Nasilsiniz kizlarr.. Dun kostur kostur defne ye elbise aradim dogumgunu icin. Bi gorumcem beim aradigim gibi isi bulmus. Benetton da kirmizi tafta alti tek kat tul cikintisi olan bi elbise pek sevimli. Digeri de zara da. O da beyaz robadan asagisi gupur dantel gibi. Gidler gormustur belki. İkisine de bayildim ama aklim kirmizi da kaldi. Ama bilemiyorum. Keske foto ekleyebilseydim buraya. Birak kadinlar da ikiye ayrildi yarisi kirmizi yarisi beyaz dio. Sinir oldum.
Evde
yapicaz yuzde doksan. Balon alayim dedim demet olanlardan bi de afis. Masa ortusu aldim pembe. Sandalyeleri de tulle ben susleyeyim dedim. Ama bu kadar cok arastirinca gag geldi en son bi kuru pasta koyucam ortaya o olucak. Bi sirket gelip suslese kac
para alir acaba.?
Neyse bugun dogalgazmiz acilyo. Su ev isinsin beynim sicakta daha iyi calisir belki:dance:
Evde
yapicaz yuzde doksan. Balon alayim dedim demet olanlardan bi de afis. Masa ortusu aldim pembe. Sandalyeleri de tulle ben susleyeyim dedim. Ama bu kadar cok arastirinca gag geldi en son bi kuru pasta koyucam ortaya o olucak. Bi sirket gelip suslese kac
para alir acaba.?
Neyse bugun dogalgazmiz acilyo. Su ev isinsin beynim sicakta daha iyi calisir belki:dance: