simurganka01
Daimi Üye
yani bi tarafımda patladı. hevesim kursağımda kaldı. eşimle çok sorunluyum. soğudum... konuşmak görmek bakmak istemiyorum. hiçbirşey içimden gelmiyor. kendime çay, sigara, bilgisayar ve uykuya verdim. yaşıyorum işte sadece.
yok canım sormucam doktora falan her sorduğuma muhalefet ben bi eczacı ablamız var ona sorarım bi arkadasım bahsetmişti bana bi kapsül var al demişti isim söylememişti sanırım bundan bahsetti demek..multitabs veriyorum bende elaya..bide seven sear diye bi omega 3 veriyorum bide demir damlası baska da bişiy vermiyorum..
yok yavrum niye küseyim. kafam yeinde değil pek.
gülüyom ediyom da, içim hiç normal değil...
doğum günü yapmayacağım. Tanselimin dediği gibi aksesuar olarak görebileceğim bi durum yok maalesef. 18 kişi onlar, (+1 kişi kaynımın kız arkadaşı), 3 bizimkiler, 3 biz, arkadaşlarımı da çağırsam 35 kişi oluruz ki, bu kalabalığa 3 garson tutsam anca. Uğraşamıcam.
Guselim ben surda bisi yazamamandan caninin sikkin oldugunu hissettim bak ne diycem duruyu al bi kac bi yerlere kafa dagitmaya git sorun haline getiriyoruz kimi zaman bazi seyleri yada sorunlar gitgide buyuyo elimizde olmayan nedenlerdenyani bi tarafımda patladı. hevesim kursağımda kaldı. eşimle çok sorunluyum. soğudum... konuşmak görmek bakmak istemiyorum. hiçbirşey içimden gelmiyor. kendime çay, sigara, bilgisayar ve uykuya verdim. yaşıyorum işte sadece.
günaydın kızlar,
bebikom yeni evinizde huzurla oturun inşallah, çok sevindim ailenin yanına gitmene. darısı başıma. Hira kuzuma da geçmiş olsun...
Gökçedoğumgünü yapsaydın ben çatkapı gelcektim tüh
Nazoseninle görüşemiyoruz, bir sıkıntı yoktur inşallah
kızlar dilimi ısırarak söylüyorum, tahtalara vuruyorum, aman nazar değmesin diyorum Tuna dün akşam sadece 6 gibi uyandı. 8i 10 geçe de güne merhaba dedi. Allahım nasıl mutlu nasıl dinç uyandım. bugün okullar yine tatil. evdeyim. kar daha çok yağmış akşam. balkondan birkaç avuç alıp bir kapla Tunanın önüne koydum. gönlünce oynadı. mademki çok soğuk diye oğlum ilk kara gidemiyor, kar ona gelsin dedim 55:
yaaa neyse, ben canınızı sıkmayayım kızlar. hani buralarda olurum da konuşmaz etmez, öyle uzaktan bakarsam kusuruma bakmayın. en gerçek halimi sadece sizler görüyorsunuz biliyorsunuz... kalan herkese sahte gülücükler, hayatımda herşey normal ne bileyim ne yüzü işte... seviyorum hepinizi...
Ben Tunayı çookkk seviyorum, maşallah o kadar tatlı, sevimli ve yakışıklı bir minnoş ki o.. ben en çok sana benzetiyorum, özellikle yüzünün sevimli, masum havasını direkt senden almış...nazo geçmiş olsun. benim eşimde en ufak bir rahatsızlıkta doktorda alır soğuğu. bu erkeklerin gerçekten orta yolu yok
valla Tuna bir yılda ilk defa böyle yaptı. ah keşke hep yapsaaaaaaaaaaaaa
Pikem bence Noyan hem sana hem babasına çok benziyor. yada şöyle diyim, ben zaten eşinle seni de benzetiyorum :1: maşallah kuzuma Tuna bana benziyor mu peki
Nazom, eşine de Ela balıma da geçmiş olsun. Eşin keşke gitse doktora dicem ama, bu erkeklerin kafa bizim gibi çalışmadığından gideceğini düşünmüyorum. Aynından bizim evde de var bi tane.
Bizim de üst dişer çok zorlamıştı, altlar öyle kendi kendilerine çıkmıştı da üstler burnumuzdan getirmişti
Hepinize selamlar kızlar.
saolun kızlar...uyuz işte..doktor fobisi var adamda..
ana devit3 kapsül hee..hiç duymadıydım canım.bi sorup alalım bakalım faydası olursa..ne işe yararmıs ki acaba?
su an ela ve iremi görmeniz lazım..irem elinde meyve yiyerek dolanıyor ela da ablasının peşinde yalanarak ama köpek gibi ağzını falan sapırtadıyo sıpa geziyor...hehehe delirdi valla muzu kapabilmek için..
yok yavrum niye küseyim. kafam yeinde değil pek.
gülüyom ediyom da, içim hiç normal değil...
doğum günü yapmayacağım. Tanselimin dediği gibi aksesuar olarak görebileceğim bi durum yok maalesef. 18 kişi onlar, (+1 kişi kaynımın kız arkadaşı), 3 bizimkiler, 3 biz, arkadaşlarımı da çağırsam 35 kişi oluruz ki, bu kalabalığa 3 garson tutsam anca. Uğraşamıcam.
yaaa neyse, ben canınızı sıkmayayım kızlar. hani buralarda olurum da konuşmaz etmez, öyle uzaktan bakarsam kusuruma bakmayın. en gerçek halimi sadece sizler görüyorsunuz biliyorsunuz... kalan herkese sahte gülücükler, hayatımda herşey normal ne bileyim ne yüzü işte... seviyorum hepinizi...
yani bi tarafımda patladı. hevesim kursağımda kaldı. eşimle çok sorunluyum. soğudum... konuşmak görmek bakmak istemiyorum. hiçbirşey içimden gelmiyor. kendime çay, sigara, bilgisayar ve uykuya verdim. yaşıyorum işte sadece.
saol balım... senin oglunda çok yakışıklı maşallah... sen bi kız dogur bacımda oglan burda
Valla guselim noyani gorupte dogurmamaknicten degilcalismalara basliyim
Selam arkadaslar nabersiniz
Ben Tunayı çookkk seviyorum, maşallah o kadar tatlı, sevimli ve yakışıklı bir minnoş ki o.. ben en çok sana benzetiyorum, özellikle yüzünün sevimli, masum havasını direkt senden almış...
Tuna sempatik yakisikli yani soyle sirtarik bir karizmasi var gulusuyle canlar yakacak artistim ya hakikaten bir bebegimizde cirkin olsun bee hepsimi bole tatli olur
dogur kıs yakışır valla...pucuk:
Az eymen 2 yasina gelsinde bitane daha niyetim var pikos noyana kiz bulma okk kibrisa gelin vercem.kizimi sakin bi kaynanasi olcak(dogmamis cocuga don bicmek hesabi)