2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

yok azom ya yalan bu gökçenin uydurması ben bilmiyom hiçççç:gul::gul: onun kravatlı takımını yerim bennnnn....kız torpil ne menüdeki ben mi yanlıs okudum sabah sabah..bak bu isim bile yetti kime torpil neye torpil de cabukk azoşşşş

Kızzzz ev yapımı torpil diyince gugulda çıkıyor tarifi, ahanda resmini ekledim.
İstersen içine kremşanti de koyabilirsin ama tabi senin tercihin, istersen sakla şantiyi :D

Ekli dosyalar

• ev-yapimi-torpil.jpg
    ev-yapimi-torpil.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 38

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leom neye alet ediyosunuz derken kendın yazmışın zaten neye sürüp yediklerini.

krem şantiye inanmıyorum ama bi alet var... offfffffffffffffffffffffffff yıkıldım şuan yerdeyımmmmmmmmmmm

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
pastanın adına torpil niye demişler anlam veremedim. dondurma külahı daha uygun sanki. ayrıca ne kız o guzel bişi benziii

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Kızzzz ev yapımı torpil diyince gugulda çıkıyor tarifi, ahanda resmini ekledim.
İstersen içine kremşanti de koyabilirsin ama tabi senin tercihin, istersen sakla şantiyi :D

annemmmmmmmm bu nasıl güzel bişiy yaa...kız bu direk heriflere torpil ahahahah..içine azcık da badem,fındık,fıstık at allahhh sonra tut torpili ahahah...nerde patlarsa....ahahahah...

bu zor gibi azom ya nasıl yapcez du bi okuyum...torpil...ahahah cok sevdim kız bunu ben :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
leom neye alet ediyosunuz derken kendın yazmışın zaten neye sürüp yediklerini.

krem şantiye inanmıyorum ama bi alet var... offfffffffffffffffffffffffff yıkıldım şuan yerdeyımmmmmmmmmmm

ahahahhahaha
Alet diyince anacım geldi aklıma.. Ne alaka diceniz. Hani Aziz Nesinin bi kitabı vardır "nazik alet" diye. Neyse zamanında hoca o kitabı okumamızı istediydi. Ben de kitabın adını anneme söleyip sipariş verdiydim alırsın diye. Kadıncazın aklında yanlış kalmış, girmiş kitapçıya "hassas alet" var mı demiş zaaaaaaa :D:D O zaman çok güldüydüm, hala daha gülerim :p

pastanın adına torpil niye demişler anlam veremedim. dondurma külahı daha uygun sanki. ayrıca ne kız o guzel bişi benziii

Ben de anlamadım :D
İçinde krema var külahı milföy ilen yapıyon.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

annemmmmmmmm bu nasıl güzel bişiy yaa...kız bu direk heriflere torpil ahahahah..içine azcık da badem,fındık,fıstık at allahhh sonra tut torpili ahahah...nerde patlarsa....ahahahah...

bu zor gibi azom ya nasıl yapcez du bi okuyum...torpil...ahahah cok sevdim kız bunu ben :D

Ahahahha ayyy oldum ahahhah yaa kizim hadinhziim heriflere torpil bu ben gelenlere yaaprsam bunu yaslisidanvar gencide babannemi dusundumde dedem rahmetli olali 16 sene oluo o kadin napsin sonra ergenn kardeslerimiz var gokceyle benim

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Kolay valla nazom ya, o külahı kartondan yapıyormuşsun önce, yağlı kağıtla kaplayıp şerit halinde kestiğin milföyleri sivri uçtan başlayarak sarıyormuşsun, fırında pembeleşince yağlı kağıtlı kartonu çıkarıp alıyormuşsun içinden. Bak bi de bundan yapacam şeklini beğendim. Pattis salatası keki :D

Ekli dosyalar

• 100_1308.jpg
    100_1308.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 47

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ahahahhahaha
Alet diyince anacım geldi aklıma.. Ne alaka diceniz. Hani Aziz Nesinin bi kitabı vardır "nazik alet" diye. Neyse zamanında hoca o kitabı okumamızı istediydi. Ben de kitabın adını anneme söleyip sipariş verdiydim alırsın diye. Kadıncazın aklında yanlış kalmış, girmiş kitapçıya "hassas alet" var mı demiş zaaaaaaa :D:D O zaman çok güldüydüm, hala daha gülerim :p

Ben de anlamadım :D
İçinde krema var külahı milföy ilen yapıyon.

muhahahhaah koptummmm..hassas alet.....

azom içindekilerin olusturduğu coskudan torpil demişler balım...önce sofrada yiyon bi torpil..sonra allah ne verdiyse ahahahahh

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

muhahahhaah koptummmm..hassas alet.....

azom içindekilerin olusturduğu coskudan torpil demişler balım...önce sofrada yiyon bi torpil..sonra allah ne verdiyse ahahahahh

Anaaaaa demeeee, bu işin gecesi de var diyon yani :D O zaman ben krema yerine içine yoğurt koyayım mayışsınlar, erkenden evlerine gitsin herkes, kocam da sızsın kalsın :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazoooooooooooooo kızım sen varya yeminle kitap çıkar ben alırım bak. idolümsün...

leom; alet edavat işte. kaldırma kollu bi alet bu. tık tık tık kalkıyo böyle altına giirp işini görüyosun sonra tık tık tık yapıp indiriyosun. kriko yani yanlış anlaşılmasın..

azom... abhjfagdfagafjgajgakjahja hassas alet ne lan.... benım teyzem de saçını kışkırtıcı kahve dıye bı boyayla boyuyo. amcama dıyo bana kışkırtıcı kahve rengı al dıye amcam gıdıyo, bana bi kutu fışkırtıcı kahve diyo. adam pardon anlamdım diyo. amcam, fışkırtıcı kahve renginde boya cvarmış ondan istıyorum diyo. adam tovbe bısmıllah dıye dıye gozden kayboluyoaönbhagahhajhag yazamıcam yarıldım...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Anaaaaa demeeee, bu işin gecesi de var diyon yani :D O zaman ben krema yerine içine yoğurt koyayım mayışsınlar, erkenden evlerine gitsin herkes, kocam da sızsın kalsın :D

hayranım zekana azoşum ya..süper kız...o cok güzel gözüken pattisin yanında da ayran ver herkese...işin garanti olsun balım...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
leom ne ergenı kız. biri 30 yaşında biri de 26 yaşında benim kardeşlerin. ergenlıkten çıkalı baya oldu kız onarın. ayrıca bu torpıl pasta ergenlık tanımaz hacıt... Aden yese duvara tırmanır...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
nazoooooooooooooo kızım sen varya yeminle kitap çıkar ben alırım bak. idolümsün...

leom; alet edavat işte. kaldırma kollu bi alet bu. tık tık tık kalkıyo böyle altına giirp işini görüyosun sonra tık tık tık yapıp indiriyosun. kriko yani yanlış anlaşılmasın..

azom... abhjfagdfagafjgajgakjahja hassas alet ne lan.... benım teyzem de saçını kışkırtıcı kahve dıye bı boyayla boyuyo. amcama dıyo bana kışkırtıcı kahve rengı al dıye amcam gıdıyo, bana bi kutu fışkırtıcı kahve diyo. adam pardon anlamdım diyo. amcam, fışkırtıcı kahve renginde boya cvarmış ondan istıyorum diyo. adam tovbe bısmıllah dıye dıye gozden kayboluyoaönbhagahhajhag yazamıcam yarıldım...

ahahahahha koptummmmmmmmm fışkırtıcı kahveeeee :gul::gul::gul::gul:
Anammmmm ya tezgahtar kızın yerinde olmak istemezdim, o anda gülme krizine girerdim yeminle ya.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
leom ne ergenı kız. biri 30 yaşında biri de 26 yaşında benim kardeşlerin. ergenlıkten çıkalı baya oldu kız onarın. ayrıca bu torpıl pasta ergenlık tanımaz hacıt... Aden yese duvara tırmanır...

Benim.aklimda neden kucuk kalmislar yaa ahahsh benimkilr 19-20 valla aynen eymen yese tirmanir zaten tirmanio

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ana kız buluş buldum... bu ülker'in kat kat tat diye bi ürünü var hani. milföy hamurunun içine çokokrem sürmüşler, üstüne de şeker serpişmler vermişler fırına. mercimeği değil ama ürünü vermişler yanlış anlamayın kıkırdamatyın zillier.

heh ben de yapıcam kız bundan. torpil pastasından esinlendim bu işe. milföyleri kesecem şerit şerit içine basacam bol nutellayı... üstüne şeker kızgın fırında (kızgın fırın derken yanlış anlayıp kıkırdamayın zillier) 5 dakıka pişirecem al sana kat kat tat. benim abimle kardeşim bayılır buna. günde 3,5 paket bundan yemişlikleri vardır... evet denıcem bunu. hatta bu akşam yapacam dur bakayım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar