Valla yine iyi kirmamissin balim kaymagam ben olsam kusura bakma pazartesi bende komsuma davetkiyim der kabul etmezdim sinir bi durum insan dusunur azcik karsi tarafida yaasorma. çok da severım. kendisinin de 2 adet çocugu var... ama anlam veremdim. kurduğu cümle de aynen şu oldu.
"çok sevdiğim bi arkadaşımın çocuğunun doğumgünü var oraya gideceğm canım. kusura bakma p.tesi olsa olur mu? "
ne diyeceğimi bilemedim. tabi dedim. sadece yahu madem gelmiyeceksiniz, niye aramıyosun hatun bu akşam dünya hazırlık yapacaktım diyebilldim bi de. ki hakikaten Aden'i uyutup mutfağa girecektim gece yarısı. sabah kalkıp da evi halledecektim Aden'i anneme bırakıp. ne diyim garip...
Yaaa cok koomik cok once babasi kisalttiydi rahat durmuo die yarim yamalak kesti idi sonra icime sinmedi bebek kuaforune gittik orda kestirttim yoksa bunu bicerler bacim kafa kirk donuo pepeyle hilmem nenile arabali kuafor koltuklari bile para etmedi ama ciks oldu teyzesii ne fotolar varda yuklenmio yinee profile ekliyim bakhay senin totonu yesinler ya tipe bak adam olmuş da traş olmuş da... aden'in 2. traşı geldi nerdeyse. bi de bi şekilsiz uyzadı ki saçları sorma. ama kestirmyecem uzasın.
yavrum ne diyim çok severim gecen hafta geleceklerdı bu ev olayları falan çıktı ben haftaya olsun kızlar dedim. p.tesi de süt iznim varya bişi diyemedim.
leo senin fotolarına bakmak için kafam hep eğik kalıyor. bi düzgun çek kız şunları.
bu arada babuş atarax iyi bi ilaç değilmiş ya.
Babus atarax dedigin gibi antihistaminik farmasotik grubunda oldugundan dolayi sinir sistemini yavaslatan bir etkiye sahip oldugundan uyku yapabilir ama hic kimse istemez ki sinir sistemine yuklenmeden uyku yapan bisey olsun malesef boyle bir ilac yokAtarax bi antihistaminik hemsire.
Alerji ilaci. Yan etkisi de uyusukluk,uyku.
Ben farkli bi antihistaminik kullaniyorum kasintilarim icin kafam kalkmiyo uykudan kullandigim zamanlar.
Ama atarax kendi de alerji yaratabileceginden ben vermedim.
Benim doktorum da kizina kullanmis.
Anne baba cocuk doktoru. Zararli olsa kullanmazlardi.
Kızlar selam. Hiç geçmiş felan okuyamadım, içimi döküp gidicem
2 Gündür ailece uykusuz geceler geçiriyoruz, Kuzey çok huysuz, saat başı uyanıyor, uykuya hasret kaldım. Yine dişlerinden mi bilemiyorum, dışarıda sesi soluğu çıkmayan oğlum bugün gezmede yeri göğü inletmiş. Hiçbir yerde durmamış
Tipim nasıl kaydı anlatamam, dayak yemiş gibiyim. Bu akşam banya yaptırıp rezene çayı içiricem..Aklıma başka çare gelmiyor çünki.
Umarım sizler ve bebişler iyisinizdir.
kızlar merhaba, biz geldik herşeyde çok güzel gidiyordu, derken babam rahatsızlandı hastanelere gittik şükür şimdi daha iyi, ama biz fena olduk haliyle...
Gökce hediyelerin geldi çok teşekkür ederiz.. eline gönlüne saglık çoooook ama çok begendik....
ama malesef bu olay olunca ne buraya girecek, ne resim yükleyip yazı yazacak halim kalmadı.. inşallah dönünce yapar, dogru dürüst teşekkürümüzü ederiz canım.. kusurumuza bakma lütfen...
Iyi geceler guseller napionuz? Ya yarin olsun istemiyorum acik ogretim sinavim varmis ve ben persembe gunu ogrendim dolayisiylada calismadim yarin sabahh kalkip gitmek olum gelio 2 gun bos yere gidip loto oyniycam
Iyi hafta sonlari kizlar. Nasilsiniz
selam simuş aklımdayken, hazır da seni yakalamışken sorayım... sizin doktor bazı balıklara yasak demişti galiba. nelerdi onlar?_
Selam Lidılcım. Bizim doktor küçük balıkları yasaklamıştı, işte hamsidir, istavrittir, barbundur gibi. Levrek, çipura falan verin demişti. Ehehehehhe balık mı yapıcaksıııın? Yarın bizim de balık günü.
nasılsın canm?
yok yapmam. balık 2 kere yaptım bu hafta ama hep aklımdaydı sana sorcam unutuyorum sonra. küçük balıkları kılçık tehlikesinden mi yasakladı acaba? barbun dip balığıdır mesela ama hamsi ve istavrit değil diye biliyorum.
geçenlerde de bir arkadaş ithal somon yedirin demiş eşime. aldım beğendi Tuna. 2dir veriyorum. inşallah kaş yaparken göz çıkartıp zararlı şeyler yedirmiyorumdur
Noolsun yavruşum, minnoşla uğraşıp duruyorum. Her gün ne yedirsem derdi iyice germeye başladı beni... Yese, seve seve her gün değişik şeyler denicem ama yemediği için benim de bütün iştahım kaçıyor.
Kılçık sebebiyle demişti öyle hatırlıyorum. Bir de kızartma yapmayın fırında verin demişti. Bence somon da en verilebilir balıklardan biri. Eşim sevse somonu ben de yaparım, ben çok severim ama eşim sevmiyo...
Sen nasılsın? Tuna balım naapıyo? Biniyo mu arabasına?
Gittim simusum sinava pertim iki gecedir yarim saatte bir uyanio eymen sinavdada uyukladim kadin gorevli bugun yanima geldi kizim sen cok kotu gozukuosun cok mu calisiosun dedi yok hocam valla bebegim var gece uyumadi hic uykusuzluktandir dedim kadin vah yavrum azcik kendine bak ruh gibi duruosun dedi iyice moralim bozulduAzoşum, Kuzey nasıl oldu? Düzeldi mi biraz, geçti mi sıkıntıları? Sen nasılsın hatun? Özledim yav...
Pikoşuuum... Çok özledim... Dönmeni sabırsızlıkla bekliyorum...
Lidoşum naaaptın? Gittin mi sınava? Bu arada kız biz gece yaptıktı sanırsam bebeyi ama hiç de duymamıştım gündüz yapılan bebenin huysuz olduğunu. Nedir ki aslı astarı merak ettim
Selam Babuşum. Yoğun geçen bir hafta sonu. Yoğun dediysem sil süpür yemek yap vs işleri... Yorgunum uykum var ama Durudan korkuma içimden yatmak gelmiyo. Zira 2 saatte 5 kere uyandı :ne:
Bbabus gecmis olsun balim bol bol c vitamini takviyeso al kalabaliktan bulasiyodur muhtemelen bagisikligini guclu tut guselimGunaydin kizlar.
Bogazim sismis butun vucudum dokuluyo. Uyuyamadim...
Ben hic hasta olmazdim kisin. Bir kere bir grip olurdum hepsi o.
Hic olmadigim kislar olurdu.
Bu sene bu 3. Kalabalik sirkette calismanin azizligi midir arkadas paso kapip duruyorum.
Adaya bulastirmam insallahh.
Balik icin de biseyler soyliyim. Mezgit icin de bebek baligidir derler.
Ama ada balik hic sevmiyor uzuluyorum.
Insallah balik sevmeyenlerden olmaz.
Her balik girisimimiz baligi corbasina ekleyip blendirdan gecirmemle son buluyor.
Izgara yaptim bugune kadar hep bi de little gibi yapayim bakalim.
Yer belki.
Ben kendim de izgara,firinda balik filan sevmem. Kizaracak illa.
Tadini alamiyorum yoksa.
Hatta yerim diger baliklari ama severek hamsiyi yerim yalnizca.