2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın...

lilam yapma kız dogumgünü falan. hazır eşinle de aranı yeni düzeltmişsiniz al eşini bebeni çıkın bi yemeğe. ufacık da bi pasta üfletiver yavruna tamam işte. ben de yapmıyorum. dün eşime de söyledim. kusura bakmasın kimse o ufacık evde doğumgünü falan yapamam. ailecek yemeğe çıkarız olr biter dedim. sen bilirsin dedi. çünkü şu sıralar bana fikrini belirtme gibi bi lüksü yok kendisinin. sen de bu hassas dönemi değerlendir.

he bunu derken bi yanım kendi ailem için acıdı. onlarla kutlamak isterdim diye düşündüm. çünkü annemden tut babama, kardeşime kadar o kadar çok emekleri varki Aden'in üstünde. kadın kaç sabahtır bana geliyor. çok soğuk dışarısı, onur gidip alıyor annemi Aden'i çıkartmaktansa. en son annemin üzüleceğini düşündüğümden, kaynanamda bi akşam bi pasta annemde bi akşam pasta kesmeye karar verdim. en azından kırılmazlar.bi de şeyi diyecem. yaşın benden büyük sanırım. tam bilmiyorum gerçi. ama nedense seninle konuşurken böyle seni kıracam diye ödüm kopuyor. hassas bi kadınsın sen. atıyorum burda herkesle az çok lap lup konuşmuşluğum, şakalaşmışlığım, arada bel altı muhabbet etmişliğim vardır. ama seninle o diyalogu kuramadım ben bi türlü.
bi sınırın var senin. geçemiyorum o sınırı. şöyle kız lılam naber zilli diyemedim sana doya doya. bu da böyle bi itiraftı... ohhh be rahatladım... ahahhahahha

hahaahaa.....::gul::gul::gul:
var öyle bi tarafım benim evet yaa, ben de gecemiyom o sınırı :D bi ciddiyimdir ben bazen, bazen de tam tersi...ama sanal ortamda bile belli demek ki, napayım be gökçe, ben de böyleyim işte yaf. ama kızmam yani merak etme...de sen bana ne diyeceksen...

ben aileme biz üçümüz yemeğe çıkacaz diyemem yalnız, ay çok kırılırlar yaa, hem ben de buruk olurum öyle. hoş kocam o gün yine istanbulda olmayı başaracak. geçen sene de bu yüzden erken doğdu bu çocuk, bu sene doğum gününde olmayacak yine. şirketini topa tutasım var :D

en son sadece annemler ve annesigilde karar kıldım, teyzeleri çağırmayı düşünmüyom diyecem bakalım. ama foto istiom ben de gidip çekinelim.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
metre başına bi kişi. anammm düşünsenıze 80 metrekare evde 70 kjişiyi.

- hoppp teyze napıyon ya sen?
- ay napıyom evladım?
- teyze sana ayrılan 1 metrenın dışına çıktın. geç bakam yerıne. herkes yerını bilsin. ayıp değil mi başkalarının haklartına tecavuz edıyon? yaşından başından utan..

- cam açın kız cam boğuluyom ben.
- oo teyze cama nasıl ulaşacaz. 20 kişnin üstüne basmam lazım nerden baksan.
- kızım menopozluyum ben geldiler bana. bastılar sıcak sıcak...
- 70 metrekare eve değirmentaşı götünle gelmeyı bılıyon ama... sırf 2 metre alanı kıçın kaplıyo be...

bunlar oldu mu kız leo??

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yaaaaaaa öyle mi dersınız?

kuzen de yedi bitirdi beni. ben yapıyom senı bılmem dıye. ben ne hayaller kurmuştum. doğumgününe 3 ay kala kaybettim yavrumu. sapasağlam beben var dünya güzeli... insan utanır evım küçük demeye. manyak mısın sen yap sıçmıyım bacagına dedi. yapıyom galıba. her yeri süslücem ben. sen karışma işime. diye de ekledi. ehehhe
ne şanslısın keşke benimde öyle kuzenim olsa ayrıca kendisine sonuna kadar katılıyorum
günaydın canım
düşündüm düşündüm... muhabbete ortadan dalayım mı yoksa geçmişe bakıp öyle mi dalayım bilemedim... günaydın daha doğrusu tünaydın kızlar...:huhuu:
gel gel güzelim gel gel acımıyacak diyerek başlayım Şimuşum :kahkaha:bodoslama dal bence sanada tünaydın

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

kuzen de yedi bitirdi beni. ben yapıyom senı bılmem dıye. ben ne hayaller kurmuştum. doğumgününe 3 ay kala kaybettim yavrumu. sapasağlam beben var dünya güzeli... insan utanır evım küçük demeye. manyak mısın sen yap sıçmıyım bacagına dedi. yapıyom galıba. her yeri süslücem ben. sen karışma işime. diye de ekledi. ehehhe
kuzeninin ağzına sağlık..yapıyon doğumgünü konu kapanmıstır...
günaydın babusum:sevindirikasli:
düşündüm düşündüm... muhabbete ortadan dalayım mı yoksa geçmişe bakıp öyle mi dalayım bilemedim... günaydın daha doğrusu tünaydın kızlar...:huhuu:

tam burdan dal simuşum..günaydınn

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya simoş dal kızım ya. aramızda muhhabete dalmanın lafı mı olur..... bu arada ben yorum yaptım o yazına. ulan ben bıle tanımadan anladım bırılerıne gıydırdıgını de o kadın nasıl anlamamış.. ehhehe..

lilam oyle valla. çekingenlık sözkonusu sana karşı...

hadı yapayım kız bende bı parti barı...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

valla onun açısından düşününce evet biraz ayıp yani yapmamak, mazeretler falan.

eşimin bir arkadaşının şık bir kafe si var. orda yapalım dedi dün, aslında işime gelir ama mekan uzak, hem de öyle çok samimi değiliz. (eşim samimidir yalnız, o benim gibi değildir bak gökçe, herkeslerle samimidir, her ortama uyar vs) ama işte hem uzak hem samimiyet yok, hem de ne alaka diyerekten konuyu sonlandırdım. evim dururken oralara gitmek de olmaz. pöfff, annesi de kesin diyecek teyzenleri de arayın. çocuğum da korkuyor onlardan ya, böyle bir gürültülü bir acıtarak seviyorlar...gerçi gökçe gibi benden çekinmeseler daha da kimbilir neler yapacaklar da hahahaha Allahtan çekiniyorlar.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

eşimin bir arkadaşının şık bir kafe si var. orda yapalım dedi dün, aslında işime gelir ama mekan uzak, hem de öyle çok samimi değiliz. (eşim samimidir yalnız, o benim gibi değildir bak gökçe, herkeslerle samimidir, her ortama uyar vs) ama işte hem uzak hem samimiyet yok, hem de ne alaka diyerekten konuyu sonlandırdım. evim dururken oralara gitmek de olmaz. pöfff, annesi de kesin diyecek teyzenleri de arayın. çocuğum da korkuyor onlardan ya, böyle bir gürültülü bir acıtarak seviyorlar...gerçi gökçe gibi benden çekinmeseler daha da kimbilir neler yapacaklar da hahahaha Allahtan çekiniyorlar.

bence temiz iş lilam..bi daha düşün derim..sen süslenir alırsın kuzey paşayı gidersin...oh miss..hem dısarda kimse acıtarak sevemez..kısa ve net olur..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
lilam sana bişi diyim mi inan tanıdık bi mekan bulsam bende dışarda yapardım. bence çok da hoş bi fikir. sen bence düşün o olayı. hem öyle bi ortamda yapınca yaşı geçkin moruklar hem gelmekten çekinirler hem de geldiklerinde erken kalkalım deyip kalkarlar...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

sende doğum günü yap ama o vahşi teyzeyi çağırma hiç hoşlanmadım ondan çocuğumuzun canını acıtıyomuş kaaac

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
hmmmm, öyle mi diyorsunuz kızlar? bi daha düşünelim bakalım, işime gelir de mekan yakında değil bir de. neyse, bi düşüneyim haftaya cmt ye yapacam zaten.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
lilam en erken senin di mi kız???

bence biri hemen ilk doğumgünü partimiz diye bi topik açıversin. ben açabılsem ben açardım. çektiğimiz fotoları oraya koyalım. süper olur.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

babuş, recora mı ne almıştın sen oto koltuğu 9-36? adı böyle değildi de üşeniyorum bakmaya, memnun musun? benim oğlan daha minyonluktan çıkamadığı için hala ilkine sığıyor ama yakında alacağız. 9-36 almayı kafaya koydum. graco var bi de ona bakmış mıydın? baktın da seçmedin mi, yoksa bakmadın mı? :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
lilam en erken senin di mi kız???

bence biri hemen ilk doğumgünü partimiz diye bi topik açıversin. ben açabılsem ben açardım. çektiğimiz fotoları oraya koyalım. süper olur.

evet süper bak.doğumgünü topiğimiz eksik kalmasın..küser ağlar sonra..o zaman lilamı sectik ilk doğumgünüsü olan olduğu için :savasciasli::savasciasli:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
lilam sen düşün o mekan işini. hiç bulaştırma eve. zaten evim de küçük dedin. teyzeler falan gelmesin istiyorum dedin. dışarıda ve uzakta yaparsan gelmezler. otursular evde stv'nin dizilerini izlesinler. azan romatızmalarından bahsetsınler. her aklımı onlara mı vereyim yaaa. hem dışarda yaparsan çekirdek ailen gelir bi tek. mutlu mesut yaşarsın.

kız eşinin de gönlü olur hem. yazık kız adamlara banzen onlara da acıyorum.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

evet süper bak.doğumgünü topiğimiz eksik kalmasın..küser ağlar sonra..o zaman lilamı sectik ilk doğumgünüsü olan olduğu için :savasciasli::savasciasli:

becerebilirsem açıveririm size bir topik, lafı mı olur. ama önce bi yapayım da, nasıl olsa benden once yapacak da yok, di mi? ben 19unda yapabilirim en erken.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar