2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
pikem sana da benzıyo kız. Aden'de babaya döndü diyolar ben de sinir krizi geçiriyorum. ahahahahha.

adam kel, Aden'in saçını da sıfıra vurunca benzettiler baya. ama Aden hala benim küçük kardeş bence. yani dolasıyla da ben. çünkü küçük kardeşim aynı ben. ahahhahaha. burdan çıkardıgımız sonuç Aden aynı ben. kısa ve net. muah muhahauahaa

Adende Noyan gibi ikinizede benziyo canım... siluet baba ise daha çok benzetme ondandır.. baba ve oglum renkli göz(ne yani bizimkiler renksiz mi lafa bak te allam ya) olunca daha çok ona benzetiyolar.. bide kafa yapası ve saçların çıkış şekli böyle fotokopi çekmiş gibi babadır oglumda...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
o noyanı yerim ben..yakısıklı kuzum benim..annesine benziyor bence noyan..allahım yeni kıvanç tatlıtuğlar geliyor..laf aramızda cok begenirim ben o bebeyi:savasciasli:

kız mikroppp gökçeeeeee..sabah sabahh hiç halim yoktu güldürdün ya..zilli.....

oyy tuna ne güzel uyumus..maşallahhh kuzuma..darısı benim sıpaya...

bende komple seni ve minnoşlarını yerim Nazom....

canım sen eşinin koluna gir dogruu bi hastaneye zorla götür... içiniz rahat etsin.. hayır inşallah hiçbirşey yoktur da doktor söylesin işte, o hesap...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar bişiy sorcam ya..bi üst dişleri cıkmayan sıpa benimki mi? ya ne kadar zor bi süreç bu.deliriyor ela.elini yumruk yapıp ağzına üst damaklarına sürte sürte cıldırıyor yavrum..böyle mi cıkıyor bu üstler:bitter::bitter:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
kızlar bişiy sorcam ya..bi üst dişleri cıkmayan sıpa benimki mi? ya ne kadar zor bi süreç bu.deliriyor ela.elini yumruk yapıp ağzına üst damaklarına sürte sürte cıldırıyor yavrum..böyle mi cıkıyor bu üstler:bitter::bitter:

ya Nazom bizim altlar çok rahat çıkmıştı ama üstler çok ama çok zorlamıştı minnoşu... belki terside mümkün de bize üstten vurmuştu işte... bence normal.. bizde yaşadık aynı şeyleri...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
nazom hayırdır? ugramıyosun da buralara... bişi mi var :(

bende komple seni ve minnoşlarını yerim Nazom....

canım sen eşinin koluna gir dogruu bi hastaneye zorla götür... içiniz rahat etsin.. hayır inşallah hiçbirşey yoktur da doktor söylesin işte, o hesap...

yok gökçem işte eşim rahatsız biraz kaburgasının orda bi kitle var o ağrı yapıyor adam inatla gitmiyor doktora..bana koli düştü üstüme ondan şiş demişti ama uzun zamandır cekiyomus o ağrıyı.o da canımı sıkıyor.bi de ketumdur benim eşim söylemez herseyi...aman ne bilim insan bişiy olcak diye korkuyor işte..hee bi de sey var tabi böle sürekli bi mızırtı halinde naz yapıyor..anam bende de hal kalmadı naz niyaz cekecek..yok anacım bu adamlar hasta olmasın ya..yada benim kocam...mızırtının önde gideni oluyor valla..

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
nazo geçmiş olsun. benim eşimde en ufak bir rahatsızlıkta doktorda alır soğuğu. bu erkeklerin gerçekten orta yolu yok :D

valla Tuna bir yılda ilk defa böyle yaptı. ah keşke hep yapsaaaaaaaaaaaaa

Pikem bence Noyan hem sana hem babasına çok benziyor. yada şöyle diyim, ben zaten eşinle seni de benzetiyorum :1: maşallah kuzuma Tuna bana benziyor mu peki :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Aynen nazo ust disler cok zorluo bebekleri eymende oyle olmustu sabaha kadar ciglik cigliga agliyodu bak ne diycem rahat cikarmasi acisindan kapsul devit3 var al kapsulu kir dok agzina o gece patlatiyor eymenin doneminde doktor demisti cok cildirtirsa cocugu verin die 2 kapsul kullandim simdiye kadar eymenin 6 disi var 4 ust 2 alt simdi alt yan disler kabarmis

