madem konu pasta börek deyin bakim bana...ben gecen baklava hamuru aldım hazır olanlardan ondan börek yapmak istiyom.ama nasıl bilmiyom bi tarif verin.nette var ama güvenemedim onlara...ilgililere ve bilgilelere duyurulur..
benim kıcım yemez leom o kadar büyük açmayı beceremem ben..krem santiyle kaplasak üstünede börtü böcek yapsak seker hanurundan olmamı..hehe ben cok severim krem santiyi her türlü kullanırım ah
bahtsız bedevimisin kızım sen:bebecik
yok be kendisi demiş hem.şimdiki evini biliyor.aile arasında olcaz falan dersin..zaten gercek arkadassa gönül koymaz..halden anlar.
Valla gokce cesaret edemiorum profesyonelmolmak zorundasin kendine yapinca iyide elaleme bisi begendirmek olum ama hirgun bu ise yeltenirsem sizlerede haber veririmleom bi dakıka düşünme kız sen manyak mısın? benim öyle becerılerım olacak sertifikalarım olacak dakika durmam burda.
nazom taşındım ya ordan kuzum. o çok heves etmıştı Aden'in d.gününde de yaparız diye. hatta ben yaparım sana demişti. şimdi arayıp söylersem çağırmak zorunda kalmaz mıyım? gerçi p.tesi bendelerdi daha.
madem konu pasta börek deyin bakim bana...ben gecen baklava hamuru aldım hazır olanlardan ondan börek yapmak istiyom.ama nasıl bilmiyom bi tarif verin.nette var ama güvenemedim onlara...ilgililere ve bilgilelere duyurulur..
benim kaynanamla ayni o tatlinin adi gazete tatlisi kurutuosun 5-10 dk filan bisi yok kiz nisasta ile acilio acmasinda marifet bide o cebizli degilde antep fistikli oldumuydu abooowww yemede yaninda yat himmmm agzimin suyu akti google gorselden yalama muhabbetimizi osledim kiznazomun krem şanti kulanmadaki beceresi dillere destanır. bizzat şahidim. ayrıca evet haklısın da. evimi biliyor sonuçta.
ha bi de benim kaynanamın baklavalık yufka ile yaptıkları şahanedir. tatlısı ömre bedeldir. tatlıyı bol cevizli yapıp oklavaya sarar, sonra tepsiye burmuş bi halde koyar ve dikdörtgen dikdörtgen keser onları. hımmm hımm olsa da yesek kızzz. du akşam gıdecem ona bakayım ne yapacak.
bı de bildiğin kıymalı içli borek yapar. parmaklarınıızı yersınız.
anam mevzu benim pek maharetli olmadıgım konulara gelmiş hiç bilmem ki bişeyler diyim
heheh komsuya ne gerek ecrinim krem santi kullanmak her insanın hakkıdır..mu...caizdir en basta..töbe töbe carpılacam şimdi
kız zilli gökçe tarif ver dedik..kaynanan ne yapıyo demedik.bi de kadını beğenmez..kız senin yerinde olsam derim ki kaynanama...anaaa sen sunu cok iyi yapıyon,anne sunuda iyi yapıyon,anne hatta su da süper oluyor sen yapınca..sen bunları yap getir derim...ah ohh sende ye mis gibi doğumgünüsünde..
Ahhahhhaaa demi yaaaaa.. Kremsantiler bendenn o zaman hepiinize gonderiyom bi paket.. Artik nasil isterseniz yer yedirirsiniz.. Meyve salatasi olur, pasta olur,parmak banarak olur.......
daha dahaaa..hayal gücünü yüksek tut ecrinnnnnnnnnnnnn:kahkaha::kahkaha:
daha dahaaa..hayal gücünü yüksek tut ecrinnnnnnnnnnnnn:kahkaha::kahkaha: