2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ahahahhaah çılgın bi parti olsun istiyorum. o yüzden süsleme olayına falan girecem. evet evet yapacam bunu.

en çok da sanırım milyon adet kaynana dili alıp kaynanamın ağzının içine kadar üfleyip üfleyip çekecem.. ehheghaghagha... kayınpederle ilgili bi süs var mı ki?

yok galiba. ama şey hanı japon feneri mi ne var ya hani. heh onlara kayınpeder götü diyebilirlerdi. anlamı da olurdu. karşısına geçer açar kapatırdım o kayınpeder götünü... yapadrım bunu evet..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
balon demetlerine bakıyom da 80 tlden başlıyo. çok pahalı değil mi ya. alsam ben marketten balon olmaz mı?

uçan balonun içine ne koyuyorduk kız da uçuyodu? olmadı ben normal balonları şişirir, altından iple bağlar, tavana yapştırırım uçuyomuş gbi olurlar.

meğersem onlar uçan balonmuş stayla...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

neyyy 80 kişimi..kız nasıl becerdin o kadar kişiyi aynı eve sokmayı...annem bi tur hosgeldin desen güle güle derken görün bi daha...aferin kız lidoş...

Kiz ne var becermeye pilav tavuk tatli sarma ayran tablot dagitildi kurabiye bebek sekeri iste yasin okundu ben kimseyi karsilamadim bacim ben yatak odamda saten yorganlarin icine yaydim totoyu heh ohh gelen gecen meraba gecmis olsun allah anali banali buyutsun deyip opup hedayelerini fistik verip giderkende geldiler iste bole annem kaynanam yengem gorumcemler hizmet etti koltuklara yerlere kalin olsun die battaniye serdik sedir gibi oyle agirladik anamin sirf 9 amcasi var birine haber vermesen cingar cikar kadinlar geldi o kadar oldu iste...
düşündüm düşündüm... muhabbete ortadan dalayım mı yoksa geçmişe bakıp öyle mi dalayım bilemedim... günaydın daha doğrusu tünaydın kızlar...:huhuu:
Dal anam yetet ki dal muhah

malesef abimiz biraz kıskanıyor aldığımız herşeyi sorguluyr benim bundan varmıydı diye onun için eşit davranmam lazım
ne güzel düşünmüşsün foto falan şimdiden merak ettim
kolay gelsin canım

oooooo sen baya baya organizasyon yapmışsın valla tebrik ederim :dance:
bizede kurabiye yapsan teyzoşu :cokkomik:

Yaaa ole bisiler yapcam bakalim ne demek yaparim calismasam hrrkese yapar kargolardim kizlar ama calisiom benimkileride bi tek pazar izinliyim o zaman yapcam kayrosuma can feda teyzesi bi kurabiyemi yapamaz
metre başına bi kişi. anammm düşünsenıze 80 metrekare evde 70 kjişiyi.

- hoppp teyze napıyon ya sen?
- ay napıyom evladım?
- teyze sana ayrılan 1 metrenın dışına çıktın. geç bakam yerıne. herkes yerını bilsin. ayıp değil mi başkalarının haklartına tecavuz edıyon? yaşından başından utan..

- cam açın kız cam boğuluyom ben.
- oo teyze cama nasıl ulaşacaz. 20 kişnin üstüne basmam lazım nerden baksan.
- kızım menopozluyum ben geldiler bana. bastılar sıcak sıcak...
- 70 metrekare eve değirmentaşı götünle gelmeyı bılıyon ama... sırf 2 metre alanı kıçın kaplıyo be...

bunlar oldu mu kız leo??
Iz gokce altima mictim bere deli manyak bu nasil bi diyolog valla ole herkes dipdibe yasin okundu ole 2 saat surdu zaten hava soguk oldugu icin kimse sicaktan sikayet etmediydi
ahahahhaah çılgın bi parti olsun istiyorum. o yüzden süsleme olayına falan girecem. evet evet yapacam bunu.

