2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

kıs biz burda (Kıbrısta) çok kalacak degiliz.. inşallah bu sene son burası.. dönem bitsin tamamdır daha çekecek halim gücüm yok, yeter burası..

Istanbula geliyorum de lutfenn arkadas ariyorumnyanima babusum cok uzak nilay yakin ama gelemio arada gorusursek iste hayatim vardi ditti yanima gel noluyyy nazom laylam simusum nasil bulusuo ben hep gorusmek istiyorum

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hımmm. bende de var o dediklerinizden.

takmıyorum bile artık. yürüyüş bandında koşar gibiyim. koşuyorum ama vardığım bi nokta yok. koşarken gördüğüm bi yer bile yok. ben koşuyorum, etrafımda herşey gidiyor ben değil. eheheheh hayat.... garip ama gerçek.

:esse::esse:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Istanbula geliyorum de lutfenn arkadas ariyorumnyanima babusum cok uzak nilay yakin ama gelemio arada gorusursek iste hayatim vardi ditti yanima gel noluyyy nazom laylam simusum nasil bulusuo ben hep gorusmek istiyorum

inşallah canım kısmet... istanbul istiyoruz da bakalım hayırlısı.. insanın memleketi gibi yok...
bizim ev anadolu yakasında çok uzak... önceden şişli civarında otururduk şimdi burdan açık adres yazmayayım :D gelirsem oraya işe göre nerede otururuz o belirlenecek.. evde kiracı var ... zaten çok uzak diye istemiyorum... bakalım herşeyin hayırlısı net bişey yok ama sneye burda kalmıcaz (inşallah)bi onu biliyorum
hımmm. bende de var o dediklerinizden.

takmıyorum bile artık. yürüyüş bandında koşar gibiyim. koşuyorum ama vardığım bi nokta yok. koşarken gördüğüm bi yer bile yok. ben koşuyorum, etrafımda herşey gidiyor ben değil. eheheheh hayat.... garip ama gerçek.

:esse::esse:

bak ya.. naptın be kuzu...

yok, çok dokundu yüregime, çok tanıdık geldi bu sözler...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

inşallah canım kısmet... istanbul istiyoruz da bakalım hayırlısı.. insanın memleketi gibi yok...
bizim ev anadolu yakasında çok uzak... önceden şişli civarında otururduk şimdi burdan açık adres yazmayayım :D gelirsem oraya işe göre nerede otururuz o belirlenecek.. evde kiracı var ... zaten çok uzak diye istemiyorum... bakalım herşeyin hayırlısı net bişey yok ama sneye burda kalmıcaz (inşallah)bi onu biliyorum

bak ya.. naptın be kuzu...

yok, çok dokundu yüregime, çok tanıdık geldi bu sözler...

Ayy insallah senin icin hayirlisinolur be guselim bende burda bunalmis durumdayim izmirdeki ozgur gusel rahat hayatimi ariyorum istanbul bunaltio beni hele.oturdugum yer....
Vrupa yakasi olsunnisterim pikos ama nasip dedigin gibi kizlar bu bunalma konusu varya dogurdugumda olduydu bana esim ters ters davranio die ama simdi sukur gecti yaa ama arada bi ugruyo gibi sanki ne bilim yaa hayati yasamayi sevdigimden cok takmiyorum ama esim ters olursa dunyam karariyo gibi hissediyorum

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sıcak sıcak bir foto teyzeleri...

bir de lidoş teyzemiz bizim ne kadar büyüdüğümüzü görsün diye birkaç foto

Tipini yerim seni taam mi sarisin guselii allahim yaaa adam oldu bunlarr kizlarr heyyy yaslaniyozz bizz yeni nesiller carcabuk buyuo
Sana benzio kesinlikle canim tunam ismide cok yakisio ogluma

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
öyle ama pikom... koşturuyorum. her sabah aynı güne uyanıyorum, her sabah aynı geceye yatıyorum. aden için yaşıyorum. birileri için bişeyleri erteliyorum. sırf onların dediği olmasın diye kendimden ödün veriyorum.

onur'la günlerdir konuşmuyoruz. birilerinin hayatıma sürekli müdahil olması sinirimi zıplatıyor. peşine hiç bir şey olmamış ayaklarına yatılması beni hepten geriyor.

aylardır şöyle ayaklarımı uzatıp keyifle dinlenemedim.11 aydır uykusuzum.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
lidıl ahuahauahuahauhaa

bir gece ansızın gelebilirim...
Tuna'yı mıncıra mıncıra yiyebilirim.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Tipini yerim seni taam mi sarisin guselii allahim yaaa adam oldu bunlarr kizlarr heyyy yaslaniyozz bizz yeni nesiller carcabuk buyuo
Sana benzio kesinlikle canim tunam ismide cok yakisio ogluma

sağol tatlım. istisnasız her erkek eşime, her bayan da bana benzetiyor. eşim de "aman dış görünüşünün kime benzediği önemli değil, huyu sana benzesin" deyip duruyor :deli:
bu arada ismini ben de çok yakıştırıyorum Tuna'ma... iyiki bu ismi seçmişim. iyiki o kitabı okumuşum

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
sağol tatlım. istisnasız her erkek eşime, her bayan da bana benzetiyor. eşim de "aman dış görünüşünün kime benzediği önemli değil, huyu sana benzesin" deyip duruyor :deli:
bu arada ismini ben de çok yakıştırıyorum Tuna'ma... iyiki bu ismi seçmişim. iyiki o kitabı okumuşum
Valla saglikli olsunlarda kocalarimiza yafa hize benzesinler ben kocunmam deliler gibi seve seve evlendim halada oyleyim eymende babasina benzio dudaklari haric onlari benden almis iste bole
Gercekten iyiki o ismi koymussun canim

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

merhaba yavruş, haberler sende nasıl gidip geliyosun bu karda kışta, Allah yardımcın olsun...

Valla canim sorma. Dun toplu tasimaya talim ettik.
Taksi filan mumkunu yok zaten bulasin.
Bir onceki gun dunden evvelsi yani 4.5 km yolu 1.5 saatte gidince arabayla dun ve bugun cikmadim.
Hem dehset trafik oldu hem de her yer buz pisti.
Ama dun oyle bi yagdi ki minibuscu buraya kadar gelebildik gerisini gidemicem deyip eve 1 km kala indirdi ve gidecegim yol inisli cikisli. Yokus degil onun adi bildigin bayir yani :)
Comlegi kirmadan eve vardim ama dondum resmen.
E5 ustunde oturanlar rahat rahat varmislar evlerine.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Valla saglikli olsunlarda kocalarimiza yafa hize benzesinler ben kocunmam deliler gibi seve seve evlendim halada oyleyim eymende babasina benzio dudaklari haric onlari benden almis iste bole
Gercekten iyiki o ismi koymussun canim

Adayi simdiye kadar esime b3nzeten hic cikmadi.
O kadar bariz ki benzerlik yoruma acik diil :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
valla babuş, amuda kalkıp ada'nın bulunduğu ortamdan 1.5 km uzaklaşsa belki o zaman benzetenler olur. o da belki ama bak.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Hakkaten cok baktim lidosum. Kendime bakip bakip bu hamilelik bana cok yaradi ya hic bozulmadim,hic cirkinlesmedim deyip durduydum :)
Iyide yapmisin babus ortaya bi saheser cikmis
Bende uyurken kocami durtullwyip yada mincirip insallah oglum sana benzer die die sabahlarankadar uyumadigimda adami izledim sekil 1 a aynisinin tipkisi bazen kocam bana bakio saniyorun

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
valla babuş, amuda kalkıp ada'nın bulunduğu ortamdan 1.5 km uzaklaşsa belki o zaman benzetenler olur. o da belki ama bak.

Dogumdan once annemi tembihledim. Aman dogumhanenin kapisinda bekle bebeyi cikardilarmi pesine dus hemsirenin karisir filan diye :)
Dogumdan ciktim anne dedim takip ettin mi yavruyu. Daha bana gostermediler tabi.
Yok dedi,bir milyon bebe icinde gorsen aha bu benim dersin dedi. :D
Allahallah dedim nasil ki. Bi getirdiler bildigin beni kundaklamisin koymusun :)
120 cm kisalmis 70 kilo vermis halim bu dediydim :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar