Gunaydin rus guselii
günaydın yıvvrum
doğum günü planlarınızı okuyorum ilk doğum günü önemli
Batur hala fotolarına bakar anne ne güzel hazırlamışsın aaaa ne küçükmüşüm falan der hoşuma gider
Gunaydin rus guselii
günaydın yıvvrum
Batur hala fotolarına bakar anne ne güzel hazırlamışsın aaaa ne küçükmüşüm falan der hoşuma gider
günaydın Laylam. nasılsın? Kayra kuzum nasıl?
ya ben gerçekten güzel bir organizasyon yapmak isityorum ama tek başıma olmak korkutuyor gözümü. annem kayınvalidem yeni gitti gelemz. annem gelmeyi çok ister aslında da anneannem ameliyat olcak. aklı onda... bütün yakın arkadaşlarım, hani gözümü kırpmadan yardıma çağırabileceğim, tayinleri çıktı gittiler. nasıl kalkarım o kadar işin altından...
Günaydım minnoşlar...
lilacscım çok teşekküe ederim, senin babana da acil şifalar dilerim...
laylam tacın yakıyor yani ışıl ışıl parlıyor bide yakışır bacıma ...
kızlar dogumgünü konusunda bence içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın... biz istanbula gittigimizde heryerde minik partiler yaptık yada bize yapıldı diyelim.. çok da güzel oldu maksat gönüller bir olsun, keyifle neşeyle kutlansın... hoş bir anısı olsun... tam gününde de eşim ve burdaki birkaç arkadaşla kutlarız... egerki istanbulda kendi evimizde olsak tam bir parti yapardım ... herkesi de bir güzel çagırırdım çünkü o gün benim degil oglumun partisi diye düşünürdüm...
ha kaynanayı çagırmazdım ama o hiç haketmiyor ama bana yaptıkları yüzünden degil , öyle olsa gene çağırırdım ki ben.. oglumu iplemeyip önemsemediginden çagırmazdım...
bence ne çok stres yapmalı nede çok gerginlige mahal vermeli...
en güzel şeyi kutlayacagız Allahın izni ile kızlar neşe, neşe hoooooopp eller havaya ohhhhhh sefamız olsun yani
bir günlük bişey olmaz sığdığı kadar bence yap kız Gökçekız öyle demeyin yaaa. kıç kadar kızım evim.
ben
onur
annem
babam
kardeşim
sevgilisi
abim
eşi
kaynanam (ilk o damlar zaten bk bik konuşur)
kayınpederim (gelir kanapeye yerleşir daha da kalkmaz)
kaynımgil (ehe bayılıyom bu lafa)
eltimgil
oğlu
bebeğini kaybeden Aden'e aşık kuzen
eşi...
inanın evim bu kadar kişiyi kaldırır mı bilmiyorum. ama siz de yazınca heves de etmiyor değilim. sonra bebem demesin bana ulan dogdum ne şeker yaptırmışın süslü püslü ne bişey. almışın çikolata dağıtmışın. doğumgünüm olmuş bi bok yapmamışın. üvey miyim la ben. saksı mıyım ben. en çok bana yapacaksınız... diye dellenmesin ergenlikte...
günaydınn güzellerrr...:bebecik
kuzen tutturdu yapmalısın benım evde yapalım ılk dogumgünü kuzumun. sen yapmazsan ben yapacam diye yaa (
ayrıca niye zillilerin zillisi ben oluyom ya. bi tek zili tanırom o da nazom... azom da öyleydi ama o bıraktı o işler.
günaydın yıvvrum
Kucuk ev demeyin benim eve sigdiysa sigar elbet sizinkilerede 70 m2 evin icine 80 kisi aldi mevlutte cokta gusel oldu idikız öyle demeyin yaaa. kıç kadar kızım evim.
ben
onur
annem
babam
kardeşim
sevgilisi
abim
eşi
kaynanam (ilk o damlar zaten bk bik konuşur)
kayınpederim (gelir kanapeye yerleşir daha da kalkmaz)
kaynımgil (ehe bayılıyom bu lafa)
eltimgil
oğlu
bebeğini kaybeden Aden'e aşık kuzen
eşi...
inanın evim bu kadar kişiyi kaldırır mı bilmiyorum. ama siz de yazınca heves de etmiyor değilim. sonra bebem demesin bana ulan dogdum ne şeker yaptırmışın süslü püslü ne bişey. almışın çikolata dağıtmışın. doğumgünüm olmuş bi bok yapmamışın. üvey miyim la ben. saksı mıyım ben. en çok bana yapacaksınız... diye dellenmesin ergenlikte...
bir günlük bişey olmaz sığdığı kadar bence yap kız Gökçe
az dişini sık katlanıver yıvvrum Aden için:uzulme:
günaydın dostum Winnie Pooh
Benim 25 yil onceki dogum gunu fotoma bakiyorum harika annem tum arkadaslarimi filan toplamis bunlar ani yaa gusel oluyo
Bizim konseptimiz pepee pepeli tabak bardak suler balonlar kapi afisleri sonra magnetimiz(seliminkinin pepelisi)yine benim yapacagim seker hamurundan pasta ve kurabiye ve daha bi cok hamurnisi vs
Kucuk ev demeyin benim eve sigdiysa sigar elbet sizinkilerede 70 m2 evin icine 80 kisi aldi mevlutte cokta gusel oldu idi
malesef abimiz biraz kıskanıyor aldığımız herşeyi sorguluyr benim bundan varmıydı diye onun için eşit davranmam lazımlaylam
senin bir de abi kardeş eşitliği var dimi tatlım ...
ben de öyle yapmayı düşündüm zaten. çocuklu birkaç arkadaşım var. hiçbirini ayıramıyorum. onları çağırırım. 2 tane de bekar arkadaşım var, onlar da gelir. eşler falan derken biz yine 25-30 kişilik bir grup oluruz. bir de üst komşum fotograf çekimine götürmüş o gün ve ertesi gün. güzel bir albüm yapmışlar. akşam gördüm de özendim hemen
ha bir de benim oğlum bildiğiniz canavar. akşam iyice tescillendi :deli:
pikem ne güzel yapmışsınız ohh
gökçeeee zillisin sen, zilliliğini bil
temizlik yapmam lazım kızlar, hazır kocayı evde yakalamışken... öperim hepinizi şaaap şap. güneş açtı zaten. yarınki tatil hayallerim suuuuu
oooooo sen baya baya organizasyon yapmışsın valla tebrik ederim :dance:Benim 25 yil onceki dogum gunu fotoma bakiyorum harika annem tum arkadaslarimi filan toplamis bunlar ani yaa gusel oluyo
Bizim konseptimiz pepee pepeli tabak bardak suler balonlar kapi afisleri sonra magnetimiz(seliminkinin pepelisi)yine benim yapacagim seker hamurundan pasta ve kurabiye ve daha bi cok hamurnisi vs