2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ay sallanmisiz ama hicc hissetmedikk lidirimm:tskler:

Kuzenim hamile dediydim ya 5 aylik bebegi var. Karnindakiler ikizmiss:deli: bi anda 3 bebe sahibi oldu allah kolaylik versin tamamina erdirsin.

Bende regll oldumm sonundaaaaaa

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
valla gulum hep kiz anneleri fedakar olmasin madem yaninda kayinvaliden azcik baksin evine mudehale etmez senden korkuya ama en azindan oglu icin yaapsin torun onunda torunu uzaktan herkes sever guselim git tabi yaa 2 saat ilgisizlikten adama bisi olmaz evel allah

kursa git, kayınvaliden de baksın. çok net... sevmeye gelince torun oluyorda bakmaya gelince de oluversin bir kere babuşum.

babuşum baksın diyecem ama bu tipler sonradan evi kendi evi sanmaya başlıyor. Aden'in doğumunda benim kaynana anam hep yanımda diye her gün istisnasız gelmeye başlamıştı. akşama da kocası, onurun kardeşi ve eşi de bitabi. ve elbette yemeğe. (annemin canı çıkmıştı o dönem.)

niye? annem bizdeydi çünkü. yakın oturuyoruz diye kardeşim de bizde yemek yiyorsdu. ee benımkıler bızdeyse onlarda olacak... oğluşlarının eviydi çünkü..

bilmiyorum ama yüz verme derim ben. çünkü anladığım kadarıyla kaynanan " aaa bak bana muhtaç oldu görüyor musun" dıyecek bi tip.. olmayabilir de tabi.

ayrıca minik bebeğin var yahu. kariyer işini 2 sene kadar askıya alsan olmaz mı? bilemedim ama ben olsam mudanaa etmezdim kaynanama.

Saolun kizlar fikirler icin.
Little ve leader gibi dusunuyorum zaman zaman.
Zaman zaman da gokce gibi.
Ama artik evimi kendi evi zannetmesi durumlari filan eskide kaldi. Artik o ayaklari cekemez.
Essek gibi bakacaksin tribimi iyi anliyor o. Kabul etti etmesine ama kizlari sen onun hizmetcisimisin deyip vazgecirirler muhtemelen.
Bi de hayatimda hic hirsli olmadim hemsire ki isterdim bunu.
Ada icin de kariyer hedeflerimi cok oteledim zaten.
Rusca da cok onemli degil illaki ogreneyim derdinde de degilim.
Ama ben merkez ofisi rusyada olan ve calisanlarinin nerdeyse 1/3u rus olan bi insaat sirketinde calisiyorum. Bu yuzden rusca kurs koydular.
Gitmeyecegimi bildirmis olmama karsin ismimi listeye yine de yazmislar.
Ceo bu tip seylere takilip ariza cikaran bi adam.
Sinirlendigini moskovaya veya st.petersburga suruyo filan.
Oyle de bi kaygim da var.
Ki zaten sirketteki ruslardan biri verecekmis dersleri. Cokda resmi bisey de olmayacak zaten....

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ama artik evimi kendi evi zannetmesi durumlari filan eskide kaldi. Artik o ayaklari cekemez.
Essek gibi bakacaksin tribimi iyi anliyor o. Kabul etti etmesine ama kizlari sen onun hizmetcisimisin deyip vazgecirirler muhtemelen.
Ama ben merkez ofisi rusyada olan ve calisanlarinin nerdeyse 1/3u rus olan bi insaat sirketinde calisiyorum. Bu yuzden rusca kurs koydular.
Ki zaten sirketteki ruslardan biri verecekmis dersleri. Cokda resmi bisey de olmayacak zaten....

Canım bence katılamılıısn diye düşünüyorum. Sen bu şirkette yeni olduğun için böyle bir kursu kabul etmem hoş karşılanmaz. Birde Ruslarla çalışan firmaymış sende sıkıntı çekersin. Kayınvaldende baksın Adaya canım. Sonuçta torunu zarar vermeyeceğini biliyorsun. Hemde alışsınlar birbirlerine. Sonuçta çalışan insanlarız bazen onlardan yardım istememiz gerekebilir. Geçenlerde kayınvaldem bendeydi, akşam Selimi ona bırakıp bi arkadaşım doğum yapmıştı ziyaretine gittik. Selime çok güzel bakmış geldiğimde çok mutlullardı.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
canım ne yaptın? Bakıcı buldunmu kayınvaldenmi yanında. Tuna nasıl keyfi nasıl?

1 ocaktan beri bir bayan geliyor Tanselcim. hayırlısı artık. öyle bezdimki bu bakıcı işinden, detaya inesim hiç gelmiyor. kayınvalidem 3 hafta kaldı sağolsun, pazar günü döndü. herkesin evi, işi gücü işte... Tunayla daha bir kaynaştılar bu sefer hoşuma gitti. bana biraz soğuk geliyorlardı oğluma karşı. ama sonradan anladım ki kayınvalidemin mizacı öyle. ben ne kadar tatlı olursa olsun bir bebeği, çocuğu kucağıma alıp sevemem dedi mesela. Tunayla tadıyor o duyguyu ilk. zaman alması normal diyorum artık.

Tunişim nunişim de iyi teyzesi. bugün elektrikler yoktu gece 3ten öğlen 1e. kalorifer yanmadı. karşı komşuya geçtik. tüm yaramazlıklarını ortaya koydu...

Selim nasıl? Tuna kıpırdanıyor da acil çıkış gerekebilir tatlım. öperimmm

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Canım bence katılamılıısn diye düşünüyorum. Sen bu şirkette yeni olduğun için böyle bir kursu kabul etmem hoş karşılanmaz. Birde Ruslarla çalışan firmaymış sende sıkıntı çekersin. Kayınvaldende baksın Adaya canım. Sonuçta torunu zarar vermeyeceğini biliyorsun. Hemde alışsınlar birbirlerine. Sonuçta çalışan insanlarız bazen onlardan yardım istememiz gerekebilir. Geçenlerde kayınvaldem bendeydi, akşam Selimi ona bırakıp bi arkadaşım doğum yapmıştı ziyaretine gittik. Selime çok güzel bakmış geldiğimde çok mutlullardı.

Degil mi canim,ben de hos karsilanmayacagini dusundum.
Hele de sirket baskani da biraz bu konuda pimpirikli biri iken..
En kotu biraz baslar sonra faydali olup olmamasina gore devam durumumu gozden geciririm.
Zaten annem de geliyor ayda bir kez. Bir on gun filan kaliyor.
O da idare eder biraz. Esim de idare etse biraz...
Bana bir miktar sure tanimis olurlar.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ay sallanmisiz ama hicc hissetmedikk lidirimm:tskler:

Kuzenim hamile dediydim ya 5 aylik bebegi var. Karnindakiler ikizmiss:deli: bi anda 3 bebe sahibi oldu allah kolaylik versin tamamina erdirsin.

Bende regll oldumm sonundaaaaaa
Gozun aydinn hayatim defneme kardes yok yani
Yaa sorma sallandik biDe hissetmedik ama esim baya hissetmis fatihte

Bencede babusum git kayinvakidende esinde annende idare eder

Tanselim ayni magnetin bi degisindende ben siparis etcem bugun yarin bugune kadar notluk biblo gibi birsuru hatiramizz var simdide bole resimli magnet olsun dediydim cok cici olmus

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydınlar efem...

tansel magnet süper. ben d.günü bile yapmayacağım.

ama oğluma şeker bile yaptırmamıştım. ne odunum kız ben. dur bakayım bana bi site önerin ben de Aden için bi en olmadı doğumgünü hatırası yaptırayım bari. onur ben ve aden yemeğe çıkacaz. anneanne ve babaannesinde de çok isterlerse bi pasta keserim olur biter.

bu arada babuş; annen ayda 1 gelip 10 gün kalıyorsa, eşin de arada yardım edecekse daha ne düşünüyorsun. kaynanana pek kalmamış olacak ada. ben tamamen ona bırakacaksın o da iyice havaya girecek sandım. bu tipler böyle çünkü şekerim.

hem ayrıca öyle çok resmi illa olmazsa olmaz bi kurs değil anladığım kadarıyla. o halde katıl tabi kız. eğlenirsin bile. bak bana, her şeyi ertelemeye başladım. dün akşam elime aldığım kıyafetleri tek tek yerine koyduğumu farkettim mağazada. ne gerek var şu evdeki gömleğime benzıyor, ne gerek var sıyah çizmem zaten var diye diye. hayatım Aden olmuş. ona endeklemişim herşeyimi. inan araba sürmeyi unuttum kız. hamilelğimden beri çıkmıyorum araba üstüne.

onur hadi azıcık da sen sür ben gezeyim diyor. ı ıhhh arabada Aden varya yemiyor niyeyse.

katıl yavru katıl azıcık kendine zaman ayır.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Birmax sitenin adi gokcem hamile iken azo ilen babus burdan siparis verdiydi gusel seyler var ama bak bizde isteriz yaptirirsan hee bencede en azindan hic kutlanmadi demessin cikin bi yemege cektirin bi foto aden buyugunce hani benim ilk dogum gunum demesin

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Günaydın..
Umarım herkes iyidir,bebişler de iyidir..
Geçmişi okuyacak kadar vaktim yok şu an sadece merak ettigim icin bi bakayım dedim..
Hala yerleşiyoruz,detaylar kaldı,çocukla tasınmak cok zormus..hele ki bi de cocuk hastaysa..
Neyse cok sukur artık memleketimdeyim..

Hira evi yabancılıyo,sorun cıkarıyo surekli pesimde,bakalım ne zaman alıcabilecek..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bebikom güle güle otur yeni evinde...cok iyi olmus memleketine gitmen en azından annen yanında olur..

hira kuzuma geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda iyileşir...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yok kız pasta falan kesecez. fotolar çekecez. olmadı demeyecek yani.

ya ilk doğumgünü çocuk için eziyet. ki dedim ya p.tesi misafirim vardı Aden delirdi bildiğiniz. uyku saati şaştı mı bana zehir ediyor o günü. akşam da en geç 10 da uykusu gelıyor. 9 da başlıyor mızmızlanmaya. aklı kessın öyle yapacam d.günlerini. hem belki kimbilir büyüyünce okulda yaparım. eheheheh en büyük hayalimdi benim. ama yaz çocuğu olduğumdan hiç olmadı öyle bişey. hep imrendim.

du bakayım bi göz arayım o siteye.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar