valla gulum hep kiz anneleri fedakar olmasin madem yaninda kayinvaliden azcik baksin evine mudehale etmez senden korkuya ama en azindan oglu icin yaapsin torun onunda torunu uzaktan herkes sever guselim git tabi yaa 2 saat ilgisizlikten adama bisi olmaz evel allah
kursa git, kayınvaliden de baksın. çok net... sevmeye gelince torun oluyorda bakmaya gelince de oluversin bir kere babuşum.
babuşum baksın diyecem ama bu tipler sonradan evi kendi evi sanmaya başlıyor. Aden'in doğumunda benim kaynana anam hep yanımda diye her gün istisnasız gelmeye başlamıştı. akşama da kocası, onurun kardeşi ve eşi de bitabi. ve elbette yemeğe. (annemin canı çıkmıştı o dönem.)
niye? annem bizdeydi çünkü. yakın oturuyoruz diye kardeşim de bizde yemek yiyorsdu. ee benımkıler bızdeyse onlarda olacak... oğluşlarının eviydi çünkü..
bilmiyorum ama yüz verme derim ben. çünkü anladığım kadarıyla kaynanan " aaa bak bana muhtaç oldu görüyor musun" dıyecek bi tip.. olmayabilir de tabi.
ayrıca minik bebeğin var yahu. kariyer işini 2 sene kadar askıya alsan olmaz mı? bilemedim ama ben olsam mudanaa etmezdim kaynanama.
Saolun kizlar fikirler icin.
Little ve leader gibi dusunuyorum zaman zaman.
Zaman zaman da gokce gibi.
Ama artik evimi kendi evi zannetmesi durumlari filan eskide kaldi. Artik o ayaklari cekemez.
Essek gibi bakacaksin tribimi iyi anliyor o. Kabul etti etmesine ama kizlari sen onun hizmetcisimisin deyip vazgecirirler muhtemelen.
Bi de hayatimda hic hirsli olmadim hemsire ki isterdim bunu.
Ada icin de kariyer hedeflerimi cok oteledim zaten.
Rusca da cok onemli degil illaki ogreneyim derdinde de degilim.
Ama ben merkez ofisi rusyada olan ve calisanlarinin nerdeyse 1/3u rus olan bi insaat sirketinde calisiyorum. Bu yuzden rusca kurs koydular.
Gitmeyecegimi bildirmis olmama karsin ismimi listeye yine de yazmislar.
Ceo bu tip seylere takilip ariza cikaran bi adam.
Sinirlendigini moskovaya veya st.petersburga suruyo filan.
Oyle de bi kaygim da var.
Ki zaten sirketteki ruslardan biri verecekmis dersleri. Cokda resmi bisey de olmayacak zaten....