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aaa geçmiş olsun nazom. kaçırmışım ben mevzuyu.

bi gitsin doktora be. kitle ne demekmiş öyle. Allah korusun. ayrıca evet erkekler hasta olmasın. onur da grip olur, görsen 10 gün ömrü kaldı galiba bunun yazık dersin. inler, boyna yatar, ölüyorum ayyy oyyy diye yaşlı sayıklamaları yapar. başı agrısa acile gider iğne olur.

ama ihmal etmeyin nazom kandır sen eşini bi gösterin.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Nazom, eşine de Ela balıma da geçmiş olsun. Eşin keşke gitse doktora dicem ama, bu erkeklerin kafa bizim gibi çalışmadığından gideceğini düşünmüyorum. Aynından bizim evde de var bi tane.

Bizim de üst dişer çok zorlamıştı, altlar öyle kendi kendilerine çıkmıştı da üstler burnumuzdan getirmişti

Hepinize selamlar kızlar.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
saolun kızlar...uyuz işte..doktor fobisi var adamda..

ana devit3 kapsül hee..hiç duymadıydım canım.bi sorup alalım bakalım faydası olursa..ne işe yararmıs ki acaba?

su an ela ve iremi görmeniz lazım..irem elinde meyve yiyerek dolanıyor ela da ablasının peşinde yalanarak ama köpek gibi ağzını falan sapırtadıyo sıpa geziyor...hehehe delirdi valla muzu kapabilmek için..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
saolun kızlar...uyuz işte..doktor fobisi var adamda..

ana devit3 kapsül hee..hiç duymadıydım canım.bi sorup alalım bakalım faydası olursa..ne işe yararmıs ki acaba?

su an ela ve iremi görmeniz lazım..irem elinde meyve yiyerek dolanıyor ela da ablasının peşinde yalanarak ama köpek gibi ağzını falan sapırtadıyo sıpa geziyor...hehehe delirdi valla muzu kapabilmek için..

Esinede cok gecmis olsun nazom erkek milleti kendini ihmal etmese daha cabuk iyilesecek amma...
Devit3 d vitaamini deposu dis cikarirkende ondan fazlaca vucutta oldugu zaman rahat cikartiyolar yani devit kullaniosunuzdur yada turevlerini ben sanasol veriyorum gunluk mesela hem vitamin hem minetal hem kalsiyum hepsi var doktoruna sor nazom ama cok dua edersin bana bilgin olsun

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Esinede cok gecmis olsun nazom erkek milleti kendini ihmal etmese daha cabuk iyilesecek amma...
Devit3 d vitaamini deposu dis cikarirkende ondan fazlaca vucutta oldugu zaman rahat cikartiyolar yani devit kullaniosunuzdur yada turevlerini ben sanasol veriyorum gunluk mesela hem vitamin hem minetal hem kalsiyum hepsi var doktoruna sor nazom ama cok dua edersin bana bilgin olsun

yok canım sormucam doktora falan her sorduğuma muhalefet ben bi eczacı ablamız var ona sorarım :) bi arkadasım bahsetmişti bana bi kapsül var al demişti isim söylememişti sanırım bundan bahsetti demek..multitabs veriyorum bende elaya..bide seven sear diye bi omega 3 veriyorum bide demir damlası baska da bişiy vermiyorum..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kizz simus kustun mu bize bee kusme aplaaa:huhuu:

yok yavrum niye küseyim. kafam yeinde değil pek.

gülüyom ediyom da, içim hiç normal değil...

doğum günü yapmayacağım. Tanselimin dediği gibi aksesuar olarak görebileceğim bi durum yok maalesef. 18 kişi onlar, (+1 kişi kaynımın kız arkadaşı), 3 bizimkiler, 3 biz, arkadaşlarımı da çağırsam 35 kişi oluruz ki, bu kalabalığa 3 garson tutsam anca. Uğraşamıcam.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar