iyi akşamlar canlar,
Gökçeciiminsıkıntısı varmış
üzme kendini canım. ben öyle yapıyorum artık, görmüyorum, duymuyorum,canımdan kıymetli tek varlık oğlum şuanda diyorum ve o hariç herşeyi attım kenara. daha önce de söylemiştim. bu erkeklerin sonradan nasıl bu kadar anacı babacı olduklarını ben hala çözemedim. bayanları anlıyorum ama erkeklerin vıç vıç "ay annem, aman canım babam" söylemlerini komik buluyorum. benim eşim de öyle yanlış anlaşılmasın. hatta bu akşam yemekte ne olsa beğenirsiniz? kayınvalidem bizde. okuldan gelince yemek ve çorba var zaten diye biraz da pilav yaptım...neyse eşim geldi. şap şap annesini öptü.sonra geldi bana şirinlik yaptı. yemeğe oturduk. rejimde kendisi. annesi zorla pilav koydu tabağına. kokladı tabağı "off mis gibi sen kokuyor bu pilav annemmm" dedi :1: "tüh ya o kadar parfümümümden katmıştım içine bi kendim gibi kokturamadım şu pilavı" dedim. yerin dibine girdi. annesi de toparlamaya çalıştı "oğlum ben böyle güzel pilav yapabilir miyim hiç?" ama anneci yavrudan buna da itiraz... "aaa olur mu annecim, senin pilavın gibisi olur mu?" 3 gece önce içinde et suyu yok diye annesinin pilavına laf etmişti bu adam... yemeğin sonuna kadar ağzımı açmadım bi daha. :sılakonda: çok da umursamıyorum artık. ama birgün dilim bir coşar neye uğradığını şaşırır o ayrı. Nazomun dediği gibi olgunlaşmaları lazım herhalde. biraz bekleyelim bakalım...
bblaucumkesinlikle serisini alıcam bunların. çiftlik ve sayı sayma var yanılmıyorsam. ben de çok beğendim. Tuna zaten bayıldı. köpeği bulup öpüp duruyor
puzzle da güzel ama daha kavraması için vakit var galiba. şimdilik parçaları kutuya sokup çıkarmakla yetiniyor. birleştirdiklerimi bile hemen bozuyor...
buarada Laylam ve Tanselim için bisiklete de değineyim biraz. çok çok elzem birşey değil. ama rada 5-10 dk değişiklik oluyor işte... o paraya yeni bir aktivite masası alsaymışım daha iyiymiş sanki. biraz tehlikeli bizimkilere göre.