öyle ama pikom... koşturuyorum. her sabah aynı güne uyanıyorum, her sabah aynı geceye yatıyorum. aden için yaşıyorum. birileri için bişeyleri erteliyorum. sırf onların dediği olmasın diye kendimden ödün veriyorum.
onur'la günlerdir konuşmuyoruz. birilerinin hayatıma sürekli müdahil olması sinirimi zıplatıyor. peşine hiç bir şey olmamış ayaklarına yatılması beni hepten geriyor.
aylardır şöyle ayaklarımı uzatıp keyifle dinlenemedim.11 aydır uykusuzum.
Valla canim sorma. Dun toplu tasimaya talim ettik.
Taksi filan mumkunu yok zaten bulasin.
Bir onceki gun dunden evvelsi yani 4.5 km yolu 1.5 saatte gidince arabayla dun ve bugun cikmadim.
Hem dehset trafik oldu hem de her yer buz pisti.
Ama dun oyle bi yagdi ki minibuscu buraya kadar gelebildik gerisini gidemicem deyip eve 1 km kala indirdi ve gidecegim yol inisli cikisli. Yokus degil onun adi bildigin bayir yani
Comlegi kirmadan eve vardim ama dondum resmen.
E5 ustunde oturanlar rahat rahat varmislar evlerine.
Iyide yapmisin babus ortaya bi saheser cikmis
Bende uyurken kocami durtullwyip yada mincirip insallah oglum sana benzer die die sabahlarankadar uyumadigimda adami izledim sekil 1 a aynisinin tipkisi bazen kocam bana bakio saniyorun
Dogumdan once annemi tembihledim. Aman dogumhanenin kapisinda bekle bebeyi cikardilarmi pesine dus hemsirenin karisir filan diye
Dogumdan ciktim anne dedim takip ettin mi yavruyu. Daha bana gostermediler tabi.
Yok dedi,bir milyon bebe icinde gorsen aha bu benim dersin dedi.
Allahallah dedim nasil ki. Bi getirdiler bildigin beni kundaklamisin koymusun
120 cm kisalmis 70 kilo vermis halim bu dediydim
:savasciasli::savasciasli::savasciasli:
Milyonlarin onunde itiraf ediyorum oyle adama bakmaya doyamiyorum neden bilmiyorum kizarken kavga ederken bile durduk yere sarilip opesim gelio icim kaynio masallah diyim gercekten nazara gelmiyelim ama her evlilikteki gibi arada bi sallantilar olur oda tadi tuzu ama su var ne olursa olsun sukurler olsun diyim kavgada etsek sonunda gonul almayi biliriz
Sagol nazom cumlemize nasip etsin rabbim
Sen demekki kocani caktirmadan seviyosun bilmesin diede gizli gizli izlemisin cnm
leader canım bu kapsülün bi gramı falan varmı ne deyip alcaz bi de nasıl vercez içircem mi? sürcem mi bi desene.eşime dedim ama o çalısanlara aldırırsa şimdi anlamazlarda..
Pikem, baban rahatsızmis sanırım, çok çok gecmis olsun, benim babamin da kronik bir hastalığı var, alışmak cok zor oldu, inşallah Allah şifa verir en kısa zamanda...
Simuş, esinle konuşmuyorsun sanırım, biz de yaklaşık 2-3hafta yabancı gibi yaşadıktan sonra şimdilerde biraz toparladık, ama söylenen sözler insanın icine işliyor maalesef, umarım isleri yoluna koyarsınız...
Dogum gunü en yakın olan olarak strese girdim, hiiiiiicc yapmak istemiyorum, simuşla aynı sebepten. Evim de pek ufak zaten, ama en önemlisi oğlumun sünnetinde bile beni aramayanlarla kutlamak istemiyorum, neymiş ben onlara sünnet olacak dememişim, sanki düğün yaptık da haber vermedik.
Oğlumun yanında olmak istiyorum, hizmet ederek geçirmek istemiyorum. Kendi ailem olmadan olmaz ama, Cook emekleri var...