en çok da sanırım milyon adet kaynana dili alıp kaynanamın ağzının içine kadar üfleyip üfleyip çekecem.. ehheghaghagha... kayınpederle ilgili bi süs var mı ki?

yok galiba. ama şey hanı japon feneri mi ne var ya hani. heh onlara kayınpeder götü diyebilirlerdi. anlamı da olurdu. karşısına geçer açar kapatırdım o kayınpeder götünü... yapadrım bunu evet..
Heh iste sole yaaa yap tabe susle evin her yerini kaynana dilinide kaynanain agzina sok :D ama dikkat et kemal sunal gibi ucu kacmasin tum gece otersin sonra vik vik die

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

teşekkür ederiz Pikoşum çok beğendiysen bi kaç gün siz takın kız:gul:
ohhh ne güzel yapmışsınız partiler falan
bende senin gibi düşünenlerdenim önemli olan çocuklarımızın mutlu olması

en çok sahibine yakışır balım saol...:panter:
kız öyle demeyin yaaa. kıç kadar kızım evim.

ben
onur
annem
babam
kardeşim
sevgilisi
abim
eşi
kaynanam (ilk o damlar zaten bk bik konuşur)
kayınpederim (gelir kanapeye yerleşir daha da kalkmaz)
kaynımgil (ehe bayılıyom bu lafa)
eltimgil
oğlu
bebeğini kaybeden Aden'e aşık kuzen
eşi...

inanın evim bu kadar kişiyi kaldırır mı bilmiyorum. ama siz de yazınca heves de etmiyor değilim. sonra bebem demesin bana ulan dogdum ne şeker yaptırmışın süslü püslü ne bişey. almışın çikolata dağıtmışın. doğumgünüm olmuş bi bok yapmamışın. üvey miyim la ben. saksı mıyım ben. en çok bana yapacaksınız... diye dellenmesin ergenlikte...

sen yap bence Adenime dogumgününü boşver sıgarsınız bi şekilde...
günaydınn güzellerrr...:bebecik

günaydın canım balımmm gaymaklımmmm ehehe :)

günaydın minnoş.. kar fatihi.. istanbul panteri :panter:
balon demetlerine bakıyom da 80 tlden başlıyo. çok pahalı değil mi ya. alsam ben marketten balon olmaz mı?

uçan balonun içine ne koyuyorduk kız da uçuyodu? olmadı ben normal balonları şişirir, altından iple bağlar, tavana yapştırırım uçuyomuş gbi olurlar.

ilahi sen yevrümmmmm...

simuşcugum senin alıntını çıkarmamış sana ayrıca en büyügünden öpücüklü günaydınnnnn :panter:

lilacs muckssssssssss:panter:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

Gokcem ya parti sepetinde yada balonevinde 40 tl gibi bisidi balon demeti. Bi bak istersen

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ayyyyyy laylammm taclanmssssss kizz degisek bi gun sen benim rozeti tak ben senin taci. Bi tac kapamadim susiteden yahuu.:cokkomik:

Llliiidiiirrr. Pastayi sen mi yapcan kiz yine? Ay bu seker hamurlu pastalar bi servet 180tl okudum on kisiligi yuhhhhhhh

12 saatlik su kesintisiyle rekora kosuyoruzzz.. Wc ye giremiyozz bee. Cinnetim geldi. Aksam bu evde dogumgunu kutlucam ben esimin yegeninin. Dolma yapcam daha ev temizlicem. Nasil yetiscemmm heee nasilllllll?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
enneeeeeeee leadercım ve ecrincimde varmış kızlar sarılır öperimmmmm :huhuu::huhuu:

Oleee kuru kuru opturmem kendimi ben yuzgorumlugu isterim. Yoksamm gosteririm ama opturmem ona gore. Vereecek hicbisiiinn yoksa kuzununn fotosunu koyabilirsin. Hehhhh iyi fikirr kizz ne zamandirr gormuyomm beee. Koy da bakayim.

All bak bendennn sana opuuucukkk:eek::eek::D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ecrin bakayım kız hemen... madem bişi yapacaz güzel olsun di mi. ayrıca sular yoksa ne dıye mısafır çağırırsın e be kız... sen çok marifetlisin sanırım. hep gelen gıden sana valla.

o kadar yüz verme abla tavsıyesi. ama kendin istiyorsan yapmayı ona bişi dıyemem.

pikem; benı gıbrısa davet etmişin... bilmem belki bi gün... ehehhe.o değil de sen buralara gel. noyan'ının hediyelerıyle bi oto çektir... bi de yapayım di mı kız bı partı de ben. neyim eksik ayol;?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ecrin bakayım kız hemen... madem bişi yapacaz güzel olsun di mi. ayrıca sular yoksa ne dıye mısafır çağırırsın e be kız... sen çok marifetlisin sanırım. hep gelen gıden sana valla.

o kadar yüz verme abla tavsıyesi. ama kendin istiyorsan yapmayı ona bişi dıyemem.

pikem; benı gıbrısa davet etmişin... bilmem belki bi gün... ehehhe.o değil de sen buralara gel. noyan'ının hediyelerıyle bi oto çektir... bi de yapayım di mı kız bı partı de ben. neyim eksik ayol;?

Becerikli idimmm taaaa ki defneyi dogurana kadar. Dr epidural yaparkene benim becerit damarlarima hasar vermiss boyle koturum kaldim:cokkomik: iki eliyle bi oklava tutamaz derler ya resmen o moddayim ama bu kizin annesi babasi ayri,evleri de buzz. 3 yildir hicbi halt yapmiyolar kiza kiyamadim:bitter:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kızlar bana güzel parti süsleri bulabileceğim bi site önerin. sabahtan beri bakıyorum ı ıhh anam. madem girdiniz aklıma bulun. banane.. bananeee

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
oyyyy o zaman en doğrusunu yapmışsın. kıyamam kızzzz... yap yap yakında olsaydık ben bile yapar getiridim kız bişeyler.

hiç kıyamıyorum böyle çocuklara..

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Ayyyyyy laylammm taclanmssssss kizz degisek bi gun sen benim rozeti tak ben senin taci. Bi tac kapamadim susiteden yahuu.:cokkomik:

Llliiidiiirrr. Pastayi sen mi yapcan kiz yine? Ay bu seker hamurlu pastalar bi servet 180tl okudum on kisiligi yuhhhhhhh

12 saatlik su kesintisiyle rekora kosuyoruzzz.. Wc ye giremiyozz bee. Cinnetim geldi. Aksam bu evde dogumgunu kutlucam ben esimin yegeninin. Dolma yapcam daha ev temizlicem. Nasil yetiscemmm heee nasilllllll?
taçlandık valla Ecrin teyzesi oğlumun kral tacı
kızım seninde kapı gibi rozetin varrrrrrrr

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
bugün bir işim var bitiremedim çamaşırlar küçük dağ olmuş yıka yıka bitmiyor sonra ütüsü var yemek yok bunların yanında oyun bekleyen bi tavşanım var offffffffff:esse:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ecrincim ben yapcam canim.pastayida cok kolay kiz 180 tl verilirmi ona

Gokcem partimalzemeleri.com var bi bak istersen

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ecrincim ben yapcam canim.pastayida cok kolay kiz 180 tl verilirmi ona

Gokcem partimalzemeleri.com var bi bak istersen

Kolaydir da ben zaten kalip hamur cart curt aldim mi yine bi suru masraf yapcam. Sen anlat bana nasil yaptin? Malzemelrin hazir mi ne kadar tuttu yada tutar. Bende hicc kalip yok kurabiye kaliplari disinda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar