bebis tarZ yapalim dedik dotunun pokuyla poz verio valla bu siralar

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazom bu arada seni özel öpüyorum. niye diyeceksin, krem şanti işe mi yaradı diyeceksin. yok ayol öyle bişi için değil. içimden geldiğinden...

ayrıca nasıl bi bilinçaltıma işlemişsen o olayı zilli, misafirim gelecek krem şanti çırpıyorum gece mikserle la dedim nazoyu hatırla.... git dök yala. abhuaıhauıahuaıhauaa. yapmadım ama tabisi. öyle de domuzum...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pikee... maaşalllahhhhhhhhhhhh... aynı baba kız bu...

kız ceketiyle beresiyle bi çekip koymadın uşağı şuraya yaaaa....

ayrıca; lıdıl kız sen geleceksen ben sana değil d.günü nişan töreni gibin organizasyon yaparım kız.

hmmmm.. siluet olarak baba diyelim ayrıntılarda ben diyelim biz ona... valla eşimin arkadaşları bile dediler sana dönmüş bu çocuk diye... sinir etme kız beni nniihahhhaaaaaaaaaaaaaaaa:ayk::durbun::savasciasli:

kız benzesin tabi babası o ya.. eşim aynı babasıdır, ogluda ne olacaktı o da babası işte :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
günaydın kızlar,

canım denk gelemiyoruz..evet var bu ara bi sıkıntı bende ama bende tam cözemedim sıkıntımın sebebini eşim biraz rahatsız ona kızıyorum kendini bu kadar ihmal ettiği için...yani var sıkıntı ama çözümde bulamadım henüz litilim...

melebe tatlım... döndümde anca bitarafımı topluyorum.. akşam ugradım kız yazdım ya burayada hediye topigine... ama Noyanın montlu resmini çekemedim hala biraz huzursuz şu sıralar devamlı söyleniyo, gece aglıyo falan...:(
babam iyi diyelim iyi olsun canım saol...

sen nasılsın, okudum eşinle bişeyler olmuş, inşallah yoluna girmiştir herşey..

NAZOMMMMMMM beybiiiiii:huhuu::huhuu:

canım mucuksssss:huhuu:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Asallah darisi basimaaaa insallah bide eymenin uyudugu gunleri gorsem...

Allahim yaaaa tututu diyorum masallah ya iste hayalimdeki bebek ye benim agzimi gozumu dio cok yakisikli bu yaa berakeallah kizim olursa dimat isterim pikoss noyanimi
Yavrum face acamiyorum gecmiste bekarken pek capkindim eskiler beni bukur durter filan adamcagiz katil olmasin ben almiyim sekerim yaa iyi olurdu ama...

Bebis tarZ yapalim dedik dotunun pokuyla poz verio valla bu siralar

saol balım...:huhuu: senin oglunda çok yakışıklı maşallah... sen bi kız dogur bacımda oglan burda :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pikem sana da benzıyo kız. Aden'de babaya döndü diyolar ben de sinir krizi geçiriyorum. ahahahahha.

adam kel, Aden'in saçını da sıfıra vurunca benzettiler baya. ama Aden hala benim küçük kardeş bence. yani dolasıyla da ben. çünkü küçük kardeşim aynı ben. ahahhahaha. burdan çıkardıgımız sonuç Aden aynı ben. kısa ve net. muah muhahauahaa

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
o noyanı yerim ben..yakısıklı kuzum benim..annesine benziyor bence noyan..allahım yeni kıvanç tatlıtuğlar geliyor..laf aramızda cok begenirim ben o bebeyi:savasciasli:

kız mikroppp gökçeeeeee..sabah sabahh hiç halim yoktu güldürdün ya..zilli.....

oyy tuna ne güzel uyumus..maşallahhh kuzuma..darısı benim sıpaya...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar