günaydın...
lilam yapma kız dogumgünü falan. hazır eşinle de aranı yeni düzeltmişsiniz al eşini bebeni çıkın bi yemeğe. ufacık da bi pasta üfletiver yavruna tamam işte. ben de yapmıyorum. dün eşime de söyledim. kusura bakmasın kimse o ufacık evde doğumgünü falan yapamam. ailecek yemeğe çıkarız olr biter dedim. sen bilirsin dedi. çünkü şu sıralar bana fikrini belirtme gibi bi lüksü yok kendisinin. sen de bu hassas dönemi değerlendir.
he bunu derken bi yanım kendi ailem için acıdı. onlarla kutlamak isterdim diye düşündüm. çünkü annemden tut babama, kardeşime kadar o kadar çok emekleri varki Aden'in üstünde. kadın kaç sabahtır bana geliyor. çok soğuk dışarısı, onur gidip alıyor annemi Aden'i çıkartmaktansa. en son annemin üzüleceğini düşündüğümden, kaynanamda bi akşam bi pasta annemde bi akşam pasta kesmeye karar verdim. en azından kırılmazlar.bi de şeyi diyecem. yaşın benden büyük sanırım. tam bilmiyorum gerçi. ama nedense seninle konuşurken böyle seni kıracam diye ödüm kopuyor. hassas bi kadınsın sen. atıyorum burda herkesle az çok lap lup konuşmuşluğum, şakalaşmışlığım, arada bel altı muhabbet etmişliğim vardır. ama seninle o diyalogu kuramadım ben bi türlü.
bi sınırın var senin. geçemiyorum o sınırı. şöyle kız lılam naber zilli diyemedim sana doya doya. bu da böyle bi itiraftı... ohhh be rahatladım... ahahhha
ahaa.....::gul::gul::gul:
var öyle bi tarafım benim evet yaa, ben de gecemiyom o sınırı bi ciddiyimdir ben bazen, bazen de tam tersi...ama sanal ortamda bile belli demek ki, napayım be gökçe, ben de böyleyim işte yaf. ama kızmam yani merak etme...de sen bana ne diyeceksen...
ben aileme biz üçümüz yemeğe çıkacaz diyemem yalnız, ay çok kırılırlar yaa, hem ben de buruk olurum öyle. hoş kocam o gün yine istanbulda olmayı başaracak. geçen sene de bu yüzden erken doğdu bu çocuk, bu sene doğum gününde olmayacak yine. şirketini topa tutasım var
en son sadece annemler ve annesigilde karar kıldım, teyzeleri çağırmayı düşünmüyom diyecem bakalım. ama foto istiom ben de gidip çekinelim.