2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
öyle ama pikom... koşturuyorum. her sabah aynı güne uyanıyorum, her sabah aynı geceye yatıyorum. aden için yaşıyorum. birileri için bişeyleri erteliyorum. sırf onların dediği olmasın diye kendimden ödün veriyorum.

onur'la günlerdir konuşmuyoruz. birilerinin hayatıma sürekli müdahil olması sinirimi zıplatıyor. peşine hiç bir şey olmamış ayaklarına yatılması beni hepten geriyor.

aylardır şöyle ayaklarımı uzatıp keyifle dinlenemedim.11 aydır uykusuzum.

yevrümmmm sen al Adeni gel buraya azcuk hava degişimi yapın bak iyi gelir...
Valla canim sorma. Dun toplu tasimaya talim ettik.
Taksi filan mumkunu yok zaten bulasin.
Bir onceki gun dunden evvelsi yani 4.5 km yolu 1.5 saatte gidince arabayla dun ve bugun cikmadim.
Hem dehset trafik oldu hem de her yer buz pisti.
Ama dun oyle bi yagdi ki minibuscu buraya kadar gelebildik gerisini gidemicem deyip eve 1 km kala indirdi ve gidecegim yol inisli cikisli. Yokus degil onun adi bildigin bayir yani :)
Comlegi kirmadan eve vardim ama dondum resmen.
E5 ustunde oturanlar rahat rahat varmislar evlerine.

valla çok benzerlerini yaşadıgım için önceden, çok iyi anlıyorum canım... kolay gelsin.. istanbul bazen çok fazla zorlayabiliyor insanı...
Iyide yapmisin babus ortaya bi saheser cikmis
Bende uyurken kocami durtullwyip yada mincirip insallah oglum sana benzer die die sabahlarankadar uyumadigimda adami izledim sekil 1 a aynisinin tipkisi bazen kocam bana bakio saniyorun

kız maşallah cidden çok aşıksın sen eşine sanki dün sevgili olmuş gibi yani... maşallah...

Dogumdan once annemi tembihledim. Aman dogumhanenin kapisinda bekle bebeyi cikardilarmi pesine dus hemsirenin karisir filan diye :)
Dogumdan ciktim anne dedim takip ettin mi yavruyu. Daha bana gostermediler tabi.
Yok dedi,bir milyon bebe icinde gorsen aha bu benim dersin dedi. :D
Allahallah dedim nasil ki. Bi getirdiler bildigin beni kundaklamisin koymusun :)
120 cm kisalmis 70 kilo vermis halim bu dediydim :)

ehehehe evek çok dogru ama
:savasciasli::savasciasli::savasciasli:

nereye giyosun bacım... atla gitme boşver uçakla git :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Milyonlarin onunde itiraf ediyorum oyle adama bakmaya doyamiyorum neden bilmiyorum kizarken kavga ederken bile durduk yere sarilip opesim gelio icim kaynio masallah diyim gercekten nazara gelmiyelim ama her evlilikteki gibi arada bi sallantilar olur oda tadi tuzu ama su var ne olursa olsun sukurler olsun diyim kavgada etsek sonunda gonul almayi biliriz

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Milyonlarin onunde itiraf ediyorum oyle adama bakmaya doyamiyorum neden bilmiyorum kizarken kavga ederken bile durduk yere sarilip opesim gelio icim kaynio masallah diyim gercekten nazara gelmiyelim ama her evlilikteki gibi arada bi sallantilar olur oda tadi tuzu ama su var ne olursa olsun sukurler olsun diyim kavgada etsek sonunda gonul almayi biliriz

oyy oyyy masallahhhhhhhh..allah daim etsin canım.torunlarınızın torunlarını görün emi birlikte.....ne güzel acar acmaz böyle mesaj...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
benim bebelerde bana hiç ama hiç benzemiyor maalesef :( en azından biri bana benzeseydi accık nolurdu sankim..oysa cok baktım elada kendime...yok beceremiyom demekki ben
:savasciasli::savasciasli:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sagol nazom cumlemize nasip etsin rabbim
Sen demekki kocani caktirmadan seviyosun bilmesin diede gizli gizli izlemisin cnm

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
leader canım bu kapsülün bi gramı falan varmı ne deyip alcaz bi de nasıl vercez içircem mi? sürcem mi bi desene.eşime dedim ama o çalısanlara aldırırsa şimdi anlamazlarda..

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leader canım bu kapsülün bi gramı falan varmı ne deyip alcaz bi de nasıl vercez içircem mi? sürcem mi bi desene.eşime dedim ama o çalısanlara aldırırsa şimdi anlamazlarda..

Devit3 ampul bir tek sise var icinde kirip elosun agzina akitcan surup gibi hepsi bu kadar 2 tl mi ne ole bisi fiyatida
Yok kiz simarsinlar beenimki dogustan simarik sirnasik kedi gibi bole ben severim donuk halinden iyidir sevismek

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Pikem, baban rahatsızmis sanırım, çok çok gecmis olsun, benim babamin da kronik bir hastalığı var, alışmak cok zor oldu, inşallah Allah şifa verir en kısa zamanda...

Simuş, esinle konuşmuyorsun sanırım, biz de yaklaşık 2-3hafta yabancı gibi yaşadıktan sonra şimdilerde biraz toparladık, ama söylenen sözler insanın icine işliyor maalesef, umarım isleri yoluna koyarsınız...

Dogum gunü en yakın olan olarak strese girdim, hiiiiiicc yapmak istemiyorum, simuşla aynı sebepten. Evim de pek ufak zaten, ama en önemlisi oğlumun sünnetinde bile beni aramayanlarla kutlamak istemiyorum, neymiş ben onlara sünnet olacak dememişim, sanki düğün yaptık da haber vermedik.
Oğlumun yanında olmak istiyorum, hizmet ederek geçirmek istemiyorum. Kendi ailem olmadan olmaz ama, Cook emekleri var...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin herkese bal kaymaklar

Haklisin lilacsim ama erkek aileleri kendileri 2.planda.tutmayip her seye yanassalar bunlarin hicbiri olmaz zaten su duruma bak ya kac kisi bu sebepten dogum gunu yapmio

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın...

lilam yapma kız dogumgünü falan. hazır eşinle de aranı yeni düzeltmişsiniz al eşini bebeni çıkın bi yemeğe. ufacık da bi pasta üfletiver yavruna tamam işte. ben de yapmıyorum. dün eşime de söyledim. kusura bakmasın kimse o ufacık evde doğumgünü falan yapamam. ailecek yemeğe çıkarız olr biter dedim. sen bilirsin dedi. çünkü şu sıralar bana fikrini belirtme gibi bi lüksü yok kendisinin. sen de bu hassas dönemi değerlendir.

he bunu derken bi yanım kendi ailem için acıdı. onlarla kutlamak isterdim diye düşündüm. çünkü annemden tut babama, kardeşime kadar o kadar çok emekleri varki Aden'in üstünde. kadın kaç sabahtır bana geliyor. çok soğuk dışarısı, onur gidip alıyor annemi Aden'i çıkartmaktansa. en son annemin üzüleceğini düşündüğümden, kaynanamda bi akşam bi pasta annemde bi akşam pasta kesmeye karar verdim. en azından kırılmazlar.bi de şeyi diyecem. yaşın benden büyük sanırım. tam bilmiyorum gerçi. ama nedense seninle konuşurken böyle seni kıracam diye ödüm kopuyor. hassas bi kadınsın sen. atıyorum burda herkesle az çok lap lup konuşmuşluğum, şakalaşmışlığım, arada bel altı muhabbet etmişliğim vardır. ama seninle o diyalogu kuramadım ben bi türlü.
bi sınırın var senin. geçemiyorum o sınırı. şöyle kız lılam naber zilli diyemedim sana doya doya. bu da böyle bi itiraftı... ohhh be rahatladım... ahahhahahha

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Pikem, baban rahatsızmis sanırım, çok çok gecmis olsun, benim babamin da kronik bir hastalığı var, alışmak cok zor oldu, inşallah Allah şifa verir en kısa zamanda...

Simuş, esinle konuşmuyorsun sanırım, biz de yaklaşık 2-3hafta yabancı gibi yaşadıktan sonra şimdilerde biraz toparladık, ama söylenen sözler insanın icine işliyor maalesef, umarım isleri yoluna koyarsınız...

Dogum gunü en yakın olan olarak strese girdim, hiiiiiicc yapmak istemiyorum, simuşla aynı sebepten. Evim de pek ufak zaten, ama en önemlisi oğlumun sünnetinde bile beni aramayanlarla kutlamak istemiyorum, neymiş ben onlara sünnet olacak dememişim, sanki düğün yaptık da haber vermedik.
Oğlumun yanında olmak istiyorum, hizmet ederek geçirmek istemiyorum. Kendi ailem olmadan olmaz ama, Cook emekleri var...

canım haklısın, ne diyim. kırgınlıklarım benim de kolay kolay geçmez. gel gör ki insanlar hep kendine göre düşünür, geçti bitti sanırlar. geçenlerde kayınvalidemin yanında dile getirdim bunu bir arkadaşımla konuşurken. "beni kolay kolay kızdıramazlar ama bir kırıldım mı, kızdım mı, ölsem unutmam" dedim. yüzü değişti. çünkü benim kayınvalidem burda anlatılanların hiçbirine benzemese de lohusalıkta çok üzdü beni... bilsin istedim o kırgınlıklarımın hiç geçmeyeceğini... burda olsalar ben onları da işin içine mutlaka katardım... çok istiyorum özel birgün olarak fotograflanmasını...
buna rağmen hala tek bir hazırlığım yok kaaac

günaydın bu arada zillilerrrrrrr, özellikle de sen, zillilerin zillisi Gökçe sultan :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydin canim benim cok zaman tartismam olmustur esimle ailesi icin cunku hakikaten cok kirici konusurlar yani sakayla karisik lafi verir veristirirler...hele logusalikta anlattiydim sizlere biliyosunuz ama onlar icinde keyfimi hiccc bozamam helede evladimin ozel gununu atlamak istemem uzaktalar ama ben yine arayip teklif edicem c.anne buyrun gelin ablalar buyrun gelin diyecem gelen gelir gelmeyende davet etmedi demesin tum ozel seylerdenkargoluyorum zaten kurabiye vs iste bebek sekeridedigimiz zimbirtilardan foto ustime duseni ESIMIN o gusel hatri icin yoksa gercekten kirginim ama kalbimi bi koseye koydum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar