2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
madem konu pasta börek deyin bakim bana...ben gecen baklava hamuru aldım hazır olanlardan ondan börek yapmak istiyom.ama nasıl bilmiyom bi tarif verin.nette var ama güvenemedim onlara...ilgililere ve bilgilelere duyurulur..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

benim kıcım yemez leom o kadar büyük açmayı beceremem ben..krem santiyle kaplasak üstünede börtü böcek yapsak seker hanurundan olmamı..hehe ben cok severim krem santiyi her türlü kullanırım ahahahahah

bahtsız bedevimisin kızım sen:bebecik

yok be kendisi demiş hem.şimdiki evini biliyor.aile arasında olcaz falan dersin..zaten gercek arkadassa gönül koymaz..halden anlar.

Simdi sen bole her turlu kullanirim deyincee senin komsu geldi kizz aklimaaaa.. O da kullaniyodur kremsantii ahhahhhahha:cokkomik:

Bedeviyimm nazom ben yaaa yeminle bakk. Bi insan bu kadan mi sanssiz olur yaaa bastigim her yer col arkamdaki herkes kutup ayisi.. Arkayi kolla dur. :uzulme:

Kiz millet falciya gider kismet balik,anahtar cikar.. Ben falciya gittiydim bi kere falci bile bana sen cok kismetsizsin dedi ay. Kafa calisiyo ama hicbi isin duz gitmiyo senin gitmicek de bak ben diyim dedi. Hay kismetime tukureyim:(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazomun krem şanti kulanmadaki beceresi dillere destanır. bizzat şahidim. ayrıca evet haklısın da. evimi biliyor sonuçta.

ha bi de benim kaynanamın baklavalık yufka ile yaptıkları şahanedir. tatlısı ömre bedeldir. tatlıyı bol cevizli yapıp oklavaya sarar, sonra tepsiye burmuş bi halde koyar ve dikdörtgen dikdörtgen keser onları. hımmm hımm olsa da yesek kızzz. du akşam gıdecem ona bakayım ne yapacak.

bı de bildiğin kıymalı içli borek yapar. parmaklarınıızı yersınız.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leom bi dakıka düşünme kız sen manyak mısın? benim öyle becerılerım olacak sertifikalarım olacak dakika durmam burda.

nazom taşındım ya ordan kuzum. o çok heves etmıştı Aden'in d.gününde de yaparız diye. hatta ben yaparım sana demişti. şimdi arayıp söylersem çağırmak zorunda kalmaz mıyım? gerçi p.tesi bendelerdi daha.
Valla gokce cesaret edemiorum profesyonelmolmak zorundasin kendine yapinca iyide elaleme bisi begendirmek olum ama hirgun bu ise yeltenirsem sizlerede haber veririm :)
Ne alaka cnm valla bir merdane biraz seker hamuru bide har ve iki kopat kalip aldinmi yaparsin o pastayi 50 tl yi bulmaz masrafin gulo geriside oyun hamuru givo elinle sekil veriyon zaten yaparsin gokcem uzman tv die bi yer orda videolardan yardim al cok basit
madem konu pasta börek deyin bakim bana...ben gecen baklava hamuru aldım hazır olanlardan ondan börek yapmak istiyom.ama nasıl bilmiyom bi tarif verin.nette var ama güvenemedim onlara...ilgililere ve bilgilelere duyurulur..

Valla gulum mutfakta tam bi ozurluyum elimden hi is gelmez yemeknkitaplari netlernolmasa yani vasatim evlensigimde salata yapmayi bilmiodum dusun

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
nazomun krem şanti kulanmadaki beceresi dillere destanır. bizzat şahidim. ayrıca evet haklısın da. evimi biliyor sonuçta.

ha bi de benim kaynanamın baklavalık yufka ile yaptıkları şahanedir. tatlısı ömre bedeldir. tatlıyı bol cevizli yapıp oklavaya sarar, sonra tepsiye burmuş bi halde koyar ve dikdörtgen dikdörtgen keser onları. hımmm hımm olsa da yesek kızzz. du akşam gıdecem ona bakayım ne yapacak.

bı de bildiğin kıymalı içli borek yapar. parmaklarınıızı yersınız.
benim kaynanamla ayni o tatlinin adi gazete tatlisi kurutuosun 5-10 dk filan bisi yok kiz nisasta ile acilio acmasinda marifet bide o cebizli degilde antep fistikli oldumuydu abooowww yemede yaninda yat himmmm agzimin suyu akti google gorselden yalama muhabbetimizi osledim kiz

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
heheh komsuya ne gerek ecrinim krem santi kullanmak her insanın hakkıdır..muhahahaha...caizdir en basta..töbe töbe carpılacam şimdi-kop-kop

kız zilli gökçe tarif ver dedik..kaynanan ne yapıyo demedik.bi de kadını beğenmez..kız senin yerinde olsam derim ki kaynanama...anaaa sen sunu cok iyi yapıyon,anne sunuda iyi yapıyon,anne hatta su da süper oluyor sen yapınca..sen bunları yap getir derim...ahahah ohh sende ye mis gibi doğumgünüsünde..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
anam mevzu benim pek maharetli olmadıgım konulara gelmiş :D hiç bilmem ki bişeyler diyim :D

sen dediydin bi kere ben hatırlıyom lazanya falan..bak hayatımda yapmadım ama hep yapmak istemişimdir.beceremem diye hiç elleşmedim..ama sıkı bi tarif olursa denemeyi cok isterim..

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
heheh komsuya ne gerek ecrinim krem santi kullanmak her insanın hakkıdır..muhahahaha...caizdir en basta..töbe töbe carpılacam şimdi-kop-kop

kız zilli gökçe tarif ver dedik..kaynanan ne yapıyo demedik.bi de kadını beğenmez..kız senin yerinde olsam derim ki kaynanama...anaaa sen sunu cok iyi yapıyon,anne sunuda iyi yapıyon,anne hatta su da süper oluyor sen yapınca..sen bunları yap getir derim...ahahah ohh sende ye mis gibi doğumgünüsünde..

Ahhahhhaaa demi yaaaaa.. Kremsantiler bendenn o zaman hepiinize gonderiyom bi paket.. Artik nasil isterseniz yer yedirirsiniz.. Meyve salatasi olur, pasta olur,parmak banarak olur:D.......

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
parmak basmak derken krem şanti olayına parmak basıyorum ve krem şantiyi yeme şeklini nazodan öğrenın de aklınız uçsun havaya dıyorum.

ayrıca zilli nazo; kaynanam yapacak tabıkı de herkes bi çeşit yapsın getırsın. ben pastamı yapacam. oğlumu süslicem. yeter...

he bı de lazanyayı delı dehşet yaparım. dene derim. harika bi yemektir. onur bayılır ama çok oyalıyor be...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
offf zilliler benim aklımdakileri okuyup okuyup yazıyorsunuz heee :D benim de pastayı ve kurabiyeleri yapasım var. bir tane köpek pasta buldum. Tunanın aşkı köpekler. memlekette yaparsam sipariş edecektim. ama burda şeker hamurlu pasta yaptıklarını bile sanmıyorum. şeker hamuru desem, ekmek hamurunun üstüne şeker döküp vereceklerinden korkuyorum :kahkaha: zira keçe istediğimde bildiğiniz renkli çiçekli kumaş göstermişlerdi teeey tey

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
lidılım o kadar da degıl kız. zonguldak'ta var gel burdan alalım. hatta gel benım evde yapalım pastayı boregı zilli. sen yap hatta ben tuna'yı mıncırayım...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar