2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Nasilsiniz kizlarr.. Dun kostur kostur defne ye elbise aradim dogumgunu icin. Bi gorumcem beim aradigim gibi isi bulmus. Benetton da kirmizi tafta alti tek kat tul cikintisi olan bi elbise pek sevimli. Digeri de zara da. O da beyaz robadan asagisi gupur dantel gibi. Gidler gormustur belki. İkisine de bayildim ama aklim kirmizi da kaldi. Ama bilemiyorum. Keske foto ekleyebilseydim buraya. Birak kadinlar da ikiye ayrildi yarisi kirmizi yarisi beyaz dio. Sinir oldum.

Evde
yapicaz yuzde doksan. Balon alayim dedim demet olanlardan bi de afis. Masa ortusu aldim pembe. Sandalyeleri de tulle ben susleyeyim dedim. Ama bu kadar cok arastirinca gag geldi en son bi kuru pasta koyucam ortaya o olucak. Bi sirket gelip suslese kac
para alir acaba.?

Neyse bugun dogalgazmiz acilyo. Su ev isinsin beynim sicakta daha iyi calisir belki:dance:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Dogumgunusu icin mu bebeem bence kiymizi al defneme cok yakisir sipaa kayinpederi asik oldu heh taam gelin pek gusel dediydi eymene gosterio bak oglum nasil gusel kiz demi babam die

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Gecen sene 6 ocakta zorunlu dogum iznine ayrildimdi.
37de mi ayrilmistik nasildi o?
Gecen sene bugun de evdeki ilk hafta ici gunumdu. Iznin sonunun ucu belirsiz oldugundan da bi tuhaf gelmisti bana.
Ama guzeldi de. Annem bendeydi. Dogum olmadigindan daha,telas da baslamamis.
Evde sohbet muhabbet,yatis. Ayaga hizmet :)
Ben biraz yoruldum,azcik karnim mi agridi yoksa,iyi hissetmiyorum sanki gibi naz niyaz :)
Ozledim beeee :)
Dogum izni yapmak icin bi daha dogurasim var ;)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
offf ne sıkıcı lan hayatımız. bebeklerin yaramazlıkları, kavgalar, eşlerin aileleri bilmem ne...

smoşum; takma salla g.tüm g.tüm nasıl dönecek izle. kolaydı öyle evi terketmek. bak biz nerdeyse 2 haftadır konuşmuyoruz. görmezden geliyorum onu. sorduğu sorulara kısa ve net cevaplar verıyorum. o tv izlerken gidip yatıyorum, uyuyorum. yanında hiç oturmuyorum evi topluyorum ütü falan yapıyorum. bu sabah en son dayanamadı sarıldı bana ben seni çok seviyorum dedi. yine hiç bişey demedim. sen beni sevmiyorsun artık biliyorum dedi. yine ses etmedim. fit fiti döndü arkasını çıktı dışarıya... 1.90lık adam küçüldü resmen sessizliğim karşısında. söyleyeceklerimi söylememeyi seçtim ben. artık kursağımda takılı her bi kelimeyi, kendi hayal gücüne bırakıyorum.... varsın gerisini o düşünsün...

ve doğum günü olayı. :) ben yapmıyorum da sizi bilemem. kaynanam dedesiyle beraber yaparız dedikten sonra bitti benim için o olay. zaten bu moralle o hangameyi çekemem. evim kıç kadar dün 4 büyük 2 çocuk geldi eve ev hallaç pamuğuna döndü. Aden korka korka bi hal oldu. en son sehpanın kenarına kafasını çarptı şişti. ev küçük anam olmaz benim o iş...

leom: senin küçük görümcen manyak mı? benim sülalemde de cemaat üyesi olan çok. annemin teyzelerimin kafaları hep kapalı. herkes keza namazında niyazında insanlar. dayılarımdan zikir ehli olan bile var. ama birinin çıkıpta bi gün bile hiç bi çocuğuna, yeğenine, torununa ne biliyim herhangi birine "kapan" "kapanacaksın. nasıl da yakışır sana. hadi al şu başörtüüsnü kapan bakayım " dediğini duymadım. hösttttt haddini bil diye bi cırla sen ona. yapamıyosan bana de. bayıla bayıla ben derim. :)

ve diğer hatunkızlar. muah muahhhh

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın kızlar.

Gunaydin baci.
Kiz sana dicem dicem unutuyorum hep.
Senin bi abin bi de kardesin var ya. Sanki onlarin ikisi de senin kucugunmus gibi geliyo bana.
Niyeyse sende iki erkek kardes ablasi potansiyeli goruyorum ben.
Abin oldugunu da bbiliyorum halbusu ama gecen yine abim deyince sasirdim. Ilk kez duyuyo gibi.
Yok ya abisi diildir bence hih moduna filan girdim :)
Yanlis biliyo olmayasin kiz sen ablasindir belkim de :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
babuşum sorma kız. geçen sene bu dönemler bende yayıla yayıla büyütüyordum bi taraflarımı.

kanepede, bi oraya bi buraya uzanıp uyuyordum valla. o zaman da karlıydı...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ahh be babus kac gunnizin yaptik ki senle sennizne ciktin bir hafta sonra ada tesrif etti benimde ayni oldu ustelik kayinvalidemler geldi iNe ciktigim gun ben hizmett ettim malesef teyyy bi dogurcam zaman kimseye solemiycem simusla konustuyduk su anda hak veriyorum ben kendinkendime yeterim kalabalik kaldircak durumda degilim ayaklarimi uzatip yatacamm ama dogurasim var kizim olcagini bilsem bi dak dusunmem :panter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ahh be babus kac gunnizin yaptik ki senle sennizne ciktin bir hafta sonra ada tesrif etti benimde ayni oldu ustelik kayinvalidemler geldi iNe ciktigim gun ben hizmett ettim malesef teyyy bi dogurcam zaman kimseye solemiycem simusla konustuyduk su anda hak veriyorum ben kendinkendime yeterim kalabalik kaldircak durumda degilim ayaklarimi uzatip yatacamm ama dogurasim var kizim olcagini bilsem bi dak dusunmem :panter:

12. Gun dogurmusum kiz ben yine ;)
12 gun 12 gundur :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aahahahahahah babuş ya yarıldım. kız yok, sarışın olan (kaan) 82'li. ben 83. mert de 86lı. ama ufak gösteriyorlar haspamlar. işleri güçleri meslekleri spor bacım.

7/24 adamlar idman yapıyor. ben gibi gecenin 2sınde eti canga yiyip yatmıyolar ki. o yüzden genç kalmış onlar. ha bi de her doğuran annenin (gerci doğurmadım müdahale ile bebek aldırdım) arkasına sığındığı motto olan "doğum yaptık hacı olacak o kadar çökme" lafını da hatırlatıyorum sana..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
offf ne sıkıcı lan hayatımız. bebeklerin yaramazlıkları, kavgalar, eşlerin aileleri bilmem ne...

smoşum; takma salla g.tüm g.tüm nasıl dönecek izle. kolaydı öyle evi terketmek. bak biz nerdeyse 2 haftadır konuşmuyoruz. görmezden geliyorum onu. sorduğu sorulara kısa ve net cevaplar verıyorum. o tv izlerken gidip yatıyorum, uyuyorum. yanında hiç oturmuyorum evi topluyorum ütü falan yapıyorum. bu sabah en son dayanamadı sarıldı bana ben seni çok seviyorum dedi. yine hiç bişey demedim. sen beni sevmiyorsun artık biliyorum dedi. yine ses etmedim. fit fiti döndü arkasını çıktı dışarıya... 1.90lık adam küçüldü resmen sessizliğim karşısında. söyleyeceklerimi söylememeyi seçtim ben. artık kursağımda takılı her bi kelimeyi, kendi hayal gücüne bırakıyorum.... varsın gerisini o düşünsün...

ve doğum günü olayı. :) ben yapmıyorum da sizi bilemem. kaynanam dedesiyle beraber yaparız dedikten sonra bitti benim için o olay. zaten bu moralle o hangameyi çekemem. evim kıç kadar dün 4 büyük 2 çocuk geldi eve ev hallaç pamuğuna döndü. Aden korka korka bi hal oldu. en son sehpanın kenarına kafasını çarptı şişti. ev küçük anam olmaz benim o iş...

leom: senin küçük görümcen manyak mı? benim sülalemde de cemaat üyesi olan çok. annemin teyzelerimin kafaları hep kapalı. herkes keza namazında niyazında insanlar. dayılarımdan zikir ehli olan bile var. ama birinin çıkıpta bi gün bile hiç bi çocuğuna, yeğenine, torununa ne biliyim herhangi birine "kapan" "kapanacaksın. nasıl da yakışır sana. hadi al şu başörtüüsnü kapan bakayım " dediğini duymadım. hösttttt haddini bil diye bi cırla sen ona. yapamıyosan bana de. bayıla bayıla ben derim. :)

ve diğer hatunkızlar. muah muahhhh

Bu ara biz heyifimle pek iyiyiz sukur ama neden hic biseyi takmiyom sallamiom problem haline getirmiorum cunku gokcem senin misali kursagimda kalsin daha mutluyum bole aramizda sorun yokken gereksiz dusunceli insanlarin problem ettigi seyleri aksettirip sinirimi bozamam onlar bozsun sinirini gormezden gelince daha deli oluyolar farkindayimm ben salakmisim kendimi uzmusum hahahay bana kocamdan bebeegimden anamdan babamdan baskasi icin kendimi yipratamam valla
Kiz sen merak etme kapan demiyolar diyemezlerde foto cekcekmis beni carsafla hey yarabbi gozlerim nasil cikcakmiss fotomodelmiyim ben carsaf oyuncakmi al giy bilmem ne kocam kapanda demiyo hos benimde annem haric tum sulalem haci ama hicbiri carsafli degil namazinda niyazinda kendi hallerinde ibadetini yapan insanlar ama esimin ailesi mahmut efendi die bir cemaate baglilar malum bagli olsunlar ama yayma istegi ogretme istegi yuzunden evde devamli dini konular konusuyola bana bitkinlik gelio duymuyom bende esimde b ara fena takik benim telden sohbet dinleyip duruo hadi hayirlisi ne diyim ogrensin uygulasin kumara felan bulamio ya bunada sukur ama bana din konusunda kimse bisi diyemez cunku dinlemem beni bildigimden kimse sasurtamaz

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
aahahahahahah babuş ya yarıldım. kız yok, sarışın olan (kaan) 82'li. ben 83. mert de 86lı. ama ufak gösteriyorlar haspamlar. işleri güçleri meslekleri spor bacım.

7/24 adamlar idman yapıyor. ben gibi gecenin 2sınde eti canga yiyip yatmıyolar ki. o yüzden genç kalmış onlar. ha bi de her doğuran annenin (gerci doğurmadım müdahale ile bebek aldırdım) arkasına sığındığı motto olan "doğum yaptık hacı olacak o kadar çökme" lafını da hatırlatıyorum sana..

Yok be hemsire genc gorundukleri icin yada sen cokmuss gorunuyon diye diil.
Kafamda senin abin olamaz sen olsan olsan apla olursun gibi bi dusunce olusmus. Kitlelesmis hatta :)
Sen de abla karizmasi var. Hekesi koltuklarinin altina toplayan hukumet gibi hatin karizmasi yane :)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ne dıyosun babuşum ya.. bak feci havaya girdim. ikisine de feci düşkün olduğum doğru. ikisi içinde canımı isteseler niye diye sormayacağım da.

ikisi de bana değer verip, sözüme çok ehemmiyet verirler o'nu bilirim sadece. ama genelde kaan; onur'a "ya varya gökçe gibi bi karım olsaydı çoktan boşamıştım kardeşim nasıl çekiyosun sen bunu" diye sorar. kardeşim de, "ya abi ben sana bunu isterken demedim mi gel vazgeç bu adamı delirtir diye" diyip dururlar...

seviolar galıba beni.. ehe.

aslında pek anaç da değilim ama. sağol yavruu. o senin hükümetliğin...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Azodan mi isteseydim bilemedim valla enerjiye ihtiyacim var ohhh yiyeyim bi gusel bendede bubara halley hastaligi basladi gunde 10 tane yesem yerim yani cayla super gidio

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sirkette rusca dersi var. Haftada 3 gun 17.00-19.00 arasi. Cok gitmek istiyorum ama kadini nasil ayarlicam.
Bi de 17.00 derler o olur 17.30.millet isim bitmedi der hocayi bekletir filan.
19.00da bitcek derler bitmez sarkar.
Annem burda olaydi iste boyle mi olurdu.
Kayinvalideye gel desen gelmez. Bakici alip kayinvalideye goturse nasil goturcek bu karda kista.
Esimin zaten 17.15te mesai bitimi gebzeden gelesiye oluyo 18.30.
Zaten de zamaninda ciktigi vaki degil.
Hep 8de 9da cikar.
Ana olmak zor azizim.
Cocuk da yaparsin kariyer de ama anan yakinindaysa yaparsin onu. Ben bunu bilir bunu soylerim.
Cok uzunclu bi durumdayim su anda bak:bitter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar