2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar bende bişiy sorcam ya..şimdi ela ayağında corap varken baya gidiyo hatta oturma odasından koridora düşmeden gidiyor.ama babası gecen yeni bir ilk adım ayakkabısı almıs bilekten boğazlı falan onu tavsiye etmişler..onu giydirdiğimde sarhos gibi nereye basacağını bilmiyor.şimdi soru su.acaba ayakkabıdan dolayı mı basmıyor.ayakkabı canını mı acıtıyor yoksa henüz alısık değil ondan mı olabiler.bilemedim tam bu ara giydirip mi yürütmek lazım yoksa corapla devam mı etmek onu da bilemedim..

Cnmm defne yurumeye basladiginda tutunarak falan ben hep corapla biraktim. Hatta sokakta da bi zaman tabani incelerle basti cocuk . Ama baktik olmucak paqpa ilk adim ayakkabisi aldik. İlk gunler bi iki yalpaladi. Taban sert tabi. Ama simdi alisti kosturuyo yani. Alisir o da. Ama bence sokaga cikmadikca corapla rahat etsin yavrunun ayaklari. Ben defne sokakta yuruyo diye giydiriyorum

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gokceemm cok uzuldum okudukca. Ama yorum yapamiyorum cunku kelin ilaci olsa surer kendi basina modundayim:uzgun:

Babuss ve nazo taktiklerinize bayildimmm:deli:

Leaderimmm ise baslamisinn bebemm hayirli olsunnnn:gulegule:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sagol ecrinim basladik bakalim su anda ucus modundayim defter tastikleri icin noter onayli kagitlari peligomla yapistiriorum kafam uctu tinerciler gibiyim

Yaaa anlatmayin bea ozeniyorum benim zirto emeklemede acele ettigi gibi yurumede etmio senin gonderdogin videoya bakip bakip totosunu yiyesim gelio cok sevimli yaa keske eymende hevesli olsa

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Kizlarr sinirlerim gerildi yine. 27 sinde falan regl oluyorum dk sasmaz. Ama hala olmadim. Dedim ilaclardan olabilir. Aradim dr u gorumcemden no sunu alip. Adama dedim ben hala regl olmadim kullandigim ilaclar yapar mi. Cok kucuk bi ihtimal dedi. Sonra ne dese begenirsiniz? Bi gebelik testi yapin once:ne:

Ama dr bey siz demediniz mi dedim spiral yerinde bi sorun yok. Ama yine de olabilir dedi. Beynimden vurulmusa dondum. Eger test negatifse 10 gun doldugunda hala gelmezse goruselim tekrar dedi.

Gorumçem de demesin mi ben dr ole dedi deyince iyi x le beraber dogurursun sende artik diye. Soyleyende kabahat. X dedigi kuzenim. Bebegi 6 aylik suan 6 haftal hamileymis yeni ogrendik.kiskanip gebelik moduna girmisim muamelesi yapti bana. Daha da gerildim:sinirli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Sagol ecrinim basladik bakalim su anda ucus modundayim defter tastikleri icin noter onayli kagitlari peligomla yapistiriorum kafam uctu tinerciler gibiyim

Yaaa anlatmayin bea ozeniyorum benim zirto emeklemede acele ettigi gibi yurumede etmio senin gonderdogin videoya bakip bakip totosunu yiyesim gelio cok sevimli yaa keske eymende hevesli olsa

Aghhahh agoraya goturdum senin gelini. Elinde bi balon butun magazalara girdi cikti. Reyon kurcaladi. Cocuklar yaklasinca balonu alip bi kosusu var aklin sasarr:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Aghhahh agoraya goturdum senin gelini. Elinde bi balon butun magazalara girdi cikti. Reyon kurcaladi. Cocuklar yaklasinca balonu alip bi kosusu var aklin sasarr:D
Korkma kiz hisi olmaz hem olsada fenami defnemle huyur :D
Yerim onun totosunuu cirkinnn seni yaaa harika o videoyu aklima geldikce izliyorum ve dua okuyorum nazarim degmesin die cok sevimli yuruo dua ette benimkide yurusun anca agzindan kopurcuk cikarmaya ugrasio sipaaaa puuuuu yapiiioo

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Korkma kiz hisi olmaz hem olsada fenami defnemle huyur :D
Yerim onun totosunuu cirkinnn seni yaaa harika o videoyu aklima geldikce izliyorum ve dua okuyorum nazarim degmesin die cok sevimli yuruo dua ette benimkide yurusun anca agzindan kopurcuk cikarmaya ugrasio sipaaaa puuuuu yapiiioo

Kizz ben ne yaparim iki bebeyle allah korusun.:iyyyy:

Gece atarim ben sana yeni video. Benimki de ozgur kiz. Disarda elimi tutmuyo. Bide nasi kaciyo kucagima alcam diye aklin durur. Tuttum mu avaz avaz bagiriyo. Yere indirene kadar.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
iyi akşamlar canlar,

Gökçeciiminsıkıntısı varmış :( üzme kendini canım. ben öyle yapıyorum artık, görmüyorum, duymuyorum,canımdan kıymetli tek varlık oğlum şuanda diyorum ve o hariç herşeyi attım kenara. daha önce de söylemiştim. bu erkeklerin sonradan nasıl bu kadar anacı babacı olduklarını ben hala çözemedim. bayanları anlıyorum ama erkeklerin vıç vıç "ay annem, aman canım babam" söylemlerini komik buluyorum. benim eşim de öyle yanlış anlaşılmasın. hatta bu akşam yemekte ne olsa beğenirsiniz? kayınvalidem bizde. okuldan gelince yemek ve çorba var zaten diye biraz da pilav yaptım...neyse eşim geldi. şap şap annesini öptü.sonra geldi bana şirinlik yaptı. yemeğe oturduk. rejimde kendisi. annesi zorla pilav koydu tabağına. kokladı tabağı "off mis gibi sen kokuyor bu pilav annemmm" dedi :1: "tüh ya o kadar parfümümümden katmıştım içine bi kendim gibi kokturamadım şu pilavı" dedim. yerin dibine girdi. annesi de toparlamaya çalıştı "oğlum ben böyle güzel pilav yapabilir miyim hiç?" ama anneci yavrudan buna da itiraz... "aaa olur mu annecim, senin pilavın gibisi olur mu?" 3 gece önce içinde et suyu yok diye annesinin pilavına laf etmişti bu adam... yemeğin sonuna kadar ağzımı açmadım bi daha. :sılakonda: çok da umursamıyorum artık. ama birgün dilim bir coşar neye uğradığını şaşırır o ayrı. Nazomun dediği gibi olgunlaşmaları lazım herhalde. biraz bekleyelim bakalım...

bblaucumkesinlikle serisini alıcam bunların. çiftlik ve sayı sayma var yanılmıyorsam. ben de çok beğendim. Tuna zaten bayıldı. köpeği bulup öpüp duruyor :D puzzle da güzel ama daha kavraması için vakit var galiba. şimdilik parçaları kutuya sokup çıkarmakla yetiniyor. birleştirdiklerimi bile hemen bozuyor...
buarada Laylam ve Tanselim için bisiklete de değineyim biraz. çok çok elzem birşey değil. ama rada 5-10 dk değişiklik oluyor işte... o paraya yeni bir aktivite masası alsaymışım daha iyiymiş sanki. biraz tehlikeli bizimkilere göre.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gunaydinnn kizz millete ne oldu neden gelmiyolar yaaw tansel pikem bebikomm nirdesiniz bacilar azomm hepijizi pek ozledimm

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gunaydin kizlarr.. Test negatif oh icim rahatladi . Ama hala ses yok.bugun 6 diyodum ama bir hafta da olabilir.neyse.

Koyucam bu adami kapinin onune. Yada kendimi. Sus kopegine mi benziyorum acaba bennn. Cissss ecrinn hayir ecrin,olmaz ecrin, gidemezsin ecrin, gelemezsin ecrin! Kisiligimi curuttu beee. Depresif oldumm heee:sinirli::sinirli:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Cnmm defne yurumeye basladiginda tutunarak falan ben hep corapla biraktim. Hatta sokakta da bi zaman tabani incelerle basti cocuk . Ama baktik olmucak paqpa ilk adim ayakkabisi aldik. İlk gunler bi iki yalpaladi. Taban sert tabi. Ama simdi alisti kosturuyo yani. Alisir o da. Ama bence sokaga cikmadikca corapla rahat etsin yavrunun ayaklari. Ben defne sokakta yuruyo diye giydiriyorum

daha eloş öyle sokakta falan gidebilecek kadar olmadı ecrinim..:savasciasli: iyice alıssın öyle giydireyim bari...

günaydın kızlar...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Gunaydinnn kizz millete ne oldu neden gelmiyolar yaaw tansel pikem bebikomm nirdesiniz bacilar azomm hepijizi pek ozledimm

Pikem in klavyesi bozuktu en son. Klavye alip yazicam dediydi. Tansel de en son gelmicem falan demediydi ole hatirliyorum. Bebikom bi daha gelmicek ama ne yazik ki:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aaaa pikosun klavyesi bi kez daha bozulduydu...ozletti kendini
Simos en son hedayem icin girdiydi
Laylosu aksamlari goruyom arada yazmasada firsat bulamio heralde
Tanselde yogun olabilir malumnogretim gorevlisi olmak kolay degil
Babusla azoda isnyerinden sebep sik sik giremiolar
Bebikomda issiz adam gibi kayiplara karisti ne yazikki ikinci hayatim vakasi oldu hadi hayatim arada sert konusurdu surat asardi igne gibi batirirdi lafi alinmazdim o ayri ama bebikom kimseyi incitmedi sertte konustuguna hic sahit olmadim ama bazi yerde sert elestirildi hal hatir sormadi die kucuklugunu bildi karsi gelmedi sessizce ayrildi :(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
lilam naber epeydır konuamıyoruz seninle şöyle adamakıllı...

ne olsun be gökçe, aynı tas aynı hamam :)

kocanla olan problemleri okudum şimdi, en son akşam bi konuşalım demişsin, naptınız, çözdünüz mü sorunları, merak ettim.

benimki çok aileci değildir ama her erkek gibi annesine düşkün tabi, ama onu da bir hft aramadığı olur yani. sadece laf söyletmez. valla ne yalan söyleyim ben de ailesinden bir annesini severim zaten :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar