2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
selam kizlar, tum gecmisi okuyamadim ama pasta muhabbetlerini az cok okudum.Zamanim olsa ben de kendim yapardim ama buraya girmek icin bile inanilmaz caba harciyorum. Kuzey koltuklara cikiyor, inmesini bilmeyip bodozlama dustugunden gozum hep uzerinde. Sagolsun zaten 11`den once yatmiyor.
Ben dogumgunu menusu arastiriyorum bu arada. Kirmizi, lacivert, beyaz, mavi balonlar aldim, sus aldim.
Menude dusunduklerim ; torpil, yaprak sarma, mercimek koftesi, patates keki (kek kalibinda yapilan patetes puresi gibi bisi) . Kurabiye yaptircaktim seker hamurundan ya da cupcake ama pahali geldi tanesi 4 Lira. Menu fikirleri olan var mi acepa:elif:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

canım denk gelemiyoruz..evet var bu ara bi sıkıntı bende ama bende tam cözemedim sıkıntımın sebebini eşim biraz rahatsız ona kızıyorum kendini bu kadar ihmal ettiği için...yani var sıkıntı ama çözümde bulamadım henüz litilim...

canım mucuksssss:huhuu:

Gecmis olsun Nazom,insallah ikna olur da gider doktora.

Simusumu okudum bu arada, cok kotu hissettim kendimi, cok sey hissetim ama ne yazacagimi da bilemedim, keske yakin oturuyor olsaydim.

Keza gokcem, valla icinde firtinalar kopan ama pek disari yansitmayan arkadasim benim. Tavrini cogu zaman kendime cok benzetmisimdir.

Simdi niye boyle konusuyorum valla ben de bilmiyorum, hem ozledim sizi, doyasiya muhabbet etmeyi...ozleyip geldim ama bu saatte tek kalinca ceneme vurdu galiba.

Olcem mi kiz acaba veda gibi mi oldu bu :vecihi:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Laylaaaaaa babusssss noruyonuz :D

Simusumu okudum bu arada, cok kotu hissettim kendimi, cok sey hissetim ama ne yazacagimi da bilemedim, keske yakin oturuyor olsaydim.

Keza gokcem, valla icinde firtinalar kopan ama pek disari yansitmayan arkadasim benim. Tavrini cogu zaman kendime cok benzetmisimdir.

Simdi niye boyle konusuyorum valla ben de bilmiyorum, hem ozledim sizi, doyasiya muhabbet etmeyi...ozleyip geldim ama bu saatte tek kalinca ceneme vurdu galiba.

norüyüm Azom görmedim seni özür dilerim kuşum
ağzından yel alsın nasıl konuşuyosun Allah uzun ömürler versin

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
günaydın kızlar. muah muah hepinize...

ve azom; :)

30 yaşına geldim artık. fırtınalarım bile gençliğimdeki gibi sesli, deli dolu değil... sessiz sakin içimde.

hem ne demiş şair??

fırtınalar bazen iyidir. tekneyi yıpratır, seni korkutur... yorar! bütün pislikleri götürür güverteyi tertemiz yapar...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Azo ne konusuodun yaa allah korusun balimm

Gunaydinlar kizlarr eymen alttan iki dis patlatmis yavrum kac gecedir ondann pert ediyomus beni

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

norüyüm Azom görmedim seni özür dilerim kuşum
ağzından yel alsın nasıl konuşuyosun Allah uzun ömürler versin

Yok Laylam ne demekk anladım ben zaten, ya da geçmiş okuyordur didim :D

günaydın kızlar. muah muah hepinize...

ve azom; :)

30 yaşına geldim artık. fırtınalarım bile gençliğimdeki gibi sesli, deli dolu değil... sessiz sakin içimde.

hem ne demiş şair??

fırtınalar bazen iyidir. tekneyi yıpratır, seni korkutur... yorar! bütün pislikleri götürür güverteyi tertemiz yapar...

30 mu, 29 kız daha şimdiden 30 deme.

Azo ne konusuodun yaa allah korusun balimm

Gunaydinlar kizlarr eymen alttan iki dis patlatmis yavrum kac gecedir ondann pert ediyomus beni

Hayırlı olsun dişleriniz :) Canları yanıyor tabi kolay değil.

adengokce+, leader+, nazo06+, pikecan+ günaydın bacılarımmmm :sirin::sirin:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
aha azo burda,

kız zilliilerin şahı.... sen gidince çok masum kaldık buralarda. krem şantiyi bile sadece pastalarda kullanır olduk... :(

gerçi nazom muhtelif yerlerde de kullanıyomuş.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
aha azo burda,

kız zilliilerin şahı.... sen gidince çok masum kaldık buralarda. krem şantiyi bile sadece pastalarda kullanır olduk... :(

gerçi nazom muhtelif yerlerde de kullanıyomuş.

Niye kız krem şanti başka yerlerde de kullanılıyormuydu ki ( kikiikiki :deli:)

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben bilmem hacıt nazo zillisi geçen nerelerde kullanmam gerektiğini anlattı bana. şoka girdim piüüüüüü dedim seni zilli.

meğersem karşı komşu kod adlı şaibeli, nazoymuş. kelepçeyi irem çok yaramazlık yapıyo diye alıvermişmiş.

öyle dedi bana. ajhauakaau7aa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Yok Laylam ne demekk anladım ben zaten, ya da geçmiş okuyordur didim :D

30 mu, 29 kız daha şimdiden 30 deme.

Hayırlı olsun dişleriniz :) Canları yanıyor tabi kolay değil.

adengokce+, leader+, nazo06+, pikecan+ günaydın bacılarımmmm :sirin::sirin:
Sagol azom acimaz mi canlari
Bu arada bayildim kuzeyin kostimune dogum gununde alsam ki die bakiodum komuk olur mu sizce? Hayvan yada cizgi film karakterlinkostum

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Sagol azom acimaz mi canlari
Bu arada bayildim kuzeyin kostimune dogum gununde alsam ki die bakiodum komuk olur mu sizce? Hayvan yada cizgi film karakterlinkostum

Sağol lidılımmm
Doğumgünü kostümlerine baktım ben ama içime sinmedi, yelekli kravatlı takım aldım onun için. Bi de ilerde "anne beni ne hale sokmuşsun" demesin diye :D

günaydın canlar...

annem azom gelmişşşş....balımm cok özledim seni ya... bu zilli gökçe habire camur atıyo banaaa.....

Ben de seni çok özledim Nazommmmm :kedim: Avukat bi yere kadar gitti hemen damladım buraya :D
Bana da anlat Nazom yaaa nasıl kullanılıyor kremşanti :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sağol lidılımmm
Doğumgünü kostümlerine baktım ben ama içime sinmedi, yelekli kravatlı takım aldım onun için. Bi de ilerde "anne beni ne hale sokmuşsun" demesin diye :D

Ben de seni çok özledim Nazommmmm :kedim: Avukat bi yere kadar gitti hemen damladım buraya :D
Sirf bu yuzden vazgecesim.ggelio ama cok tatli baksana

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Sağol lidılımmm

yok azom ya yalan bu gökçenin uydurması ben bilmiyom hiçççç:gul::gul: onun kravatlı takımını yerim bennnnn....kız torpil ne menüdeki ben mi yanlıs okudum sabah sabah..bak bu isim bile yetti kime torpil neye torpil de cabukk azoşşşş

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar